kurs 6 na Tommego to chyba nieporozumienie - ja to biore 1/10 value
Robredo to moze nie jest gracz hard w przeciwienstwie do wybitnego na tej nawierzchni Ljuby ale gra bardzo inteligentnie i ma konczace uderzenia z kazdej pozycji
Kurs 6 to jest chyba promocja - bo mysle ze hiszpan tanio skóry nie sprzeda i bedzie mozna ewentualnie skontrowac ten kurs live
Stepanek - Davyedenko - no bet Rusek jak bedzie trafial to wypunktuje kacza mordke
Kolejne 2 mecze tak samo jak mecz Ljuby z Robredo - sa spotkaniami "ziemniaków" z "hardowcami" wiec PEWNIAKI

Włodar juz pewnie pakuje all ina na te 3 spotkania, przeciez kursy 1,1 1,1 1,6 to czysty szmal

Dla mnie granie Rdoddicka z Ferrerem czy Ljuby to nieporozumienie - mysle ze choc 1 mecz dzisiaj z tych pewniaków zakonczy sie zonkiem
Co do meczu Berdycha z Gaudio - kurs ok 1,6 na Berdycha to już coś ale
Berdych ma niesamowity potencjał i niby wszystko przemawia za nim w meczu z argentynczykiem który dotarł tutaj tylko dzięki "KONTUZJI" Ginepriego
I wlasnie dlatego nie chce tego meczu - jest dla wielu zbyt oczywisty - takie mecze lubia sie konczyc zonkiem
Powiecie ze 2 zonki pod rzad w przypadku Gastona to niemozliwe - ja powiem ze wszystko jest mozliwe

no bet- ewentualnie live