Witam. Czy do buków z których można podawać typy do rankingu możnaby dorzucić jeszcze 10bet z możliwością typowania o/u games. Są to ciekawsze kursy niż przykładowe 1,10 z dziesiejszego Sopotu na Denke.
Sorry wielkie Akhu nie wiem co mi odbiło, że zawsze czytam tylko ostatni post napisany w tym temacie. Faktycznie zrobiłem, Ci zwrot za tego Beckera bo byłem święcie przekonany, że grają w Waszyngtonie a nie w chalengerze.
Saniol tobie też już poprawiłem i naniosłem poprawki na arkusz...
Jak możecie to wszelkie błędy w liczeniu piszcie dodatkowo przy kolejnym podanym typie w tematach z typami. Tam tego napewno nie przeocze
Dlaczego nie zaliczono mi typu z wtorku ?? WG Regulaminu typ powinien byc zaliczony mimo ze byl krecz w spotkaniu....
Kamel wrzucił chyba przez przypadek drugi raz tą samą tabele i każdy ma identyczny bilans jak dzień wcześniej. Jutro już powinna się pojawić aktualna tabela...
Goget: nie wiem jak pisze ale wiem ze tym co grali u nich to zdazenie normalnie uznawali i nie robili zwrotow.. Robcie jak chcecie, ja tu nie mam zadnej mocy, przedstawiam tylko sytuacje jaka byla po tym meczu w GB. Pozdrawiam.
dzis -178 (6W) a trafilem Rochusa 1.75 i Schukina 1.45
o co biega?
Kamel: czyli co jest nie tak? Goget już napisał, że wczoraj przez przypadek wrzuciłem złą tabelke. Zobaczyłem to dopiero dziś rano i teraz jest już ta dobra w temacie na dziś.