Jeden kumpel wczoraj obstawił za 100 PLN ale drugi nie dostał 100 za polecenie. Uważam jednak, że osoby które jeszcze wczoraj się zarejstrowały powinny zasypać ich mailami. Ja na początku trwania promocji przyjacielskiej tez miałem problem(nie wpisałem kodu promocji) ale po kilku mailach rozpatrzyli moją prośbę pozytywnie. Także nie zastanawiajcie się tylko piszcie do nich.
Ja polecilem osobe, a ta wyslala przelewem pieniązki 2 dni temu. Wtedy promocja jeszcze obowiązywala, więc się wk.... jak mi nie dopiszą tej stówki za polecenia. Zobaczymy
Tak jak pisałem wyżej - wysyłajcie do nich maile w razie czego. Jeżeli dobrze uzasadnicie swoją prośbę to na pewno przyznają wam rację. Ja miałem problem z bonusem przyjacielskim ale ostatecznie rostrzygnęli tą kwestię pozytywnie.
dampan
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/02/2003
We wtorek kolezanka wplacila kase do Unibetu w promocji przyjaciela, bo ja namowilem. Dzisiaj widze kasa doszla a jest tylko 100 PLN!!! Przed wplata napisala maila czy wszystko dobrze zrobila i czy dostanie bonusa i odpisali ze tak. A wczoraj sie wycofali z promocji i widze 100 jej nie dodali a ja pewnie 100 nie dostane za polecenie oszusci z nich!!!
Quote: We wtorek kolezanka wplacila kase do Unibetu w promocji przyjaciela, bo ja namowilem. Dzisiaj widze kasa doszla a jest tylko 100 PLN!!! Przed wplata napisala maila czy wszystko dobrze zrobila i czy dostanie bonusa i odpisali ze tak. A wczoraj sie wycofali z promocji i widze 100 jej nie dodali a ja pewnie 100 nie dostane za polecenie oszusci z nich!!!
Jestem doslownie w IDENTYCZNEJ sytuacji! Zaraz pisze maila do nich.