ja jutro (chyba) pasuję...

dlaczego?
bo co mamy do grania?
D. Nalbandian - J.I. Chela
południowcy na hardzie - david "lepszy"? ostatnio ładnie dokopoał kangurom na trawie, ale chela nastraszył roddicka, umiejętności IMO większe ma david, ale grosza nie postawię.
R. Soderling - R. Stepanek
dla odmiany dwóch psycholi z europy, 1 lepszy od drugiego. w jakiej są formie? chyba nikt nie wie. mocne hitmeny

i tyle....
L. Horna - M. Puerta
kolejny egzotyczny duet, 1 i 2 nie wie za bardzo o co chodzi na tej nawierzchni. niby horna, ale dlaczego? bo puerta ostatnio szmaci nawet na kleju?
T. Johansson - I. Karlovic

jazda jazda. stary lis cWAniak

kontra wielkolud. kolejny no bet oscylujący koło 1 przelamania, lub minibrejka w tb
C. Rochus - A. Pavel
belg nic ciekawego nie gra, ale pavel cały czas zajmuje zaszczytne miejsce wśród największych machlojkarzy

więc no bet
P. Srichaphan - S. Grosjean

dalej mnóstwo niewiadomych. taj zaczął grać na wysokim poziomie, tylko że francuz to nieobliczalna panienka, powtórka z mello możliwa.... ładne kursy w tym meczu... może taj? może.....
J. Melzer - T. Berdych

zestaw z psycholem ciąg dalszy. dla mnie szkoda nerwów i kasy, aby kombinować na siłę przy tej parce
F. Gonzalez - M. Mirnyi

geniusz psychol-siłacz bestia. kto lepszy? 2xTB bankowe

D. Hrbaty - T. Henman

i znów niewiadome...anglicy urwą jaja timkowi jeśli znów odpadnie w 1 rundzie...jak on lubi grać pod presją to my wszyscy wiemy...do tego w jakiej jest dyspozycji? hmmm
Kiefer-Massu

kolejna para z kosmosu

niemiec ma wzloty i upadki, massu potrafi zagrać genialnie, i zeszmacić wszystko. kto jutro bedzie miał lepszy biorytm?
I. Ljubicic - T. Dent
obok taja wydaje mi się najciekawszy mecz. dent złapał kontuzję, a ljuba wraca na swoją ulubioną nawierzchnię. jeśli zaprezentuje to co grał na początku sezonu...to kto wie? może wygra turniej...w DC całkiem nieźle pogrywał.
G Coria - J.C. Ferrero
króle ziemii na hardzie

J.C.F fantastycznie walczył z federerem na wimbie, tylko że na początku sezonu dostał bęcki od corii na AO...żeby było, śmieszniej w UMAG coria stłamsił JCF do 3 i do 0...coria jest chyba najlepiej spisującym się "klejowcem" na hardzie, ale moje zaufanie do niego ostatnio spadło drastycznie.
reasumując. jutrzejszy dzień stoi pod znakiem "no bet, lepiej rzuć monetą"
IMO ciekawymi typami wydają się być:
ljubic po koło 2.05
srichapan po koło 1.99
pozdrawiam