Quote: HAGIi: to są tylko moje underdogi. Meczu nie widziałem, czytałem tylko, że Polki w meczu z Wybrzeżem Kości grały bez dwóch najlepszych zawodniczek, które odpoczywały przed meczem z Dunkami. Tuńczyki są mocne bez wątpienia i są zdecydowanymi faworytkami bukmacherów. W ostatnim okresie tylko 2 porażki: ze Szwedkami i Austrią. Ale tak:męczarnia z Niemkami, porażka z Austrią i mimo wszystko dla mnie niezbyt przekujące win nad Polską skłania mnie do zagrania na Ukrainę.
No cóż zobaczymy czy moja strategia na dziś się powiedzie.
P.S. Wiesz jakby kursy były 1.75 na czyste zwycięstwo w regulaminowym czasie Dunek to bym wziął bez gadania i myślenia. Ale za 1.25-1.30 - nigdy!
mysle ze jest to glos rozsadku-zgadzam sie w 100 % mysle ze jest to mecz typu MINA no ale nasze poglady tradycyjnie zweryfikuje boisko
miny to sa w mczach gdzie dana druzyna ma dosc duza przewage nad pozostalymi ekipami albo kiedy morale sa dosc niskie, a nie wtedy kiedy gra sie jden z wazniejszych meczach na mistrzostwach. 1.4 w Ex ladnie wyglada i warto grac
#462245 - 12/12/200510:06Re: Mistrzostwa Świata 2005 - *** DRUGA RUNDA ***
Ralph
Pooh-Bah
Meldunek: 31/01/2003
Nie znam się na szczypiorniaku ale widziałem wszystkie mecze Polek w tych mistrzostwach na Polsat sport.
Dziś się zastanawiam poważnie nad zagraniem na Brazylijki z handi w meczu z Rumunią. Po prostu dziwuchy walczą dzielnie i myślę ,że nie sa bez szans w tym meczu. Rumunia też musi mieć "słabszy" występ i być może to będzie dziś???
#462246 - 12/12/200510:07Re: Mistrzostwa Świata 2005 - *** DRUGA RUNDA ***
Anonymous
Unregistered
Mnie osobiscie Dunki nie przekonuja! Graly jakos niemrawo z Polska gdy ich przewaga wynosila okolo 5 bramek. Moze to zrozumiale bo po co rzucac sie na przeciwnika jezli mecz jest juz prawie wygrany ale pomimo to powinny pokazc na co je stac. W drugiej polowie meczu z Polska nie widzialem jakis przemyslanych akcji i dlatego Dania dzis no bet..
być może w przemysleniach gremnlin cos jest ...kursy jakie wystawił BAW i Bet-at-home na mecz Dunek z Ukrainkami są bardzo zróznicowane..(według mnie najlepiej dobieraja kursy właśnie z Bet-at-home...śledzę te mistrzostwa i tu i tu pod względem kursów i BAW nie najlepiej je dobiera do zaistniałej sytuacji na MŚ)... Dania 1.30 X 15.00 Ukraina 3.75 to w BAW Dania - Ukraina 1,35 12,00 2,90 to Bet-at-home
Quote: miny to sa w mczach gdzie dana druzyna ma dosc duza przewage nad pozostalymi ekipami albo kiedy morale sa dosc niskie, a nie wtedy kiedy gra sie jden z wazniejszych meczach na mistrzostwach. 1.4 w Ex ladnie wyglada i warto grac
no kolego to jest Twoje zdanie a ja niekoniecznie z nim musze sie zgadzac!! zycze sukcesu bo ja ten mecz sobie jednak odpuszczam gdyz jednak wyglada mi na mine dnia!!!
Czy ktoś wie jakie mecze na żywo pokazuje dziś POLSAT SPORT o 15:00 i 17:00 ? w programie pisze tylko "mecz 2.rundy" a chciałbym wiedzieć konkretnie jakie spotkania będą transmitowane!
Rosja - Korea Pd. (1X2) X - Niemcy - Francja (1X2) X - Brazylia - Rumunia (1X2) Rumunia - Dania - Ukraina (1X2) X - Ja zagrałem cos takiego w betawinie-2/4-stawka 2x wieksza niz zwykle na remisy. Oprócz tego under 54.5 mecz Nie-Fra,handi +6.5 tulipany i handi +3.5 skośne
#462255 - 12/12/200513:42Re: Mistrzostwa Świata 2005 - *** DRUGA RUNDA ***
ALEX
Pooh-Bah
Meldunek: 01/11/2005
Witam, mam prosbe chce zagrac za wieksza kase na wegierki, czy ktos moze mi wybic ten pomysl z glowy? mam straszny dylemat, nie wiem czy to jest faktycznie taki pewny mecz, ze wszyscy go graja! czekam dzieki wszystkim zyczliwym!
Russia - Korea -2.5 1.75 7/10 Koreanki graja bardzo nierówno i sa prawde powiedziawszy troche nieprewidywalnym zsepółem. Rosjanki gospodynie to raz, równa wysoka forma dobra gra to dwa + doping wiec stawiam na Rosje.
Brazil - Romania -5.5 1.65 8/10 Brazylijki dosc niespodziewanie wyszły z grupy ale jak dla mnie ten zespol jest zdecydowanie przeceniany. Wygrały z marna Polska jeszcze słabszym Civem i dziwnie grajaca Austria. W meczu z potentatami dostaly mocne baty (9 z dania, 8 z Niemcami) Wydaje mi sie ze w meczu z kolejna mocno ekipa bedzie równiez wysoka roznica bramkowa.
Quote: miny to sa w mczach gdzie dana druzyna ma dosc duza przewage nad pozostalymi ekipami albo kiedy morale sa dosc niskie, a nie wtedy kiedy gra sie jden z wazniejszych meczach na mistrzostwach. 1.4 w Ex ladnie wyglada i warto grac
no kolego to jest Twoje zdanie a ja niekoniecznie z nim musze sie zgadzac!! zycze sukcesu bo ja ten mecz sobie jednak odpuszczam gdyz jednak wyglada mi na mine dnia!!!