[QUOTE]Oryginalnie wysłał Loop:
[qb]Witam wszystkich,
Po ostatnich (i nadal trwajacych) problemach z Expektem postanowilem przenies sie do Gamebookers.com. mam kilka podstawowych pytan i prosilbym kogos o pomoc:
1. Mam zamiar wplacic pieniadze karta VE Inteligo, a z tego, co wyczytalem w helpie Gamebookers, to nie pobieraja oni nic za wplate tym sposobem, Is it true? A jak to wyglada w moim banku (Inteligo) - czy biora jakis cash za przewalutowanie or smth?
2. Jesli chodzi o wyplate, to tak do konca nie rozmumiem o co chodzi z tym moneybookers.com, skoro moge wyplacic wysokosc depozytu na moja karte VE Inteligo, a wszystko ponad depozyt na moj rachunek bankowy, prawda? Czy moge wyplacic calosc (kwote depozytu + wygrane) na rachunek bankowy?Jak wygladaja oplaty/prowizje?Co zyskujecie przez "posrednictwo" moneybookers.com?Oplata za wrzucenie do nich kaski karta jest z tego co wiem jakies 3%, to nie lepiej wplacic karta od razu do Gamebookers?
Z gory dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam

iwo: [/qb][/QUOTE]Z moneybookers do GB pieniadze ida za friko, z GB do moneybookers tez. Jedyny koszt do 1.80 euro przy wypłacie z moneybookers na twój rachunek bankowy
Jeżeli chcesz sie zapisac do gb jako osoba polecona przeze mnie - (dostaniesz wtedy 10eur gratis przy pierwszej wplacie) to napisz do mnie na priv