#440479 - 08/11/2005 20:13
Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz II
|
enthusiast
Meldunek: 19/10/2005
|
heh dzisiaj wreszcie seria spotkań, które mi leżą.bez zbytniego "gadulstwa" widzę dziś overa w Philadelphi i undera w Minnesocie. OT nie było by niczym dziwnym w Montealu, gzie zabłysnąć będą miały okazje Błyskawice.Jedynek poszukałbym w meczach Predatorów i Liści. Colorado i New Jersey - no bet.Krótko. A jak będzie zobaczymy  (pozdro Ralph)
|
Do góry
|
|
|
|
#440480 - 08/11/2005 21:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/12/2004
|
dla mnie dzis tylko jedno stawiam wszystko
Toronto Maple Leafs - Washington Capitals Typ: 1 Kurs: 1,55 Buk: expekt
jestem bardzo pewien tego meczu niewiem ale pzreczucie tak mi muwi i na dodaytek patrze na statystyki i ostatni mecz tych druzyn wynik 5:4 dla Washington i juz po tym jestem pewien w 300% wiec gram na maxxxxxxxxxxxxxxxxa mega pewniaczek
napewno wiele ludzi sie zemna nie zgodzi ale nie wtym zecz pogadamy jutro wiec dzis
Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,
|
Do góry
|
|
|
|
#440481 - 08/11/2005 22:38
|
member
Meldunek: 20/05/2005
|
Wczoraj czarny pyniedzioalek,wizje nietrafione. Tak wiec dzis pora znow pobawic sie w wizjonera  Wielu widzi dzis pywna jedynke w postaci TOR,wczoraj tez tak myslalem,ale...po dokonanych przezemnie wrozbach moj typ brzmi WSH X2 :] Dlugo myslalem nad najpewniejsza jedyna i ...wedlug wczorajszego scenariusza.bylo to neshwil,ale po wczorajszej wtopie nafciarzy,dzis wszystko mozliwe. Dlatego dzis licze na blizniaki,ostatnio dwa dobre spotkania acz kojoty pokazaly zeby Typ 1 MIN Pozatym postanowilem postawic dzis na rekiny,choc moze to troszke uparty przezemnie typ,ale jakos wpadli mi w oko wiec ich zagralem. Ponadto uwazam ,mze dzis tampa nie powinna przegrac,moze nawet pokusi sie o zwyciestwo stad moj typ 2 lub X2
|
Do góry
|
|
|
|
#440482 - 09/11/2005 00:09
|
member
Meldunek: 11/10/2005
|
czy ktos zna link do strony gdzie moglbym bardziej sledzic mecze nhl niz tylko przez wyniki na zywo??(chodzi mi o jakas relacje czy cos takiego)z gory dziekuje
|
Do góry
|
|
|
|
#440483 - 09/11/2005 03:31
|
veteran
Meldunek: 11/10/2003
|
Quote:
jestem bardzo pewien tego meczu niewiem ale pzreczucie tak mi muwi i na dodaytek patrze na statystyki i ostatni mecz tych druzyn wynik 5:4 dla Washington i juz po tym jestem pewien w 300% wiec gram na maxxxxxxxxxxxxxxxxa mega pewniaczek
napewno wiele ludzi sie zemna nie zgodzi ale nie wtym zecz pogadamy jutro wiec dzis
Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,Toronto Maple Leafs ,
Twój post utwierdził Mnie w przekonaniu że Toronto wygra i zagrałem bardzo grubo opłaciło się. Wielkie dzięki 
|
Do góry
|
|
|
|
#440484 - 09/11/2005 06:44
|
stranger
Meldunek: 31/10/2005
|
Możecie coś powiedzieć o meczu Detroit - Los Angeles? Czy warto grać 1 (1,95) w Profesjonalu? Nie znam się za bardzo na NHL, a chciałbym go umieścić na kombinacyjnym kuponie z piłką i koszem.
|
Do góry
|
|
|
|
#440485 - 09/11/2005 08:19
|
stranger
Meldunek: 09/11/2005
|
Witam i pozdrawiam wszystkich ! Czy ktos może mi wytłumaczyć co sie dzieje NJ Devils ??? Koleiny mecz kolejna porazka (piąta z rzędu) i tym razem z Wyspiarzami sam nie wiem co sie dzieje z nimi! czyżby brak Krzyśka Oliwy tak na nich wpłynął ( to był żart). No nic w sobotę graja Washingtonem może tam się przełamią
|
Do góry
|
|
|
|
#440487 - 09/11/2005 09:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/12/2004
|
Quote:
Quote:
Twój post utwierdził Mnie w przekonaniu że Toronto wygra i zagrałem bardzo grubo opłaciło się. Wielkie dzięki
muwilem ja zagralem na maxxxxxxa i weszlo zadko jestem az tak pewien widze ze ktos sie posugerowal i z tego sie tez ciesze ze buki byly nie tylko przezemnie ograbione pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#440492 - 09/11/2005 12:19
|
veteran
Meldunek: 20/08/2005
|
Quote:
Ja bym tak tego Toronto nie polecał...Washington niby cienias a u siebie wygrał z Leafs. Podobno "zemsta jest rozkoszą Bogów" ale czy dziś Toronto powali na kolana Stołecznych..? Nie zdziwiłbym się gdyby padł "jakiś" remis, bo dla mnie Liście w tym sezonie są "suche"... Tak... Tu może dziś być niespodzianka...
Pozdr
Ps. Jak miałbym coś polecać to poleciłbym obejrzeć dobry thriller w kinie...
No i co Ralph Toronto wygrało 6:4 a do kina to lepiej sie przejsc na horror a nie na thriller 
|
Do góry
|
|
|
|
#440493 - 09/11/2005 12:25
|
veteran
Meldunek: 20/08/2005
|
Na dzisiaj bardzo dobre spotkanie do zagrania Overka  Detroit Red Wings - Los Angeles Kings. W tym meczu każdy wynik możliwy chociaż skłaniałbym sie na Detroit.Ale overek wydaje sie typem kolejki  Detroit w 16 meczach strzeliło i straciło łacznie 96 goli co daje 6 bramek na mecz  ,a Los Angeles w 15 meczach 93 gole co daje 6,2 bramki na mecz  wiec myśle ze wynik cos w stylu 4:2 badz 3:3 wielce prawdopodobny 
|
Do góry
|
|
|
|
#440494 - 09/11/2005 12:40
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/01/2003
|
Quote:
No i co Ralph Toronto wygrało 6:4 a do kina to lepiej sie przejsc na horror a nie na thriller
Horror to by był jakby Liście padły...he..he... Ogólnie Ci co zagarali Toronto mieli "thrill" przez jakieś 30 minut meczu, bo później Liście już "zaskoczyły". Ale w moim przekonaniu ta drużyna niejednemu graczowi sprawi jeszcze "psikusa". Zwycięzców się nie osądza ale bądźmy szczerzy: Toronto to na razie "cień" drużyny chociażby z przed 2-3 sezonów. Taka też opinia panuje wsród kibiców Liści... Sundin jeszcze coś ciągnie ale ciekawe jak długo..? Quinn miesza formacjami jak cholera ale i tak jak dotąd nie może "ustawić" drużyny. A Mariusz pewnie niedługo wyląduje na "farmie"...
Pozdr 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|