Wrocilem juz do swiata online po przeprowadzce. Zaczynam typowanie od 2 tygodnia i teraz mam pytanie czy moglbym 1 zalegla kolejka podac w ktoryms z nastepnych tygodni?
Nie wiem jak to jest zapisane w regulaminie ale powaga w ROI trudno jest podlaczyc sie do sieci w normalnym terminie a ja jestem zbyt leniwy aby biegac po kafejkach internetowych aby zapodac konkursowy typ
Jezeli szacowne grono zgodzi sie na to bede bardzo wdzieczny jezeli nie bede musial was zniszczyc w ciagu 11 tyg
pytanie z innej beczki poniewaz zaczely sie play offy w co niektorych ligach to jezeli ktos obstawi Zwycięzcy serii (Best-of-7 lub best of 5) czy dany typ uznaje sie za wazny bo wiadomo ze przy ktoryms tam meczu zalozmy w sobote albo w niedziele nie ma zwyciezcy typ mozna uznac jako zwrot oczywiscie jezeli seria przedluzy sie do nastepnego tygodnia typpowania ???
podaje przyklad mecz dzisiejszy nr5 Torpedo NN - Dinamo Riga w serii 2-2 Zwycięzca serii (Best-of-7) Torpedo 1.68 Dinamo Riga 2.05 ostatni mecz serii bodajze w sobote lub niedziele