#522438 - 04/03/2006 19:36
TMS Indian Wells 8.03-19.03
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#522439 - 06/03/2006 12:26
Re: TMS Indian Wells 8.03-19.03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/07/2002
|
no ruszac dupska panie i panowie , dzisiaj zaczynaja sie kwale lasencji w indian wells , aż strach cokolwiek wytypować , ale miejmy nadzieje że nie będa to typy na "indiańca"
****(na*****mozliwych) 19:00 Bondarenko K. - Rolle A. 1.35
2 młode strzelby tyle że katerina cokolwiek pogrywa ostatnio a panna rolle tak średnio z jeżyka
bałtacza, cohen aloro i peszke pociągnięte w dubaju w doha skromnie bachman i henke
wtopki z justysia i sikhia uberoi
10-6 w tym roku wsio w niezłych turniejach o niezłych pulach
aśka rolka to wiecznie niespełniony talent (minus na bank tego typka to to że aśka u siebie) 3-7 ten rok , grywa w pokemonowatych amerykańskich chalengerach dla kobiet poszkodowanych przez los i tam topi z hanką nooni tajskie breki z granville oraz mattek to jej jedyne warte zauważenia wyniki w this year
jesli kaska zdążyła się zaaklimatyzować i nie zaczyna jej sie okres to powinna spokojnie wygrac z aśka , ale z kobietami w indiańskim turnieju może być różnie
**** 21:30 Osterloh L. - Klaschka S. 1.40
lilka to jedna z moich ulubionych zaowdniczek , na poziomie szmacianym ma słaby serwis ale łatwo łamie takie panny jak niemiecka kaczka . lubi zakupy, narty, filmy i wycieczki , no i jest miłosniczka podobnie jak ja harlequinów w memphis klepneła laine i azarenke mimo ze ta miała w 1 rundzie super serwis z kimstam to lilka i tak łamała ja jak małe dziecko we mgle wczesniej wygrana waikola bez straty seta - kirkland i pelletier to sztuki z którymi tam poszarpała druty
tydzień temu zmoczyła z polem garcią (znany mexykański rewolwerowiec) żeby przygotowac sie na ten turniejik , no i jest u siebie więc sie nie aklimatyzuje kobiecina
na przeciwko niej prosto z wizyty w las vegas sabina gdzie przegrała z japńskim zegarkiem firmy seiko wcześniej dupiac z barrois w biberrach no i z tzvetą w paryżu i z kristajic w sztokimholmie
ogólnie kiepski sezon niemki jak na razie yakimowa i olka wozniak tez kopały jej dupsko szanowne - jedyne co to wygrała na hali turniej złamanych niemieckich serc w obersztunbanfilerze z szokujaca pula 10 000 $a nagrody fundowała tam słynna firma garmażeryjna kiełbaska&browarek z baden baden, ale męczyła sie tam z werką raimrową znana nota bene czeska bobsleistką
ostatni typek na 3 ***
19:00 Salerni M.E. - Kirkland J. 1.70
maria lubi tańczyc spać i spiewać - osobiście wprawdzie nie przespałbym sie z jej argentyńskim 22-letnim ciałem , ale nie przeszkadza mi to zagrac dzisiaj na jej wygraną
w las vegas wdupiła z gavortsowa i to powinno męczyc mnie i moje sumienie , ale wczesniej tydzień zrobila turniejik w midland gdzie sklepała pastikowa i pouczkową w waikoli stuknęła kurhajcową a wtapiała z britney spears oraz pelletier(troche siara ale to kobiety więc...cóż)
kontra kirk douglas jessi lubi podróżowac i to ostatnio na maxa widac po jej wystepach clearwater(wtopa z kops-jones), stgeorges de beauce(wtopa z tetreault)rockfort(wtopa z perianu, ale tu dla odmiany az 2 wygrane z avants i sobral)no i dojście do finału w waikoli (ligan sassi i galoovits pokonane , wtopa z lilka )- to mnie trochę martwi , ale wydaje mi sie ze ostatnie wtopy z potentatami jak kops-jones to może jakas kontuzja , czy siakos tak i jesli ktos miałby tutaj jakies info o jessi to może typek byłby nawet na co nieco większy stake
ok .pozdro600 i więcej analiz poprosze heheh(chyba jeszcze pijany jestem)
|
Do góry
|
|
|
|
#522440 - 06/03/2006 12:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/11/2004
|
Co do typów Caroli to 2 pierwsze gram ,powinny siąść spoko, trzeci sobie podarowałem. Mam za to 3 meczyki które pójdą w tripelek a mianowicie: Mattek - Gallovits Amerykanka ma za soba 3 tegoroczne próby przebicia się przez kwale na hardzie,wszystkie nieudane ale po walce no i ostatnio choć mało gra na cegle to dość niespodziwany ćwierćfinał w Bogocie co zwiastuje że nastepna próba kwalifikacyjna może byc ta w ktorej uda jej sie awansowac do turnieju glownego a przynajmnie przejsc 1 runde,zważywszy że Gallovits dostaje po piździe od kogo się da a porażki z Kirkland czy Liggan mozna wrecz nazwac katastrofalnymi. Rodionowa - Vakulenko Mimo że H2H 2-0 dla Vakulenko to smialo stawiam na Rodionowa ktora pograla w tym roku sporo i to głownie na hardzie,na rozkładzie z bardziej znanych tenisistek tylko nasza Doma  ale panna Julia wraca po kilku miesiecznej przerwie i watpliwe by bez cyklu meczowego byla w stanie podjac rekawice. Fedak - Gussoni Fedak podobnie jak Rodionowa kilka wystepów na hardzie z niezły skutkiem Lisjak Mattek Licha na rozkładzie plus dodatni tegoroczny bilans sprawia że Gussoni która ma alergie na hard jest bez szans. Tyle moich przemyśleń sugestie i konstruktywana krytyka mile widziane 
|
Do góry
|
|
|
|
#522444 - 06/03/2006 17:22
|
Q
Meldunek: 19/04/2005
|
Mattek - Galovits
Amerykanka Mattek ostatnio bawiła na clayu z dobrym skutkiem : QF : Bogota (Parra , Szavy ) wtopa z Penettą 1/32 : Acapulco , wtopa z Gagliardi 1-2
Ostatnio na hardzie na poczatku lutego ... w Pattaya nieprzeszła kwali ..wygrała najpierw z Kleybanovą 2:0 by później poec z Fedak 1:2 (6:7) .. Z reguły przechodziła 1 rundy kwali ... Tokyo , Australian Open
Gallovits od poczatku roku gra na hardzie z mizernym skutkiem
Australia kwali. : 1 runda wtopa z Cara Black 0:2 Waikola : SF wygrała z : Saoitz , Lee , Alves ..wtopiła z Kirkland Rockford: QF: wygrała z Widjają , Wheeler .. wtopiła z Liggan Midland : 1/32 wtopiła z Poutchek (1:2)
zagram lekko Gallovits 3/10 @2.45 .. wiecej grała na hardzie , jest bardziej obcykana ... zna smak wygranej mimo że niegrała z wielkimi rywalkami ..wygrane przychodziły jest dosc łatwo .. tak samo jak porażki ... (albo gładko win albo gładko w łeb) Duzym atutem Rumunki jest to ze gra i trenuje w stanach (non stop hard) ... czyby ten wystep bedzie dla nie jakims punktem przełomowym w tym sezonie ? kurs wart ryzyka ... a mecz raczej bedzie zaciety ....
|
Do góry
|
|
|
|
#522445 - 06/03/2006 17:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/02/2004
|
Dopiero teraz widze ze nawet spory ruch w temacie, wczesniej nie miałem możliwosci sprawdzic , a jak przyszedłem z pracy to akurat 5dimes dało oferte na kwale i od razu zabrałem sie do przeglądania wyników, statsów , no i godzinka zeszła . Z wszystkich meczy wybrałem kilka najciekawszych i zapisałem sobie kursy ze strony , po czym odswierzyłem oferte. Niestety ruchy niektórych kursów nawet o 0,25 w dół  . To pokazuje ze trzeba bardzo szybko reagowac i wyłapywac zawyżone kursy. Najlepsze mecze według mnie dzisiaj to : Czink 1.588 Mattek 1.39 ( spadek z 1.54 i raczej juz po takim kursie nie rusze ) Obziler 1.59 ( spadek z 1.8  , Fujiwara ze swoimi balonami racze doswiadczonej Izraelce krzywdy nie zrobi ) Osterloh 1.28 ( spadek z 1.36 ) Rodionova 1.67 ( wzrost z 1.55 ) Bondarenko 1.355 ( spadek z 1.4 ) Fedak 1.44 ( spadek 1 .46 ) widac więc że spora zgodnosc co do dzisiejszych meczy i nie bede powtarzał powyższyc opini. Cikawie wyglądała jeszcze Perebyinis po 2.5 ale spadło na nią do 2.2 więc odpuszczam bo Wenezuelka na hardzie gra dobrze , a Tatiana jedank po przerwie, no i w Las Vegas nie dokonczyła meczu w 1/4
|
Do góry
|
|
|
|
#522446 - 06/03/2006 17:58
|
Q
|
własnie odświeżyłem oferte z GB i widze ze zdjeli meczyk Mattek-Gallovits (zdarzyłem zagrać) niewiem co ma znaczyć ten ruch ze strony bukmachera ... gładki win Amerykanki czy może jakis podstęp ze strony Rumunki (np. win) Zobaczymy po spotkaniu 
|
Do góry
|
|
|
|
#522449 - 06/03/2006 20:01
|
Q
|
od lat śledze tenis ... i zawsze jest tak że kwali w szczególności u kobiet .. opłaca sie grac na "niespodzianki kursowe" Nie ma co się napalać ... to nie turniej główny .. i raczej grać lekko  Jeszcze siedzi mi w głowie porażka Osterloh ale musze to jeszcze przeanalizować 
|
Do góry
|
|
|
|
#522451 - 07/03/2006 18:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/08/2003
|
TURNIEJ GŁÓWNY - PROFESJONAŁ  Ruano P.- Pironkova (2) 1.82 Młodą bułgarkę pami.etam z US.OPEN gdzie zamiatała Venus Wiliams, Ruano Paccual chyba juz powinna pomyśleć o rodzinie niż o tenisie i to jeszcze na hardzie Nakamura- B.Schultz (2) 3.65 Tutaj po prostu czuje "2" Peng-Foretz (1) 1.57 Shahar nieźle pogrywa na hardzie, a Francuska to żadna równa zawodniczka nie jest, nie słychac o niej za bardzo, licze tutaj na młodość Doming.Lino- Vento (2) 2.29 Wszystkie zawodniczki grające na codzień na ziemi mysle że polegną w 1 rundach, równiez i tutaj zmiana nawierzchni to niestety krok do porażki,Vento powinna sobie bez problemu poradzić Cohen Aloro-Parra (1) 1.47 Francuska coś tam sobie pogrywała ostatnio za to Parra to zawsze była kolarka a w dodatku że turniej jest na hardzie to skreślam ja definitywnie Laine-Sromova (1) 1.31 Emma zrobiła naprawde duzy postęp w swojej grze, ograła juz na betonie w tym roku kilka nazwisk, naprzeciwko niej niezbyt wymagająca przeciwniczka, myśle ze spokojna 1 Asagoe- Sprem (2) 1.82 Japonka zgubiła gdzieś swoją forme singlową, ostatnio wtopa z Bohmovą, Karolina zawsze była groźna mocno bijąca swoje piłki jest dla mnie faworytka w tym meczu Vesnina- Kutuzova (2) 1.94 Tutaj licze na talent młodej Ukrainki pokonała juz swoja rywalke w chalu w Poltiers 6-4 3-6 6-4 czemu i teraz nie ma być podobnie Perry-Diaz Oliva (1) 1.52 Tutaj sprawa jest prosta jeżeli Shenay zagra optymalny mecz to serwis może załatwic sprawe, Diaz Oliva ostatnio cieniuje na ziemii , a na betonie.... to ona robi pompki Ondraskova-Bremond (1) 1.77 Zuza przeciwko Beltrame, Francuska to typowa kelnerka której wyszło kilka spotkań na Rolandzie, Czeszka warunki fizyczne o niebo lepsze gra z głębi kortu i niezły serwis. Schruff- T.Sun (2) 2.4 Tutaj licze na młoda Chineczke, pokazała ze i w singlu równiez potrafi grać dobrze kurs przesadzony biore to Sucha- Glatch (2) 1.82 Amerykanka jak dla mnie wygra to spotkanie, gra u siebie jest młoda, ambitna, ostatnio grały 6-1 6-4 dla Glatch Bychkova- Nagyova (2) 2.69 Nie wiem ale zauważyłem ż eHendrieta naprawde zaczęła mocno pracowac, a co za tym idzie lepiej grać, tutaj jest gra o duże pieniądze a jak wiemy te starsze zawodniczki tylko na takie turnieje czyszcza buty Gagliardi-Brandi (1) 1.66 Hmmm Szwajcarka w kratkę, ale Brandi to też bez rewelacji, liczę że Emanuelle sie przebudzi w tym turnieju i zacznie grac tenis do jakiego nas przyzwyczaiła Sanchez L.- Washin. (2) 2.01 Kolejna cegiełka przeciwko typowej zawodniczce z Hard courtów, nie wierze aby czarnoskóra Mashona odpuściła mecz na własnych śmieciach, kurs z kosmosu Shaughnes.-Kanepi (1) 1.42 Megann zabrała juz mi troche złotówek grając ostatnio z niezłym skutkiem na cegle, zmiana nawierchni myśle ze nie jest w stanie jej zagrozić w tym pojedynku z przeciętna Kanepi Zheng- Bammer (2) 1.88 Austriaczka najlepiej własnie gra na Hardzie, Zheng potrafi zagrac naprawde super spotkanie ale potrafi równiez gładko przegrać , jest bardzo nie równa i moim zdaniem powinna skupić sie bardziej na zawodach deblowych Garbin- A.Bondaren. (2) 1.82 Lepsza z sióstr Alyona, przeciwko Włoszce która ostatnio widzieliśmy na kortach ziemnych, jeżeli serwis i gra z głębi kortu będzie funkcjonować jestem spokojny o wynik Harkleroad-Yan Zi (1) 1.67 Ashley u siebie, widownia , ujmiejętnośći, to sa jej atuty, lecz Yan róniez w singlu jak i w deblu potrafi zaskoczyc ,aczkolwiek wydaje mi sie że nie w tym meczu 
|
Do góry
|
|
|
|
#522452 - 08/03/2006 09:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/11/2004
|
lol Cukier!!Tylko nie zartuj ze grasz to wszystko  Cisza w temacie to może ja zaczne. Alexa Glatch - Martina Sucha Faworytką buków o dziwo jest w tym meczu Sucha. Dlaczego?Ciężko powiedziec ja mam w tej kwestii inne zdanie  choc moge się mylic bo nigdy nie widziałem na żywo amerykaniki ale sadzac po wynikach zapowiada się niezle.Warunki znakomite 183 cm wzrostu wydaje sie wiec ze dysponuje dosc dobrym serwisem a przynajmniej powinna  . Fianał juniorskiego US Open w singlu i deblu z ubiegłego roku daje nadzieje na skuteczne przejscie w dorosły tenis tymbardziej ze pograła juz troche w rozgrywkach ma na rozkładzie miedzy innym Rolle ,Kirkland ,Fedak no i Martine Sucha w ubiegłym roku w Forest Hills dosc gładko 6-4,6-1. Wszystko to sprawia ze dostajac WC bedzie chciala sie pokazac z jak najlepszej strony. Przejdzmy teraz do Suchej,jest ona niestety na mojej czarnej liscie  i raczej omijam propozycje z jej udziałem ale wyniki z ostatniego czasu pokazuja ze jest slaba przegrywa niemal wszystko co sie da(z Panowa nie mozna przegrac  nawet jesli by sie chcialo  )wiec tym razem odejde od schematu i zagram na Glatch. Glatch 1.95 Gamebookers Powodzenia
|
Do góry
|
|
|
|
#522453 - 08/03/2006 10:57
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/08/2004
|
Quote:
TURNIEJ GŁÓWNY - PROFESJONAŁ 
Ruano P.-Pironkova (2) 1.82
Młodą bułgarkę pami.etam z US.OPEN gdzie zamiatała Venus Wiliams, Ruano Paccual chyba juz powinna pomyśleć o rodzinie niż o tenisie i to jeszcze na hardzie
to moze spojrzysz na AO w tym roku, jak na ceglarke i staruszke to zbyt wysoko tam zaszła, nie wspominając że pokonała Granvil, która runde wcześniej odprawiła w dwóch krótkich setach Pironkovą (jeśli poprawiła serwis to faktycznie zajdzie wysoko) podobnie sprawa wyglada z S. Lorenzo, Mashona jest obecnie bez formy, a to ze jest amerykanka nie wiele jej pomoze
Co do twoich propozycji to przychylam się do Peer, Bondarenko, Gagliardi, Laine i Sprem
ciekawie wyglada B.Schultz oraz Glatch, tyle że ta ostania w tym roku nic nie pogrywała i jest wielką niewiadomą...
ja ze swojej strony proponuję Yuan M. która gra z będacą obecnie bez formy Morigami 
|
Do góry
|
|
|
|
#522454 - 08/03/2006 12:07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
|
glatch -sucha 1 bardzo utalentowana juniorka amerykanska finalistka us open 2005 , 1-0h2h i to dosyc gladkie niepokoi tylko przerwa w wystepach ale jestem mysli ze zostala spozytkowana w calosci na trening. bardzo dobre warunki fizyczne 1.83 . 66kg napewno beda duzym plusem  M Shaughnessy (USA) vs K Kanepi (EST) 1 ciezko mi sobie wyobrazic megann odpadajaca w 1 rundzie tego turnieju, w przeszlosci miala tutaj bardzo dobre wyniki wiec nie sadze aby estonka jej zagrodzila awans odo dalszej rundy Serra Zanetti Ant. v Ani M. 1 antonella duzo meczy na hardzie rozegrala co jest niewatpliwie jej plusem, a dla estonki hard to chyba nie jest najlepsze miejsce, no i w koncu ilez mozna przegrywac  HARKLEROAD-YAN ZI 1 forma wyrownana u obu pan , dla mnie harkleoad bo gra u siebie chociaz napewno sobie to przemysle jeszcze  Obata S. v Pin C. 2 francuzka swiezo po qwalach , juz obeznana z nawierzchnia , natomiast obacie nigdy ten turniej nie lezal w ostatnich latach same gladkie porazki z uberoi schaul drake. a francuzka na tropie eliminowania 2 z japonek  (Q)M Yuan (CHN) vs A Morigami (JPN) 1 czyzby pogrom japonek  jak powiedzial moj przedmowca morigami bez formy , za to yuan imponuje forma w tym roku kilka bardzo dobrych wystepow wiec 1 niewykluczona
|
Do góry
|
|
|
|
#522457 - 09/03/2006 15:24
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
|
W pelni zgadzam sie z typami Cukra obie zawodniczki juz od 2 godzin sa na moim kuponie  w dodatku dorzucilem s. perry ktora bardzo regularnie gra w tym sezonie w dodatku wlasne smieci napewno beda sprzyjac. Ciezko cos dobrego napisac o formie argentynki bilans tegoroczny beznadziejny i mysle ze dzisiaj sie nie polepszyemma laine tez wyglada ladnie na papierze mimo ze kurs nie zachwyca to nie szukalbym tutaj niespodzianki na sile. o tegorocznej grze czeszki za duzo powiedziec niemozna gdyz rozegrala tylko 3 mecze i wraca po kontuzji. gladka porazka ostatnio niewrozy jej nic dobrego
|
Do góry
|
|
|
|
|
|