Wiesz co andrew, pod Twoj post mozna podciagnac kazda firme, instytucje. Nikt z dobrej, niewymuszonej woli nie da Ci pieniedzy. Kazdy bedzie probowal od Ciebie kase wyciagnac, bank, supermarket, sprzedawca samochodu. A w razie problemu bedzie staral sie obrocic swoja wine w Twoja. Przywyknij takie jest zycie, a
Betfair nie jest wyjatkiem od reguly. Wtedy trafilo na Ciebie i dlatego sie zloscisz. Ktos zyskuje ktos traci, nastepnym razem to Ty mozesz zyskac.
"Haracz oznacza (w Polsce od czasów wojen z Tatarami i Turkami) kontrybucję lub okup, płacony przez stronę, która przegrała wojnę.
Obecnie to słowo kojarzy się z działalnością przestępczą, a w szczególności z przestępczością zorganizowaną. Tzw. wymuszanie haraczu w zamian za "opiekę" lub "ochronę" obiektów handlowych i gastronomicznych, często stanowi podstawowe źródło dochodów licznych grup przestępczych.
Haracz - specjalny podatek, który musieli płacić ludzie z krain podbitych przez muzułmanów."
Zakladajac konto, akceptujesz regulamin wiec nikt na Ciebie tego nie narzuca bez Twojej woli. Wiec to nie haracz, a "commission" - ich zysk. Po to ktos zaklada taki serwis aby na nim zarabiac.
Ty chyba nie pracujesz za friko.
PS
Nie jestem pracownikiem
Betfair i nie jestem z nimi zwiazany.
Po prostu wkurza mnie oczernianie i biadolenie w Twoim stylu.
Pozdrawiam i zycze jak najmniej bledow skierowanych przeciwko Tobie.