NA dzis:)
Davydenko:Beck 1 1.57
Davydence dobrze gra sie na tej "dziwnej" nawierzchni. Ten kto oglada te mecze w Montraalu,wie ze to wlascie nie jest hard a cos miedzy hardem a arcylicem - dlatego ziemiarze czyt Davyedenko Nadal maja tu bardzo duze szanse zajsc daleko.Davydneko wcozraj pokazal ze zeby go przelamac trzeba naprawde bardzo mocno sie natrudzic,byla sytuacja ze w jednym z gemow Berdych mial 6 brakow z rzedow i ani jednego nie wykorzystal.Beck niby dobrze mu sie gra w stanach osatnio ,ale dla mnie to tenisista bez charakteru, i raczej zadko mu sie zdarza wygyrwac z kims naprawde dobrym.Po odpadniecu Roddcika i Haweeta oraz nieboecnosci Fedka Davydenki jest dla mnie fawotyrem na polfinal.
Mathieu:Rochus 1.80
Nie wiem czemu ale jakos buki nie doceniaja Mathieu:)Wystwiacajc na niego takie kursy:)Mathieu powiozl Roddicka i Clementa a Oli wczoraj sode ktory zrobil sobie wczesniej 3 miesiceczne wakacje i francuza Mahuta. Tazkze Mathieu mial znacznie wymagajacych rywali.Widzilame Mathieu w TV i ma on jedna ceche ktora zreszta mial zawsze - zajebista walecznosc i nieustepliwosc - to plus madrosc gry wroza mu dobrze w tym turnieju. Rochusik dzis odpada:)
Ponadto:
Bjork/Mirnyi:Jojo/Juz 1 1.25 Number 1 debla na swiecie ze skladakiem.
Black/Ull:Ferrer/Gasq 1 1.35
Riszard to nie ten sam zawodnik na ten nawierzchni,cienko zagral w singlu, mysle ze odpusci debla. Pozatym to oc wyzej skladak z zawodwym deblem.
PS.
Marcel a gdzie bedzie myslami dzis Mathieu w meczu z Olim:)?