konradd
old hand
Meldunek: 17/06/2004
Quote: czesc jarkow i konradd zapraszam do typowania!
Dzieki za zaproszenie, na srode podam 1-e typy, a co do mojej sugestii ? Jak ja widzisz komarek ?
bo przykladowo jeden z typow podany przez kolege Randall znalazlem jako 3 liga szkocka ale 2-go typu nie moge namierzyc dlatego prosba o podawanie dyscypliny i ligi.
W tej chwili gr liczy 10 osob i mysle ze moglibysmy przyjac jeszcze kilku typerow. Gdyby ktos chcial sie jeszcze przylaczyc prosze o wpisanie sie do tematu.
konradd
old hand
Quote: komarek trzeba sie wziac w garsc bo temat podupada. Tzn jest na minusie. Wyjdziemy na + i zainteresowanie bedzie duzo wieksze
sie ma, mysle ze zainteresowanie moze byc i male -wazniejsze jest abysmy my uczestnicy mieli z tego dochod, no bo po to to robimy a nie po to by nas podziwiali za super ranking.
To dopiero 2 tydzien, zabaczymy po paru tygodniach, np 6-ciu jakie beda staty, jaki typer typuje w jaki sposob, kto jest rentowny a kto nie.
komarek, czy moglbys w statystykach takze podawac ile bylo trafnych wg prawdopodobienstwa ? czyli np 2/5 -3 na 8 typw; 3/5 4 na 6 typow itd.
sie ma, mysle ze zainteresowanie moze byc i male -wazniejsze jest abysmy my uczestnicy mieli z tego dochod, no bo po to to robimy a nie po to by nas podziwiali za super ranking
dokladnie
a co do twojego pomyslu to ok ale od przyszlego tygodnia na biezaco
Alive
old hand
Meldunek: 11/04/2004
Wczoraj zaliczyłem niesamowita wpadke..to był moj pewniaczek dnia, tygodnia, miesiaca a moze nawet i roku. No ale coz..zabawy sylwkowe dały sie we znaki..zastanawiam sie nad dalszym typowaniem :|
kurcze zapisałem się tutaj kiedyś i na śmierć zapomniałem ale ze mnie cipa. Proszę na priva o jakiś regulamin dokładny a ja obiecuję że się będę udzielał. Pozdrawiam
konradd
old hand
Quote: Czesc
Wtedy pisz 4/5 ale remis np w hokeju badz NBA gralbym ostrozniej
Ja kiedys gralem na remisy w NBA u naziemnych, natomiast teraz juz nie bo nie mam dostepu a chetnie bym poobstawial. Dziwi mnie dlaczego buki netowe nie oferuja takich remisow a tylko naziemne. Czy zna ktos jakiegos buka netowego gdzie mozna obstawiac remisy w NBA ?
Alive
old hand
Meldunek: 11/04/2004
Quote:
Quote: Czesc
Wtedy pisz 4/5 ale remis np w hokeju badz NBA gralbym ostrozniej
Ja kiedys gralem na remisy w NBA u naziemnych, natomiast teraz juz nie bo nie mam dostepu a chetnie bym poobstawial. Dziwi mnie dlaczego buki netowe nie oferuja takich remisow a tylko naziemne. Czy zna ktos jakiegos buka netowego gdzie mozna obstawiac remisy w NBA ?