Tez początkowo miałem grać Vesnine , ale koniec końców wyszedł mi No Bet
Co do mecz Srebotnik - Oliva to sie zgadzam , ale ze stawką tak nie szlaeję

.
WTA Palermo , godz. 16:00. Srebotnik zrobiła na mnie spore wrażenie w meczu z Davenport na Roland Garros, coprawda było to jakiś czas temu , ale grała naprawde dobrze , czesto w pierwszym secie Davenport nie miała nic do powiedzenia podczas wymian. Słowenka ma niezły serwis i dobre uderzenie z linii końcowej. Natomiast Diaz Oliva tak jak pisze Onda , ostatnio doznała dotkliwej porażki od Flavii Pennetty w Modenie, 0-6 2-6 i to jest dla mnie wykładnikiem jej formy, bo pokonanie wczesniej dwóch słabych rywalek wrażenia na mnie nie robi. Mocną faworytką jest dla mnie Srebotnik i jej daję dużo wieksze szanse w tym meczu. Srebotnik 1.85 --- 6/10
Pironkova po 6.5 z Fariną , 1/10. Osiemnastoletnia Bułgarka masakruje ostatnio , ale przeciwniczki niższej klasy. Ale w końcu przyjdą zwyciestwa z bardziej doswiadczonymi rywalkami. Mam nadzieje ze bedzie nastąpi to np dzisiaj. Doswiadczone zawodniczki takie jak Farina , Lichovceva Martinez itd przegrywają coraz czesciej . Za taki kurs warto spróbowac . Ewentualnie handi +5,5 za 1.9
Medina po 1.18 w 5dimes wogóle nieopłacalna , chociaz szanse na wygrną bardzo duze.
Oprandi 2.44 . Przeglądałem jej wyniki i jestem pozytywnie zaskoczony . Castano nie jest jakąs wybitną zawodniczką choć na nawierzchni ziemnej gra sie jej najlepiej , ale spróbuje zagrać na Rumunkę 1.5/10
Safarova , Onda juz opisał, zgadzam sie z opinią , ale ten kurs , tylko 1.38 . Dlatego rozważam zagranie handi -4 za 1.83 . Wyniki Safarowej z poprzednich turniejów na clayu i nie tylko, naprawde robią wrażenie.