Jeśli chodzi o zespoły, których prowadzący po kilku kolejkach zrezygnowali z typowania bo:
a) żle im szło b) znudziła ich ta gra c) inne
to nie brał bym ich do tej zabawy, gdyż np w przypadku następnych 2 porażek znów mogliby zrezygnować w czasie gry. Jednak to jest Twój konkurs i oczywiście do Ciebie nalezy ostatnie zdanie. Ja tylko uważam, że lepiej jest dopuścić do zabawy mniej osób, ale takich co nie zrezygnują z gry w trakcie jej trwania.
W ostatniej kolejce typowało chyba tylko 11 zawodników. Zgłoszonych do konkursu było 32 zawodników. Wynika z tego, że raczej należy postawić na jakość a nie na ilość.
#447430 - 21/02/200620:44Re: CHAmPiOnS LeAGue By kAtOWiCZAnin FAZA PUCHAROWA DySKUSJE
Alive
old hand
Meldunek: 11/04/2004
Kidd no a np ja..? Ostatnia kolejke nie typowalem bo mial byc mecz przeniesiony. Pawson o to prosil. A tak to moja grupa calutka typuje non-stop. Takze nie wiem czemu nie "wczepiles" mnie do tej grupy ktorzy typuja.. :?
A po początkowych niepowodzeniach, nie będziesz pisał znów takich rzeczy:
Quote: Katowiczanin sorki za zamieszanie ale chcialbym sie wycofac zeby posmiewiska juz nie robic..Da rade?
Nie, no oczywiście żartuję i to nie ja podejmuje tu decyzje, tylko poprostu jest to jeden z fajniejszych konkursów na forum i denerwuje mnie to, że zgłaszają się 32 osoby a po 5 tygodniach typuje mniej niż połowa.
Quote: Dobra Kidd dopioles swego. Mozesz czuc sie dumny Rezygnuje
Nie wiem czy udajesz ****** czy naprawdę nim jesteś. Przecież nie mam nic przeciwko Tobie, nie mam zamiaru robić nic aby wykluczyć Cię z tego konkursu. Moje posty w zamierzeniu mają spowodować aby nie ta zabawa trwała od początku do końca w pełnej lub prawie pełnej obsadzie, a nie żeby ponad połowa uczestników wycofywała się w czasie trwania. Jest to naprawdę bardzo fajny konkurs i nie powinno być tak, że osoby zapisują się i po początkowych niepowodzeniach rezygnują. Ja wiem, że niepowodzenia powodują zanik chęci do dalszego uczestnictwa w danej zabawie, jednak należy zrozumieć, że nie zawsze można wygrywać.
Przemyśl sobie Alive czy będziesz w stanie dalej typować po np 3 porażkach z rzędu i jeśli dojdziesz do wniosku, że tak to baw się z nami a jeśli nie to dziękujemy. I nie obrażaj się bez powodu bo naprawdę nie miałem zamiaru podejmować jakiś działań mających na celu eliminację Ciebie z tego konkursu.
Organizatorowi proponuję w następnej edycji nie branie pod uwagę osób, które zrezygnowały w czasie trwania konkursu, bez podania odpowiedniego wyjaśnienia. Proponuję również zwrócić się do moderatorów o przesunięcie tematu do działu z konkursami - tam zagląda więcej osób niż do PP2. Może to spowodować większe zainteresowanie tym konkursem.
#447436 - 23/02/200622:25Re: CHAmPiOnS LeAGue By kAtOWiCZAnin FAZA PUCHAROWA DySKUSJE
Alive
old hand
Meldunek: 11/04/2004
Quote:
Nie wiem czy udajesz ****** czy naprawdę nim jesteś. Przecież nie mam nic przeciwko Tobie, nie mam zamiaru robić nic aby wykluczyć Cię z tego konkursu. Moje posty w zamierzeniu mają spowodować aby nie ta zabawa trwała od początku do końca w pełnej lub prawie pełnej obsadzie, a nie żeby ponad połowa uczestników wycofywała się w czasie trwania. Jest to naprawdę bardzo fajny konkurs i nie powinno być tak, że osoby zapisują się i po początkowych niepowodzeniach rezygnują. Ja wiem, że niepowodzenia powodują zanik chęci do dalszego uczestnictwa w danej zabawie, jednak należy zrozumieć, że nie zawsze można wygrywać.
Przemyśl sobie Alive czy będziesz w stanie dalej typować po np 3 porażkach z rzędu i jeśli dojdziesz do wniosku, że tak to baw się z nami a jeśli nie to dziękujemy. I nie obrażaj się bez powodu bo naprawdę nie miałem zamiaru podejmować jakiś działań mających na celu eliminację Ciebie z tego konkursu.
Organizatorowi proponuję w następnej edycji nie branie pod uwagę osób, które zrezygnowały w czasie trwania konkursu, bez podania odpowiedniego wyjaśnienia. Proponuję również zwrócić się do moderatorów o przesunięcie tematu do działu z konkursami - tam zagląda więcej osób niż do PP2. Może to spowodować większe zainteresowanie tym konkursem.
Kidd a moze ja mam 12 lat i jestem ****** ? Po prostu. Chcialem zrezygnowac ale jednak jeszcze sprobowalem z rownie slabym skutkiem ale juz nie chcialem sie wycofac ani nic. No ale trudno. Teraz slowo sie rzeklo. To koniec moich przygod z ta i jezeli beda nastepnymi edycjami tego konkursu. Nikt na tym nie ucierpi wrecz przeciwnie. Pawson-:)
#447438 - 26/02/200620:44Re: CHAmPiOnS LeAGue By kAtOWiCZAnin FAZA PUCHAROWA DySKUSJE
katowiczanin
La Pulga
Meldunek: 29/01/2005
Zestawienie grup dopiero zrobie w poniedziałek wieczorem Jeśli ktoś będzie podawał typy na poniedziałek prosze przedstawić je tutaj pózniej zostaną przeniesione do odpowiedniego tematu
1 KOLEJKA 26.06-02.07 FC MAJZEL Katowice - FC Barcelona TYSOVIA - Mamry Gizycko 2 KOLEJKA 03.07-09.07 Mamry Gizycko - FC MAJZEL Katowice FC Barcelona - TYSOVIA 3 KOLEJKA 10.07-16.07 TYSOVIA - FC MAJZEL Katowice Mamry Gizycko - FC Barcelona 4 KOLEJKA 17.07-23.07 FC Barcelona - Mamry Gizycko FC MAJZEL Katowice - TYSOVIA 5 KOLEJKA 24.07-30.07 FC Barcelona - FC MAJZEL Katowice Mamry Gizycko - TYSOVIA 6 KOLEJKA 31.07-06.08 TYSOVIA - FC Barcelona FC MAJZEL Katowice - Mamry Gizycko
GRUPA ''C''
1 KOLEJKA 26.06-02.07 AC MILAN - Piast Gliwice ZKS POLAR WROCŁAW - Widzew Lodz 2 KOLEJKA 03.07-09.07 Widzew Lodz - AC MILAN Piast Gliwice - - ZKS POLAR WROCŁAW 3 KOLEJKA 10.07-16.07 ZKS POLAR WROCŁAW - AC MILAN Widzew Lodz - Piast Gliwice - Kretol 4 KOLEJKA 17.07-23.07 Piast Gliwice - Widzew Lodz AC MILAN - ZKS POLAR WROCŁAW 5 KOLEJKA 24.07-30.07 Piast Gliwice - AC MILAN Widzew Lodz - ZKS POLAR WROCŁAW 6 KOLEJKA 31.07-06.08 AC MILAN - Widzew Lodz ZKS POLAR WROCŁAW - Piast Gliwice