Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#536287 - 27/03/2006 10:03 Re: NASDAQ-100 Open - Miami 22.03 - 2.04
dAnTeCh Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/08/2005
Myskina-Chakvetadze 2-2,40 (STS)

Skoro grają dwie Rosjanki szanse typu oceniam 50 na 50, a kurs na młodszą jest przesadzony.H2H 0-1 dla Anny (2004 US OPEN 6-7 3-6), droga turniejowa dzieweczek

Myskina:
-Bye
-Bychkowa 7-6 6-1
-Azarenko 6-3 7-5

Chakvetadze:
-Sprem 1-6 6-3 6-3
-Peer 6-1 6-2
-Razzano 6-4 6-0

Ponadto Myskina miewa przestoje w grze(Chakvetadze zresztą też się zdarzają ale można zganić to na młodość) przez co nie jest moją ulubioną zawodniczką do grania.Typ głównie zagrany z powodu dużego kursu .

Do góry
Bonus: Unibet
#536288 - 27/03/2006 10:27 Re: NASDAQ-100 Open - Miami 22.03 - 2.04
m_k_polska Offline
veteran

Meldunek: 12/06/2004
Quote:

Witam ma ktos może z was link do strony gdzie mozna porownać jak grały ze soba kobiety,chodzi mi o H2h

http://www.itftennis.com/womens/players/index.asp

http://www.wtatour.com/
u góry w polu FIND PLAYER wpisujesz jedną z zawodniczek i później klikasz w zakładkę H2H i już
Pozdro

Do góry
#536289 - 27/03/2006 10:30 Re: NASDAQ-100 Open - Miami 22.03 - 2.04
Marcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/06/2003
a co myślicie o meczu dwóch Marii ? Szarapowa troszke się meczy w swoich meczach ze średnimi rywalkami , może odczuwa zmęczenie po turnieju w Indian Wells Może zostawia siły na pozniejsze fazy turnieju.
Na Kirilenko w gb ładny handi +5.5 po kursie 1.83. Raczej się na korcie nie położy

Do góry
#536290 - 27/03/2006 11:00 Re: NASDAQ-100 Open - Miami 22.03 - 2.04
T3NnIs Chi3F Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/08/2003
Huber/M.Navrat-Benes/Stryc (2) 2.15 Fortuna-sazky

Buki internetowe daja 2.85 na to spotkanie, Sts i toto 2.30, ja to biore, śledze Beneske i Strycovą od dłuższego czasu i musze przyznać, że o ile w singlu im nie idzie to w deblu naprawde cos zaiskrzyło, po ostatnim Indian Wells, gdzie odpadły dopiero z Raymond/Stosur ogrywając:
32 W DULKO (ARG) / KIRILENKO (RUS) 6-2 2-6 7-5
16 W GULLICKSON (USA) / TU (USA) 6-0 6-1
QF W BARTOLI (FRA) / GROENEFELD (GER) 6-3 6-7(4) 6-2

Babcia Navratilova mimo iz wczoraj ograła w parze z Huber Schnyder/Petrovą 5-7 6-2 6-2 to w poprzednich 2 spotkaniach w Doha i Dubaju nie było juz tak kolorowo.

Doha Qatar
WT 27 Feb 2006 to 04 Mar 2006 Entry : DA Hard (O)
partnering Martina NAVRATILOVA (USA)
16 L DANIILIDOU (GRE) / MEDINA GARRIGUES (ESP) 7-5 3-6 5-7

Dubai United Arab Emirates
WT 20 Feb 2006 to 26 Feb 2006 Entry : DA Hard (O)
partnering Martina NAVRATILOVA (USA)
16 L JANKOVIC (SCG) / LI (CHN) 1-6 5-7

Martina juz ma prawie 50 lat więc naprawde nie rozumiem tutaj takiego faworyzowania tej pary, pewnie dlatego że Huber gra tylko w debla i jakies tam wyniki posiada, a babcia wiadomo legenda tenisa

Do góry
#536291 - 27/03/2006 11:07 Re: NASDAQ-100 Open - Miami 22.03 - 2.04
T3NnIs Chi3F Offline
Carpal Tunnel

Loit/Pratt-LiTi/Sun (2) 1.9 Fortuna-Sazky

Nie sądziłem że zobacze taki kurs na Chineczki w najbliższym czasie, buki sugeruja sie tutaj wczorajszą wygrana pary Loit/Pratt nad kalekami rozstawionymi z nr 2 Black/Stubbs, które forme swoją zgubiły juz dawno i nie sądze żeby przed Rolandem ja odnalazły, po prostu nawierzchnia w Stanach im typowo nie leży, grałem na nie w Indian Weels w parze z Sugiyamą/Mirzą i tylko to spotkanie nie weszło mi to dużej gotówki. Nie wiem albo panie maja coś z psychiką bo prowadząc *5-2 w 1 secie oddają mecz.....nie wiem jaki jest powód ich porażek.. ale wracajć do debla Li/Sun to naprawde grzechem było by nie zagrać po 1.9 jak wiadomo jest to para wyżej klasyfikowana, która gra ze soba juz od dawien dawna i naprawde umiejętnościami deblowymi przewyższaja rywalki co najmniej o głowę, ja to biore

Do góry
#536292 - 27/03/2006 13:56 Re: NASDAQ-100 Open - Miami 22.03 - 2.04
FSevEn Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/12/2003
sugiyama -Arvidsson 1.5 betandwin

nie wiem.moze ja nie jestem jakimś znawcą tenisa ale ten typ mnie zaciekawił.wczoraj sugiyama wygra z Likhovtsevą po 3 setowym pojedynku.przegrałą seta pierwsze w drugim troche męczyła a trzeci to jej popis wygrany 6-0.!! Z kolei Arvidsson pokonałą Shaughnessy róniez po 3 setowym meczu ale tu jednak były spore nerwy.Wygrała po tie-breaku i wydaje mi się że dziś moze być już trochę zmęczona.Wydaje mi się że sugiyama to już dla niej za wysokie progi i ulegniedziś gładko 2-0.Na sugiyamę gram od początku tego turnieju płaską stawką i narazie przynosi to wymierne korzyści.osobiście polecam ten typ.
pozdrawiam

Do góry
#536293 - 27/03/2006 15:25 Re: NASDAQ-100 Open - Miami 22.03 - 2.04
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
Amelie Mauresmo (FRA) - Ana Ivanovic (SCG) 2 /4.72/

Wydaje się że w tym momencie nie ma mocnych na Babochłopa. Ale czy aby napewno. Ana z turnieju na turniej gra coeaz lepiej, ale chyba ciązy na niej Rosyjskie fatum (czyt. żart.) - w Sydney Kuzniecowa, w tokio Kirylenko, W Antwerpii Petrova, i w ostatnim turnieju Dementiewa???
Ale przecież MOMO jest francuzką (czyt. żart) - wyniki wskazują na apogeum formy - jednak pomimo 3 wygranych turniejów również doznała porażki z Kuzniecową (Dubaj) - czyli nie jest terminatorem (patrz. Ferdek).
Ale siegnijmy troszkę do historii H2H 3-2 dla Momo (ale po zaciętych pojedynkach - ostatnie spotkanie na poczatku roku wygrane przez symaptyczną Serbkę (chyba?) 6-3 7-5.
Może ma jakąś receptę na bardzo dobrze grającą technicznie Ameli? Jedno jest pewne Ana potrafi grać na takich nawierzchniach - nie lubi przeciwniczek grających siłowy tenis (francuzka napewno takiego nie prezentuje), a jak ma dzień to potrafi powalczyć z najlepszymi. A może i Mauresmo przytrafi sie gorsza dyspozycja. Szanse oceniam 60/40 dla Francuzki ale niorąc pod uwagę kurs zaryzykuję Ivanovic, może dzis sprawi sympatyczną niespodziankę.

Poza tym meczykiem rozważam win mojej ulubionęj zawodniczki jaka jest jeszcze bardziej sympatyczna greczynka Danilidou - ale bardzo nie lubie grać przeciwko Pietrovej.

Uzpupelnienie moich UD będzie zagranie mlodej Ardvidson ktorej zdecydownie nie stawiam na straconej pozycji (po prostu gra japonki mi nie imponuje) i przy takim kursie grzechem byłoby nie zagrać przeciwko bardzo nierówno grającej Myszy - jak wyjdzie jej spotkanie powinna wygrać - ale jak nie bedzie sie układalo przegra z kretesem.

Do góry
#536294 - 27/03/2006 16:19 Re: NASDAQ-100 Open - Miami 22.03 - 2.04
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
Asagoe/Srebotnik - Clijsters/Maes 1 @1,45 Gamebookers

Asagoe/Srebotnik to solidny debel, obie grają regularnie w deblach, często jednak zmieniając partnerki. To, że jednak lubią i potrafią ze sobą grać potwierdza choćby półfinał na AO w deblu w ich wykonaniu gdzie przegrały z późniejszymi zwyciężczyniami. Oba deble tutaj w Miami w 2 setach rozstrzygnęły swoje spotkania I rundy, ale nie miały zbyt wymagających rywalek. Clijsters jednak już odpadła z singla w kiepskim stylu i nie sądzę żeby miała ochotę na dłuższe siedzenie w Miami. Do tego partnerke w deblach ma słabiutką, nawet w ITF-ach w deblach nie osiąga większych sukcesów. Sama Clijsters mimo, że ma nieprzeciętne umiejętności w deblach gra strasznie sporadycznie. Kiedyś wymiatała z Sugiyamą ale ze swoimi rodaczkami nigdy nie szło jej najlepiej. Myślę, że Asagoe/Srebotnik nie wywiną numeru i wygrają z Belgijkami....

PS. Ten typ, też skserowałem od nieomylnych geniuszy z BA

Do góry
#536295 - 27/03/2006 16:29 Re: NASDAQ-100 Open - Miami 22.03 - 2.04
wyzio Offline
journeyman

Meldunek: 29/01/2006
PS ten nie ale ten z ATP z cala pewnoscia, wiecej no comments na ten temat bo juz sie klocilem z Twoimi obroncami hehe

pozdro

Do góry
#536296 - 27/03/2006 16:46 Re: NASDAQ-100 Open - Miami 22.03 - 2.04
Chivas Offline
a.k.a. "Juvcio Djokovic"

Meldunek: 21/05/2005
do sportjuve:
Ale popatrz tez ze Arvidsson jest w formie a to ze sie wczoraj meczyla to nic dziwnego bo grala z Amerykanka, ktorej sciany na pewno pomagaly i wyeliminowala Henin. Dla mnie Arvidsson do grania po takim kursie.

Do góry
#536297 - 27/03/2006 16:51 Re: NASDAQ-100 Open - Miami 22.03 - 2.04
RyanGiggs Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/10/2001
Quote:

Amelie Mauresmo (FRA) - Ana Ivanovic (SCG) 2 /4.72/

Wydaje się że w tym momencie nie ma mocnych na Babochłopa. Ale czy aby napewno. Ana z turnieju na turniej gra coeaz lepiej, ale chyba ciązy na niej Rosyjskie fatum (czyt. żart.) - w Sydney Kuzniecowa, w tokio Kirylenko, W Antwerpii Petrova, i w ostatnim turnieju Dementiewa???
Ale przecież MOMO jest francuzką (czyt. żart) - wyniki wskazują na apogeum formy - jednak pomimo 3 wygranych turniejów również doznała porażki z Kuzniecową (Dubaj) - czyli nie jest terminatorem (patrz. Ferdek).
Ale siegnijmy troszkę do historii H2H 3-2 dla Momo (ale po zaciętych pojedynkach - ostatnie spotkanie na poczatku roku wygrane przez symaptyczną Serbkę (chyba?) 6-3 7-5.
Może ma jakąś receptę na bardzo dobrze grającą technicznie Ameli? Jedno jest pewne Ana potrafi grać na takich nawierzchniach - nie lubi przeciwniczek grających siłowy tenis (francuzka napewno takiego nie prezentuje), a jak ma dzień to potrafi powalczyć z najlepszymi. A może i Mauresmo przytrafi sie gorsza dyspozycja. Szanse oceniam 60/40 dla Francuzki ale niorąc pod uwagę kurs zaryzykuję Ivanovic, może dzis sprawi sympatyczną niespodziankę.

Poza tym meczykiem rozważam win mojej ulubionęj zawodniczki jaka jest jeszcze bardziej sympatyczna greczynka Danilidou - ale bardzo nie lubie grać przeciwko Pietrovej.

Uzpupelnienie moich UD będzie zagranie mlodej Ardvidson ktorej zdecydownie nie stawiam na straconej pozycji (po prostu gra japonki mi nie imponuje) i przy takim kursie grzechem byłoby nie zagrać przeciwko bardzo nierówno grającej Myszy - jak wyjdzie jej spotkanie powinna wygrać - ale jak nie bedzie sie układalo przegra z kretesem.

No coz nie moglem nie strzelic riposty. kocham KRAJAN twoje typy z NBA ale z tenisa no coz ciarki mnie biorą...szukasz zwykle niespodzianek tam gdzie nie trzeba. Ale do rzeczy.

To co piszesz oczywiscie jest racja ale czy aby na pewno warto? Widze troche moze i jest syndromu Any Ivanovic owszem 2 ostatnie spotkania wygrala tylko pytam co z tego? Jedno zwyciestwo bylo jeszcze zanim u Momo pojawila sie super forma. Drugie przed Australianem gdzie Momo chciala sobie przetrzec slady wiec tego bym bardzo pod uwage nie bral. Co do samych meczow zgadzam sie z zupelnosci ze Amelie musi zmienic cos w swoim stylu gry grajac z wlasnie z ANa bo mam wrazenie ze same baloniki nie wystarcza. Jak mowi Nick Bollettieri musi Ame "mieszac zagraniami" tak jak ja to nazywa pewną "arytmia" gry: a wiec duzo topspinow slicow szybszych pilek skrotow balonow wszystko naraz bo jak sie daje pograc Anie to z wszystkich meczow co ogladalem wlasnie miedzy Ame i ANa widzialem ze wystarczyla wolniejsza pilka Ana dochodzi do glosu i momentalnie konczy winnerem. AMelie w takich sytuacjach byla bezradna. Dlatego dzis musi cos zmienic. Inna sprawa ze Amelie jest teraz na fali(zwlaszcza po wygranym Australianie) czego dowodem double bagel z Stosur. Wczoraj bardzo slabe spotkanie z Bartoli mimo ze wygrane w 2 setach dzis juz powinno byc inaczej i powinny byc 2 sety po walce.

Musze tez nadmienic o Sugiyamie. Niecierpie jej stylu gry i wrecz denerwuje mnie osoba japonki , jednak wostatnim okresie widac u niej wyrazna zwyzke formy i jakos nie widze szans dla Sofii ktora i tak juz swoje zrobila.

Co do Petrovej to wogule nie ma porownania. W tym roku Petrova wreszcie zrobila co do niej nalezalo wygrala 1 swoj turniej w karierze jako jedyna z top10 jezcze nie wygrala do tej pory i co warto dodac nie byl to wiejski turniej. Ostatnia wygrana z Amelie na pewno ja mocniej podbudowala, i mimo calkiej niezlej gry w polu i mojej ulubionej gry przy siatce Eleni zwlaszcza lubie ja na Wimbledonie nie widze tez tutaj szans na niespodzianke.

Jesli mialbym juz szukac niespodzianek to na pewno Myskina powinna juz dawno wyleciec i Chaky ma b. duze szanse. Tak samo nie wiem co robi Craybas w tej rundzie. Clijsters nie miala ani kontuzji a tyle co popelnila bledow nie wymuszonych to chyba tylko Venus umiala wiecej na ktoryms tam co pamietam szlemie pokonanie Koukalovej to nic wielkiego takze Jie Zheng,ktora swego czasu grala nawet lepiej niz Peng i Na Li razem wziete, ma dzis spore szanse.

Pozdrawiam

Do tego Kuza powinna uporac sie z Patty .
Szara po walce ogra Kirilienko

Ryan

Do góry
#536298 - 27/03/2006 20:17 Re: NASDAQ-100 Open - Miami 22.03 - 2.04
FSevEn Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/12/2003
Quote:

do sportjuve:
Ale popatrz tez ze Arvidsson jest w formie a to ze sie wczoraj meczyla to nic dziwnego bo grala z Amerykanka, ktorej sciany na pewno pomagaly i wyeliminowala Henin. Dla mnie Arvidsson do grania po takim kursie.

no miałem jednak racje co do typu.zagrałęm po kusie w koncu 1.63.dawno nie widziałę takiego meczu.nie wiem ile tam było brejków bo juz mi si liczyć nie chciało ale jestem pewien że koło 20 Dawno takiego meczu nie widziałęm.jutro sugiyama prawdopodobnie zagra z Kuznetzową i to własnie na nią zagram tym razem.wydaje mi sie bedzie juz zmęczona i nie da rady jej ogracc.ale poczekajmy do jutr pozdrawiam

Do góry
#536299 - 28/03/2006 13:10 Re: NASDAQ-100 Open - Miami 22.03 - 2.04
T3NnIs Chi3F Offline
Carpal Tunnel

Asagoe/Srebotnik - Clijsters/Maes (1) 1.5 Prof

Hmmmm ten kurs to chyba lekka przesada nie widze tutaj większych szans dla pary nr.2. Asagoe/Srebotnik to cały czas ścisla światowa czołówka, a Clijsters wiadomo odpadła w singlu i może sie ratowac jeszcze w deblu....ale z kim, reasumując Kim ostatnio za deblem nie przepadała i żadna z niej ostatnio deblistka nie jest typ 2:0 po kursie 2 w Fonbecie

Edited by Goget (28/03/2006 13:34)

Do góry
#536300 - 29/03/2006 06:44 Re: NASDAQ-100 Open - Miami 22.03 - 2.04
Goget Offline
Tenis Trader

Li/Sun - L.Huber/M.Navratilova 1 @1,8 GB

Kursy po równo ustawione ale dla mnie większe szanse ma para chińska. W Miami upalnie z tego co słyszałem, więc pogoda nie na rękę 50-letniej Navratilovej. Partnerkę deblową ma świetną ale i ona nie gwarantuje sukcesu. Li/Sun to uznany debel z ostatnich wielkich imprez wywalały je dopiero najlepsze deblistki moim zdaniem czyli Raymond/Stosur (na AO i w IW). Navratilova z Huber w tym roku pojawił się dwa razy w Dubaju i Indian Wells i oba pojedynki przegrały z przeciętnymi deblami. Tutaj ograły Schnyder/Petrovą i Benesovą/Strycową ale tak naprawdę prawdziwym testem będzie dopiero spotkanie z młodymi ale niezwykle zgranymi Chinkami. Myślę, że po wyrównanej walce to one jednak awansują dalej.

Do góry
#536301 - 29/03/2006 15:18 Re: NASDAQ-100 Open - Miami 22.03 - 2.04
wariot22 Offline
veteran

Meldunek: 25/03/2006
D. Hantuchova / A. Sugiyama -S. Kuznetsova / A. Mauresmo 1 @ 2,3 BAW

Witam zainteresowal mnie dzis ten debel bo zauwazylem jedna akcje jaka moze sie wydazyc dzis i jutro. Dzis debel pan S. Kuznetsova / A. Mauresmo gra razem a juz jutro graja miedzy soba w singlu wiec watpie zeby wlozyly na tyle sily zeby go wygrac a przeciwniczki nie sa tez byle skad. Mysle tylko pod katem ale kurs jak najbardziej do wziecia moze nie za duza stawke ale zaryzykowac mozna. Powodzenia:D

Edited by Fro_Lech (29/03/2006 15:27)

Do góry
#536302 - 30/03/2006 21:52 Re: NASDAQ-100 Open - Miami 22.03 - 2.04
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003

Do góry
#536303 - 02/04/2006 11:41 Re: NASDAQ-100 Open - Miami 22.03 - 2.04
Goget Offline
Tenis Trader

L.Raymond/S.Stosur - L.Huber/M.Navratilova 1 @1,4 Gamebookers

Raymond/Stosur to w tej chwili napewno najlepszy debel kobiecy. Obie panie grają ze sobą od dłuższego czasu i świetnie się uzupełniają. W tym roku przegrały tylko dwa razy na początku roku (w tym w finale AO). Potem wygrały w Tokyo i w Memphis (wszystko w 2 setach) oraz przed tygodniem w Indian Wells (wszystko 2 sety). Tutaj tez nie miały większych problemów w awansie do finału. 50-letnią babcię Navratilovą wywalam co rundę a ona dzielnie się trzyma. Ciężko mi jest sobie jednak wyobrazić żeby po 2 turniejach gdzie odpadły w I rundzie teraz wygrały Mastersa.

Do góry
#536304 - 02/04/2006 18:18 Re: NASDAQ-100 Open - Miami 22.03 - 2.04
ANGELO1 Offline
stranger

Meldunek: 02/04/2006
L.Raymond/S.Stosur - L.Huber/M.Navratilova 2 2,46Milenium

Uważam że można zaryzykować ten typ za małą stawkę ta para deblowa nie chce odpaść z turnieju. Może zrobi i dziś niespodziankę i 50letnia M.Navratilova z L.Huber wygrają. Powodzenia:)

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  rafal08