Strona 1 z 3 1 2 3 >
Opcje tematu
#522438 - 04/03/2006 19:36 TMS Indian Wells 8.03-19.03
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
Pacific Life Open

Miejsce : Indian Wells, California, USA - 9 h
Drabinki : S96 D32
Nawierchnia : Hard
Pula Nagród :
$2,100,000

INFO:
-----
Oficjalna strona turnieju
-----
Drabinki: Singles + Doubles + QS
-----
Order of Play
-----
Scoreboard : Livescore
-----

================================

LINKI WTA:
http://www.tenniscorner.net
http://www.wtatour.com
http://home17.inet.tele.dk/wta
http://www.itftennis.com/womens/players
http://www.wtaworld.com

Do góry
Bonus: Unibet
#522439 - 06/03/2006 12:26 Re: TMS Indian Wells 8.03-19.03
_Carola_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/07/2002
no ruszac dupska panie i panowie , dzisiaj zaczynaja sie kwale lasencji w indian wells , aż strach cokolwiek wytypować , ale miejmy nadzieje że nie będa to typy na "indiańca"

****(na*****mozliwych) 19:00 Bondarenko K. - Rolle A. 1.35

2 młode strzelby tyle że katerina cokolwiek pogrywa ostatnio a panna rolle tak średnio z jeżyka

bałtacza, cohen aloro i peszke pociągnięte w dubaju
w doha skromnie bachman i henke

wtopki z justysia i sikhia uberoi

10-6 w tym roku wsio w niezłych turniejach o niezłych pulach

aśka rolka to wiecznie niespełniony talent (minus na bank tego typka to to że aśka u siebie)
3-7 ten rok , grywa w pokemonowatych amerykańskich chalengerach dla kobiet poszkodowanych przez los i tam topi z hanką nooni
tajskie breki z granville oraz mattek to jej jedyne warte zauważenia wyniki w this year

jesli kaska zdążyła się zaaklimatyzować i nie zaczyna jej sie okres to powinna spokojnie wygrac z aśka , ale z kobietami w indiańskim turnieju może być różnie

**** 21:30 Osterloh L. - Klaschka S. 1.40

lilka to jedna z moich ulubionych zaowdniczek , na poziomie szmacianym ma słaby serwis ale łatwo łamie takie panny jak niemiecka kaczka .
lubi zakupy, narty, filmy i wycieczki , no i jest miłosniczka podobnie jak ja harlequinów
w memphis klepneła laine i azarenke mimo ze ta miała w 1 rundzie super serwis z kimstam to lilka i tak łamała ja jak małe dziecko we mgle
wczesniej wygrana waikola bez straty seta - kirkland i pelletier to sztuki z którymi tam poszarpała druty

tydzień temu zmoczyła z polem garcią (znany mexykański rewolwerowiec) żeby przygotowac sie na ten turniejik , no i jest u siebie więc sie nie aklimatyzuje kobiecina

na przeciwko niej prosto z wizyty w las vegas sabina gdzie przegrała z japńskim zegarkiem firmy seiko
wcześniej dupiac z barrois w biberrach no i z tzvetą w paryżu i z kristajic w sztokimholmie

ogólnie kiepski sezon niemki jak na razie
yakimowa i olka wozniak tez kopały jej dupsko szanowne - jedyne co to wygrała na hali turniej złamanych niemieckich serc w obersztunbanfilerze z szokujaca pula 10 000 $a nagrody fundowała tam słynna firma garmażeryjna kiełbaska&browarek z baden baden, ale męczyła sie tam z werką raimrową znana nota bene czeska bobsleistką

ostatni typek na 3 ***

19:00 Salerni M.E. - Kirkland J. 1.70

maria lubi tańczyc spać i spiewać - osobiście wprawdzie nie przespałbym sie z jej argentyńskim 22-letnim ciałem , ale nie przeszkadza mi to zagrac dzisiaj na jej wygraną

w las vegas wdupiła z gavortsowa i to powinno męczyc mnie i moje sumienie , ale wczesniej tydzień zrobila turniejik w midland gdzie sklepała pastikowa i pouczkową w waikoli stuknęła kurhajcową a wtapiała z britney spears oraz pelletier(troche siara ale to kobiety więc...cóż)

kontra kirk douglas
jessi lubi podróżowac i to ostatnio na maxa widac po jej wystepach clearwater(wtopa z kops-jones), stgeorges de beauce(wtopa z tetreault)rockfort(wtopa z perianu, ale tu dla odmiany az 2 wygrane z avants i sobral)no i dojście do finału w waikoli (ligan sassi i galoovits pokonane , wtopa z lilka )- to mnie trochę martwi , ale wydaje mi sie ze ostatnie wtopy z potentatami jak kops-jones to może jakas kontuzja , czy siakos tak i jesli ktos miałby tutaj jakies info o jessi to może typek byłby nawet na co nieco większy stake

ok .pozdro600 i więcej analiz poprosze heheh(chyba jeszcze pijany jestem)

Do góry
#522440 - 06/03/2006 12:52 Re: TMS Indian Wells 8.03-19.03
arktos Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/11/2004
Co do typów Caroli to 2 pierwsze gram ,powinny siąść spoko,
trzeci sobie podarowałem.

Mam za to 3 meczyki które pójdą w tripelek a mianowicie:

Mattek - Gallovits

Amerykanka ma za soba 3 tegoroczne próby przebicia się przez kwale na hardzie,wszystkie nieudane ale po walce no i ostatnio choć mało gra na cegle to dość niespodziwany ćwierćfinał w Bogocie co zwiastuje że nastepna próba kwalifikacyjna może byc ta w ktorej uda jej sie awansowac do turnieju glownego a przynajmnie przejsc 1 runde,zważywszy że Gallovits dostaje po piździe od kogo się da a porażki z Kirkland czy Liggan mozna wrecz nazwac katastrofalnymi.

Rodionowa - Vakulenko

Mimo że H2H 2-0 dla Vakulenko to smialo stawiam na Rodionowa ktora pograla w tym roku sporo i to głownie na hardzie,na rozkładzie z bardziej znanych tenisistek tylko nasza Doma ale panna Julia wraca po kilku miesiecznej przerwie i watpliwe by bez cyklu meczowego byla w stanie podjac rekawice.

Fedak - Gussoni

Fedak podobnie jak Rodionowa kilka wystepów na hardzie z niezły skutkiem Lisjak Mattek Licha na rozkładzie plus dodatni tegoroczny bilans sprawia że Gussoni która ma alergie na hard jest bez szans.

Tyle moich przemyśleń sugestie i konstruktywana krytyka mile widziane

Do góry
#522441 - 06/03/2006 13:45 Re: TMS Indian Wells 8.03-19.03
_Carola_ Offline
Carpal Tunnel

cóż mattek była moim typkiem numer 4 arktos , istotnie ma dużo wiekszy potencjał od rumuńskiej żony hrabiego von draculi i może lepszym rozwiązaniem do mojego trebeleka bedzie faktycznie bretania niż panna salerni , fedak podoba mi sie także , natomiast juz przeciwko juli nie zagram na bank - zrobiła wprawke ostatnio , nie wypadło to tragicznie a rodionowa na bank ma mniejszy potencjał od julki, ale bretania mi sie coraz bardziej podoba z edna i nie ma watpliwości ze szykwała sie tutaj ostatnio mocno

Do góry
#522442 - 06/03/2006 14:33 Re: TMS Indian Wells 8.03-19.03
Juanka I. Chela Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 01/02/2006
Oj Bartek Bartek bylo tyle pic?

Ja sobie zagram rowniez Bondarenko i Osterloh ale na pewno nie rusze Salerni. Nie dziwne zebys sie z nia nie rpzespal bo by Ci nie dala

A tak na seiro to zagram ponadto Tanasugarn za 1.8, ktora w tym roku pokazalo sie bardzo pozytywnie w deblu i na hardzie moze cos ugrac. Spory kurs, dobry serwis, mysle, ze sobie poradzi z Lepchenko. Mattek oczywiscie tez warto brac, moim zdaniem dziewcyzna ma talent, jakby schudla 2-3 kg to by sie nic nie stalo ale z drugiej strony ona umie tez ta wage wykorzystac. Na ziemi radzila sobie niezle. I jeszcze Yuan za 1.65 z Haynes. Amerykanka cos ostatnio slabo a zapowiadala sie niezle, takie baty dostac z Marta - nie wroze jej kariery z taka gra.

Do góry
#522443 - 06/03/2006 14:37 Re: TMS Indian Wells 8.03-19.03
herodot Offline
old hand

Meldunek: 13/04/2005
Czink - Kremer; zdecydowanie wiecej atrybutów w tym meczu po stronie Czink (zrobiłem analize , ale wyskoczył bład i skasowało:) wiec krótko - Czink ostatnio dobra gra uwieńczona niespodzianką (wtopa z powracajaca po przerwie Perebeynis). Kremer ograła jakąś skośna dyletantke w kwalach do Docha, pożniej wtopa z Baltacha 3-6,0-6 wiec zupełnie mnie nie przekonuje . Kurs na Czinka 1,7 5/10

Do góry
#522444 - 06/03/2006 17:22 Re: TMS Indian Wells 8.03-19.03
kewin Offline
Q

Meldunek: 19/04/2005
Mattek - Galovits

Amerykanka Mattek ostatnio bawiła na clayu z dobrym skutkiem :
QF : Bogota (Parra , Szavy ) wtopa z Penettą
1/32 : Acapulco , wtopa z Gagliardi 1-2

Ostatnio na hardzie na poczatku lutego ... w Pattaya nieprzeszła kwali ..wygrała najpierw z Kleybanovą 2:0 by później poec z Fedak 1:2 (6:7) ..
Z reguły przechodziła 1 rundy kwali ... Tokyo , Australian Open

Gallovits od poczatku roku gra na hardzie z mizernym skutkiem

Australia kwali. : 1 runda wtopa z Cara Black 0:2
Waikola : SF wygrała z : Saoitz , Lee , Alves ..wtopiła z Kirkland
Rockford: QF: wygrała z Widjają , Wheeler .. wtopiła z Liggan
Midland : 1/32 wtopiła z Poutchek (1:2)

zagram lekko Gallovits 3/10 @2.45 .. wiecej grała na hardzie , jest bardziej obcykana ... zna smak wygranej mimo że niegrała z wielkimi rywalkami ..wygrane przychodziły jest dosc łatwo .. tak samo jak porażki ... (albo gładko win albo gładko w łeb)
Duzym atutem Rumunki jest to ze gra i trenuje w stanach (non stop hard) ... czyby ten wystep bedzie dla nie jakims punktem przełomowym w tym sezonie ? kurs wart ryzyka ... a mecz raczej bedzie zaciety ....

Do góry
#522445 - 06/03/2006 17:32 Re: TMS Indian Wells 8.03-19.03
Gregov Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/02/2004
Dopiero teraz widze ze nawet spory ruch w temacie, wczesniej nie miałem możliwosci sprawdzic , a jak przyszedłem z pracy to akurat 5dimes dało oferte na kwale i od razu zabrałem sie do przeglądania wyników, statsów , no i godzinka zeszła . Z wszystkich meczy wybrałem kilka najciekawszych i zapisałem sobie kursy ze strony , po czym odswierzyłem oferte. Niestety ruchy niektórych kursów nawet o 0,25 w dół . To pokazuje ze trzeba bardzo szybko reagowac i wyłapywac zawyżone kursy.

Najlepsze mecze według mnie dzisiaj to :

Czink 1.588
Mattek 1.39 ( spadek z 1.54 i raczej juz po takim kursie nie rusze )
Obziler 1.59 ( spadek z 1.8 , Fujiwara ze swoimi balonami racze doswiadczonej Izraelce krzywdy nie zrobi )
Osterloh 1.28 ( spadek z 1.36 )
Rodionova 1.67 ( wzrost z 1.55 )
Bondarenko 1.355 ( spadek z 1.4 )
Fedak 1.44 ( spadek 1 .46 )

widac więc że spora zgodnosc co do dzisiejszych meczy i nie bede powtarzał powyższyc opini.

Cikawie wyglądała jeszcze Perebyinis po 2.5 ale spadło na nią do 2.2 więc odpuszczam bo Wenezuelka na hardzie gra dobrze , a Tatiana jedank po przerwie, no i w Las Vegas nie dokonczyła meczu w 1/4

Do góry
#522446 - 06/03/2006 17:58 Re: TMS Indian Wells 8.03-19.03
kewin Offline
Q

własnie odświeżyłem oferte z GB i widze ze zdjeli meczyk

Mattek-Gallovits (zdarzyłem zagrać)
niewiem co ma znaczyć ten ruch ze strony bukmachera ... gładki win Amerykanki czy może jakis podstęp ze strony Rumunki (np. win)
Zobaczymy po spotkaniu

Do góry
#522447 - 06/03/2006 19:51 Re: TMS Indian Wells 8.03-19.03
_Carola_ Offline
Carpal Tunnel

aż sie nie moge powstrzymac -3 dni picia i wszystko do przodu -skoki,koszykówka, normalne turnieje tenisa itd , a dzisiaj fantastycznie postanowiłem zagrać sobie kwalifikacje i efekt jest niesamowity po prostu dla mnie , nie widze opcji że rolle to amerykanka i dlatego wygrała , wytłumacznie jest 1 i strasznie proste , nie gra sie gównianych kwalifikacji gdzie graja denne psychicznie panie, ja niestety sie mega sfrajerzyłem i zaliczyłem wielkiego zonka , nie dosc że poniedziałem to jeszcze masakryczny , nie kasujcie posta niech zostanie jako przestroga dla wszystkich grajacych nieodpowiedzialne panny z kwali

Do góry
#522448 - 06/03/2006 19:58 Re: TMS Indian Wells 8.03-19.03
arktos Offline
Carpal Tunnel

to samo sobie powtarzam od kilku lat i dalej gram te głupie baby
widocznie nie można inaczej

Do góry
#522449 - 06/03/2006 20:01 Re: TMS Indian Wells 8.03-19.03
kewin Offline
Q

od lat śledze tenis ... i zawsze jest tak że kwali w szczególności u kobiet .. opłaca sie grac na "niespodzianki kursowe"
Nie ma co się napalać ... to nie turniej główny .. i raczej grać lekko
Jeszcze siedzi mi w głowie porażka Osterloh
ale musze to jeszcze przeanalizować

Do góry
#522450 - 07/03/2006 15:54 Re: TMS Indian Wells 8.03-19.03
djkomos Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 03/05/2004
proponuje na dzisiaj 2 mecze:

Osterloh - Kirkland 1 1.65 sts

Pojedynek dwóch Amerykanek... Spotkały się już raz w tym roku i wygrała gładko Osterloh bodajże 6:4 6:1
Myśle że jest duża szansa aby starsza a zarazem bardziej doświadczona od swojej rywalki Osterloh tryumfowała ponownie

Strycova- Lisjak 2 1.8 sts

Czeszka bez formy, pamiętam jak grała jeszcze 2, 3 lata temu. Wydawało się ze cos z niej bedzie, jednak stalo sie inaczej choc jeszcze to młoda zawodniczka. To co zrobiła Lisjak z Cervanovą w poprzedniej rundzie musi budzić podziw. Podwójny rowerek. Dzisiaj uwazam tak latwo nie bedzie jednak jestem przekonany ze Lisjak znajdzie sie w turnieju glownym.

Do góry
#522451 - 07/03/2006 18:12 Re: TMS Indian Wells 8.03-19.03
T3NnIs Chi3F Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/08/2003
TURNIEJ GŁÓWNY - PROFESJONAŁ

Ruano P.-Pironkova (2) 1.82

Młodą bułgarkę pami.etam z US.OPEN gdzie zamiatała Venus Wiliams, Ruano Paccual chyba juz powinna pomyśleć o rodzinie niż o tenisie i to jeszcze na hardzie

Nakamura-B.Schultz (2) 3.65

Tutaj po prostu czuje "2"

Peng-Foretz (1) 1.57

Shahar nieźle pogrywa na hardzie, a Francuska to żadna równa zawodniczka nie jest, nie słychac o niej za bardzo, licze tutaj na młodość

Doming.Lino-Vento (2) 2.29

Wszystkie zawodniczki grające na codzień na ziemi mysle że polegną w 1 rundach, równiez i tutaj zmiana nawierzchni to niestety krok do porażki,Vento powinna sobie bez problemu poradzić

Cohen Aloro-Parra (1) 1.47

Francuska coś tam sobie pogrywała ostatnio za to Parra to zawsze była kolarka a w dodatku że turniej jest na hardzie to skreślam ja definitywnie

Laine-Sromova (1) 1.31

Emma zrobiła naprawde duzy postęp w swojej grze, ograła juz na betonie w tym roku kilka nazwisk, naprzeciwko niej niezbyt wymagająca przeciwniczka, myśle ze spokojna 1

Asagoe-Sprem (2) 1.82

Japonka zgubiła gdzieś swoją forme singlową, ostatnio wtopa z Bohmovą, Karolina zawsze była groźna mocno bijąca swoje piłki jest dla mnie faworytka w tym meczu

Vesnina-Kutuzova (2) 1.94

Tutaj licze na talent młodej Ukrainki pokonała juz swoja rywalke w chalu w Poltiers 6-4 3-6 6-4 czemu i teraz nie ma być podobnie

Perry-Diaz Oliva (1) 1.52

Tutaj sprawa jest prosta jeżeli Shenay zagra optymalny mecz to serwis może załatwic sprawe, Diaz Oliva ostatnio cieniuje na ziemii , a na betonie.... to ona robi pompki

Ondraskova-Bremond (1) 1.77

Zuza przeciwko Beltrame, Francuska to typowa kelnerka której wyszło kilka spotkań na Rolandzie, Czeszka warunki fizyczne o niebo lepsze gra z głębi kortu i niezły serwis.

Schruff-T.Sun (2) 2.4

Tutaj licze na młoda Chineczke, pokazała ze i w singlu równiez potrafi grać dobrze kurs przesadzony biore to

Sucha-Glatch (2) 1.82

Amerykanka jak dla mnie wygra to spotkanie, gra u siebie jest młoda, ambitna, ostatnio grały 6-1 6-4 dla Glatch

Bychkova-Nagyova (2) 2.69

Nie wiem ale zauważyłem ż eHendrieta naprawde zaczęła mocno pracowac, a co za tym idzie lepiej grać, tutaj jest gra o duże pieniądze a jak wiemy te starsze zawodniczki tylko na takie turnieje czyszcza buty

Gagliardi-Brandi (1) 1.66

Hmmm Szwajcarka w kratkę, ale Brandi to też bez rewelacji, liczę że Emanuelle sie przebudzi w tym turnieju i zacznie grac tenis do jakiego nas przyzwyczaiła

Sanchez L.-Washin. (2) 2.01

Kolejna cegiełka przeciwko typowej zawodniczce z Hard courtów, nie wierze aby czarnoskóra Mashona odpuściła mecz na własnych śmieciach, kurs z kosmosu

Shaughnes.-Kanepi (1) 1.42

Megann zabrała juz mi troche złotówek grając ostatnio z niezłym skutkiem na cegle, zmiana nawierchni myśle ze nie jest w stanie jej zagrozić w tym pojedynku z przeciętna Kanepi

Zheng-Bammer (2) 1.88

Austriaczka najlepiej własnie gra na Hardzie, Zheng potrafi zagrac naprawde super spotkanie ale potrafi równiez gładko przegrać , jest bardzo nie równa i moim zdaniem powinna skupić sie bardziej na zawodach deblowych

Garbin-A.Bondaren. (2) 1.82

Lepsza z sióstr Alyona, przeciwko Włoszce która ostatnio widzieliśmy na kortach ziemnych, jeżeli serwis i gra z głębi kortu będzie funkcjonować jestem spokojny o wynik

Harkleroad-Yan Zi (1) 1.67

Ashley u siebie, widownia , ujmiejętnośći, to sa jej atuty, lecz Yan róniez w singlu jak i w deblu potrafi zaskoczyc ,aczkolwiek wydaje mi sie że nie w tym meczu

Do góry
#522452 - 08/03/2006 09:56 Re: TMS Indian Wells 8.03-19.03
arktos Offline
Carpal Tunnel

lol Cukier!!Tylko nie zartuj ze grasz to wszystko

Cisza w temacie to może ja zaczne.

Alexa Glatch - Martina Sucha

Faworytką buków o dziwo jest w tym meczu Sucha.
Dlaczego?Ciężko powiedziec ja mam w tej kwestii inne zdanie choc moge się mylic bo nigdy nie widziałem na żywo amerykaniki ale sadzac po wynikach zapowiada się niezle.Warunki znakomite 183 cm wzrostu wydaje sie wiec ze dysponuje dosc dobrym serwisem a przynajmniej powinna .
Fianał juniorskiego US Open w singlu i deblu z ubiegłego roku daje nadzieje na skuteczne przejscie w dorosły tenis tymbardziej ze pograła juz troche w rozgrywkach ma na rozkładzie miedzy innym Rolle ,Kirkland ,Fedak no i Martine Sucha w ubiegłym roku w Forest Hills dosc gładko 6-4,6-1.
Wszystko to sprawia ze dostajac WC bedzie chciala sie pokazac z jak najlepszej strony.
Przejdzmy teraz do Suchej,jest ona niestety na mojej czarnej liscie i raczej omijam propozycje z jej udziałem ale wyniki z ostatniego czasu pokazuja ze jest slaba przegrywa niemal wszystko co sie da(z Panowa nie mozna przegrac nawet jesli by sie chcialo )wiec tym razem odejde od schematu i zagram na Glatch.

Glatch 1.95 Gamebookers

Powodzenia

Do góry
#522453 - 08/03/2006 10:57 Re: TMS Indian Wells 8.03-19.03
dominix Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/08/2004
Quote:

TURNIEJ GŁÓWNY - PROFESJONAŁ

Ruano P.-Pironkova (2) 1.82

Młodą bułgarkę pami.etam z US.OPEN gdzie zamiatała Venus Wiliams, Ruano Paccual chyba juz powinna pomyśleć o rodzinie niż o tenisie i to jeszcze na hardzie

to moze spojrzysz na AO w tym roku, jak na ceglarke i staruszke to zbyt wysoko tam zaszła, nie wspominając że pokonała Granvil, która runde wcześniej odprawiła w dwóch krótkich setach Pironkovą (jeśli poprawiła serwis to faktycznie zajdzie wysoko)
podobnie sprawa wyglada z S. Lorenzo, Mashona jest obecnie bez formy, a to ze jest amerykanka nie wiele jej pomoze

Co do twoich propozycji to przychylam się do Peer, Bondarenko, Gagliardi, Laine i Sprem

ciekawie wyglada B.Schultz oraz Glatch, tyle że ta ostania w tym roku nic nie pogrywała i jest wielką niewiadomą...

ja ze swojej strony proponuję Yuan M. która gra z będacą obecnie bez formy Morigami

Do góry
#522454 - 08/03/2006 12:07 Re: TMS Indian Wells 8.03-19.03
kardynal20 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2004
glatch -sucha 1

bardzo utalentowana juniorka amerykanska finalistka us open 2005 , 1-0h2h i to dosyc gladkie niepokoi tylko przerwa w wystepach ale jestem mysli ze zostala spozytkowana w calosci na trening. bardzo dobre warunki fizyczne 1.83 . 66kg napewno beda duzym plusem

M Shaughnessy (USA) vs K Kanepi (EST) 1

ciezko mi sobie wyobrazic megann odpadajaca w 1 rundzie tego turnieju, w przeszlosci miala tutaj bardzo dobre wyniki wiec nie sadze aby estonka jej zagrodzila awans odo dalszej rundy

Serra Zanetti Ant. v Ani M. 1

antonella duzo meczy na hardzie rozegrala co jest niewatpliwie jej plusem, a dla estonki hard to chyba nie jest najlepsze miejsce, no i w koncu ilez mozna przegrywac

HARKLEROAD-YAN ZI 1

forma wyrownana u obu pan , dla mnie harkleoad bo gra u siebie chociaz napewno sobie to przemysle jeszcze

Obata S. v Pin C. 2

francuzka swiezo po qwalach , juz obeznana z nawierzchnia , natomiast obacie nigdy ten turniej nie lezal w ostatnich latach same gladkie porazki z uberoi schaul drake. a francuzka na tropie eliminowania 2 z japonek

(Q)M Yuan (CHN) vs A Morigami (JPN) 1

czyzby pogrom japonek jak powiedzial moj przedmowca morigami bez formy , za to yuan imponuje forma w tym roku kilka bardzo dobrych wystepow wiec 1 niewykluczona

Do góry
#522455 - 08/03/2006 13:21 Re: TMS Indian Wells 8.03-19.03
Gregov Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/02/2004
Nie piszcie że Morigami bez formy. Przecież od dwóch miesięcy nie gra z powodu kontuzji lewej kostki i w lutym wycofywała się z turniejów własnie z powodu tej dolegliwości.

Sam typ na Yuan wygląda ładnie , ograna w kwalach, a Morigami jeżeli wogóle wystąpi, to po takiej przerwie napewno będzie brakowało jej ogrania turniejowego.

Do góry
#522456 - 09/03/2006 14:19 Re: TMS Indian Wells 8.03-19.03
T3NnIs Chi3F Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/08/2003
V.King - Rodionova (1) 1.72 Prof

Mamy do czynienia z kolejnym rozwijającym się talentem Amerykańskim, Vania znakomicie czuje sie na kortach betonowych a szczególnie u siebie w domu, ograła juz w tym roku jak i zeszłym kilka nazwisk, Grały w tym roku 2 razy H2H 1-1 pierwszy mecz dla Rodionowej 6-3 7-6 drugi i 1-6 6-3 6-0 dla King, Anastasia jest dla mnie zawodniczką cały czas jeszcze na kwale.

Yakimova-Poutchek [(1) 1.66 Prof

Pojedynek białoruski.Dla mnie oczywista 1 Anastasia ma nieżły serwis, duzo biega po korcie, często nawet gra przy siatce, po wynikach Poutczek na betonie można byc spokojnym o wynik meczu.Yakimova zawodniczka bardziej doswiadczona i ograna na hardzie

Do góry
#522457 - 09/03/2006 15:24 Re: TMS Indian Wells 8.03-19.03
kardynal20 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2004
W pelni zgadzam sie z typami Cukra obie zawodniczki juz od 2 godzin sa na moim kuponie

w dodatku dorzucilem

s. perry ktora bardzo regularnie gra w tym sezonie w dodatku wlasne smieci napewno beda sprzyjac. Ciezko cos dobrego napisac o formie argentynki bilans tegoroczny beznadziejny i mysle ze dzisiaj sie nie polepszy

emma laine tez wyglada ladnie na papierze mimo ze kurs nie zachwyca to nie szukalbym tutaj niespodzianki na sile. o tegorocznej grze czeszki za duzo powiedziec niemozna gdyz rozegrala tylko 3 mecze i wraca po kontuzji. gladka porazka ostatnio niewrozy jej nic dobrego

Do góry
Strona 1 z 3 1 2 3 >

Moderator:  rafal08