#536223 - 20/03/2006 17:46
Re: NASDAQ 100 Open - Miami 22.03-2.04
|
Pooh-Bah
Meldunek: 29/01/2001
|
Fish- Beneteau typ Fish kurs 2,2 UnibetPopularna "Ryba" spotyka w pierwsej rundzie Francuza Beneteau. Obaj dysponują mocnym serwisem, dlatego wkrada sie tu element loterii, jednak ja decyduje sie na Rybkę- wydaje sie rozkrecać z meczu na mecz, ostatnio odpadł z Nadalem, gra u siebie,a do tego ten kurs....
|
Do góry
|
|
|
|
#536226 - 21/03/2006 11:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/02/2005
|
Gimelstob - Berrer typ 1 kurs 1,55 TOTOMIX
Serwis i nawierchnia po stronie Gimelstoba. DO tego ostatni wzrost formy wygrane z Lopezem, Levym nie sa wielkim wyczynem , ale poza niski poziom nie schodzi. Licze mocno na serwis. Jedynka .
Phau - Kunistyn typ 1 kurs 1,55 TOTOMIX
Rosjanin chyba tylko u siebie w Moskwie na carpecie moze pokazac klase, poza nim zwykly chalengerowy grajek. Natomiast Bjorn na hardzie czuje sie bardzo dobrze.Ostatie wygrane z serwisantem Saulnierem i Agassim , pokazuja ze drzemia w nim mozliwosci. Rozstawiony z jedynka, ale to malo wazne.
Kim - Daniel typ 1 kurs 1,45 TOTOMIX
h2h 1:0 dla Daniela, i to spotkanie sotsunkowo niedawno ,tyle ze rogrywane na clayu, ktory wybitnie nie lezy Kimowi. DLa niego stworzony jest hard, szybkosc a przedewsyztkim skutecznosc serwisu, tak jak np wczoraj z Hanleyem ...
Hernych - Reynolds typ 1 kurs 1,55 TOTOMIX
Reynolds nic wielkeigo nie pokazuje, wygrywa co najwyzej z jeszcze wiekszymi frajerami ale juz ze srednim grajkiem dostaje w palnik. Hernych to nie jest przypadkowy tenista, jak ktos juz uzyl sforumolowania niedzielny gracz. Wygrana z Vikiem , przegrana po walce z Nadalem. To napewno buduje a Reynolds nie jest wielka przeszkoda.
do tego Pous Tio - Parra typ 1 kurs 1,70 Garbin - Kloesel typ kurs 1,60 Pironkova -Azarenka typ 1 kurs 1m70 Memphis - Indiana typ 1 kurs 1,55 Dallas - Houston over 1,77 kurs 1,90
Dobra ide spac jestem po nocce z pracy
|
Do góry
|
|
|
|
#536227 - 21/03/2006 12:00
|
Pooh-Bah
Meldunek: 18/11/2004
|
Panowie ,czy ktorys mecz jest rozgrywany o 16 godzinie,bo wedlug rozpiski zaczynaja o 10AM,czylichyba o 16 naszego czasu,a wtedy mecze Gimelstoba,Mello,,Pironkowej,Patience,Phau-beda o tej wlasnie godzinie.Prosilbym o sprawdzenie w Bet-at-home,do ktorej sa te mecze ,za co z gory dziekuje,bo u mnie w pracy blokada.Gimelstob ze slabym Niemcem oraz Kim z danielem( ze wzgledu na nawerzchnie) powinni sobie poradzic. Jeszcze chyba na Rybke,ktory zaczyna sie po malu odradzac,a wygrana z Benneteau ktory potarfi grac na hardzie -jest tego dowodem.W koncu gdzie Fish ma wygrywac,jak nie u siebie
|
Do góry
|
|
|
|
#536231 - 21/03/2006 14:02
|
Pooh-Bah
Meldunek: 18/11/2004
|
Quote:
Tradycyjnie proponuję uważać na graczy rozstawionych z wysokimi numerami w kwalach, bo nigdy nie wiadomo czy któryś z zawodników nie wycofał się z turnieju głównego. Jak wiadomo wtedy najwyżej rozstawieni mogą mecz ostatniej rundy grać na pół gwizdka , bo i tak wystąpią w turnieju głównym. Z nr 1 rozstawiony jest Phau, z nr. 2 Dlouhy.
fakt,ale oni sami nie wiedza czy ktos sie wycofa,wiec chyba nie bedzie Phau ryzykowal,a z tego co pamietam chyba dokoptowanie za wycofanego z turnieju brane jest pod uwage od momentu wycofania,a wiuec gdy taki zawodnik wycofa sie jutro a dzis Phau odpadnie to automatycznie na miejsce wycofanego wskoczy Dlouhy jako numer dwa ktory jesli wygra dzis bedzie pierszym chetnym
|
Do góry
|
|
|
|
#536232 - 21/03/2006 15:48
|
Pooh-Bah
|
Mertinak- Bogomolow Junior typ Bogomolow Junior kurs 1,68 UnibetCo ma Mertinak oprocz woleja i serwisu? Moim zdaniem nic, a Bogomolow powoli wraca po kontuzji do formy- wczoraj ladnie ogral Ramona Delgado w dwóch setach 6-4 6-0, a Mertinak stoczył długi bój z Rumunem Sabau. Moim zdaniem więcej atutów po stronie Juniora i jemu powierzam swój kapitał 
|
Do góry
|
|
|
|
#536233 - 21/03/2006 22:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2006
|
Czas zacząć turniej główny: Najbardiej podobają mi się 2 spotkania:
1)Santoro-Karlovic -Sczerze mówiąc zdecydowanie większe szanse w tym pojedynku daje fracuzowi przeciwnik dysponuje atomowym serwisem ale jakoś cieżko mi wyobraźic sobie Ivo w wymainach z takich magikiem jakim jest Santoro Artysta kortu jakim niewątpliwe jest Santoro kontra dobry rzemieślnik Santoro pomimo swojego wieku bardzo szybki jego techniczna gra kontra typowo siłowa gra Karlovica Santoro potrafi pięknie grać skrótami i jakoś nie widze aby Ivo do nich dobiegał.Do tego rzucanie piłek pod nogi które będą cieżkie do odbioru.Karlovic ma super serwis i w poprzednim sezonnie naprawdę bardzo poprawił swoją grę ale na Fabrice to raczej nie wystarczy kurs 1.8
2)Youzny Eusedski-Greg coraz starszy i częsciej 1 runda to dla niego koniec turnieju według mnie tak będzie i w tym przypadku ostatnio gładkie porażki z Aggasim i Warwinką Teraz naprzeciw staje rosjanin Youzny grający bardzo dobrze technicznie i mając swój dzień potrafi pokonać każdego problemem Rosjanina jest to że jest zawodnikiem nierównym wspaniałe akcje potrafi przeplatać niezrozumiałymi juniorskimi błędami to chyba kwestia słabej psychiki Michaiła jednakże uważam ze pokona Grega bez problemu H2H 1-0 Youzny
|
Do góry
|
|
|
|
#536234 - 22/03/2006 08:30
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
K.Vliegen - B.Pashanski 1 @1,4 PinnacleKurs moim zdaniem do wzięcia. Pashanski to jednak w dalszym ciągu typowy chalengerowiec i w dodatku typowo ceglany. Na hardzie wyniki ma dość opłakane a tydzień temu w 2 setach ograł go nawet Schuettler. Belg Vliegen może bez fajerwerków ale jest dużo bardziej ograny na twardych nawierzchniach, w tym sezonie już zaliczył na hardzie kilka udanych występów (półfinał w Chenai itd.). Ze słabszymi rywalami raczej nie ma problemów z wygrywaniem i myślę, że na hardzie to on będzie górą w tym pojedynku. M.Llodra - L.Dlouhy 1 @1,833 PinnacleLlodra ładnie przeszedł kwale ogrywając solidnego Kohlschreibera (ku mojemu ździwieniu) oraz De Voesta. Dlouhy również przebijał się przez kwale ale dobrego wrażenia nie zrobił ogrywając po ciężkich 3 setówkach Dancevica i Patienca. W Indian Wells w kwalach ograł go Vahally. Jeżeli Llodra dalej będzie dobrze serwował i grał agresywnie to Dlouhy może się pogubić. Ogólnie na hardzie bardziej ograny Francuz, choć ostatnio notuje mizerne wyniki. Myślę, że teraz się jednak przełamie a kurs dość przyjemny. F.Santoro - I.Karlovic 1 @1,83 PinnacleNie wydaję mi się, żeby Santoro mógł odpaść w 2 mastersach w I rundzie. W Indian Wells nie dał rady Belgowi Malisse przegrywając w 3 setach. Teraz okazja do poprawienia bilansu bo Karlovic jest moim zdaniem jak najbardziej w jego zasięgu. 2-metrowy Chorwat napewno musi być lekko zmęczony po turnieju w Sunrise gdzie odpadł w półfinale grając praktycznie codziennie ciężkie 3 setówki. W tym roku na szybszych nawierzchniach przegrywał już ze słabszymi od Santoro rywalami. Francuz doświadczony, napewno nie przestraszy się mocnego serwisu a przy wymianach jak zacznie czarować to drewniany Karlovic bez techniki zwyczajnie się zacznie gubić. M.Youzhny - G.Rusedski 1 @1,549 PinnacleRusedski od początku roku w katastrofalnej formie i to przekłada się na wyniki. W Australii wogóle się nie pojawił a w halach wygrał zaledwie dwa mecze ze słabymi rywalami. Tydzień temu w Indian Wells przegrał łatwo z Wawrinką 2:6 4:6. Youzhny trochę nieobliczalny, po dobrym występie w Dubaju (półfinał) w IW nie dał rady Kimowi. Teraz myślę, że jednak się zmobilizuje i ogra podstarzałego Brytyjczyka, który poza serwisem nie wiele na dzień dzisiejszy prezentuje.
|
Do góry
|
|
|
|
#536237 - 22/03/2006 12:06
|
sottocapo
Meldunek: 02/11/2001
|
K.Kim - J.Melzer 1 @1,90 Pinn
Wsumie to miałem odpuscić ten pojedynek po wczorajszych mękach Kima z Marcosem Danielem 3-6 6-3 6-2.Jednak gram skośnego bo Melzer gra tragicznie ostatnio twarde nawierzchnie ewidentnie mu nie leżą (1-4).Kim ograny powinnien wygrać z chimerycznym Jurgenem.Kurs fajny wiec spróbuje.
|
Do góry
|
|
|
|
#536238 - 22/03/2006 13:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/06/2003
|
Bogomolov-Querrey (1) 1,6 Fonbet Querrey szczuplutki chłopaczek obdarzony mocnym podaniem i silnym fh - czyli standart w tym wieku  aczkolwiek regularności jeszcze mu brakuje, z Blakiem zagrał bez respektu, ale jednak zabrakło umiejętności by dowieść zwycięstwo do końca - chociaż to Blake zagrał lepiej w dalszej fazie meczu. Czy jego kontrujący(counter-punching) styl gry będzie tak efektowny w meczu z Bogomolovem ? Chyba niekoniecznie, Alex owszem podaje nieźle, nieźle też się spisuje z końcowej linii, lubi szybko kończyć piłki, ale nie jest takim atakującym czołgiem jak np. Blake. Do tego fajnie zagrał w kwalach, szczególnie z Mertinakiem którego ograł gładziuteńko, więc pewność w jego grze na pewno jest, a to już dobrze w jego przypadku rokuje. Zobaczymy, po tym kursie na pewno warto zagrać... Ja mam jeszce dokł. wynik 2-0 w setach za 2,3  btw. obaj zawodnicy póki co poziom CH 
|
Do góry
|
|
|
|
#536239 - 22/03/2006 14:44
|
Pooh-Bah
|
Zib- Acasuso typ over 22.5 gema kurs 1,9 Unibet Obaj panowie potrafią serwowaći chociaż ogólnie panuje przekonanie, że Acasuso wygra łatwo z Zibem- to moje zdanie na ten temat jest całowicie inne- oczywiście popularny "Czuczo" jest może i bardziej sprawny i silniejszy, ale spryt Czecha może sprawić, że mecz będzie zacięty, a kto wie może nawet Czech wygra po kursie 2,8 w Unibet? Tego nie wiem, ale uważam, że mecz będzie zacięty i obaj panowie będą pilnować swojego podania, dlatego decyduję sie zagrać over w gemach proponowany przez Unibet
|
Do góry
|
|
|
|
#536240 - 22/03/2006 15:18
|
member
Meldunek: 22/02/2006
|
Jezeli Zib umie dobrze serwowac to ty chyba go nigdy w zyciu na korcie nie widziales. On wlasnie kompletnie nie umie serwowac(zwłaszcza 2 serwis to jest dno, regularnie okolo 130-140km/h)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|