Palant to może na drugie masz
Mistrzu ciętej riposty!

długo myślałeś ? Właśnie taki poziom
teraz prezentuje onomato - jaki idol tacy fani
Zauważ,że Agassi go tak nazwał, ja tylko się spytałem czy może on tak nie ma na drugie, więc nie wiem "osohodzi" Ci w tym momencie

. Dla Ciebie Jacek, dla mnie Rysiek wygrał i zdania pewnie nie zmienimy, więc nie ma co prowadzić dalej rozmowy o tym. Dla mnie Tedunio robił z siebie pajaca i będzie robił dalej i nic nie wniesie do HH oprócz inny hitów jak "techno jazda", a że Rysiek powoli odwala kaszankę to już inna sprawa, szkoda bo to chyba już za dużo w tym siedzi i z dekka się wypalił, ale parę ciekawych kawałków ostatnio napisał i pewnie jeszcze napisze. Btw, Aggasi Ty to pewnie byś strugał inżyniera na sali sądowej żeby później się schylać po mydełko
no cóż kolego, od wydania A\H24N2 minęło 104 dni i tyle właśnie Książę dumał i wreszcie wypocił odpowiedź

na pewno na to wydarzenie czekało wielu fanów i czego się doczekało..........żenady w postaci płyty,której motywem przewodnim jest gruby Tede a przesłaniem,że Tede ku.rwą jest

to ma być miazga ?
w dalszych utworach słyszymy,że Tedzik ma dobrze ustawionych starych i dlatego jest sk.urwysynem

być może słuchacz ma to zrozumieć,że Tede powinien starych za.jebać i wtedy będzie ziom

(czy to,że mam Matkę lepiej ustawioną od Twojej czyni Mnie gnojem ?)
kolejne przesłanie oczywiście o hajsie czytaj jak Peja zarabia na płytach jest wporzo a jak Tede to jest komercha

nie bylo jeszcze o felgach,furach,TVNTurbo ale te hity pewnie będą w kolejnych "hitach"

ale był już hit,że Tede to grubas wow odkryłeś Amerykę brawo.....polecam posłuchać song G.R.U.B.Y sprzed kilku lat to może wreszcie cos skumacie

reasumując bity marne,cały czas ta sama nudna monotonia i jednostajny rap Penera,który obecnie bardzo spowszedniał
a najśmieszniejsze jest to,że kompletnie nie wniósł NIC nowego do beefu BO TO WSZYSTKO O TEDE WIEMY OD DAWNA I PENER NON STOP TYLKO O TYM NADAJE JUŻ OD PRAWIE ROKU

czyli jak stanął we wrześniu 2009 tak stoi.
ps. tak przysrywał Pener Tedemu,że chce się na beefie wypromować i kasę zarobić......to jak nazwać teraz wydanie tego solowego albumu Penera

BTW polecam cały czas przesłuchać dokładnie miz tape A\H24N2.......ale jeszcze raz przesłuchać a nie tylko pobieznie przelecieć bo potem są takie kwiatki jak ten pseudo longplay. [/quote]
no cóż, chciałem zakończyć rozmowę bo i tak nie dojdziemy do tego samego zdania, ale wywołałeś mnie do tablicy, więc jestem
Mówisz o 104 dniach Rycha na wydanie "wypocin", zobacz ile potrzebował "wielki" Jacek żeby skomponować swoje ADHD
Skoro nie rozumiesz dlaczego taka nazwa płyty to już Twój problem (przypomnę tylko chodzi o Kołobrzeg-Zieloną Górę i o "kumplostwo" obojga)
Mówisz o przezwiskach Rycha, wsłuchałeś się w bełkot (bo inaczej się nie da nazwać tego, spójrz na wywiad z nim jak się pocił jak świnia i bełkotał coś pod nosem np.

) jak obrażał Ryszarda tym,że nie ma prawka, jest debilem, idiotą, ma mordę taką i owaką. Więc nie rozumiem Twoich pretensji o to

Następnie śmieje się z Jacka,że jest faja, a nie hiphopowiec, bo taka prawda. On zarabia w TVN-ie, a nie poprzez sprzedaż płyt czy koncerty (btw, musi go strasznie boleć brak ich w połowie Polski przez ten beef).
Tego ostatniego nie rozumiem, na pewnie nie dla kasy to zrobił, a pewnie dla fanów i żeby pojechać Tede po całości, chociaż nie jestem nim więc nie wiem

Dla mnie bity nie są lipne, dla Ciebie są. Dla mnie lepszy Rychu, dla Ciebie Tede. A i tak większość czytających jesteśmy pewnie śmieszni i dziecinni