koniec końców zdecydowałem sie na zakup PS3 i od wtorku jestem dumnym posiadaczem konsoli, 2x pad, 2x move, VT4, Killzone 3 i Fifa 11. Czekam na przybycie Sharp shootera, navigation sticka i CoD black ops... Mam zamiar dokupić jeszcze Buzz świat quizow i większy tv bo okazuje sie ze obecny jest troszkę przymaly (32")... w co jeszcze (gadżety, gry) zainwestować żeby w pełni cieszyć sie z konsolki?
Trudniejsze, lepszy gameplay, więcej frajdy z wygranych. VT wygrywa jedynie w oprawie graficznej.
miałem pisac o tym samym od piątku lata w konsoli TOP SPIN 4
ja już kończę karierę ale trzeba przyznać, że gierka kozacka. co prawda nie mam problemów na najtrudniejszym poziomie ale finał rg to mi się zdarzało ponad godzinę grać. tylko dropszoty mi nie idą
koniec końców zdecydowałem sie na zakup PS3 i od wtorku jestem dumnym posiadaczem konsoli, 2x pad, 2x move, VT4, Killzone 3 i Fifa 11. Czekam na przybycie Sharp shootera, navigation sticka i CoD black ops... Mam zamiar dokupić jeszcze Buzz świat quizow i większy tv bo okazuje sie ze obecny jest troszkę przymaly (32")... w co jeszcze (gadżety, gry) zainwestować żeby w pełni cieszyć sie z konsolki?
Na imprezkę koniecznie Buzz tylko nie polecam polskich łamigłówek. kup od razu świat quizów. no i 8 kontrolerów bezprzewodowcyh Fajnie się gra w band hero - gitara + perkusja + mikrofon. Ostatnio nawet w komputroniku mają to w wersji super bundle za tanioche - 299 zł bodajże. Z gier polecam Uncharted I i II, do tego Red Dead Redemption, assasins creed i wiele wiele innych Little Big Planet tez warto spróbować Niektórzy ze znajomych mieli opory, a potem nie mogli przestac grać Szczególnie fajna gra dla dziewczyn
Trudniejsze, lepszy gameplay, więcej frajdy z wygranych. VT wygrywa jedynie w oprawie graficznej.
ja już kończę karierę ale trzeba przyznać, że gierka kozacka. co prawda nie mam problemów na najtrudniejszym poziomie ale finał rg to mi się zdarzało ponad godzinę grać. tylko dropszoty mi nie idą
Ciężko z Nadalem
L.A. Noire 22 gb , miazga
akurat Nadal to słaby jest jak sie nie gra z nim tylko z końcowej linii. Dla mnie najgorszy jest Djokovic.
Jak ktoś założył tam konto przed awarią to teraz może sobie ściągnąć za darmo dwie spośród tych gier : Dead Nation, inFamous, LittleBigPlanet, Ratchet & Clank: Quest for Booty, Wipeout HD + Fury.
Osobiście polecam LBP i inFamousa. Obie po polsku.
Dali też na 30 dni PlayStation Plus, dzięki czemu można dostać za friko Burnout Paradise. Też polecam.
Szkoda, że we wszystkie te gry już grałem nie licząc Dead Nation
Jak ktoś założył tam konto przed awarią to teraz może sobie ściągnąć za darmo dwie spośród tych gier : Dead Nation, inFamous, LittleBigPlanet, Ratchet & Clank: Quest for Booty, Wipeout HD + Fury.
Osobiście polecam LBP i inFamousa. Obie po polsku.
Dali też na 30 dni PlayStation Plus, dzięki czemu można dostać za friko Burnout Paradise. Też polecam.
Szkoda, że we wszystkie te gry już grałem nie licząc Dead Nation
Hej Goget,
Czy możesz powiedzieć mi jak ściągnąć te darmowe gierki, bo logowałem się na PlaystationStore i nic nie mogę znaleźć?
Quiz TV jest też po naszemu? pytania się nie powtarzają? czytałem gdzieś że Polskie Łamigłówki to tragedia...
Co sądzisz o Singstar Goget? można do tego ściągać inne piosenki niż są dołączone na płycie z grą? Czy karta Moneybookers działa Ci w Play Station Store? Jak zaopatrzyć się w ich kartę? Jak długi pobierają Ci się gry i dema? u mnie trwa to kilkanaście godzin na łączu 8MB...
ja sciagnalem WipeOuta i waham sie co do drugiej gry Infamous juz mialem wczesniej i nie wiem czy wybrac Dead Nation czy Little Big Planet (nigdy w to nie grałem - czy to takie coś jak Sims)?
Quiz TV po naszemu. Zestaw pytań jest inny. Ogólnie Quiz World lepszy. Czytałem, że polskie łamigłówki za trudne.
Singstara nie kupowałem. Nie kręci mnie karaoke. Piosenki można dokupować na Singstore.
Nie kupowałem jeszcze nic w Play Station Store, bo tam ceny praktycznie takie same jak gry na płycie, którymi się potem mogę wymienić. Nie powinno być jednak problemów z kartami Moneybookers czy Netellera.
Tranfer przetestuje w nocy, ale zazwyczaj 1,5 gb się ściągało w 40 minut