[QUOTE]Oryginalnie wysłał rymoholik:
[qb]Mankiet proponuje udowodnic raz na zawsze ze zagrales za ten 1000 i na pewno drugi raz sie taka sytuacja nie zdarzy, ze ktos ci nie uwierzy.
[/qb][/QUOTE]Zapewniam wszystkich, wszem i wobec, ze jesli Mankiet pokaze mi takowy kuponik to ja mu zwroce honor z nawiazka (teraz rozpoczynamy szukanie kuponow na sieci

dobra wyszukiwarka grafiki jest na
www.google.com, ale ja dla utrudnienia proponuje ten kuponik o ktorym mowiles kilkanscie postow wczesniej). Bedzie zabawnie i nie moge sie doczekac zeby zobaczyc jak mocno sie zblaznilem gadajac takie glupoty o guru łódzkiego bukmacherstwa

.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał mankiet:
[qb]Co tak slabo???Tylko jestem idiota??Brak ci mocniejszych slow?[/qb][/QUOTE]Nie brak mi slow, moje slownictwo jesli o to chodzi jest bardzo bogate (prosze rozmawiaj o tym ze Swietym Mikolajem

), ale uwazalem ze slowo "idiota" jest adekwatne do tego co piszesz.
[qb]a dokladniej ich brak, sa przyczyna twojej frustracji.[/qb][/QUOTE]zapomniales jeszcze o kompleksie malego penisa. ale tak poza tym to jednym zdaniem doskonale opisales moj stan psychiczny...cos w tym musi byc....
[qb]Na przyklad dzisiejszy mecz PAOK - Olympiakos zostal zdjety z oferty a P2P mozna bylo postawic.[/qb][/QUOTE]Za ile zagrales? i na co? i o ktorej godzinie? bo ja dosc dokladnie obserwowalem p2p jesli chodzi o to zdarzenie... to moze dowiemy sie jakis ciekawych, nowych prawd dot. p2p
[qb]Kajsper. Wspominałes coś o screnach. Jest mozliwe wkleić scren na tym forum w ogóle? Jesli tak to jak to zrobić..[/qb][/QUOTE]Jesli to nie sprawi klopotu to pisz do mnie kejsper, bo kajsper to tak jakos dziwnie brzmi

screenow wstawic nie mozna, ale mozna wyslac na maila a ja juz na takie wspaniale kupony miejsce gdzies na serwerze znajde i je opublikuje.
[qb]Nie ma problemu moge pokazac te zaklady za 1000 euro bo to nic nie normalnego.[/qb][/QUOTE]ja tam czekam z niecierpliwoscia...
[qb]Ale jak screena nie zrobie chyba ze aparatem cyfrowym i przesle plik.[/qb][/QUOTE]zaawansowane technologie by mankiet
spoko a sprawdz czy masz na klawiaturze przycisk PRINT SCREEN? jesli jest to i aparatu specjalnie nie bedziesz musial kupowac
[qb]A co do skokow to GB jeszcze nie wystawilo oferty ale tez czekam... [/qb][/QUOTE]a w expekcie juz sa, Malysz za 1,5 z Hautamekkim.
no i to narazie tyle.
Pozdrawiam, dziekuje za dostarczenie rozrywki
Kejsper