No dla mnie najlepszym typem /zreszta zagranym juz sporo wczesniej/ jest para Tande-Lodwick-2 Juz po treningach kursy sie calkiem odmieniły, a i akcje Todda poszły w górę sporo...
Krajan odradzam ci granie Stechera z Kristianem. To zdradziecka para - na treningach niby różnica ale skakli w dwóch różnych i Mario 3 belki wyżej - ja spróbuje w ropisie na Norwega
Quote: Krajan odradzam ci granie Stechera z Kristianem. To zdradziecka para - na treningach niby różnica ale skakli w dwóch różnych i Mario 3 belki wyżej - ja spróbuje w ropisie na Norwega
Nie do końca bo akurat Austryjacy skakali na obu - no nic różnica jest około 10 m to jakieś powiedzmy 1,30 straty - w zasiegu Hammera
tak, ale wyslalem kolejny mowia co mysle o parze Stecher - Hammer, moze nic nadzwyczajnego, ale jednak.. no coz, nei wiem, wkazdym bardz razie ten post mozna usunac.
Quote: tak, ale wyslalem kolejny mowia co mysle o parze Stecher - Hammer, moze nic nadzwyczajnego, ale jednak.. no coz, nei wiem, wkazdym bardz razie ten post mozna usunac.
Jeżeli chodzi o mnie to zawsze gdy usuwam posty piszę odpowiedni komentarz uzasadniający tę decyzję. W tym temacie niczego takiego nie widzę toteż zapewniam iż ów 'zaginiony' post nie przechodził przez moje ręce.
Gregorian
old hand
Meldunek: 04/09/2005
ile Kircheisen jest w stanie nadrobic w biegu na 15 km nad Tande ?
mysle ze przewaga na skoczni jaka zrobi Tande nad Kircheisenem niestety bedzie za duza, a to oznacza ze niektorzy tutaj stawiajacy na Kircheisena w parze z Tande przegrali swoje zaklady
Quote: ile Kircheisen jest w stanie nadrobic w biegu na 15 km nad Tande ?
mysle ze przewaga na skoczni jaka zrobi Tande nad Kircheisenem niestety bedzie za duza, a to oznacza ze niektorzy tutaj stawiajacy na Kircheisena w parze z Tande przegrali swoje zaklady
Jest szansa że bedzie biegł razem z Manninenem jesli skocza w 2 serii podobnie wiec jest beda gonic,sam mam to zagrane ale kolejny raz sie potwierdzilo ze treningi to zupelnie inna bajka,akutart Tande musiał tak skoczyc!!!
Gregorian
old hand
Meldunek: 04/09/2005
Quote: ile Kircheisen jest w stanie nadrobic w biegu na 15 km nad Tande ?
Tande ma przewage 2 minuty i 32 sekundy. Mysle ze Kircheisen nie jest w stanie tego odrobic