Strona 10 z 29 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 28 29 >
Opcje tematu
#440616 - 16/11/2005 15:03 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz II
superges Offline
veteran

Meldunek: 22/06/2004
co z tym linkiem??
Ma ktoślink do takich statystyk???

Do góry
Bonus: Unibet
#440617 - 16/11/2005 18:46 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz II
lemex Offline
veteran

Meldunek: 12/12/2002
Zaskoczę Was pewnie teraz, ale kontynując ".....dzisiaj miałem piękny sen,naprawdę piękny sen..." zagrałem sobie 2/7 OT, a co???
Do tego 3 single, bo to jest jednak "sól" w moim typowaniu.
Calgary-Detroit("Płomienie" grają z dużym szczęściem, co jest niezbędne w sporcie, ale ileż można? Każdy farciarz musi się potknąć, a w meczu przeciwko takiej drużynie jak Detroit, to nie wstyd. Nie sądzę,aby "położyli" się na lodzie i tylko obserwowali co wyprawiają rywale, ale skoro Detroit ma być "number 1" w Konferencji, to trzeba pokonywać mocnych rywali.W minionych latach Detroit udowodniło,że w Calgary potrafią wygrywać)
Typ:2
Phoenix-Colorado(dwie wcześniejsze porażki Lawin mogą niepokoić,ale trudno mi jest wyobrazić sobie kolejną ich przegraną.Jest to tak "rasowy" zespół, że może grać byle jak, ale punkty będzie zbierał i "dokopie" rywalom w odpowiedniej chwili.W nastepnym meczu czeka na nich Anahaim i na zakończenie krótkiej wizyty w Pacyfic Division - Los Angeles. W mojej "chorej" wyobraźni widzę w ciągu tej "sesji" minimum jedno zwycięstwo lub remis)
Anahaim-Dallas("Kacze kuperki" ostatni raz wygrały 1 listopada. Jeszcze z tydzień i kibice w zaawansowanym wieku nie będą tego faktu pamiętać. Co z tego,że na pięć meczy były 3 remisy i ani jednej wygranej nawet w doliczonym czasie. W tym "wewnątrz dywizyjnym" meczu mają szansę na podreperowanie i tak już poważnie nadszarpniętej reputacji. Gwiazdy po tym spotkaniu wracają do domu i być może myślami będą gdzie indziej niż w Anahaim, bo plan minimum napewno wykonali pokonując wcześniej właśnie Kaczki 3:1 i w karnych San Jose 3:2. "Kacze kupry" zrobią wiele, aby nie dać się ponownie pokonać - zwłaszcza,że przez 3 poprzednie sezony nie "dali się zdołować" i chociaż raz w sezonie było OT)
Typ:1
Teraz chyba już wiecie, skąd moja asekuracja i pomysł na 2/7 OT.

Do góry
#440618 - 16/11/2005 19:24 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz II
Zebras Fan Offline
addict

Meldunek: 30/01/2005
Witam!!!
Siedze sobie w pracy i mysle co na dzis zagrac.
Wczodze na forum a tu lemex zapodaje mecze na ktore i ja chce zagrac tj detroit,colorado i anaheim
1 raz sie z tym wielkim specem od inwestycji w te lige zgodzilem w 100% ciekawe jaka bedzie zgodnosc tych meczy z rzeczywistoscia

Pozdrawiam

Do góry
#440619 - 16/11/2005 20:28 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz II
mopsiq Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/12/2004
Quote:

Zaskoczę Was pewnie teraz, ale kontynując ".....dzisiaj miałem piękny sen,naprawdę piękny sen..." zagrałem sobie 2/7 OT, a co???
Do tego 3 single, bo to jest jednak "sól" w moim typowaniu.
Calgary-Detroit("Płomienie" grają z dużym szczęściem, co jest niezbędne w sporcie, ale ileż można? Każdy farciarz musi się potknąć, a w meczu przeciwko takiej drużynie jak Detroit, to nie wstyd. Nie sądzę,aby "położyli" się na lodzie i tylko obserwowali co wyprawiają rywale, ale skoro Detroit ma być "number 1" w Konferencji, to trzeba pokonywać mocnych rywali.W minionych latach Detroit udowodniło,że w Calgary potrafią wygrywać)
Phoenix-Colorado(dwie wcześniejsze porażki Lawin mogą niepokoić,ale trudno mi jest wyobrazić sobie kolejną ich przegraną.Jest to tak "rasowy" zespół, że może grać byle jak, ale punkty będzie zbierał i "dokopie" rywalom w odpowiedniej chwili.W nastepnym meczu czeka na nich Anahaim i na zakończenie krótkiej wizyty w Pacyfic Division - Los Angeles. W mojej "chorej" wyobraźni widzę w ciągu tej "sesji" minimum jedno zwycięstwo lub remis)
Anahaim-Dallas("Kacze kuperki" ostatni raz wygrały 1 listopada. Jeszcze z tydzień i kibice w zaawansowanym wieku nie będą tego faktu pamiętać. Co z tego,że na pięć meczy były 3 remisy i ani jednej wygranej nawet w doliczonym czasie. W tym "wewnątrz dywizyjnym" meczu mają szansę na podreperowanie i tak już poważnie nadszarpniętej reputacji. Gwiazdy po tym spotkaniu wracają do domu i być może myślami będą gdzie indziej niż w Anahaim, bo plan minimum napewno wykonali pokonując wcześniej właśnie Kaczki 3:1 i w karnych San Jose 3:2. "Kacze kupry" zrobią wiele, aby nie dać się ponownie pokonać - zwłaszcza,że przez 3 poprzednie sezony nie "dali się zdołować" i chociaż raz w sezonie było OT)
Typ:1
Teraz chyba już wiecie, skąd moja asekuracja i pomysł na 2/7 OT.

popieram twoje typy nie bede pisal bo to co chcialem przekazac juz ty napisales

Do góry
#440620 - 16/11/2005 20:46 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz II
lemex Offline
veteran

Meldunek: 12/12/2002
Spoko, rokoko - "...a po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój....". Nie dzisiaj , to jutro, nie jutro to pojutrze, albo kiedyś tam... może być nawet za miesiąc. "Księgowość" pracuje pełną parą i wszystko wskazuje na to,że najbliższe świeta będą w grudniu. Grunt to dobry humor panowie, bo pań jakoś w ostatnim okresie(od czasu jak wyjechała moja córa) to tu nie widziałem.Trzeba mieć "twarde" serce, bo kto ma miękkie serce, to musi mieć twardą d.....,by było w co kopać.Wytrwałości.

Do góry
#440621 - 16/11/2005 21:07 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz II
bartekkrze Offline
enthusiast

Meldunek: 08/09/2005
siema lemex i reszta nie pisalem dawno pewnie nei teskniliscie :0 ale i tak pozdrawiam was wsyztskich dzis pierwsza wplata na expekt poszla i za nia poszedl bonus lemex co bys powiedzial na dallas ze wygra dzis za ten bonus co go dostane od buka odpisz jak jeszcze nei spisz hehehe

Do góry
#440622 - 16/11/2005 21:09 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz II
Zebras Fan Offline
addict

Meldunek: 30/01/2005
U mnie ksiegowosc dziala caly czas choc analityk w mojej firmie przeszacowal szanse colorado i zaduzo sie w nich zainwestowalo.A jusz brak zyskow we wszystkich 3 inwestycjach dzisiejszej nocy moze spowodowac koniecznosc dokapitalizowania firmy u pani prezes ktora pazdziernikowe zyski z wielka rozkoszą przyjela ale czy odda teraz by firma odzyskala plynnosc po ewentuualnym fiasku inwestycyjnym???
A ona jak to kobieta slabo rozumie inwestycje dlugofalowe
Na szczescie mecze przed nami wiec

P.S. Lemex z checia wymienilbym sie informacjami o prowadzeniu ksiegowosci jakbys niemial nic przeciw temu
moje gg 4449505 pozdrawiam

Do góry
#440623 - 16/11/2005 22:01 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz II
jacky sparrow Offline
enthusiast

Meldunek: 19/10/2005
witam
Dziś w nocy spotkają się dwie drużuny, które są obecnie w odwrocie. Columbus podejmować będzie St.Luis, które dołuje od pięciu meczy. Columbus - moim zdaniem underowa drużyna od siedmiu meczy nie zanotowała remisu. Zakładając, że "Nutki" nie strzelą dziś zbyt wielu bramek a Columbus również do bramkostrzelnych nie należy, możemy przyjąć, że wynik oscylował bedzie na granicy remisu.Remisu, którego obie drużyny nie zanotowały już dość dawno (odpowiednio:Col-7, ST.Luis-5).A więc OT po zaciętym spotkaniu z małą iliością bramek.
Columbus Blue Jackets-St Luis Blues - OT
W innym dzisiejszym spotkaniu, do którego dojdzie w Philadelphi dojdzie do spotkania dwóch ofensywnych teamów. Krótko: beztroska ofensywa Pingwinów oraz słaba gra w osłabieniu Phily pozwala przypuszcać, że over dziś jednak padnie
Philadelphia Flyers - Pittsbourgh Penguins- over 6,5
pozdrowionka

Do góry
#440624 - 16/11/2005 22:15 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz II
kuerten Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/04/2004
Atlanta - NY Islanders 1 @2.10 x podatek przynajmniej ja tak zagralem.

Praktycznie za full stake.. gram z lekka progresja i jak dzis to nie wejdzie mowie bukmacherce KONIEC. To jest niemozliwe, wie mysle, ze tak sie nie stanie.Z czystego punktu patrzac na cala lige to kazdy zespol ma okresu zwyzki formy, Carolina,Ottawa,Calgary,Philly... dochodzi do sporej liczby zwyciestw z rzedu. Niby to malo realne na tak wyrownana i intensywna lige,ale takie koleje rzeczy w NHL są..normalne. Patrze na statystyki Atlanty i od razu widze, ze ich poziom ofensywy strasznie wzrosl i to nie jest przypadek.. ostatnie mecze budza respekt. Po prostu są na fali. Wyspiarze graja w kratke, lepiej na swoim lodowisku, no a 2x win to max co ich na razie stać.. Myśle, ze nie pokazali niczego wielkiego w ostatnich spotkaniach, zeby powstala w ich przypadku seria.. Dzis Atlanta to wygrywa;) Zapewne padnie over.. widzi mi sie wynik 5-3 dla Atlanty

Columbus - St.Louis 2 @2.60 x 0.9

Nutki przegrywaja, nie maja szczelnej obrony, a skutecznosc mizerna.. Seria porazek, w polowie po dogrywkach, to na pewno jest frustrujace. Fakty sa takie, ze Nutki musza sie wreszcie przelamac, jak nie z Kurtkami to z kim innym? Tu wchodzi sfera psychiczna.. Oni naprawde nie graja tak tragicznie jak widac po wynikach. Ostatnio mieli kilka dni przerwy i na pewno naładowali baterie na walke, ktora ich czeka.. kazdy najblizszy mecz jest o zycie.. Nutki do boju!

Powodzenia

Do góry
#440625 - 17/11/2005 09:42 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz II
BlueMen Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/09/2004
Edmonton-Detroit- zdecydowanie Detroit.mam nadzieję,że lider nie przegra 3-go meczu pod rząd.

Do góry
#440626 - 17/11/2005 10:06 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz II
chwdpxxx Offline
member

Meldunek: 11/10/2005
Quote:

Atlanta - NY Islanders 1 @2.10 x podatek przynajmniej ja tak zagralem.

Praktycznie za full stake.. gram z lekka progresja i jak dzis to nie wejdzie mowie bukmacherce KONIEC. To jest niemozliwe, wie mysle, ze tak sie nie stanie.Z czystego punktu patrzac na cala lige to kazdy zespol ma okresu zwyzki formy, Carolina,Ottawa,Calgary,Philly... dochodzi do sporej liczby zwyciestw z rzedu. Niby to malo realne na tak wyrownana i intensywna lige,ale takie koleje rzeczy w NHL są..normalne. Patrze na statystyki Atlanty i od razu widze, ze ich poziom ofensywy strasznie wzrosl i to nie jest przypadek.. ostatnie mecze budza respekt. Po prostu są na fali. Wyspiarze graja w kratke, lepiej na swoim lodowisku, no a 2x win to max co ich na razie stać.. Myśle, ze nie pokazali niczego wielkiego w ostatnich spotkaniach, zeby powstala w ich przypadku seria.. Dzis Atlanta to wygrywa;) Zapewne padnie over.. widzi mi sie wynik 5-3 dla Atlanty

Columbus - St.Louis 2 @2.60 x 0.9

Nutki przegrywaja, nie maja szczelnej obrony, a skutecznosc mizerna.. Seria porazek, w polowie po dogrywkach, to na pewno jest frustrujace. Fakty sa takie, ze Nutki musza sie wreszcie przelamac, jak nie z Kurtkami to z kim innym? Tu wchodzi sfera psychiczna.. Oni naprawde nie graja tak tragicznie jak widac po wynikach. Ostatnio mieli kilka dni przerwy i na pewno naładowali baterie na walke, ktora ich czeka.. kazdy najblizszy mecz jest o zycie.. Nutki do boju!

Powodzenia

rozumiem ze "koniec z bukmacherka"co:)??

Do góry
#440627 - 17/11/2005 13:30 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz II
pawka85 Offline
veteran

Meldunek: 20/08/2005
Na dzisiaj dobry typ Ottawa-Floryda 1 dwóch meczy z rzędu to Senatorzy u siebie nei przegrają

Do góry
#440628 - 17/11/2005 15:29 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz II
chwdpxxx Offline
member

Meldunek: 11/10/2005
no powinni wygrac:/ juz raz na nich stracilem oby to sie nie powtorzylo!! ja bym dzisiaj na buffalo jeszcze dal szysta 1

Do góry
#440629 - 17/11/2005 16:13 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz II
TiCaL0 Offline
member

Meldunek: 25/11/2004
qrde jaki 'pewniaczek' ale juz 1,4 :S
ktos wie ile dawali rano na senatorow ?

Do góry
#440630 - 17/11/2005 16:27 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz II
pawka85 Offline
veteran

Meldunek: 20/08/2005
Rano dawali 1.6 na senatorów

Do góry
#440631 - 17/11/2005 17:23 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz II
greender Offline
addict

Meldunek: 10/03/2005
ja widze trzy pewniaczki na dzisiejszą nocke : Ottawa, która po ciężkiej walce przegrała z Caroliną więc to świadczy o ich potędza, ale ta liga jest bardzo cięzka więc każdemu zdaża się potyczka, ale na pewno nie tym razem.

na pewno Detroid powinni dzisiaj wygrać chociaż i tak będą mieli ciężko, ale taka drużyna nie może wiecznie przegrywac po za tym Edmonton to nie Flames więc tutaj nie widze innej możliwości.

kolejny meczyk to typ na Buffalo, którzy ostatnio pokonali silną ekipe Czerkawskiego, a więc tym razem powinni bez problemu ograć beznadziejny Washington na wyjazdach 1-7.

moim najpewniejszym typem jest Carolina. u siebie ten zespół nie ma mocnych po za jednym cudem, który zdażył się niedawno z Atlanta gdzie przegrali 0-9 o_O.

AKO 15 zika toto-mix

Do góry
#440632 - 17/11/2005 18:04 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz II
Ralph Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 31/01/2003
Witam!
Ottawa-Florida X2
Carolina-NYR X2
Edmonton- Detroit 2
Boston-Toronto 1X

Tak to dziś "widzę"...

Pozdr

Do góry
#440633 - 17/11/2005 18:23 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz II
TiCaL0 Offline
member

Meldunek: 25/11/2004
hmmm Ralph czemu ottawa dzis przegra i Carolina ? :<

Do góry
#440634 - 17/11/2005 18:34 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz II
kuerten Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/04/2004
Napisalem koniec z bukmacherka troche na wyrost.. ale Atlanta byla dla mnie pewna i zagralem ja za spora kase.. nie mogla mi nie wejsc.. no ale nie weszla. Na spokojnie doszedlem do wniosku, ze w tym przypadku potrzebna jest konsekwencja . Tylko tak mozna cos zarobic.. Wsadzilem troche kasy i jakbym zrezygnowal w tym momencie, poddałbym się i o to chodziłoby bukom.. ale dzis nie dam im zarobic. Wiec na temat

Tampa - Islanders 1 )) Powodzenia

Do góry
#440635 - 17/11/2005 19:19 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz II
lukibest Offline
journeyman

Meldunek: 29/03/2005
Pochwalony
Po dwóch nockach niepowodzeń przyszedł czas na odrabianie strat. I tak dzis poszly w bój grube pieniadze. To bedzie ciężka nieprzespana noc
Moj pierwszy typ to oczywiscie pewniak dzisiejszej nocy czyli Ottawa. Po ostatnij porażce mniejmy nadzieje że beda chcieli odrobic strate ze słabiutkim zespołem jakim jest Florida. Chociaż patrząc z drugiej strony Florida kiedys musi wygrac, mam nadzieje że to nie bedzie w tym meczu dlatego:
Ottawa-Florida - 1

Nastepny mecz to mecz na Detroit.Ostatnio przegrali dlatego licze ze dzisiaj powalczą
Edmonton- Detroit 2

I trzecia progresja w trakcie jaka prowadzę to Washington ale progresja na ich przegraną, dlatego na dzisiaj
Buffalo - Washington - 1

Powodzenia

Do góry
Strona 10 z 29 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 28 29 >

Moderator:  rafal08