Strona 7 z 11 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 >
Opcje tematu
#40475 - 27/02/2003 01:27 Re: Gamebookers.com [1]
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
Kajsper. Wspominałes coś o screnach. Jest mozliwe wkleić scren na tym forum w ogóle? Jesli tak to jak to zrobić.
P.S. Kuponami chwalić sie nie zamierzam tylko pytam bo czasem może się przydać.
Pozdro.

Do góry
Bonus: Unibet
#40476 - 27/02/2003 01:41 Re: Gamebookers.com [1]
rymoholik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/05/2001
Mankiet proponuje udowodnic raz na zawsze ze zagrales za ten 1000 i na pewno drugi raz sie taka sytuacja nie zdarzy, ze ktos ci nie uwierzy.
Co ty na to?

Do góry
#40477 - 27/02/2003 02:07 Re: Gamebookers.com [1]
booker Offline
newbie

Meldunek: 26/02/2003
Mankiet jeżeli grasz na takie pieniądze proponuję ci zmenić GB na exchange np.betfair dostaniesz tam naprawdę dużo większe stawki na każdy mecz piłkarski niż w GB.Przyb tak dużych stawkach wyraźnie odczujesz różnicę .

Do góry
#40478 - 27/02/2003 02:30 Re: Gamebookers.com [1]
donic Offline
Carpal Tunnel

Jesli chodzi o stawki za jakie grywa ponoć mankiet to jak na polskie realia sa one faktycznie dość duże. Gdybym miał grać za takie pieniądze to podejrzewam, że kurs nie byłby wyższy niż 1.3 . Szkoda , że nie dysponowałem taką gotówką bo pewnie bym postawił wszystko na zwycięstwo Finów w MŚ w skokach na dużej skoczni i teraz na Małysza, że bedzie w pierwszej trójce za 1.25 al: .
Pozdrawiam.

Do góry
#40479 - 27/02/2003 02:55 Re: Gamebookers.com [1]
mankiet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2001
Grywam stawki od 1,1 do 1,3.Nie ma problemu moge pokazac te zaklady za 1000 euro bo to nic nie normalnego.Ale jak screena nie zrobie chyba ze aparatem cyfrowym i przesle plik.A co do skokow to GB jeszcze nie wystawilo oferty ale tez czekam...

Do góry
#40480 - 27/02/2003 03:28 Re: Gamebookers.com [1]
booker Offline
newbie

mankiet piszesz że wystawiasz stawki na P2P w GB.
Sprzedajesz typy bukmacherów czy grasz na ryzyko?
Pytam bo ja również dużo wystawiam ale w betfairze

Do góry
#40481 - 27/02/2003 03:37 Re: Gamebookers.com [1]
booker Offline
newbie

Powiedz mi również czy prowizję dla GB płaci wystawiający,kupujący czy może wygrywający ?

Do góry
#40482 - 27/02/2003 05:00 Re: Gamebookers.com [1]
Kejsper Offline
old hand

Meldunek: 14/02/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał rymoholik:
[qb]Mankiet proponuje udowodnic raz na zawsze ze zagrales za ten 1000 i na pewno drugi raz sie taka sytuacja nie zdarzy, ze ktos ci nie uwierzy.
[/qb][/QUOTE]Zapewniam wszystkich, wszem i wobec, ze jesli Mankiet pokaze mi takowy kuponik to ja mu zwroce honor z nawiazka (teraz rozpoczynamy szukanie kuponow na sieci dobra wyszukiwarka grafiki jest na www.google.com, ale ja dla utrudnienia proponuje ten kuponik o ktorym mowiles kilkanscie postow wczesniej). Bedzie zabawnie i nie moge sie doczekac zeby zobaczyc jak mocno sie zblaznilem gadajac takie glupoty o guru łódzkiego bukmacherstwa .

[QUOTE]Oryginalnie wysłał mankiet:
[qb]Co tak slabo???Tylko jestem idiota??Brak ci mocniejszych slow?[/qb][/QUOTE]Nie brak mi slow, moje slownictwo jesli o to chodzi jest bardzo bogate (prosze rozmawiaj o tym ze Swietym Mikolajem ), ale uwazalem ze slowo "idiota" jest adekwatne do tego co piszesz.

[qb]a dokladniej ich brak, sa przyczyna twojej frustracji.[/qb][/QUOTE]zapomniales jeszcze o kompleksie malego penisa. ale tak poza tym to jednym zdaniem doskonale opisales moj stan psychiczny...cos w tym musi byc....

[qb]Na przyklad dzisiejszy mecz PAOK - Olympiakos zostal zdjety z oferty a P2P mozna bylo postawic.[/qb][/QUOTE]Za ile zagrales? i na co? i o ktorej godzinie? bo ja dosc dokladnie obserwowalem p2p jesli chodzi o to zdarzenie... to moze dowiemy sie jakis ciekawych, nowych prawd dot. p2p

[qb]Kajsper. Wspominałes coś o screnach. Jest mozliwe wkleić scren na tym forum w ogóle? Jesli tak to jak to zrobić..[/qb][/QUOTE]Jesli to nie sprawi klopotu to pisz do mnie kejsper, bo kajsper to tak jakos dziwnie brzmi screenow wstawic nie mozna, ale mozna wyslac na maila a ja juz na takie wspaniale kupony miejsce gdzies na serwerze znajde i je opublikuje.

[qb]Nie ma problemu moge pokazac te zaklady za 1000 euro bo to nic nie normalnego.[/qb][/QUOTE]ja tam czekam z niecierpliwoscia...

[qb]Ale jak screena nie zrobie chyba ze aparatem cyfrowym i przesle plik.[/qb][/QUOTE]zaawansowane technologie by mankiet

spoko a sprawdz czy masz na klawiaturze przycisk PRINT SCREEN? jesli jest to i aparatu specjalnie nie bedziesz musial kupowac

[qb]A co do skokow to GB jeszcze nie wystawilo oferty ale tez czekam... [/qb][/QUOTE]a w expekcie juz sa, Malysz za 1,5 z Hautamekkim.

no i to narazie tyle.
Pozdrawiam, dziekuje za dostarczenie rozrywki
Kejsper

Do góry
#40483 - 27/02/2003 05:21 Re: Gamebookers.com [1]
booker Offline
newbie

Jeżeli uważasz kajsper że zakład za 1000EUR to coś wyjątkowego to zapewniam cię że jesteś w błędzie.Znam kilka osób dla których 1000EUR na jeden zakład to jest minimum.Poza tym uważam że to za ile kto gra i czy to jest prawda to nie temat do publicznej dyskusji.Jeżeli gra to go zbytecznie irytujesz jeżeli nie gra to sam przed sobą robi z siebie idiotę .
Bez urazy to tylko moja opinia
A skoro jesteśmy przy P2P to napiszcie czy jesteście w betfair ,często tam wystawiam bardzo dobre kursy(inaczej nie sprzedam)jeżeli jesteście moglibyśmy wcześniej konsultować stawki .Zapewniam że moglibyście postawić 1000Eur.

Do góry
#40484 - 27/02/2003 05:33 Re: Gamebookers.com [1]
Kejsper Offline
old hand

Meldunek: 14/02/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał booker:
[qb]Jeżeli uważasz kajsper że zakład za 1000EUR to coś wyjątkowego to zapewniam cię że jesteś w błędzie.[/qb][/QUOTE]hmmmm, nie mowie, ze to jest rzadkosc, mowie jednak, ze to jest sporo pieniedzy i jakos mi sie nie wydaje, zeby koles, ktory chce screena z gb zrobic aparatem cyfrowym i nadal nie potrafi cytowac na forum wiadomosci innych uzytkownikow mogl obracac takimi pieniedzmi. Jesli sie myle to moim zdaniem mankiet w takim razie jest glupkiem, moim zdaniem o wiele lepsze kursy mozna uzyskac chocby w wyzej wspomnianym betfair.

1000E to nie sa dwa zlote zeby mogl sobie powiedziec - aaaa zagram w profku, bo tam mam szczescie. takie zachowanie to gowno a nie bukmacher. jesli wierzy w szczescie to sie szybko skonczy gra za "wysoka stawke".

[qb]Poza tym uważam że to za ile kto gra i czy to jest prawda to nie temat do publicznej dyskusji.[/qb][/QUOTE]ja tez tak mysle, dlatego wlasnie sie do Mankieta przyczepilem bo gosc sie tym afiszuje na kazdym kroku.

[qb]Bez urazy to tylko moja opinia .[/qb][/QUOTE]ktora ja szanuje dopoki mowisz madrze to ja bede szanowal.

[qb]A skoro jesteśmy przy P2P to napiszcie czy jesteście w betfair ,często tam wystawiam bardzo dobre kursy(inaczej nie sprzedam)jeżeli jesteście moglibyśmy wcześniej konsultować stawki .Zapewniam że moglibyście postawić 1000Eur.[/qb][/QUOTE]ja poczekam jeszcze na info o tym PAOKu i wtedy powiem jak to jest z p2p na gb. ale najpierw czekamy na riposte naszej gwiazdeczki...

milej nocy,
Kejsper

Do góry
#40485 - 27/02/2003 06:56 Re: Gamebookers.com [1]
donic Offline
Carpal Tunnel

Obstawiając NHL w gamebookers zakład wygrywamy w przypadku remisu? Jak to jest dokładnie?

Do góry
#40486 - 27/02/2003 11:45 Re: Gamebookers.com [1]
grabtom Offline
old hand

Meldunek: 30/06/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał donic:
[qb]Obstawiając NHL w gamebookers zakład wygrywamy w przypadku remisu? Jak to jest dokładnie?[/qb][/QUOTE]Jeślia zgrasz bez handicapu to w przypadku remisu jest zwrot. Zakłady w GB na NHL są liczone z dogywką.

Do góry
#40487 - 27/02/2003 15:29 Re: Gamebookers.com [1]
borsuk Offline
old hand

Meldunek: 17/04/2002
[qb]Powiedz mi również czy prowizję dla GB płaci wystawiający,kupujący czy może wygrywający ?[/qb][/QUOTE]Wszystkie koszty w GB ponosi wystawiajacy zaklad.

Do góry
#40488 - 27/02/2003 16:23 Re: Gamebookers.com [1]
WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 08/09/2001
[qb]6
Osobiście nie gram w GB ale słyszałem o niej jako o dobrym bookerze i dlatego przyjrzałem się jej uważnie.Jako booker może jest dobry ale P2P jest bezbnadziejne.1.bardzo nieprzejrzyste zasady 2.mało kasy w obrocie P2P (mam na myśli faktycznie dobre stawki).3Payaut bardzo wysoki.4.Mało meczy .Osoboście 6 miesięcy gram notowaniami meczów i przyznaję że można na tym nieźle zarobić ale nie w GB .Tam po prostu jest za mało ruchów kasą i nie ma ludzi którzy napędzają ten interes.
Jest kilka lepszych firm w necie specjalizujących się w P2P.[/qb][/QUOTE]Jesli mozesz napisz troche szczegolow gdzie mozna lepiej wystawiac oferty P2P. Chodzi mi glownie o mniejsza prowizje i przede wszystkim wieksza "sprzedawalnosc" ofert. Dobrze by bylo, zeby mozna miec konto w euro i zeby buck byl wiarygodny.

W P2P Gamebookers udalo mi sie sprzedac oferty za kilka tys euro jak na razie przez kilka miesiecy. Jest to bardzo maly procent tego co wystawilem.
W sumie to jestem zadowolony z P2P GB ale duza wada jest to, ze oferty slabo sie sprzedaja. Nie mowie tu o ofertach HT/FT gdzie buck ma 40% marzy a w P2P jest 30% ale nawet tenic z 6% marza czasem w ogole sie nie sprzedaje.

Wojtek

Do góry
#40489 - 27/02/2003 18:14 Re: Gamebookers.com [1]
booker Offline
newbie

Wojtku
W internecie jest kilka dobrych firm zajmujących się P2P.Pierwszy parytet wszędzie jest niezmianny -brytyjska liga .
Największą z nich jest wydaje mi się Betfair.Ta firma zajmuje się wyłącznie zakładami typu P2P a na niektóre mecze (szczególnie te na żywo)obroty osiągają nawet kilka milionów EUR.Gram tam 6 miesięcy i jestem zadowolony, jedyny mankament to ten że mają problem ze zwrotem kasy przez kartę,z przelewami jest oki.Pobierają 5% prowizji od wygranej ale tutaj są najwyższe kursy(praktycznie zawsze payaut dochodzi do 100%), co jest dobre jak chcesz postawić na mecz i z czym musisz się liczyć gdy wystawiasz .Jest jeszcze kilka dobrych spraw w tej firmie np. kupisz zakład za 1,8 sprzedaż za 1,7 system automatycznie liczy ci twój minimalny zysk i uwalnia kasę którą włożyłeś.Równie mocną w piłce jest firma Betdaq .W hokeja polecam betsson i parbet. Jest również maxodds lecz tutaj na wypłatę poczekasz około 1 miesiąca.Jeżeli jesteś sprzedającym i kupującym proponuję być w kontakcie być może dopasujemy nasze oferty do siebie.Chodzi mi o to że ja często wystawiam na sprzedaż mniej popularne ligi i chcąc mieć pewność że sprzedam ograniczam wielkość mojej oferty.Dobra jest też firma Swapbets ale mają skomplikowany system.Najlepiej przejrzyj co się dzieje w tych firmach i wtedy podejmij decyzję .Jak już się zdecydujesz daj znać.Acha prowizja w zasadzie wszędzie jest taka sama 5%od wygranej.
Powodzenia

Do góry
#40490 - 27/02/2003 20:11 Re: Gamebookers.com [1]
WK Offline
Pooh-Bah

Dzieki za odpowiedz.

Zalezy mi na opinii kogos kto wystawia oferty gdzie indziej niz w P2P GB. Chodzi mi o to ile ofert da sie sprzedac i jakies inne rzeczy ktore widac dopiero jak sie jakis czas w danym miejscu ma konto.

Ja dzialam glownie tak, ze sprzedaje oferty i potem obstawiam gdzie indziej co daje kilka%zysku. Jest to pewna sprawa ale przy oborotach jakie sa w GB niezbyt atrakcyjna. Gdyby dalo sie sprzedac oferty za kikaset euro dziennie moglby byc z tego niezly dochod.

Czy w firmach ktore wymieniles mozna wystawiac zaklady za wiecej kasy niz jest na koncie i dopiero jak ktos postawi to kasa ubywa z konta? Tak jest w GB i to jest wg mnie podstawowa zaleta.

Wojtek

Do góry
#40491 - 27/02/2003 20:13 Re: Gamebookers.com [1]
WK Offline
Pooh-Bah

Dzieki za odpowiedz.

Zalezy mi na opinii kogos kto wystawia oferty gdzie indziej niz w P2P GB. Chodzi mi o to ile ofert da sie sprzedac i jakies inne rzeczy ktore widac dopiero jak sie jakis czas w danym miejscu ma konto.

Ja dzialam glownie tak, ze sprzedaje oferty i potem obstawiam gdzie indziej co daje kilka%zysku. Jest to pewna sprawa ale przy oborotach jakie sa w GB niezbyt atrakcyjna. Gdyby dalo sie sprzedac oferty za kikaset euro dziennie moglby byc z tego niezly dochod.

Czy w firmach ktore wymieniles mozna wystawiac zaklady za wiecej kasy niz jest na koncie i dopiero jak ktos postawi to kasa ubywa z konta? Tak jest w GB i to jest wg mnie podstawowa zaleta.

Wojtek

Do góry
#40492 - 27/02/2003 22:42 Re: Gamebookers.com [1]
borsuk Offline
old hand

WK

W Betfair mozesz zobaczyc wszystko odnosnie tego na co poszly pieniadze, za ile, po jakim kursie, czy to byl 'Back' czy 'Lay' i ile poszlo ogolem kasy na dane zdarzenie.

Niestety, od razu po wystawieniu zakladu system uszczupla Twoje konto o sume, ktora mozesz przegrac.

Jesli masz konto w Gamebookers bez problemu mozesz przelac pieniadze do Betfair.
Z GB do MB kasa idzie okolo 1 dnia.
Z MB do Betfair (prowizja 0.5%, max 1.5 EUR) kasa po okolo 20 minutach.

Do góry
#40493 - 27/02/2003 22:47 Re: Gamebookers.com [1]
borsuk Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał WK:
[qb]
[/qb][/QUOTE]Nie wydaje mi sie zeby udalo Ci sie do tego wykorzystac w znacznym stopniu Betfair, bo jesli juz uda Ci sie sprzedac zaklad to ciezko bedzie znalezc u innego buka taki zeby zrobic na tym kilka procent zysku.

Do góry
#40494 - 28/02/2003 00:14 Re: Gamebookers.com [1]
booker Offline
newbie

Część odpowiedzi już masz wojtku.
Co do drugiej częśći zgadzam się z przedmówcą ,musisz mieć dobry przegląd jaki mniej więcej będzie ostateczny kurs w betfair i jeżeli masz lepszy kurs zakupić go i potem sprzedawać.Jeżeli będziesz mógł sprzedać po dobrym w betfair kursie bez problemu sprzedaż za 500Eur na jeden mecz .Jeżeli będzie to liga angielska lub szkocka (im wyższa tym lepiej),lub będzie to mecz na żywo bez problemu możesz sprzedać za wiele tysięcy Eur.Prowizja praktycznie we wszystkich tego typu firmach wynosi 5 % od wygranych.Proponuję abyś wcześniej przyjrzał się jak to działa.Pamiętaj back- po tyle możesz ty postawić lay- kurs jaki ktoś chce aby mu dano.

Do góry
Strona 7 z 11 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 >

Moderator:  rafal08