PLZ:Kod pocztowy ale bez kreski Ort miejscowość Länderkennzeichen: kod polski skrórem ja wpisałem PLN ale nie wiem czy to dobrze Benutzername: login twój Persönliches Kennwort: hasło
Benutzername login Persönliches Kennwort haslo PLZ wydaje mi sie ,ze kod pocztowy ale np swojego 89-100 nie moge wpisac Länderkennzeichen tego nie wiem a Ort miasto chyba
A propos dostałał juz ktoś. Widoczne jest te 10 euro bo może dają coś w stylu niewypłacalnego actionbeta że kasa nie widoczna jest na koncie a stawiać można.
Hej, to moze zmiencie obywatelstwo na szwabów, zawsze to 10 euro zarobicie, jest po co! powiem wam ze polak naprawde potrafi zawalczyc o takie 10euro widac to na zachodnich forach, zal sie robi... Polska!
lewusik
journeyman
Meldunek: 31/12/2004
Nie tylko dla Niemcow dla wszystkich ale trzeba wplacic 10euro minimum.To buk starszy od b-a-h.Mieli fajny program partnerski niezle mozna bylo zgrosic,ale juz skonczyli.Teraz mozna potypowac wyniki z Mario Baslerem i sylwestrowa bombka
Quote: Hej, to moze zmiencie obywatelstwo na szwabów, zawsze to 10 euro zarobicie, jest po co! powiem wam ze polak naprawde potrafi zawalczyc o takie 10euro widac to na zachodnich forach, zal sie robi... Polska!