Czy mecz Legii z Tobołem był możliwy do obstawiania? Jeżeli tak, to chyba można się domagać zwrotu:
Originally Posted By: legionisci.com
Kilkadziesiąt sekund później okazję do wyrównania miał Tomasz Kiełbowicz. W pole karne wpadł Vrdoljak i wycofał piłkę na 16. metr. Tam był "Kiełbik", ale jego uderzenie zostało zablokowane przez defensorów z Kazachstanu. Minęła chwila i sędzia podyktował rzut karny dla Legii. Między faulem a wykonaniem jedenastki było jednak kilka minut przerwy. Piłkarze i działacze klubowi mieli duże pretensje do sędziego za jego decyzję. Po dyskusjach jeden z piłkarzy Toboła został ukarany czerwoną kartką. Jego koledzy zeszli z boiska i wydawało się, że mecz nie zostanie dokończony. Po ponad 5 minutach negocjacji zawodnicy wrócili do gry. Vrdoljak zachował się jednak honorowo i oddał piłkę w ręce bramkarza rywali.
Originally Posted By: Skorża
Pierwszy raz byłem w takiej sytuacji, że prosiłem swojego zawodnika, żeby przestrzelił rzut karny, bo od tego zależało czy mecz będzie dalej kontynuowany, czy nie...
A czy zwrócą ? pewnie wszystko zależy od tego czy im się to opłaca W sumie można spróbować , wątpię aby przyjęli jakieś kosmiczne kwoty na to spotkanie.
Oj o zwycięstwo to tam zawsze ciężko , ale wydaje mi sie że zakład obie strzelą powinnien być ... no i można próbowac x2 ....
Co więcej podobna sytuacja z Arsenalem ... Obie strzelą można spróbować ... no i x2
Aston Villa bo oglądałem ich ostatnie spotkania, te wyniki to nie przypadek ... grają bardzo ładnie i skutecznie ... dużo poprawili ...
Everton bo Arsenal bez Nasriego ... i możliwe że Wegner będzie chciał jeszcze kogoś oszczędzać ... a Everton to jest taki team że zawsze sie napina jak grają z TOP 5 i zawsze im to dobrze wychodzi ...