Dziś o paniach będzie

Czekałem z tym typem o którym chce napisać do końca meczu Vakifbank Günes ISTANBUL - Azerrail BAKU. Gospodynie wygrały 3-1 i zapewniły sobie awans z 3 miejsca w grupie B mając a koncie 6 zwycięstw i 4 porażki. Wcześniej z grupy B zapewnił sobie już awans Perugia i Azeral Baku.
W grupie A awans zapewniły już sobie RC CANNES (bilans 8-1) oraz Foppapedretti BERGAMO (również 8-1). O trzecie miejsce walczą Uralochka NTMK EKATERINBURG (4-5) i Hotel Cantur LAS PALMAS (4-5).
Druzyna z Las Palmas gra z najslabsza w grupie CAT TROFA i ma zwyciestwo w kieszeni. Zakonczy więc rozgrywki z bilansem (5-5). W tej chwili na 3 miejscu jest druzyna z Ekateringurga ktora ma duzo lepszy bilans małych punktow i do awansu wystarczy jej jakiekolwiek zwyciestwo z Foppapedretti BERGAMO.
A zatem moja propozycja Foppapedretti BERGAMO - Uralochka NTMK EKATERINBURG typ: 2 po kursie @2.95.
Co ciekawe jesli gospodarzem turnieju finalowego bedzie jeden z zespolow ktory awansuje (a decyzje poznamy 20-01) to awansuje do TOP6 rowniez jeden z zespolow ktory zajal w swojej grupie 4 miejsce. Zauwazmy jednak ze nie bedzie to raczej na pewno Uraloczka, gdyz w przypadku porazki dzis bedzie miala bilans (4-6) a w grupie B TENERIFE Marichal(4-5) gra u siebie z najslabszym Mladost ZAGREB (0-9) a zatem zespol z Hiszpanii zakonczy na 99% rozgrywki z bilansem (5-5).
Tak więc podsumowując zespol z Jekaterynburga nie ma co liczyc na ewentualny awans z IV miejsca a jedyna szansa na awans i gre dalej jest pokonanie dzis Foppapedretti BERGAMO, zespolu ktory juz duzo wczesniej zapewnił sobie awans i ma na pewno duzo mniejsza motywacje w tym meczu oraz moze sobie pozwolic na łagodniejsze potraktowanie rywalek.

Czy tak bedzie - nie wiem ale po takim kursie uważam ze warto zagrać na Uraloczkę.
Pozdrawiam