#2634601 - 04/10/2008 03:43
Re: Interwetten [2]
[Re: march88]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2004
|
Czy oni stosuja ten sam chwyt co Bah przy wyplatach (Kasa pozostaje na koncie, mimo zlecenia wyplaty)? tak
|
Do góry
|
|
|
|
#2634611 - 04/10/2008 03:48
[Re: KUERTEN.]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/11/2004
|
Czy oni stosuja ten sam chwyt co Bah przy wyplatach (Kasa pozostaje na koncie, mimo zlecenia wyplaty)? tak dzięki za odp ale wpłaciłem wczesniej i sam sie przekonałem p.s po dokonaniu obrotu zaraz stamtąd spadam bo słabe kursy, za częste bloki na live no i np brak polskiej ligi na live 
|
Do góry
|
|
|
|
#2634642 - 04/10/2008 03:59
[Re: El_Darro]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/11/2004
|
Właśnie próbowałem wypłacać coś od tego buka. Oto co dostałem w zamian za przesłany skan dowodu.  Co wtedy jak ktoś nie używa gazu i wszystko ma na prąd?  Brakuje jeszcze wody i rachunku za wywóz śmieci. Porażka no i nie polecam. Widzę że będe miał ładne jaja z wypłatą..., a powiedzcie mi co w przypadku gdy to nie moje dane widnieją na wszelkiego rodzaju rachunkach bo właśnie tak jest u mnie 
|
Do góry
|
|
|
|
#2647795 - 10/10/2008 16:48
[Re: Cules]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2004
|
u mnie problemow nie bylo kaska na MB dzis przed 12sta no ale pewnie nie było to twoja 1 wypłata u tego buka i dlatego poszło bez problemów tak juz kiedys wyplacalem, tylko tyle ze skanow nie potrzebowali ale chyba pierwsza wyplata byla na konto bankowe
|
Do góry
|
|
|
|
#2675508 - 23/10/2008 07:38
|
Pooh-Bah
Meldunek: 07/05/2003
|
no i przesłałem im skan dowódu i wyciąg z rachunku bankowego a te chu.ki odpisały "Dziękuje za przesłanego maila. Do dokumentów proszę dołączyć fakturę za prąd, gaz lub telefon, na której widnieją Pańskie dane wraz z adresem zamieszkania. Prosimy przesłać wymagane dokumenty w jednym mailu". Ciekawe jak im te rachunki pośle jak nie jestem właścicielem mieszkania a tel mam zarejestrowany na młodego. Ja mam pdobnie i sprobuja mi patalachy zablokowac wyplate, mieszkanie nie na mnie ,konta moge nie miec jak nasz byly premier i qwa nie moge u nich grac(tzn moge ,ale bez mozliwosci wyplaty :D)? Niech o takich rzeczach informuja wczesniej,to bym nawet tam kasy nie wplacal tym bardziej ,ze przy 1k 25 zeta prowizji pobrali uj wie za co... generalnie ta firma to stacza sie na dno...
|
Do góry
|
|
|
|
#2709789 - 08/11/2008 00:26
|
enthusiast
Meldunek: 01/07/2007
|
Panowie pomozcie! od tygodnia probuje dokonac WPLATY ale blokuja ja. napisali ze musze wykonac najpierw weryfikacji konta z ktorego wplacam. chcialem skorzystac z promo 50% do 111euro. gralem juz w kilkudziesieciu bukach ale czegos takiego nie widzialem. moze mi ktos wytlumaczyc ocb bo z supportem kontakt zerowy pod wzgledem czestotliwosci odpowiedzi i zerowy poziom w pomocy. oto co pisza a ich stronie nt werfikacji:
"Proces weryfikacji karty kredytowej odbywa się w 2 krokach. Aby rozpocząc weryfikację karty płatniczej należy zlecić wpłatę conajmniej 10 Euro na naszej stronie WWW. Krok 1: Zostaniesz poproszony o zgodę na pobranie z Twojego konta bankowego, na które wydana jest karta małej sumej w przedziale od 0,01 - 3 EURO. In case you still have to verify your credit card on our website, you will be asked to agree that your card will be charged with a small, random sum between 0,01 EUR and 3 EUR. Once you have agreed to this and the random sum has been charged, your statement (which you will find under Account : Account Statement) will indicate the following: ‘Verification/Qenta-PrePaying’. Once you know the amount, simply issue another payment with the same credit card on our website and you will arrive at step 2. (How you can find out the sum is described in step 2). Step 2: Po pomyślnym przejściu kroku 1 z Twojego konta została pobrana losowa suma.Należy na swoim wyciągu z konta bankowego sprawdzić jaka kwota została odjęta i wpisać ją przy następnej wpłacie kartą kredytową. Pobrana suma powinna pojawić się na Twoim wyciągu bankowym w przeciągu kilku dni roboczych."
Przechodzilem proces weryfikacji konta np. zakladajac neteller, ale polegalo to na tym ze neteller wplacal mi na konto bankowe mala kwote a ja mialem ja wpisac w odpowiedniej rubryce po zalogowaniu zeby udowodnic ze mam do niego dostep. ale tego co oni wymyslili za cholere nie moge zrozumiec.
bede bardzo wdzieczny za wszelka pomoc!
|
Do góry
|
|
|
|
#2773013 - 11/12/2008 20:58
[Re: zafiron]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/02/2007
|
No nie, ale ta firma to dno, najpierw opłaty za wpłaty MB  a teraz takie coś, pomysłowi są nie ma co  : Szanowni Klienci! Stwierdziliśmy, iż Państwa konto od co najmniej 11 miesięcy nie wykazuje aktywności (brak zakładów sportowych, brak zakupu żetonów do kasyna, pokera lub Skills Games). W związku z tym pragniemy Państwa poinformować, iż od grudnia zastosowanie znajdą nowe Ogólne Warunki Handlowe w stosunku do oferowanych przez nas produktów. Zgodnie ze zmienionymi Ogólnymi Warunkami Handlowymi Interwetten uprawniony jest do naliczenia i pobrania opłaty bezpośrednio z konta gracza w systemie Interwetten, której wysokość określona została w Ogólnych Warunkach Handlowych w stosunku do wszystkich kont Interwetten, na których w ciągu ostatnich 12 miesięcy nie została stwierdzona żadna aktywność (dotyczy zakładów sportowych, zakupu żetonów do kasyna, pokera lub Sill Games). Interwetten Za każdy kolejny rozpoczęty lub pełny okres 12 miesięcy, w którym na koncie Interwetten nie zostanie stwierdzona aktywność (zakłady sportowe, zakup żetonów do kasyna, pokera lub Skills Games) Interwetten pobierze kolejną opłatę, której wysokość również określona została w Ogólnych Warunkach Handlowych. Opłata zostanie pobrana automatycznie z konta gracza w systemie Interwetten. Jeśli saldo na koncie gracza po naliczeniu i pobraniu wyżej określonej opłaty będzie równe 0, to w sytuacji tej Interwetten zastrzega sobie prawo do zamknięcia konta gracza. OGÓLNE WARUNKI HANDLOWE W przypadku braku odnotowania transakcji (złożenia zakładu, zakupu żetonu) na koncie Interwetten danego gracza/klienta prze co najmniej dwanaście miesięcy spółka Interwetten może naliczyć opłatę administracyjną w wysokości 5,- EURO 50,- SEK/DEK/NOK 10,- CHF 1,250,- HUF 5,- USD 20,- PLN 5,- GBP 125,- CZK 10,- SGD 15,- RON za wyżej wymieniony okres dwunastu miesięcy. bez komentarza...
|
Do góry
|
|
|
|
#2773036 - 11/12/2008 21:40
[Re: dondo]
|
veteran
Meldunek: 17/07/2005
|
No nie, ale ta firma to dno, najpierw opłaty za wpłaty MB  a teraz takie coś, pomysłowi są nie ma co  : Szanowni Klienci! Stwierdziliśmy, iż Państwa konto od co najmniej 11 miesięcy nie wykazuje aktywności (brak zakładów sportowych, brak zakupu żetonów do kasyna, pokera lub Skills Games). W związku z tym pragniemy Państwa poinformować, iż od grudnia zastosowanie znajdą nowe Ogólne Warunki Handlowe w stosunku do oferowanych przez nas produktów. Zgodnie ze zmienionymi Ogólnymi Warunkami Handlowymi Interwetten uprawniony jest do naliczenia i pobrania opłaty bezpośrednio z konta gracza w systemie Interwetten, której wysokość określona została w Ogólnych Warunkach Handlowych w stosunku do wszystkich kont Interwetten, na których w ciągu ostatnich 12 miesięcy nie została stwierdzona żadna aktywność (dotyczy zakładów sportowych, zakupu żetonów do kasyna, pokera lub Sill Games). Interwetten Za każdy kolejny rozpoczęty lub pełny okres 12 miesięcy, w którym na koncie Interwetten nie zostanie stwierdzona aktywność (zakłady sportowe, zakup żetonów do kasyna, pokera lub Skills Games) Interwetten pobierze kolejną opłatę, której wysokość również określona została w Ogólnych Warunkach Handlowych. Opłata zostanie pobrana automatycznie z konta gracza w systemie Interwetten. Jeśli saldo na koncie gracza po naliczeniu i pobraniu wyżej określonej opłaty będzie równe 0, to w sytuacji tej Interwetten zastrzega sobie prawo do zamknięcia konta gracza. OGÓLNE WARUNKI HANDLOWE W przypadku braku odnotowania transakcji (złożenia zakładu, zakupu żetonu) na koncie Interwetten danego gracza/klienta prze co najmniej dwanaście miesięcy spółka Interwetten może naliczyć opłatę administracyjną w wysokości 5,- EURO 50,- SEK/DEK/NOK 10,- CHF 1,250,- HUF 5,- USD 20,- PLN 5,- GBP 125,- CZK 10,- SGD 15,- RON za wyżej wymieniony okres dwunastu miesięcy. bez komentarza... 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|