Panowie - znalazłem strategię gry na
Betfair nazwaną przez autora "strategią Borkovic".Dla tych co jej nie znają :
Włączamy się do gry około 55 min., w momencie kiedy jedna z drużyn prowadzi dwoma bramkami i obstawiamy dwie pozycje :
- nie będzie remisu w zakładce " kursy meczu" ( kolor różowy)
- będzie remis 2:2 ( jeżeli stan meczu jest 2:0, lub 3:3 jeżeli stan meczu jest 3:1, itd.)w zakładce "dokładny wynik" ( kolor niebieski).
Przeważnie kursy wyglądają następująco: nie będzie remisu ok. 8,0; będzie remis ( np. w naszym przykładzie przy stanie 2:0) 2:2 - 12,0. Co oznacza ta różnica to każdy średnio zaawansowany gracz może sobie policzyć.
Założenia:
- stawkowanie dowolne zależne od posiadanego bankrolla
- dotyczy przeważnie meczów bez wyraźnego faworyta
- przegrywamy tylko przy remisie 3:3 i wyższym
Można włączyć się do gry w 70 min. przy przewadze jednej bramki i stosować analogię np. nie będzie remisu - jeden zakład; będzie 1:1 - drugi zakład.
Jeżeli chodzi o podział zysku to zalecam pokrycie zakładu na "nie będzie remisu" zakładem będzie konkretny remis ( np 2:2)wówczas przy remisie 2:2 zwrócona zostanie stawka, a cały zysk przejdzie na zakład " nie będzie remisu".
No i wczoraj próbowałem zastosować tą strategię w praktyce.Wczoraj drużyna nazwijmy ją A prowadziła 1:0 i była dokładnie 53 minuta meczu.Kurs,że nie będzie remisu wynosił 3,90 natomiast kurs,że będzie 1:1 wynosił 3,70.I niestety,miałem kłopot z doborem stawek.Nie wychodził mi zysk przy pozytywnym dla mnie zakonczeniu meczu.Sprawdzałem na jeszcze dwóch meczach,kursy były bardzo podobne.Żle liczyłem ?