#476595 - 05/01/200621:07Re: Atletico Madrid - Valencia
polskignom
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
Quote: pewnie masz rację tym bardziej, że jak sobie przypomnę zatrute Podbeskidzie, które później wygrało na wyjeździe z Bełchatowem to
Chlopie gzdie porownujesz lige hiszpanska do tej polprofesjonalnej ligi polskiej, badz pucharu? Poza tym Valencia jest na fali, wygrywa i by byla faworytem tego meczu czy tak czy tak,a zatrucie tylko wzmacnia moje przekonanie o tym, ze tu bedzie 2-ja, jak bedzie wariacko kurs lecial w dol na Che to wtedy zagram sobie konterke na remis i mi wystarczy, pozdrowionka, zwyciestwa Atletico nie przewiduje nawet jakby bylo wszystko ok.
No i panowie stało się tak jak co niektórzy tu przewidywali iż spotkanie to będzie jedną wielką pułapką, która bukom poraz kolejny przysporzy pieniędzy. Brawa dla tych którzy omineli to spotkanie.
Quote: valencja byla duzo lepsza m.in poprzeczka oprocz tego jeszcze kilka sytuacji ktore powinny zakonczyc sie bramka... Ale coz liczy sie to co w bramce...
widziales ten mecz ? Valencia zagrala slabe spotkanie i to atletico powinno wygrac Torres zmarnowal kilka dobrych okazji a Valencia poza strzalem zawodnika atletico w "swoja"poprzeczke i fatalna dobitka angulo z 6 metrow wprost w bramkarza oraz 2 akcjami w koncowce meczu gdy miala naprawde szanse na gola nic niepokazala
Quote: valencja byla duzo lepsza m.in poprzeczka oprocz tego jeszcze kilka sytuacji ktore powinny zakonczyc sie bramka... Ale coz liczy sie to co w bramce...
widziales ten mecz ? Valencia zagrala slabe spotkanie i to atletico powinno wygrac Torres zmarnowal kilka dobrych okazji a Valencia poza strzalem zawodnika atletico w "swoja"poprzeczke i fatalna dobitka angulo z 6 metrow wprost w bramkarza oraz 2 akcjami w koncowce meczu gdy miala naprawde szanse na gola nic niepokazala
Ogladalem i jednoczesnie gralem na live w BF.
twierdzisz ze atletico powinno wygrac ? Ok kazdy ma prawo do subiektywnej oceny...moze to ja blednie ocenialem przebieg meczu ...kursy wskazywaly jednak na cos zupelnie innego.
atletico madrid chyba nie gralo tak katasrofalnie?i zdaje sie ze duzo ludzi pogubilo pieniadze1! ja ominalem na cale szczescie ten meczyk!ja slyszalem ze przebieg meczu dla valenci!no ale to nie zmieni juz wynik 0-0 i ludzie dali bukom troche szmalu a szkoda!