Ja wypłacałem i przysłali mi coś takiegom to było w czwartek.Jak zlecisz wypłatę to od razu pytaj ,bo mi wypłata "wisiała" przez 2 dni i sami nie przysłali mi informacji o scanach,dopiro jak wysłałem zapytanie co z moja wyłatą.
Za to weryfikacja błyskawiczna i kasa na koncie na drugi dzień
Witam,
Uprzejmie informuję, że w związku ze zleconą przez Pana wypłatą i koniecznością stosowania się przez nas do wymogów licencji, która nakłada na nas obowiązek potwierdzenia tożsamości klientów zgłaszających wypłatę, prosimy o przesłanie na adres pldoc@betsafe.com kolorowego skanu/zdjęcia cyfrowego obu stron dowodu osobistego i drugiego dowodu tożsamości ze zdjęciem (np. prawa jazdy, paszportu, legitymacji uczniowskiej/studenckiej, książeczki wojskowej, legitymacji ubezpieczeniowej, biletu miesięcznego itd.) oraz kopii rachunku wystawionego na Pana dane osobowe (rachunek za prąd, gaz, telefon itp.)
W przypadku braku rachunków wystawionych na Pańskie dane nasz dział bezpieczeństwa akceptuje również zrzuty ekranu z Pana konta bankowego, oczywiście w tym wypadku prosimy o zamazanie/zakreślenie wszystkich innych informacji innych niż dane osobowe (imię i nazwisko oraz adres zamieszkania).
W razie problemów z wykonaniem zrzutu ekranu zawierającego wymagane dane uprzejmie proszę o przesłanie potwierdzenia dowolnej wpłaty z Pana konta bankowego wygenerowanego na stronie banku zawierającej Pana dane osobowe i adresowe.
Po otrzymaniu kompletu dokumentów poinformujemy Pana o wyniku weryfikacji. Jednocześnie proszę pamiętać, że przesłane do nas kopie dokumentów są przeglądane wyłącznie przez upoważniony do tego personel Betsafe.com i nie są udostępniane osobom trzecim zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych, a po weryfikacji skany/zdjęcia te są usuwane z systemu. Informujemy również, że weryfikacja jest przeprowadzana jednorazowo i przy kolejnej wypłacie nie będzie już konieczna.
Dziękujemy za wyrozumiałość i życzymy dalszych sukcesów w Betsafe.com!
Pozdrawiam.
Grzegorz Świętosławski
Support Team
Safepay Malta Limited
Level 4
Marina Business Centre
Abate Rigord Street
Ta'Xbiex XBX 1127, Malta
Phone: +222 01 46 44
Fax: +356 20110900
www.betsafe.com