Opcje tematu
#373983 - 18/07/2005 20:11 WTA - Cincinnati, Palermo - Wtorek 19.07
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
Western & Southern Financial Group Women's Open

Place : Cincinnati, OH, USA
Date : July 18-24, 2005
Prize Money : $170,000
Surface : Hardcourt/Outdoors
Web Site : www.cincytennis.com
Draws : http://www.wtatour.com/global/includes/T...nnati_draws.pdf

Internazionali Femminili di Palermo

Place : Palermo, Italy
Date : July 18-24, 2005
Prize Money : $140,000
Surface : Red Clay/Outdoors
Web Site : www.countrytimeclub.it
Draws : http://www.wtatour.com/global/includes/TrackIt.asp?file=/global/Pdfs/events/2005/palermo_draws.pdf

Pomocne linki :

http://www.wtatour.com

http://www.wtaworld.com

http://www.itftennis.com/womens/players/

http://home17.inet.tele.dk/wta/

-----------------------------------------------------------------------------------------
Prosimy zapoznać się z Regulaminem KT. Posty nic nie wnoszące do tematu będa kasowane.

Edited by schranzer (18/07/2005 20:28)

Do góry
Bonus: Unibet
#373984 - 19/07/2005 04:04 Re: WTA - Cincinnati, Palermo - Wtorek 19.07
onda Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/05/2004
Witam , po zeszłorocznym tłustym Palermo mam nadzieję ,że w tym roku będzie powtórka z historii , zaczynamy na dziś z 4-eroma laluchnami .

1.Srebotnik _ Diaz Oliva - 1 - 9/10
Kursy są tutaj dla mnie conajmniej miłą niespodzianką - Oliva popykała trochę w Modenie , zderzając się przykro z Pannettą - Srebotnik w zeszłym roku w półfinale w tym turnieju na noże walczyła z włoszką - punktów do obrony masa - forma spokojnie porównywalna . Nie wierzę, żeby Oliva była w stanie ugrać seta .

2.Medina - Chladkova - 1 - 9/10

Ostatnie "osiągnięcia" Chladkowej na mączce to delikatnie mówiąc tragedy - porażka ze Schruff ( sic!) , Vinci czy ugranie 3 gemów z Castano na RG - bez jaj - nawet na 50% Medina dobawi - po Strasbourgu porażka z Henin na RG - ale po jakim meczu ! Ostatnio 4-6,3-6 z Momo - no i porównajmy to z wynikami Chladkowej .........Rzewne jaja plus obrona tytułu z przed roku . I tak już za dużo napisałem ale Schranzer czuwa....................

3. Vesnina - Ani - 1 - 8/10
Kursów jeszcze nie widzę i mam nadzieję, że będą buki kierować się przede wszystkim rankingiem . Tak jak tydzień temu młoda strzelba ( z niższej półki ) po kwal. 1 round dobawi - potem niekoniecznie . Ani coraz bardziej widoczna - postępy malutkimi kroczkami - dobry rzemieślnik - ale tutaj będzie za mało

4. Safarowa - Muller - 1 - 9/10
Powinno być małe tornado w ty mmeczyku - pytanie czy 4-5 gemów dla niemki to będzie max. ?

==============================================

Te laluchny powyższe chyba nawet dobawię na AKO .

I meczyk na wieczór , który zastanawia i mnie skusił

WC - Vierin - Sfar - gospodarze turnieju chyba połączyli to spotkanie z promocją wina lokalnego qrewa . Kazać ludziom przyjść oglądać toto jako danie główne order of play dzisiejszego dnia wieczorową porą musi być połączone z jakimiś atrakcjami ( promocja wina , darmowe żarcie i takie inne ) . Kalectwo miejscowe od czerwca w dupę z takimi pytonami - stanciute , pelletier ( tak , tak - na ziemi ) ,ani i klashka ( tutaj spokojne 0-2 dwa razy ) . Jedno zwycięstwo z nr 366 signorina Villa 5-1 i ....krecz - hehe .
Przeciwniczka to kolejny hicik lata - Sfar - na pierwszy rzut oka powinna powieżć włoszkę jedną tunezyjską łapką - ale ....
W Fano po 4 gemach rzuciła ręcznik Muller - może i się wykurowała - ale dla mnie niekoniecznie - przecież gospodarze mogli ten turniej losować "inaczej" - jeżeli tylko coś będzie Sfar przeszkadzać to szanse włoszka ma - i mimo wszystko obstawię ten mecz kalek licząc bezczelnie na kabaret wieczorny w Palermo
4/10 - Vierin

pozdrawiam

Do góry
#373985 - 19/07/2005 09:46 Re: WTA - Cincinnati, Palermo - Wtorek 19.07
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2004
prosilbym specjalistow o wyrazenie swoich opini na temat meczu GROENEFELD-MIRZA zastanawiam sie nad 1 ale kieruje sie tylko tym ze palam wielka rzadza zemsty na indyjskiej zawodniczce ktora leci mi duzy kawalek grosza dlatego niech mniej gorace glowy wypowiedza sie na ten temat!!!

Do góry
#373986 - 19/07/2005 09:59 Re: WTA - Cincinnati, Palermo - Wtorek 19.07
_Carola_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/07/2002
SF M Ani(3) - E Vesnina-Q 6-3 3-6 6-3

ONDA UWAZAJ!!!!!!!!!!!!
Civitavecchia ($25,000 - Italy) Apr 17 2005
zrob sobie no beta na to propouje, moze i viesnina wygra ale po co ryzykowac az tak...............

dołoze ci jeszcze to
QF Bergamo Dec 19 2004 M Ani - E Vesnina 4-6 7-60 6-3

dla mnie viesnina w tej chwili lepsza forma zdecydowanie od ani ale to glupie h2h

Do góry
#373987 - 19/07/2005 10:25 Re: WTA - Cincinnati, Palermo - Wtorek 19.07
Gregov Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/02/2004
Tez początkowo miałem grać Vesnine , ale koniec końców wyszedł mi No Bet

Co do mecz Srebotnik - Oliva to sie zgadzam , ale ze stawką tak nie szlaeję .

WTA Palermo , godz. 16:00. Srebotnik zrobiła na mnie spore wrażenie w meczu z Davenport na Roland Garros, coprawda było to jakiś czas temu , ale grała naprawde dobrze , czesto w pierwszym secie Davenport nie miała nic do powiedzenia podczas wymian. Słowenka ma niezły serwis i dobre uderzenie z linii końcowej. Natomiast Diaz Oliva tak jak pisze Onda , ostatnio doznała dotkliwej porażki od Flavii Pennetty w Modenie, 0-6 2-6 i to jest dla mnie wykładnikiem jej formy, bo pokonanie wczesniej dwóch słabych rywalek wrażenia na mnie nie robi. Mocną faworytką jest dla mnie Srebotnik i jej daję dużo wieksze szanse w tym meczu. Srebotnik 1.85 --- 6/10

Pironkova po 6.5 z Fariną , 1/10. Osiemnastoletnia Bułgarka masakruje ostatnio , ale przeciwniczki niższej klasy. Ale w końcu przyjdą zwyciestwa z bardziej doswiadczonymi rywalkami. Mam nadzieje ze bedzie nastąpi to np dzisiaj. Doswiadczone zawodniczki takie jak Farina , Lichovceva Martinez itd przegrywają coraz czesciej . Za taki kurs warto spróbowac . Ewentualnie handi +5,5 za 1.9

Medina po 1.18 w 5dimes wogóle nieopłacalna , chociaz szanse na wygrną bardzo duze.

Oprandi 2.44 . Przeglądałem jej wyniki i jestem pozytywnie zaskoczony . Castano nie jest jakąs wybitną zawodniczką choć na nawierzchni ziemnej gra sie jej najlepiej , ale spróbuje zagrać na Rumunkę 1.5/10

Safarova , Onda juz opisał, zgadzam sie z opinią , ale ten kurs , tylko 1.38 . Dlatego rozważam zagranie handi -4 za 1.83 . Wyniki Safarowej z poprzednich turniejów na clayu i nie tylko, naprawde robią wrażenie.

Do góry
#373988 - 19/07/2005 12:11 Re: WTA - Cincinnati, Palermo - Wtorek 19.07
Ziomek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/11/2004
Quote:

SF M Ani(3) - E Vesnina-Q 6-3 3-6 6-3

ONDA UWAZAJ!!!!!!!!!!!!
Civitavecchia ($25,000 - Italy) Apr 17 2005
zrob sobie no beta na to propouje, moze i viesnina wygra ale po co ryzykowac az tak...............

dołoze ci jeszcze to
QF Bergamo Dec 19 2004 M Ani - E Vesnina 4-6 7-60 6-3

dla mnie viesnina w tej chwili lepsza forma zdecydowanie od ani ale to glupie h2h

ja tam daje Vesinę i to 2-0 w setach...
Federer też miał słabe H2H z Agassim ,a teraz

Do góry
#373989 - 19/07/2005 12:53 Re: WTA - Cincinnati, Palermo - Wtorek 19.07
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

Meldunek: 19/07/2004
Ani - Vesnina (2) 1,94 prof.

Vesnina już w Modenie pokazała że gra coraz lepiej i to dziś powinno wystarczyć.H2H nie brałbym pod duża uwage bo obecna forma Niny jest lepsza.

Do góry
#373990 - 19/07/2005 13:52 Re: WTA - Cincinnati, Palermo - Wtorek 19.07
arktos Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/11/2004
Poddaję pod dyskusję trzy spotkania z Cincinnati:

Groenefeld - Mirza Pinnacle 2.13

Hinduska odpoczywała po Wimbledonie dość długo,wydaje się że jest dość dobrze prowadzona więc powinna pokazać się z dobrej strony w sesji letniej za oceanem a że hard nie jest jej obcy pokazała choćby w Hyderabadzie.Groenefeld poza jednym dobrym występem w Pattayi sezon ma w zasadzie nieudany w związku z czym ja biorą Mirzę skoro buki twierdzą że nie jest faworytką w tym spotkaniu warto to wykorzystać.

SF PB Gardens Dec 5 2004 S Mirza - A Groenefeld(1) 6-1 3-6 6-1

Benesova - Bammer Eurobet 3.35

Sybille Bammer pograła trochę na hardzie w dwóch ostatnich tygodniach,nikogo rewelacyjnego nie pokonała ale zwycięstwa z młodymi Amerykankami świadczą o tym iż potrafi trochę popykać na tej nawierzchni,świadczy o tym również jej bilans wybitnie najkorzystniejszy na hardzie.
Benesovą po nienajgorszym początku sezonu najwyraźniej dopadła jakaś zapaść,faktem jest że trafiała głównie na mocne rywalki ale mimo wszystko uważam że raczej nie jest w optymalnej formie co skłania mnie do zagrania na Austryjaczkę głównie ze względu na kurs,gdyż daję im równe szanse w tym pojedynku.

Bartoli - Mattek Pinnacle 3.60

Nękana kontuzjami Marion Bartoli kontra młoda Amerykanka która udanie pograła w kwalifikacjach nic tylko grać.

Powodzenia

Do góry

Moderator:  rafal08