Opcje tematu
#461257 - 07/12/2005 17:11 Petrescu trenerem Wisły!
Marcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/06/2003
Rumun Dan Petrescu od stycznia 2006 roku będzie trenerem piłkarzy mistrza Polski Wisły Kraków. Kontrakt zostanie podpisany w czwartek, 8 grudnia w Krakowie - poinformował rzecznik prasowy Wisły Jerzy Jurczyński.

Co o tym myślicie . Czy nie lepiej było poszykac kogosc bardziej doswiadczonego ? Czy własciciele Wisły liczą na powiazania Petrescu w swiatku pilkarskim i sciagniecie znanych zawodnikow :|

Do góry
Bonus: Unibet
#461258 - 07/12/2005 17:58 Re: Petrescu trenerem Wisły!
Salvador Dali Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/11/2004
Mysle ze licza na to, ze Wisla bedzie droga do kariery trnerskiej Petrescu. Przede wszystkim zatrudniaja trenera, ktory jest juz zarobiony do konca zycia i chce sie sprawdzic i oiagnac sukces a nie przyjezdza do poslkich po kase jak Liczka czy Engel.

Do góry
#461259 - 07/12/2005 18:25 Re: Petrescu trenerem Wisły!
wHiTe_StAr Offline
Fundator

Meldunek: 15/11/2004
Przede wszystkim zmiany są konieczne,to nie ulega wątpliwości.I to nie tylko na stołkach trenerskich ale przede wszystkim w kadrze zawodniczxej.Nowy trener z zagranicy,z całkowicie nowym spojrzeniem na drużyne,takie zmiany wręcz moim zdaniem gwarantuje.Coach bez żadnego dorobku,z jednej strony dobrze gdyż tak jak napisął Salvador wiadomo że po kase nie przyjechał,a z drugiej to jednak bardzo bogata kariera piłkarska nie zawsze idzie w parze z sukcesami na stołku.Ja jestem pełen optymizmu,gdyż uważam że w tym przypadku już samo nazwisko zrobi swoje,i już nie będzie problemów z motywacją wśród zawodników Biuałej Gwiazdy jak to miało miejsce wiele razy w tym seoznie.

Do góry
#461260 - 07/12/2005 19:32 Re: Petrescu trenerem Wisły!
DannY Offline
old hand

Meldunek: 02/01/2003
Ja mam nadzieje ze nie bedzie tak jak w przypadku Zielinskiego w Legii. Fakt ze juz trenowal klub i nawet mu to wychodzilo no i ma rozeznanie w zagranicznych klubach. Ale boje sie ze bedzie to znowu jakis niewypal ale ze strony wladz klubu bo trenerzy w Wisle zmieniaja sie jak w Realu a pilkarze graja nadal przecietnie i to ich sie do odpowiedzialnosci za porazki niekrytykuje. Poza tym, jesli jest dobrym trenerem to w krotkim okresie czasu moze nie wniesc za duzo, Wisla bedzie grac jak gra i znowu sie na gorze wkurza i go wywala bo oni oczekuja wynikow od zaraz, a on moze potrzebowal wiecej czasu. Choc nie jestem kibicem Wisly zycze im dobrze, bo ostatnie porazki w pucharach zle swiadcza o calym naszym kraju.

Do góry

Moderator:  Biszop, rafal08