#5142421 - 12/01/2012 23:20
Re: ATP - Australian Open - 16-29.01
[Re: Goget]
|
+
Meldunek: 29/04/2004
|
Pospisil Vasek vs. Ball Carsten [2] 3.40 UnibetJak dla mnie grubo przegiety kurs.. Australijczyk dysponujacy bardzo mocnym podaniem w mych oczach faworytem.. kurs jak dla mnie szok.. ale ja sie tam nie znam  biore  Vasek slabo w 1 rundzie.. z anonimowym Johnem Millmanem 3 sety.. 1 servis na poziomie 59% i 47 UE , Carsten rowniez 3 sety z kazachem Yuri Schukinem 12 asow, 74% pierwszego servisu i 43 UE.. gra mocno i agresywnie, jezeli ograniczy UE to mysle ze spokojnie w 2 setach wypunktuje Kanadyjczyka.
|
Do góry
|
|
|
|
#5142538 - 13/01/2012 00:42
|
Typer Dnia
Meldunek: 28/05/2011
|
zdecydowanie sie nie zgadzam Carsten caly sezon zeszly pod forma poza serwisem tez zawodnik nic nie gra ... Vasek solidniejszy nawet w serwisie wcale nie ustepuje miejscowemu a Millman jesli jest no-name to Ball niestety tez .... powodzenia
|
Do góry
|
|
|
|
#5143226 - 13/01/2012 04:56
[Re: Uve87]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/07/2004
|
zdecydowanie sie nie zgadzam Carsten caly sezon zeszly pod forma poza serwisem tez zawodnik nic nie gra ... Vasek solidniejszy nawet w serwisie wcale nie ustepuje miejscowemu a Millman jesli jest no-name to Ball niestety tez .... powodzenia Vasek w pierwszym meczu na początku się męczył i robił sporo niewymuszonych błędów, w tb już przegrywał 3:4 i był blisko odpadnięcia, ale jednak zdołał wygrać i w trzecim secie już po małych problemach w pierwszych gemach później wypunktował Millmana. Moim zdaniem Vasek z każdym meczem będzie się rozkręcał i jeśli tylko nie będzie robił głupich błędów przy swoim podaniu to powinien się uporać z Ballem, ale dla mnie kurs za niski jak na ten mecz  W wymianach zdecydowana przewaga Kanadyjczyka.
|
Do góry
|
|
|
|
#5147104 - 15/01/2012 06:07
|
Carpal Tunnel
|
Tomic + Berdych + Benneteau + Bogomolov + Nishikori + Tipsarevic + Murray 3.38 Betsafe Tomic zawsze na AO grał bardzo dobrze i myślę, że w tym roku nas nie zawiedzie. Z każdym sezonem jest coraz lepszy i już na Wimbledonie pokazał, że może śmiało rywalizować z czołówką, do której w tej chwili na pewno Verdasco się nie zalicza. Fernando dla mnie jest zawodnikiem niepewnym i nie mam zaufania do jego gry. To już nie ta forma, kiedy dochodził tutaj do półfinału, od tego czasu gra co najwyżej średnio i młody Tomic powinien go wypunktować. Berdych wiadomo 3 klasy lepszy od Ramosa, więc tu dużo nie trzeba pisać, dodatkowo już w tym roku pokazał dobrą formę. Benneteau za chwilę gra finał w Sydney i w tym turnieju prezentuje naprawdę świetną formę, gra pewnie w wymianach, popełnia mało błędów. Na Becka to zdecydowanie wystarczy, bo Słowak w tym sezonie jak narazie dwa mecze i przegrane z nisko notowanymi rywalami. Bogomolov kolejny zawodnik, który już od poprzedniego sezonu jest w świetnej dyspozycji. Bardzo dobra gra z obu skrzydeł. Na hardzie jest zdecydowanym faworytem w meczu z Gimeno i tutaj powinny być w miarę łatwe 3 sety. Rok temu Gimeno przegrał tutaj łatwo ze Sweetingiem, a w całym sezonie w turniejach głównych nie wygrał żadnego meczu na hardzie. Nishikori również miał dobrą końcówkę poprzedniego sezonu, a w tym roku pokazał się z dobrej strony na turnieju pokazowym Kooyong, gdzie pokonał Tsonge i Rodda. To pokazuje, że z formą jest wszystko w porządku i zawodnika tej klasy co Stephane Robert zdecydowanie powinien ograć bez większych problemów. Tipsarevic zagra z Tursunovem, który jakoś nie może wrócić do formy sprzed lat, kiedy był bardzo groźnym zawodnikiem. Janko natomiast z sezonu na sezon staje się coraz lepszym zawodnikiem i jego powinni się obawiać czołowi zawodnicy Touru. W meczu z Rosjaninem będzie miał przewagę w regularności i jak dla mnie jest pewnym faworytem do wygrania. Murray podobnie jak Berdych na dokładkę, bo mi właśnie takie ako było potrzebne  Andy tutaj zajdzie bardzo daleko i chociaż Harrison to wielki talent to jednak jeszcze za wcześnie na walkę z takimi zawodnikami jak Szkot. Te właśnie mecze mnie przekonały i już jutro początek emocji w meczu Tomica, jak on wygra to reszta nie powinna stwarzać problemów. Jednak pożyjemy zobaczymy, bo nie takie cuda się w tenisie działy 
|
Do góry
|
|
|
|
#5147107 - 15/01/2012 06:09
[Re: crossmen]
|
Carpal Tunnel
|
Panowie,kto z buków oprócz Pinnacli oferuje zakład na zwycięzcę turnieju w opcji wygra/nie wygra W Unibecie masz zakłady na wygra/nie wygra, ale tylko Big4 mężczyzn.
|
Do góry
|
|
|
|
#5147410 - 15/01/2012 16:33
|
solus contra omnes
Meldunek: 17/02/2002
|
P Almagro-1,36,-rewanz za Rolanda ,Kubot wszystko najlepsze w tenisie już osiagnąl,aktualna forma nie napawa optymizmem, R value na Łukasza podobnie jak to było na RG. Aktualna forma nie napawa optymizmem ? no rzeczywiscie, dwa mecze w styczniu w tym jeden wygrany daja Ci niesamowite prawo do wysnucia wnioskow. To forma Mugro jest delikatnie piszac pod kreską, zawodnik ścisłej czolowki, ktory ma problemy z przejsciem I rundy. Co takiego najlepszego osiągnął Kubot w singlu, by nie móc tego poprawić może wiesz coś wiecej. Stara prawda mowi, jak widzisz 50/50 bierz wiekszy kurs... Kubot @3.4 & HC +5 @2.0 Przygotuj sie lepiej, bo chcesz wojowac chocby z @wlodarem, a poziom wypowiedzi delikatnie pod kreską 
|
Do góry
|
|
|
|
#5148481 - 16/01/2012 00:31
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
|
to i ja cos napisze kavcic kursy po rowno ale dla mnie zdecydowany faworyt niezly zeszloroczny wystep wiec nawierznchnia musi pasowac stawial czola juz tipsarevicovi , youzhnemu pokonal andersowna powalczyl z ljuba niby dziadkiem ale to zawsze ljuba, ward nie zaczerpnal nawet 1/3 tego a kursy chyba wystawione ze wzgledu na przejscie kwali almagro nie umiem znalezc zadnych plusow aby zagrac na lukasza, a wielkim plusem za almagro jest fakt ze czas odegrac sie a wlasciwie odebrac spotkanie za zeszloroczny RG beck kurs niski ale prodon to clayowiec ktory nie ma zadnych atutow na pokonanie niemca, swego czasu dobre mecze z isnerem ferrerem melzerem , czas przypomniec sobie dobre czasy na hardzie. ps prodon ma 7 meczow na hardzie z bilansem 2-5 nielsen +6 wysoki gosc gdzie serwis jest atutem i anderson ktroy potrafi grac na hardzie ale ja stawiam tutaj na szybkie gemy gdzie serwis bedzie gral glowna role u obu , mysle ze 5,5 gema zapasu moze starczyc nielsenowi ktory pogral tym roku juz troche zaznajomil sie z turniejem przez kwale a anderson z mannarino nie pokazal nic takze 7-6 7-5 6-4 i dla mnie moze byc koliber bo dla mnie to solidny gosc ktory zawsze daje zarobic kiedy widac na sucho ze jest lepszy w moim odczuciu, nie inaczej jest dzisiaj, mozliwe 4 sety ale bede mocno rozczarowany jak niemiec nie wyjdzie zwyciesko young bo hard to jego zycie , na rozkladzie baghdatis, melzer murray wawrinka, a gojowczyk nie wierze w to ze jest w stanie przejsc younga ktory pogral sporo na hardzie , ale uwazam ze seta moze ugrac. podejrzewam ze jakis over gemowy tez tiutaj moze wystapic TB u ljuby i fisha ljuba -lacko nie trzeba ukrywac ze gra ljuby polega na serwisie a lukas rowniez jest dobry wtym elemencie , fish muller to mozna powiedziec murowany spotkanie do TB muller zawsze ma problemy z przelamaniem kogos i sam sprawia duzo problemow zeby go przelamac. kursy o tb 1,57
|
Do góry
|
|
|
|
#5148703 - 16/01/2012 01:37
|
old hand
Meldunek: 22/08/2007
|
Mannarino, Adrian - DEL Potro, Juan Martin TYP:1 KURS: 9,10 Panowie Ci spotkali się już raz na kortach w czerwcu zeszłego roku. Górą wtedy był Francuz, który po zaciętym pojedynku wygrał 7-6, 7-6. Mimo, że w rankingu ATP dzieli ich aż 80 miejsc to ja jestem skłonny zaryzykować i zagrać na Manarino, bo skoro w zeszłym roku udało mu sie ograć Argentyńczyka, to czemu miałoby mi się nie udać w tym roku  Tym bardziej, że Del Potro nie jest aktualnie w jakiejś oszałamiającej formie-na 5 ostatnich meczów wygrał tylko jeden z naszym rodakiem Łukaszem Kubotem. Wszystko zależy od motywacji Manarino, bo w tenisa to on grać na pewno potrafi, jednak w jego grze często przeplatają sie momenty wręcz genialne z amatorskimi. Miejmy nadzieję , że tych pierwszych będzie w dzisiejszym spotkaniu znacznie więcej.
|
Do góry
|
|
|
|
#5148875 - 16/01/2012 02:51
[Re: Geremi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2007
|
szery szukasz niespodzianki, chwała ci za to. Życzę powodzenia.
Tylko proszę jak już chcesz coś napisać to trochę bardziej sensownie pisz. Rozumiem, że za wykładnie formy Del Potro wybrałeś 5 ostatnich spotkań.
- po pierwsze trzy z tych spotkań Del Potro rozegrał w 2011 r, w tym dwa w Pucharze Davisa. Idąc tokiem Twoich przemyśleń, skoro nawiązujesz do tych trzech spoktań - urwanie seta Nadalowi na clayu w Hiszpanii, czy pięciosetówka z Ferrerem na jego terenie - to zły wynik ??? - po drugie w tym roku poza planową wygraną z Kubotem rozegrał zacięte spotkanie z Marcosem Baghdatisem. Marcosem który zawsze bardzo dobrze gra na australijskiej ziemi, gdzie może liczyć na spory doping kibiców, bo ma tu wielu.
Czy to moze oznaczac ze Del Potro jest pod formą ???, wątpliwe. Dodam ze Adrian pokonal DelPo na trawie, nawierzchni na ktorej raczej slabo idzie argentynczykowi.Wiec nie ma to znaczenia wiekszego bo graja na twardej. DelPo 
|
Do góry
|
|
|
|
#5149152 - 16/01/2012 04:31
|
GRILL MASTER
Meldunek: 04/01/2007
|
Ja co do tego meczu proponuję Adriana +8,5 gema @1.85 w expie, Francuz waleczny, do końca nie odpuści na pewno, a Potro nie jest w jakiejś super formie, żeby aż tak zniszczyć przeciwnika do tego krótko, gdzie wg mnie jest lekkie value: - Hanescu - Kamke w dużo lepszej formie, umiejętności i doświadczenie po stronie Rumuna, ja bym dał kursy wyrównane, teraz najwyżej w bet365 @2.1 - Riba-Madrid - obaj specjaliści od mączki, Montanes wiadomo bardziej doświadczony i trochę tam na hardzie zaczął ostatnio grać, to już nie te czasy gdzie na twardej nawierzchni ogrywał go dosłownie każdy, ale nadal można stwierdzić, że na betonie jest słaby, Riba sezon rozpoczął fatalnie, ale myślę, że miał sporo czasu, żeby popracować i przygotować się do AO, ja bym dał kurs około @2.7, najwyżej w Pinnacle - @3.64
|
Do góry
|
|
|
|
#5149406 - 16/01/2012 05:42
[Re: ArtekPotito]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2007
|
1.50 za wygrana Del Potro 3:0 ?? czegos nie wiem czy buki rozdaja prezenty.. Pytanie powazne, nie kasowac  Mannarino to nie chłopiec do bicia to jest chlopiec do bicia przez najlepszych  tylko forma Del Potro to lekka zagadka stad taki kurs na 3:0. Ogranie kiepskiego Kubota czy porazka z Bagietka, nie jest zbyt duzym wyznacznikiem formy 
|
Do góry
|
|
|
|
#5149450 - 16/01/2012 05:55
[Re: ArtekPotito]
|
GRILL MASTER
|
A w ogóle o co chodzi z kursem @1.5 na Tomica? ktoś się chyba pomylił dobra, żeby nie było, że tu chat robię Verdasco jak najbardziej do gry, nie widzę żadnych argumentów za kangurem oprócz tego, że gra u siebie, kompletnie nie rozumiem tych kursów, może ktoś coś wie? żeluś jakaś kontuzja czy cuś?
|
Do góry
|
|
|
|
#5150546 - 16/01/2012 17:22
[Re: [a]domaitis]
|
veteran
Meldunek: 19/09/2010
|
domaitis] P Almagro-1,36,-rewanz za Rolanda ,Kubot wszystko najlepsze w tenisie już osiagnąl,aktualna forma nie napawa optymizmem, R value na Łukasza podobnie jak to było na RG. Aktualna forma nie napawa optymizmem ? no rzeczywiscie, dwa mecze w styczniu w tym jeden wygrany daja Ci niesamowite prawo do wysnucia wnioskow. To forma Mugro jest delikatnie piszac pod kreską, zawodnik ścisłej czolowki, ktory ma problemy z przejsciem I rundy. Co takiego najlepszego osiągnął Kubot w singlu, by nie móc tego poprawić może wiesz coś wiecej. Stara prawda mowi, jak widzisz 50/50 bierz wiekszy kurs... Kubot @3.4 & HC +5 @2.0 Przygotuj sie lepiej, bo chcesz wojowac chocby z @wlodarem, a poziom wypowiedzi delikatnie pod kreską  Almagro-Kubot 1-6,7-5,6-3,7-5, Udany rewanż za Rolanda,Kubot nie poprawił swych najlepszych osiągnięć w szlemach,forma nie zachwycil. Wszystko zgodnie z prognoza,nikogo w błąd nie wprowadziłem. [resztę chciałem napisać na priv, ale zapomniałem]
Edited by Llama (16/01/2012 22:32)
|
Do góry
|
|
|
|
#5150817 - 16/01/2012 22:00
[Re: kardynal20]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
|
to i ja cos napisze kavcic kursy po rowno ale dla mnie zdecydowany faworyt niezly zeszloroczny wystep wiec nawierznchnia musi pasowac stawial czola juz tipsarevicovi , youzhnemu pokonal andersowna powalczyl z ljuba niby dziadkiem ale to zawsze ljuba, ward nie zaczerpnal nawet 1/3 tego a kursy chyba wystawione ze wzgledu na przejscie kwali almagro nie umiem znalezc zadnych plusow aby zagrac na lukasza, a wielkim plusem za almagro jest fakt ze czas odegrac sie a wlasciwie odebrac spotkanie za zeszloroczny RG beck kurs niski ale prodon to clayowiec ktory nie ma zadnych atutow na pokonanie niemca, swego czasu dobre mecze z isnerem ferrerem melzerem , czas przypomniec sobie dobre czasy na hardzie. ps prodon ma 7 meczow na hardzie z bilansem 2-5 nielsen +6 wysoki gosc gdzie serwis jest atutem i anderson ktroy potrafi grac na hardzie ale ja stawiam tutaj na szybkie gemy gdzie serwis bedzie gral glowna role u obu , mysle ze 5,5 gema zapasu moze starczyc nielsenowi ktory pogral tym roku juz troche zaznajomil sie z turniejem przez kwale a anderson z mannarino nie pokazal nic takze 7-6 7-5 6-4 i dla mnie moze byc koliber bo dla mnie to solidny gosc ktory zawsze daje zarobic kiedy widac na sucho ze jest lepszy w moim odczuciu, nie inaczej jest dzisiaj, mozliwe 4 sety ale bede mocno rozczarowany jak niemiec nie wyjdzie zwyciesko young bo hard to jego zycie , na rozkladzie baghdatis, melzer murray wawrinka, a gojowczyk nie wierze w to ze jest w stanie przejsc younga ktory pogral sporo na hardzie , ale uwazam ze seta moze ugrac. podejrzewam ze jakis over gemowy tez tiutaj moze wystapic TB u ljuby i fisha ljuba -lacko nie trzeba ukrywac ze gra ljuby polega na serwisie a lukas rowniez jest dobry wtym elemencie , fish muller to mozna powiedziec murowany spotkanie do TB muller zawsze ma problemy z przelamaniem kogos i sam sprawia duzo problemow zeby go przelamac. kursy o tb 1,57 male podsumowanie 1 dnia typy h2h wszystkie do przodu natomiast zabolal nielsen ale w trakcie meczu zrozumialem ze jednak tak jak go zapamietalem z fishem ze byl cienki to trzeba bylo sie trzymac tej opinii a tu jednak za duzy optymizm wiedzac ze kevin grac potrafi i osiagniecia ma nie bagatela wieksze dalej trzeba sie czepić mullera jak to mozliwe ze taka glkadka porazka  nawet kolejnych 5 gemow w secie nie utrzymal gosc z armata w lapie i mecz ljuba lacko 5 setow over gemowy i max 10 gemow w secie  hmm ale nie jest zle aczkolwiek w pewnych kwestiach trzeba jednak realizmu niz optymizmu
|
Do góry
|
|
|
|
#5153895 - 18/01/2012 06:03
[Re: kardynal20]
|
addict
Meldunek: 15/12/2011
|
Nalbandian - Isner 1 1.8 6/10 Chyba najciekawszy mecz tego dnia  Kochany grubasek najlepsze wyniki ma za sobą i turniej pewnie zakończy stosunkowo dość wcześnie.. Big Dziani lubi zaskakiwać w szlagierowych meczach, niedalko szukać z meczów z Nadalem w RG, czy US OPEN gdzie pokazał się jako solidny przebijaka, i drwal z dobrym pierdolnięciem. No ale Davy ma sposób na takich pacjentów bo jednak różnica w technicznym wyszkoleniu dość spora, a i z głębi kortu raczej będzie miał przewagę. Wiadoma sprawa, że Isner wyserwuje pare gemów i zaliczy pare ładnych bomb, ale w ogólnym rozrachunku będzie to za mało bo w pewnym momencie Nalbi powinien go złamać  CO do wyników przed AO to się nie sugeruję bo to tak naprawdę pierwszy poważny test w tym roku. Nalbi DW 3:1 2/10 3:2 1/10
|
Do góry
|
|
|
|
#5153999 - 18/01/2012 07:30
[Re: Rivaldinho]
|
addict
|
Ciezko wytypowac zwyciezce tego spotkania.. mocno sie zdziwie jak mecz zakonczy sie w 3 setach.. sam widze tutaj 5 setowke.. Fajnie wyglada zaklad w unibecie na dlugosc spotkania: How many minutes will the match last? over 160.5 minut @ 1.87 Nalba posiada dobry return, co moze byc kluczem do pokonania Johna.. czy da rade fizycznie ? ciezko wyrokowac.. Spotkania zapowiada sie na wyrownany boj, Nalba powalczy.. John tez latwo skory nie sprzeda.. TB albo i dwa + 2 wyrownane sety i linia minutowa peka spokojnie.. dzięki, bo zwykle nie grywam w UB rzeczywiście zakład wielce prawdopodobny 
|
Do góry
|
|
|
|
#5155322 - 18/01/2012 21:21
[Re: mln]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2010
|
Julien Benneteau @2.1 buki faworyzują Simona ale chyba tylko z powodu rankingu i h2h 4:1 na korzyść Żila, Benek pokazał że jest w formie, fizycznie wygląda świetnie mentalnie również, w pierwszej rundzie 3:0 z K.Beckiem, Simon męczarnie z Udomchoke. ja gram starszego z Francuzów  , a na dokladkę N.Mahut @1.45 nie sądzę żeby Ito miał mu zagrozić 
|
Do góry
|
|
|
|
#5155350 - 18/01/2012 21:53
|
+
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5155384 - 18/01/2012 22:30
[Re: Rivaldinho]
|
GRILL MASTER
|
wypowiem się na temat tej sytuacji, wg mnie sędzia nie jest tu winny bo zarówno w sytuacji z Radwańską jak i tutaj podjął decyzję zgodnie z przepisami, a że przepisy są tak idiotyczne, że wymyślał je chyba jakiś totalny kretyn to jest już inna sprawa, i inną sprawą jest to, że często sędziowie naciągają ten durny przepis o natychmiastowym challengu pozwalając na jego wzięcie po chwili zastanowienia czy też sprawdzeniu śladu, teraz tylko problem w tym, że albo wszyscy sędziowie na to pozwalają albo żaden, stąd chyba ta krytyka na Nouniego
|
Do góry
|
|
|
|
#5156220 - 19/01/2012 04:59
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/06/2007
|
Bardzo dobra decyzja Nouniego. Praca sędziego polega na prawidłowym interpretowaniu przepisów, a nie podtrzymywaniu jakiegokolwiek "ducha sportu".
|
Do góry
|
|
|
|
#5156440 - 19/01/2012 05:48
|
Carpal Tunnel
|
Większość sędziów akceptuje opóźnione challenge. Przeważnie jest tak, że zawodnik podejdzie pod ślad, nieraz się zastanowi przez dłuższą chwilę i w moim wrażeniu zdecydowanie częściej sędziowie w takiej sytuacji pozwalają na challenge, a czasami zdarzają się tacy, którzy akceptują tylko natychmiastowe prośby o challenge tak jak to było w tym przypadku. Moim zdaniem wszyscy powinni reagować w ten sam sposób i pozwalać na chwilę zastanowienia i np. sprawdzenie śladu. A z dzisiejszych meczów mi się podoba Bogomolov, kursy ponad 1.70 moim zdaniem do gry, bo Llodra w wymianach nie będzie istniał i miejmy nadzieje, że będzie miał słabsze chwile przy swoim serwisie. Z wysokich kursów polecam spróbować Kukushkinajakieś handi, a kto odważny może spróbować jego wygraną po 3.75  Troicki mnie nie przekonuje i jak dla mnie to Kuku może powalczyć.
|
Do góry
|
|
|
|
#5156796 - 19/01/2012 08:38
|
addict
|
co do decyzji zarośniętego Bruniego to wg. mnie słuszna, Nalbi sam pokipił sprawę w tym gemie marnując wcześniej 2 bp, z czego jeden był banalnym błędem, dobry mecz i bardzo zabawny mecz point wykorzysrtany przez Dżona  Dziś dość patowe spotkania, może Vaselin pokryje spory hendikap, ale to nic pewnego.
|
Do góry
|
|
|
|
#5157740 - 19/01/2012 19:51
|
addict
Meldunek: 10/07/2011
|
Sedzia mial prawo odmowic czelendzu ale to byl 5 set( liczba weryfikacji chyba ta sama a mecz mogl trwac i 20 gemow jeszcze} zawodnicy zmeczeni w emocjach co mu szkodzilo zobaczyc ta pilke na ekranie , Isnera by tym nie skrzywdzil a tak doszlo do niepotrzebnej awantury.Sedzia zupelnie bez czucia czasami ma sie wrazenie ze nie lubi zawodnikow i tego sportu. A z typow na noc ako 1.94 w unibecie Wawrinka Almagro 1.42 Wozniacka Niculesku 1.08 Li medina 1.1 Radwanska Woskobeva 1.15 Stachu wygrany mecz na dobrym poziomie z Bagdatisem .Almagro przegrywal z Dimitrowem do czasu kontuzji nogi Bulgara
|
Do góry
|
|
|
|
#5157920 - 19/01/2012 21:12
[Re: Geremi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/02/2005
|
Dokładnie tak jak pisze Marcel. Dodam, że uf sędzia już kilka razy pokazał, że nie zawodnicy a on powinien być w centrum uwagi. To jego spotkanie, nie inaczej
|
Do góry
|
|
|
|
#5157958 - 19/01/2012 21:34
[Re: yoyo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2007
|
Wiecie jak Dobet rozlicza krecze? nie ten temat ale masz odpowiedz: Tennis All the bets to a tournament/championship winner (winner, position) will be considered as "all in", which means that the bet will stand even if the player doesnt participate on the tournament. Whole match must be completed to be considered as valid, which means that one of the players/couples must win one match point. Otherwise, Dobet reserves the right to invalidate the bets. Bets for an individual set: The bets will be settled when the set is completed. Otherwise Dobet reserves the right to invalidate the bets. Correct score bets will be settled as lost when they cannot happen. Which means that, for example, a bet for a 2-0 score will be settled when the game turns 1-1 regardless of the abandons that may occur later. If the final result is a draw all the bets will be cancelled, unless specific odds were offered for the draw.
|
Do góry
|
|
|
|
#5157961 - 19/01/2012 21:37
[Re: Drizzd91]
|
veteran
Meldunek: 22/03/2006
|
Wiecie jak Dobet rozlicza krecze? nie ten temat ale masz odpowiedz: Tennis All the bets to a tournament/championship winner (winner, position) will be considered as "all in", which means that the bet will stand even if the player doesnt participate on the tournament. Whole match must be completed to be considered as valid, which means that one of the players/couples must win one match point. Otherwise, Dobet reserves the right to invalidate the bets. Bets for an individual set: The bets will be settled when the set is completed. Otherwise Dobet reserves the right to invalidate the bets. Correct score bets will be settled as lost when they cannot happen. Which means that, for example, a bet for a 2-0 score will be settled when the game turns 1-1 regardless of the abandons that may occur later. If the final result is a draw all the bets will be cancelled, unless specific odds were offered for the draw. wiem ze nie ten temat. pomylilo mi sie  myslalem ze to QC ale dzieki
|
Do góry
|
|
|
|
#5160891 - 21/01/2012 05:50
|
Carpal Tunnel
|
Raonic - Hewitt 1.30 Betsafe Jak dla mnie to mega pewniak do gry za najwyższe stawki. Hewitt ma już najlepsze lata za sobą i w moich oczach jest już bardzo przeciętnym zawodnikiem. To czym imponuje to jak zawsze wielka waleczność, ale poza tym pozostaje mu już niewiele atutów. Milos świetnie serwuje i gra bardzo mocno z głębi kortu. Przy swoim serwisie będzie wygrywał bez problemów, a przy serwisie Hewitta też będzie w stanie dominować wymiany swoją grą głównie z forehandu. Nie wyobrażam sobie żeby Raonic mógł tego meczu nie wygrać i jakbym miał jakąś większą kasę to bym na niego grubo zagrał  dla mnie 10/10
|
Do góry
|
|
|
|
#5166420 - 23/01/2012 07:55
|
I Love This Game
Meldunek: 13/07/2007
|
Nishikori, Kei - Tsonga, Jo-Wilfried Dla mnie to dzis najbardziej atrakcyjne spotkanie. Bowiem zagraja przeciwko sobie że tak powiem Dawid kontra Goliat. Faworyzowany jest Tsonga ok i niech tak bedzie, wiadomo za nim przemawia prawie wszystko, koncówka sezonu naprawdę udana wygrana w Wiedniu w Finale z Del Potro, przegrany finał w Paryżu z samym Rogerem, pózniej Masters i znowu Finał i znowu przegrana z Rogerem. W tym sezonie w pierwszym turnieju wygrał w Doha ze swoim rodakiem Monfinsem. Co do Keia to jest dla mnie wielki talent, ktory jak ktos dobrze oszlifuje to beda wielkie korzyści. Koncówka sezonu jak na niego tez bardzo udana Final w Bazylei przegrany z Rogerem. I dwa półfinały w Kuala Lumpur i Shanghai. Podsumowując Dla mnie po atrakcyjnym kursie Japonski Kamikaze dzis moze zatopic Francuski Pancernik, jest to mozliwe, jest to nie obliczalny gracz może przegrac gladko w trzech, albo wygrac po heroicznym boju. Nishikori 4.40 RedBet gdzies indziej mozna zlapac wyzsze Kamikaze 
|
Do góry
|
|
|
|
#5168311 - 24/01/2012 06:49
|
+
|
25.01.2012 01:00 Australian Open Singles 2012 - Quarterfinal: Most Games Head to Head [David Ferrer vs Kei Nishikori] (2) 2.52 UnibetWirtualny mecz dnia Kei jest tu rewelacja turnieju, wczoraj sensacyjnie pokonal Tsonge, jednego z glownych kandydatow do wygranej w turnieju.. jutro spotka sie z Murrayem... jezeli pokonal Tsonge, to i Murray w jego zasiegu (teoretycznie latwiejsze zadanie  ) Kolejna 5-setowka?? niewykluczone Ferrer zagra z Djoko.. i jakos wierzyc mi sie nie chce ze cos tu ugra.. wedlug mnie Djoko nie ten level.. przejedzie sie po nim w trzech w miare szybkich setach.. Tak to widze.. w tej sytuacji 2.52 w tym wirtualnym meczu na japonczyka wyglada bardzo sympatycznie..
|
Do góry
|
|
|
|
#5168898 - 24/01/2012 14:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/08/2006
|
Vendetta zdecyduj się czy myślisz, "ze w jednym i w drugim meczu bedzie 3:0 dla faworytow", a później piszesz "Ale jakbym mial stawiac na przeczucie to chyba tez wybralbym Japonca".
Gdybym miał wybrać 3:0 Szkota czy Djokovica, to szybciej postawię na Panicza. Djoko owszem dominował w meczu z Kangurem, ale wróciło to jego pajacowanie, uśmieszki po przegranych akcjach, dłuższe okresy olewki, oczywiście jak ścisnął poślady to nie było co zbierać, ale tu problem leży w tym, że on rzadziej te poślady spina niż rok temu i może łatwo seta stracić z regularnym Ferrerem.
Panicz odwrotnie - mocniej skoncentrowany niż rok temu, Japoniec po ciężkim meczu z Tsonką, doszedł już i tak wysoko i dlatego 3:0 wygląda nieźle.
|
Do góry
|
|
|
|
#5169334 - 24/01/2012 18:19
[Re: laser]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/01/2006
|
Vendetta zdecyduj się czy myślisz, "ze w jednym i w drugim meczu bedzie 3:0 dla faworytow", a później piszesz "Ale jakbym mial stawiac na przeczucie to chyba tez wybralbym Japonca".
Przeciez wiadomo, ze chodzi o to ze obstawiając zakład ktory nam poleca Riva stawialbym na japonca czyli: Most Games Head to Head [David Ferrer vs Kei Nishikori] (2) 2.52 UnibetNaucz sie czytac ze zrozumieniem 
|
Do góry
|
|
|
|
#5170285 - 25/01/2012 03:27
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/04/2003
|
Napoleon - jestem pod wielkim wrażeniem Twojej analizy meczu Nishikori Kei - Tsonga Jo-Wilfried.To była wspaniała,fachowa robota.Pozdrówka/jaja/
|
Do góry
|
|
|
|
#5170421 - 25/01/2012 04:23
[Re: Vendetta]
|
PLAYOFF WINNER
Meldunek: 01/09/2004
|
iti a kim ty jestes zeby twierdzsic ze murray nigdy szlema nie wygra  ?? Nostradamus? Ja nei twierze , ze wygra na bank ale ma do tego duze predyspozycje  A zmiana jest widoczna - chodzi o zachowanie i gre blizej lini koncowej. Chcociaz wiadomo ze na wieksze efekty wspolpracy tych Panów bedzie trzeba poczekac jeszcze z 4 miechy o czym sam mowil wczoraj Szkot. Jestem nikim. Predyspozycje ma do tego zeby wygrac szlema jezeli chodzi o umiejetnosci czysto tenisowe. Psychika to jego minus i nie zmieni tego nic. On ma wedlug mnie cos w sobie, czego nie potrafie opisac, ale to "cos" nie pozwoli mu wygrac szlema nigdy. Moze gra blizej koncowej lini. Juz pojutrze czeka go pierwsza przeszkoda nie do przejscia - Novak. I na tym poprzestane.
|
Do góry
|
|
|
|
#5170954 - 25/01/2012 11:32
[Re: iti]
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
Tak samo Murray ma pecha, ze trafili mu sie za rywali Djokovic, Federer, Nadal.  Nie licząc przejściowego okresu "Kuerten, Roddick, Hewitt, rozrywkowy Safin, stary Agassi, młody Ferdek", to ciężko wskazać erę, w której Panicz miałby realne szanse na szlema. Federer przy tej słabiutkiej erze na cegle miał tylko jednego rywala w Paryżu nie do ogrania. Na pozostałych szlemach miał kelnerów, o których Sampras, Agassi, Lendl, McEnroe, Connors czy Borg mogli tylko pomarzyć. Szkocik ma na każdym szlemie trzech rywali, którzy mu skutecznie wybijają z głowy myśli o tytule. Lendl to prehistoria tenisa i nic pożytecznego Andrzeja nie nauczy. Po tytuł sięgnie zapewne Djoko po ograniu Rafy w finale 
|
Do góry
|
|
|
|
#5171150 - 25/01/2012 17:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/08/2006
|
Pozwolę sobie na odmienny scenariusz niż Goget. Powtórzę to, co napisałem na quasi: Fedex nie porobi takich baboli jak Czech w drugim taju, w momencie gdy Rafa w większości tylko się bronił i przebijał, a że bronił jak to Nadal, to udało mu się doczołgać 2 x do taja. Z Fedexem z taką dyspozycją nie doczołga się do taja, Fedex pogasi te jego balony, serwis trzyma lepiej niż jeszcze rok temu, a to sikanie w majty na widok Nadala odłóżcie już między bajki, może to tyczy się Berdycha, ale Fedex jest świadomy swojej formy, pokonał go parę razy i takie pseudopsychologiczne analizy bawią mnie do rozpuku. Będzie liczyć się obecna dyspozycja, a tutaj kursy wg mnie oddają obecną różnicę. Podobnie nie przemawia do mnie ta "psychologia" w przypadku sikania w majty Panicza na widok Serba. Szkot faktycznie nie miał jakiś extra rywali do tej pory, ale za to przystąpi do półfinału w 100% wypoczęty (podobno po dzisiejszym krótkim meczu z Japońcem poszedł na krótki trening), a Serba widziałem w prawie wszystkich meczach i gra bardzo dobrze, ale jednak nie tak jak rok temu. Z dyspozycją dnia jak z pojedynku z Kangurem będzie miał ostro pod górkę. Może trochę życzeniowo, ale w finale Fedex ogrywa Szkota 
|
Do góry
|
|
|
|
#5172095 - 26/01/2012 00:35
[Re: iti]
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
Doskonale wiemy, ze gdyby Nadal byl zdrowy gdyby Nadala nie było, Federer miałby 20 tytułów, gdyby Federera nie było - Nadal skasowałby z 15. gdyby, gdyby...nie ma czegoś takiego. nie winą przeciwnika jest niemoc rywala. każdy ma równe szanse i ułomności danego zawodnika są tylko jego (a nie rywala) problemem. Rudy może skończyć jak Ivanisevic. W sporcie wszystko jest możliwe. Jutro faworytem jest stary Szwajcar, który w mojej ocenie ma bardzo duże szanse na pokonanie Nadala na każdej niemącznej nawierzchni.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|