Schranz dopisał Ci nietrafiony typ Markedzianiego na Kuze 2:1 i stąd ta minusowa stówa. Natomist typ usera madzik na Kuze po 2,74 wpisał Markedzianiemu, a madzik był bez typu
Jest prośba do modów - czy można przesunąć mój post z typem sobotnim - z zamkniętego tematu piątkowego??? Przez pomyłkę został wklejony do właśnie piątku, zamiast soboty. Nadal - Gaudio
Kazda edycja trwa dwa miesiące, obecna trwa jeszcze tydzien. Zapisów jako takich nie ma , poprostu w momencie podania pierwszego typu bierzesz udział w zabawie.
#430213 - 30/04/200606:47Re: RT - Sprawy organizacyjne. Pytania. Reklamacje.
W8inG4DeatH
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
Meldunek: 08/08/2004
[T]-error powinien miec 574 punkty a nie 811, jego debel wczoraj odpadl. Poza tym czy na pewno mecz Simon - Bracciali rozliczono w GB jako zwrot (2 typerow w czolowce to mialo) ?
porównaj ranking z soboty i niedzieli : Akhu i Misiek mają zwroty za Simona. a z typem Terrora masz racje. Zasugerowałem się kursem 2.37 , taki sam był na Fyrstenberga/Matkowskiego, a ten mecze dwa posty wyzej podał boricas i to mnie zmyliło.
nie został mi zaliczony piątkowy mecz Devilder - Naso , który był dokańczany w sobote i wygrał go Devilder . Powinienem miec łąćznie +449 a nie +407 . Pozdrawiam.
No teraz pytanie co z tym fantem zrobić bo znikły typy piątkowe bodajże a ja np. trafiłem wtedy i czuje się pokrzywdzony . Być może będzie trzeba od poniedziałku zacząć ranking od nowa...
Gregov ... nawet gdyby mój typ był z buka który jest na liście regulaminowej i tak jest zwrot ... bo oficjalnie mecz sie zaczynał o 13:00 ... PS: Nadal uważam że zapis o 5 minutach przed ... jest buraczany