#5157920 - 19/01/2012 21:12
Re: ATP - Australian Open - 16-29.01
[Re: Geremi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/02/2005
|
Dokładnie tak jak pisze Marcel. Dodam, że uf sędzia już kilka razy pokazał, że nie zawodnicy a on powinien być w centrum uwagi. To jego spotkanie, nie inaczej
|
Do góry
|
|
|
|
#5157958 - 19/01/2012 21:34
[Re: yoyo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2007
|
Wiecie jak Dobet rozlicza krecze? nie ten temat ale masz odpowiedz: Tennis All the bets to a tournament/championship winner (winner, position) will be considered as "all in", which means that the bet will stand even if the player doesnt participate on the tournament. Whole match must be completed to be considered as valid, which means that one of the players/couples must win one match point. Otherwise, Dobet reserves the right to invalidate the bets. Bets for an individual set: The bets will be settled when the set is completed. Otherwise Dobet reserves the right to invalidate the bets. Correct score bets will be settled as lost when they cannot happen. Which means that, for example, a bet for a 2-0 score will be settled when the game turns 1-1 regardless of the abandons that may occur later. If the final result is a draw all the bets will be cancelled, unless specific odds were offered for the draw.
|
Do góry
|
|
|
|
#5157961 - 19/01/2012 21:37
[Re: Drizzd91]
|
veteran
Meldunek: 22/03/2006
|
Wiecie jak Dobet rozlicza krecze? nie ten temat ale masz odpowiedz: Tennis All the bets to a tournament/championship winner (winner, position) will be considered as "all in", which means that the bet will stand even if the player doesnt participate on the tournament. Whole match must be completed to be considered as valid, which means that one of the players/couples must win one match point. Otherwise, Dobet reserves the right to invalidate the bets. Bets for an individual set: The bets will be settled when the set is completed. Otherwise Dobet reserves the right to invalidate the bets. Correct score bets will be settled as lost when they cannot happen. Which means that, for example, a bet for a 2-0 score will be settled when the game turns 1-1 regardless of the abandons that may occur later. If the final result is a draw all the bets will be cancelled, unless specific odds were offered for the draw. wiem ze nie ten temat. pomylilo mi sie  myslalem ze to QC ale dzieki
|
Do góry
|
|
|
|
#5160891 - 21/01/2012 05:50
[Re: Goget]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/07/2004
|
Raonic - Hewitt 1.30 Betsafe Jak dla mnie to mega pewniak do gry za najwyższe stawki. Hewitt ma już najlepsze lata za sobą i w moich oczach jest już bardzo przeciętnym zawodnikiem. To czym imponuje to jak zawsze wielka waleczność, ale poza tym pozostaje mu już niewiele atutów. Milos świetnie serwuje i gra bardzo mocno z głębi kortu. Przy swoim serwisie będzie wygrywał bez problemów, a przy serwisie Hewitta też będzie w stanie dominować wymiany swoją grą głównie z forehandu. Nie wyobrażam sobie żeby Raonic mógł tego meczu nie wygrać i jakbym miał jakąś większą kasę to bym na niego grubo zagrał  dla mnie 10/10
|
Do góry
|
|
|
|
#5166420 - 23/01/2012 07:55
|
I Love This Game
Meldunek: 13/07/2007
|
Nishikori, Kei - Tsonga, Jo-Wilfried Dla mnie to dzis najbardziej atrakcyjne spotkanie. Bowiem zagraja przeciwko sobie że tak powiem Dawid kontra Goliat. Faworyzowany jest Tsonga ok i niech tak bedzie, wiadomo za nim przemawia prawie wszystko, koncówka sezonu naprawdę udana wygrana w Wiedniu w Finale z Del Potro, przegrany finał w Paryżu z samym Rogerem, pózniej Masters i znowu Finał i znowu przegrana z Rogerem. W tym sezonie w pierwszym turnieju wygrał w Doha ze swoim rodakiem Monfinsem. Co do Keia to jest dla mnie wielki talent, ktory jak ktos dobrze oszlifuje to beda wielkie korzyści. Koncówka sezonu jak na niego tez bardzo udana Final w Bazylei przegrany z Rogerem. I dwa półfinały w Kuala Lumpur i Shanghai. Podsumowując Dla mnie po atrakcyjnym kursie Japonski Kamikaze dzis moze zatopic Francuski Pancernik, jest to mozliwe, jest to nie obliczalny gracz może przegrac gladko w trzech, albo wygrac po heroicznym boju. Nishikori 4.40 RedBet gdzies indziej mozna zlapac wyzsze Kamikaze 
|
Do góry
|
|
|
|
#5168311 - 24/01/2012 06:49
|
+
Meldunek: 29/04/2004
|
25.01.2012 01:00 Australian Open Singles 2012 - Quarterfinal: Most Games Head to Head [David Ferrer vs Kei Nishikori] (2) 2.52 UnibetWirtualny mecz dnia Kei jest tu rewelacja turnieju, wczoraj sensacyjnie pokonal Tsonge, jednego z glownych kandydatow do wygranej w turnieju.. jutro spotka sie z Murrayem... jezeli pokonal Tsonge, to i Murray w jego zasiegu (teoretycznie latwiejsze zadanie  ) Kolejna 5-setowka?? niewykluczone Ferrer zagra z Djoko.. i jakos wierzyc mi sie nie chce ze cos tu ugra.. wedlug mnie Djoko nie ten level.. przejedzie sie po nim w trzech w miare szybkich setach.. Tak to widze.. w tej sytuacji 2.52 w tym wirtualnym meczu na japonczyka wyglada bardzo sympatycznie..
|
Do góry
|
|
|
|
#5168898 - 24/01/2012 14:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/08/2006
|
Vendetta zdecyduj się czy myślisz, "ze w jednym i w drugim meczu bedzie 3:0 dla faworytow", a później piszesz "Ale jakbym mial stawiac na przeczucie to chyba tez wybralbym Japonca".
Gdybym miał wybrać 3:0 Szkota czy Djokovica, to szybciej postawię na Panicza. Djoko owszem dominował w meczu z Kangurem, ale wróciło to jego pajacowanie, uśmieszki po przegranych akcjach, dłuższe okresy olewki, oczywiście jak ścisnął poślady to nie było co zbierać, ale tu problem leży w tym, że on rzadziej te poślady spina niż rok temu i może łatwo seta stracić z regularnym Ferrerem.
Panicz odwrotnie - mocniej skoncentrowany niż rok temu, Japoniec po ciężkim meczu z Tsonką, doszedł już i tak wysoko i dlatego 3:0 wygląda nieźle.
|
Do góry
|
|
|
|
#5169334 - 24/01/2012 18:19
[Re: laser]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/01/2006
|
Vendetta zdecyduj się czy myślisz, "ze w jednym i w drugim meczu bedzie 3:0 dla faworytow", a później piszesz "Ale jakbym mial stawiac na przeczucie to chyba tez wybralbym Japonca".
Przeciez wiadomo, ze chodzi o to ze obstawiając zakład ktory nam poleca Riva stawialbym na japonca czyli: Most Games Head to Head [David Ferrer vs Kei Nishikori] (2) 2.52 UnibetNaucz sie czytac ze zrozumieniem 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|