#4859643 - 19/08/2011 03:42
Re: Co mnie wkurza? [39]
[Re: Piostar]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
fani realu należa do grupy kibiców, którzy uwielbiają się napinać. Wszyscy ich krzywdzą, sędziowie, pogoda, generalnie lista jest długa. Fabregasa nikt nie sfualowal, komar go ugryzł. Marcelo też na boisku nie było, to był Karembeu 
|
Do góry
|
|
|
|
#4859706 - 19/08/2011 03:56
[Re: lupus]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4859749 - 19/08/2011 04:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/05/2007
|
Roznica w tym wszystkim jest jedna i zasadnicza. Jak ktos symuluje to nikomu krzywdy nie robi. Taka juz jest dzisiejsza pilka i w kazdej druzynie mamy po kilku aktorow.
Faule to tez czesc tego sportu. Tylko trzeba rozroznic faule taktyczne, faule w ferworze walki o pilke a nie brutalne wjazdy od tylu nie majace nic wspolnego z checia odebrania pilki tylko ze skoszeniem zawodnika za wszelka cene wynikajaca z frustracji. A jak wiadomo frustracja rodzi agresje, szkoleniowym przykladem Pepe i Marcelo, ktorzy to juz wielokrotnie pokazywali na co ich stac.
Jakos nikt nie ma pretensji do Ramosa, ktory tez gra ostro czesto ale zachowuje pewien umiar przyzwoitosci.
|
Do góry
|
|
|
|
#4859916 - 19/08/2011 04:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/08/2006
|
@lupus, a czy ja chwale Pepe za takie wejscia? Napisalem, ze nie powinien dostac w pierwszym meczu 1/2 LM czerwonej kartki, ktora wypaczyła wynik dwumeczu. To, ze czasami przesadza z agresywnoscia to nie ulega watpliwosci raczej. Co do meczu z Interem to nie przesadzaj, http://www.youtube.com/watch?v=3pMb4EP9VVETak samo nie gwizdnal spalonego przy golu, jak gwizdnal w 0:25s przy wychodzeniu sam na sam - blad liniowego. Przy okazji na poczatku filmiku jeszcze nurkowanie Messiego w odpowiedzi dla tego, ktory dal 2-minutowy filmik z 3 akcji Di Marii kiedy pada w polu nazywajac go takim samym aktorem jak Busquets, Alves czy Mascherano. 
|
Do góry
|
|
|
|
#4859966 - 19/08/2011 05:00
[Re: Gaske]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/01/2008
|
A ja tylko żałuję, że w Barcelonie nie ma takiego gracza pokroju np. Rooney'a, który po takich chamskich wejściach to takiego Marcelo czy innego Pepe by tak pier*olnął, że 3 dni do tyłu by chodził Po drugie to ciekawi mnie czy czasem ta brutalność (zapoczątkowana przez ich trenera) nie wpływa/będzie wpływać czasem negatywnie marketingowo w jakichś krajach ? Po trzecie: Visca el Barca 
|
Do góry
|
|
|
|
#4860318 - 19/08/2011 15:05
[Re: AGASSI]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
wesela w sierpniu mnie wykończą... fizycznie, psychicznie i finansowo na szczęście potem już spokój... do czasu aż
|
Do góry
|
|
|
|
#4860481 - 19/08/2011 16:41
[Re: radeke]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2005
|
A ja tylko żałuję, że w Barcelonie nie ma takiego gracza pokroju np. Rooney'a, który po takich chamskich wejściach to takiego Marcelo czy innego Pepe by tak pier*olnął, że 3 dni do tyłu by chodził Po drugie to ciekawi mnie czy czasem ta brutalność (zapoczątkowana przez ich trenera) nie wpływa/będzie wpływać czasem negatywnie marketingowo w jakichś krajach ? Po trzecie: Visca el Barca A Ty skąd masz takie informacje z pierwszej ręki, że wiesz co im kazał robić? Pepe od samego początku gra ostro i czasami ponoszą go emocje. Jak dostał 10 spotkań zawieszenia to Mourinho wtedy nie było. Ale pewnie też była jego wina. Żadna ze stron nie jest święta. Tak samo Villa uderzył Oezila i jakoś wielkiego krzyku z tego powodu nie ma. Czy zwyzywanie islamu przez Ville też nie odbije się na marce Barcelony w krajach islamskich i sponsorze głównym Barcelony? Pique pierwszy święty też ma cięty język i po faulu Marcelo zwyzywał go od karzełków, Busqets we wcześniejszych meczach od małp. Nie rób z jednych bandytów, a z drugich świętych. Po przepychali się, dali po mordzie. Obie strony są w równym stopniu winne. Gdyby Marcelo nie faulował nic by nie było. Gdyby cała drużyna z ławki nie ruszyła do Marcelo też nic by nie było. Radze wyluzować poślady i spojrzeć z dystansu na to wszystko co się wydarzyło.
|
Do góry
|
|
|
|
#4870649 - 24/08/2011 03:44
[Re: lelu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/10/2005
|
poszedl czlowiek dorobic poare zlotych... to wjebal sie pierwszego dnia na gwozdzia :/ moze ktos ma jakis pomysl jak pozbyc sie opuchlizny ?? wyjeles już gwózdz ?
|
Do góry
|
|
|
|
#4870679 - 24/08/2011 03:48
[Re: Irek]
|
veteran
Meldunek: 29/04/2004
|
Je..... Liga Mistrzów  Ostatni raz oglądałem polski zespół w podstawówce, teraz 30 lat na karku i znowu nic Ja za małolata ... dla dzieciaka w wieku 10 lat wydawało się to oczywiste,że Polska powinna być na salonach ... teraz rozumiejąc patologię polskiej piłki mam nadzieję,że moje dzieci kiedyś dostąpią zaszczytu oglądania mistrza Polski w LM ... narzuca mi się na usta : "Szansa jak nigdy,efekt jak zawsze" ... przykre ... ale odpadając z Irtyszami,Valerengami itp. czy chociażby mistrzem Cypru (mimo,że świetnie grającym ale do cholery to nie Barcelona czy Real) nie ma co liczyć na piłkarskie salony.Kiedyś o nie walczyliśmy,dzisiaj modlimy się by uchronić się przed większymi kompromitacjami niż Karabach czy wspomniane Valerenga lub Irtysz ...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|