Plebiscyt na najlepszego Polaka na Youtube. Zapraszam do dyskusji i glosowania. Oczywiscie zdecydowanie wszystkich popularnoscia bije Krzysztof Kononowicz, ktorego dzieki Youtube zna cala Polska. Dla mnie "krolem" jest 18-stka i szalejacy Ojciec. Dolozylem jeszcze remix, bo jest swietny wg mnie lepszy od oryginalu. Oczywiscie moze zabraknac jakis filmikow, ale bylo 10 miejsc, a ja nie wszystko moge znac.
Niezapomniana 18-stka i ale urwał to tylko okresowi gwiazdorzy, za kilka miesięcy nikt o tym nie będzie pamiętał. Nie to co Kononowicz itp. ...z pewnością brakuje tutaj Pani Basi, Gracjana Roztockiego oraz Nurka z Jaworzna :-)
Zupełnie nie rozumiem, jak można się tym wszystkim podniecać. Myślę tu głównie o filmikach z dziesiątki z pierwszego postu, bo reszty nie da się oglądać.
Poza pierwszym filmikiem z "18-tki", cała reszta to zwyczajne żule, nieroby, pijaki i obszczymury. Oraz klasyczni idioci. Ludzie, którymi każdy na co dzień gardzi. A tutaj robią za "bohaterów" internetu. Kończąc na Kononowiczu - typowym wioskowym głupku, który pewnie do trzech policzyć nie potrafi.
Jak tacy ludzie stają się dla internetowej masy "bohaterami", autorytetami czy kimś godnym naśladowania, to ja nie mam więcej pytań. Przecież tutaj nawet śmiać się nie ma z czego.
No i jeszcze ta Danka - typowa patologia, obszczymur który ciągle łazi naj*bany a w życiu nawet złotówki nie zarobiła. Codziennie tamtędy przechodzę i widzę całą tą bandę. Sączą denaturat, straszą ludzi, szczają pod siebie. Policja nie może nic z nimi zrobić, a my wszyscy płacimy za ich chlanie. Bo nieroby idą do MOPRu, opieki społecznej i ciągną zasiłki żeby mieć na wódę. A każdy z nas na nich płaci.
Jak tacy ludzie stają się dla internetowej masy "bohaterami", autorytetami czy kimś godnym naśladowania, to ja nie mam więcej pytań. Przecież tutaj nawet śmiać się nie ma z czego.
#3720715 - 25/02/201004:33Re: Who is the best?
[Re: Da Bartek]
Big Ben
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/11/2006
Originally Posted By: Da Bartek
Originally Posted By: Bzyku
Poleciałeś
dokładnie, ten sam fragment z wypowiedzi kolegi od razu wpadł mi w oko
#3721679 - 25/02/201009:05Re: Who is the best?
[Re: Bzyku]
Vader
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
Zupełnie nie rozumiem, jak można się tym wszystkim podniecać. Myślę tu głównie o filmikach z dziesiątki z pierwszego postu, bo reszty nie da się oglądać.
Poza pierwszym filmikiem z "18-tki", cała reszta to zwyczajne żule, nieroby, pijaki i obszczymury. Oraz klasyczni idioci. Ludzie, którymi każdy na co dzień gardzi. A tutaj robią za "bohaterów" internetu. Kończąc na Kononowiczu - typowym wioskowym głupku, który pewnie do trzech policzyć nie potrafi.
Cygan to nie jest człowiek, który szuka sensacji w necie jak Pani Basia czy Kononowicz. W Toruniu go ludzie kojarzyli przed tym filmikiem. Żul, nierób nie poszedłby stać (pracować) na rynku. To prosty chłop, któremu w życiu nie do końca wyszło. Nie każdy żul, nierób dziś dostaje rentę od państwa.
aha i cos jeszcze z polityki... sorry musialo byc, wiem ze Kaczy jest the Best ( białe jest białe a czarne jest czarne ) i ma wiele swietnych "występów" aczkolwiek dla mnie numerem jeden jest:
Posel Gadzinowski presents - Honkong (Hąkąg)
jak ktoś mi mówi Hongkong to zawsze sobie o tym przypominam
Zaznaczalem, zeby zamieszac osoby popularne tylko z internetu. Durczok i inne pajace wykreowani sa przez telewizje, a wiec to niech ich temat
No i jeszcze ta Danka - typowa patologia, obszczymur który ciągle łazi naj*bany a w życiu nawet złotówki nie zarobiła. Codziennie tamtędy przechodzę i widzę całą tą bandę. Sączą denaturat, straszą ludzi, szczają pod siebie. Policja nie może nic z nimi zrobić, a my wszyscy płacimy za ich chlanie. Bo nieroby idą do MOPRu, opieki społecznej i ciągną zasiłki żeby mieć na wódę. A każdy z nas na nich płaci.
I taki ktoś jest "gwiazdą".
To nie jest śmieszne, to jest żałosne.
Ale to nie wina Kononowicza. Za nim ciagle kreci sie bodajze many o nazwisku - Czeczetkowicz. To on nagrywa wszystkie filmiki o Krzysku, podklada pomysly i czesto widac, ze ma do "Konona" lekcewazace podejscie. Nizej macie tego Czeczetkowicza:
Mnie te filmiki smiesza. Taki Cygan jak ktos podawal wczesniej link, dobrze prawi. Wiekoszsc nie wyraza tego glosno, ale ma podobne zdanie odnosniej takiej "Strazy Miejskiej", bo po chooj ona komu? Wiekszosc zycia zapieprzal w robocie, a teraz musi stac z jakims gownem za 3 zloty na godzine. Ktos moze napisac, ze jego wina, ale w Anglii czy u Niemczurow takich manych jest o wiele mniej.
Mol ksiazkowy to odzwierciedlanie wiekszosci Polakow W naszym kraju malo osob czyta ksiazki, a wiekszosc udaje, ze czyta, a potem 25/50% skonczyloby dyskusje jak ten rysiek