Strona 4 z 4 < 1 2 3 4
Opcje tematu
#455007 - 21/12/2005 12:42 Re: OSKARY Mecz.pl 2005 NOMINACJE i GŁOSOWANIE
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Dziekuje tym ktorzy oddali na mnie glos, do typera roku zabraklo mnie 9 glosow, powalcze za rok

Do góry
Bonus: Unibet
#455008 - 21/12/2005 15:03 Re: OSKARY Mecz.pl 2005 NOMINACJE i GŁOSOWANIE
Feher Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/08/2001
Dziekuje za wszystkie glosy oddane na mnie.

Chcialbym rowniez pogratulowac Wszystkim nominowanym a w szczegolnosci osobom z dzialow mi najblizszych - Pilka Reczna i US Sports.

Przy okazji chcialbym Życzyć Wszystkim Wesołych i Spokojnych Świąt

Pozdrawiam
Feher

Do góry
#455009 - 21/12/2005 16:32 Re: OSKARY Mecz.pl 2005 NOMINACJE i GŁOSOWANIE
kurson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/05/2004
Juz sama nominacja byla dla mnie ogromnym zaskoczeniem , ale bylem przekonany, ze w takim gronie nominowanych na Typera Roku zostane daleko w tyle - DZIEKUJE za oddane glosy, choc zdaje sobie sprawe, ze w duzej mierze pomogla tutaj popularnosc DUBELKOW i zaciekawienie nowymi opcjami gry w zakladach, jakie pokazalem w tematach o betfair.

Nie zmienia to jednak faktu, ze jest mi bardzo milo.

Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje.

Specjalne gratulacje dla Ronniego za zwyciestwo w najbardziej prestizowej kategorii

Do góry
#455010 - 21/12/2005 19:05 Re: OSKARY Mecz.pl 2005 NOMINACJE i GŁOSOWANIE
Ronni Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2003

LOL Wygralem

No to na poczatek chce podziekowac uzytkownikom ktorzy oddali na mnie głos bo bez tego byl nie wygral zapewne

Bardzo mi miło otrzymac takie wyroznenie poza tym rywalizacja była bardzo ciezka co widac po wynikach i wiem ze byli typerzy lepsi ale jak wiadomo oprocz umiejetnosci typerskich decydowala tu rowniez popularnosc na forum wiec wyniki trzeba brac z malym przymrozeniem oka

co nie zmienia faktu ze to wielkie wyroznienie dla mnie i widac ze praca i zabawa wkladana w zaklady oplaca sie i ciesze sie z tego rowniez

Co do wpisu Logana jest to tylko zabawa wiec nie bede tego komentowal...

Jak wiadomo przez caly rok kazdy z nas ma wzloty i upadki mam nadzieje ze typami i radami pomoglem wielu z was wygrac cos a jak czasami sie nie udawalo obiecuje ze w przyszlym roku postaram sie znow wejsc na wygrany szlak

Gratuluje rowniez pozostalym wygranym i chyba dla wszystkich wymienionych wyroznieniem bylo samo znalezienie sie w gronie nominowanych

Jeszcze raz zatem dzieki za głosy i powodzenia wszystkim w walce z bukami

Do góry
#455011 - 21/12/2005 19:19 Re: OSKARY Mecz.pl 2005 NOMINACJE i GŁOSOWANIE
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/06/2003
Witam
ehh wlasnie przed chwila dowiedzialem sie ze dostalem oskara:) i to nawet dwa w dziale zuzel i sporty zimowe
Dziekuje wszystkim, ktorzy na mnie oddali glos. Z pewnoscia kolejny rok bedzie jeszcze bardziej aktywny jesli chodzi o podawane przeze mnie informacje
I oczywiscie postaram sie utrzymac miano "najlepszego" w kolejnym glosowaniu
Pozdrawiam
Hagi

Do góry
#455012 - 21/12/2005 19:24 Re: OSKARY Mecz.pl 2005 NOMINACJE i GŁOSOWANIE
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
Dzięki za wszystkie głosy, i gratki dla wygranych.

Wyniki są conajmniej względne...

Pozdrawiam i wesolych świąt

Do góry
#455013 - 21/12/2005 19:51 Re: OSKARY Mecz.pl 2005 NOMINACJE i GŁOSOWANIE
JiroJiro Offline
1

Meldunek: 21/05/2003
Gratuluję zwycięzcom , w większości kategorii w których głosowałem wygrali moi faworyci.

Szkoda że mój faworyt nie wygrał w prestiżowej kategorii "Złota malina" ale na podium jest i mam nadzieję że uda się za rok

Do góry
#455014 - 21/12/2005 19:54 Re: OSKARY Mecz.pl 2005 NOMINACJE i GŁOSOWANIE
Gianluca Comotto Offline
old hand

Meldunek: 21/08/2005
Jiro twoim faworytem byl Conrad czy Ziomuś, moze Ares ?

Do góry
#455015 - 21/12/2005 19:56 Re: OSKARY Mecz.pl 2005 NOMINACJE i GŁOSOWANIE
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
Również dzienki wszystkim, którzy na mnie głosowali

Gratki dla zwycięzców Oscarów 2005, gratki dla wszystkich nominowanych

pzdr)

Do góry
#455016 - 21/12/2005 20:10 Re: OSKARY Mecz.pl 2005 NOMINACJE i GŁOSOWANIE
Gianluca Comotto Offline
old hand

Meldunek: 21/08/2005
Quote:

Gratuluję zwycięzcom , w większości kategorii w których głosowałem wygrali moi faworyci.

Szkoda że mój faworyt nie wygrał w prestiżowej kategorii "Złota malina" ale na podium jest i mam nadzieję że uda się za rok

Nie doczytałem dokladnie, czyli ktos z dwojki Conrad, Ares

Do góry
#455017 - 21/12/2005 20:23 Re: OSKARY Mecz.pl 2005 NOMINACJE i GŁOSOWANIE
Prem Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/07/2001
Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim tym, którzy zdecydowali się oddać głosy na moją skromną osobę w tych kategoriach, w których miałem zaszczyt kandydować.

Przyznaliście mi nagrodę za całokształt "twórczości" na forum. Cieszę się, że ktoś docenił to co zrobiłem/robię na forum, które przez te lata obecności na nim stało się dla mnie miejscem szczególnym.

Nigdy nie uważałem się za wybitnego typera w związku z tym byłem lekko zażenowany nominacjami w takich kategoriach jak Typer Piłki czy też Typer Roku - bardzo się cieszę, że w obu wygrał ktoś inny. Gratuluję zwycięzcom i tych i innych kategorii (może po za Złotą Maliną) - może Oskary zdopingują większą liczbę użytkowników do wzmożonej aktywności na forum...

Przyznane wyróżnienie na pewno zmotywuje mnie do dalszej pracy na forum zwłaszcza, że ostatnio musiałem - z różnych przyczyn, głównie osobistych - "spuścić nieco z tonu" i ograniczyć się do spełniania forumowych obowiązków.

Na koniec dziękuję organizatorowi całego przedsięwzięcia, który spełnił swoje zadanie bez zarzutu i życzę Wesołych Świąt wszystkim zwycięzcom, nominowanym, głosującym i organizatorowi.

Pozdrawiam!

Do góry
#455018 - 22/12/2005 10:52 Re: OSKARY Mecz.pl 2005 NOMINACJE i GŁOSOWANIE
Ares96. Offline
old hand

Meldunek: 14/02/2005
Gratuluje szczególnie Terorrist`owi, Ronaldinho oraz Prem`owi i Experto. Wygrali [wyjątek w przypadku Experto]zasłużenie w oparciu o to co najważniejsze, zysk i wkład w forum w roku 2005.

Reszta kategorii i nominacji nie spełnia wymogów by je brać pod uwagę, lub nominowani "minusowi gracze", kosztem braku nominacji w kategoriach dla "plusowych", lub mam za małe wiadomości na ten temat, lub nominacje zostały przyznane na zasadzie aktywności/popularności lub są to jedyne osoby udzielające sie w danych działach [bez konkurencji, czyli automatycznie], lub po prostu "wolna amerykanka" w oskarowych zasadach. Słowo "lub" do własnej interpretacji

Złota Malina
My ludzie jesteśmy tak skonstruowani i nauczeni podświadomie przez media i codzienne życie, że w pamięci zostają nam te gorsze rzeczy, nawet jeśli jest to 5% całokształtu, to zapamiętujemy właśnie to, to co dobre przestaje sie liczyć, a wigilia jest tylko raz w roku Potwierdzeniem tego jest, najwięsksze zainteresowanie tą kategorią [ilość oddanych głosów].Dlatego dziekuję za głosy, bo jednak kategoria dość prestiżowa w której znacznie przegrałem z samym
Conradem-politykiem. Gratuluje Conrad, 25% robi wrażenie.

Jeszcze dwa słowa, Conrad 2-miejsce za wkład w forum. Czy oprócz mnie ktoś ma jeszcze wrażenie, że głosy te zostały przyznane kurtuazyjnie ?! Brak jest ścisłych uzasadnień "za co" przy kategoriach więc pytam. Conrada z tego roku pamiętam tylko jako tego, który jest ANTY nastawiony na jakiekolwiek zmiany. Jego zainteresowanie by progresja poziomu forum poszła znów do góry jest na niewiarygodnie niskim poziomie. Wszyscy wiemy przecież, jak mało Conrad interesuje się propozycjami zmian na forum. Jeśli już się zdecyduje po wielu miesiącach przekonywania do tego to już jest sukces. Wykazuje zupełny brak zainteresowania na tej płaszczyźnie, a swoje zainteresowania kieruje zupełnie gdzie indziej, co ma mały związek z zakładami bukmacherskimi i tam jest szalenie aktywny. Jego wkład w forum charakteryzuje się tym, że da się wyprosić na parę kosmetycznych zmian. Czyli krótko mówiąc dostał głosy tylko za to, że pozwolił dośc niechętnie grupce ambitnych osób zrobić z tego forum, kulturalne miejsce [poszerzenie liczby mod-ów] oraz to..., że forum należy do niego i to też zostało uznane jako "wkład w forum". To tylko moje zdanie jeśli Conrad dokonał czegoś innego o czym nie wiem lub nie zauważyłem, chętnie sie przekonam, że jestem w błędzie.

Jeden z faktów również jest pewnego rodzaju złym sygnałem. Biorąc za przykład kategorię "najlepszy typer roku" głosowało 167 osób czyli 1.67% zarejestrowanych osób.
Nawet biorąc od uwagę, że co drugi zarejestrowany user juz się tu nie loguje mamy niewiele ponad 3% userów którzy brali udział w głosowaniu. Warto było by się zastanowić dlaczego 3 osoby na 100, są zainteresowane tym co się dzieje na forum, ale to już Conrad będzie musiał się nad tym zastanowić, jeśli wogóle wykarze do tego chęć. Mam nadzieje ze liczba 167 [z 10 000] osób nie odzwierciedla liczby osób które się wogóle aktywne na forum i nie znajduje potwierdzenia, bo przyszłość tego forum wyglądała by dość klarownie.

Wesołych Świąt,
Ares96

Do góry
#455019 - 22/12/2005 16:08 Re: OSKARY Mecz.pl 2005 NOMINACJE i GŁOSOWANIE
terrorist Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/09/2003
I ja dziekuje wszytskim za glosy. Ares troche przesadza z tym wychwalaniem mnie bo listopad byl dla mnie miesiacem w plecy, a pary hth przyprawialy mnie o bole glowy. W kazdym razie bede sie dalej staral bo widze ze kolega ma we mnie wiare wieksza niz ja sam w siebie dzieki Ares

bardzo dziwne te Oskary gdzie na poszczegolne kategorie glosowalo po 100-170 osob... szkoda ze Conrad nie wrzucil linka w kazdym z dzialow by zpopularyzowac glosowanie, zapewne glosow w poszczegolnych kategoriach byloby po kilka razy wiecej

Tematem wspolnej strony nie jestem zainteresowany
bylbym natomiast zainteresowany konkursem ze zwyciezcami, ewentualnie II miejscami poszczegolnych kategorii, gdzie kazdy podawalby typy ze swojej dziedziny (np 50 typow w ciagu 2 miesiecy)

jeszcze raz dziekuje wszytskim za glosy, i zycze wszytkim "owocnego" Nowego Roku

Do góry
#455020 - 22/12/2005 18:52 Re: OSKARY Mecz.pl 2005 NOMINACJE i GŁOSOWANIE
petre11 Offline
addict

Meldunek: 23/08/2004
A wiec pierwsze rozdanie oskarow mecz.pl w historii mamy juz za soba

Wielkie Gratulacje dla zwycięzców

Co do samego konkursu..Byly dorobne potkniecia techniczne jak np wywrocona do gory nogami sonda ale ogólnie jak na dziewicza edycje nie bylo najgorzej.
Na koniec jeszce gratuluje Premowi pomyslu na zabawe w ktora mimo wszsytko troche osob sie pobawilo.

A ze swojej strony zycze wesolych swiat i do zobaczenia za rok

Do góry
#455021 - 22/12/2005 19:48 Re: OSKARY Mecz.pl 2005 NOMINACJE i GŁOSOWANIE
kewin Offline
Q

Meldunek: 19/04/2005
wow.. 20 głosów ... jestem w szoku

dzieki ...

wogole sam fakt ze znalazłem sie w gronie "pięciu" .. jest dla mnie ogromnym zaskoczeniem

pozdrawiam wszystkim .. gratuluje zwyciescom ..

i

WESOŁYCH ŚWIĄT

Do góry
Strona 4 z 4 < 1 2 3 4

Moderator:  Biszop, rafal08