Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#5362156 - 22/05/2012 17:54 WTA - French Open - 27.05-9.06
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003

Roland Garros

Miejsce : Paryż, Francja
Ranga turnieju : Wielki Szlem
Termin : 27.05-9.06 2012 r.
Aktualny czas :
Nawierzchnia : ceglana
Pula nagród : 17'520'000 €
Uczestniczki : 128 zawodniczek w singlu / 64 pary w deblu
Oficjalna strona : www.rolandgarros.com
Drabinki : Singiel || Debel || Kwalifikacje
Plan Dnia : Zobacz
Wyniki na żywo : Oficjalny Livescore
Transmisja TV : Eurosport i Eurosport 2

Przydatne linki :

www.tenisbet.pl - livescore, rankingi, plany startowe
www.lshunter.tv - live video
www.tennis.matchstat.com - statystyki zawodników
www.tennisbetsite.com - wyniki meczów z przebiegiem punktów
www.wtatennis.com - strona WTA
www.itftennis.com/womens - strona ITF

Do góry
Bonus: Unibet
#5374594 - 30/05/2012 12:19 Re: WTA - French Open - 27.05-9.06 [Re: Goget]
dam1305 Offline
enthusiast

Meldunek: 06/08/2011
Nikt się nie dzieli wiedza w temacie:( idę do quasi czatu

Do góry
#5374642 - 30/05/2012 14:31 Re: WTA - French Open - 27.05-9.06 [Re: Goget]
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
Witam wszystkich.

To ja sie podziele W takim razie tak zagralem na dzisiaj:

williams-radwanska 1 400zl
cilic-ferrero- 2 100 zl
kubot-serra 2 250 zl

krotko czemu tak a nie inaczej venus jest w sredniej formie co powinno wystarczyc na nasza drobna agnieszke ktora napewno bedzie miec problemy w tym meczu sanse 60/40 dla czarnej
dalej.....cilic gra z ferrero na ziemi a hiszpan pokazuje ze zrobil jakas tam forme co powinno wystarczyc zwarzywszy ze nie grali dotad na ziemi.
dalej....serra to francuz wiec presja na kubocie ktory ma slaba psychike jest wielka mysle ze kubot ma slaba psychike i zreszta nigdy nie grali zobaczymy jak to bedzie
Pozdrawiam

Do góry
#5374686 - 30/05/2012 15:13 Re: WTA - French Open - 27.05-9.06 [Re: RAFTER]
Spiderroo Offline
member

Meldunek: 17/11/2011
Vania King (+1,5) - Dominika Cibulkova 1 @ 1.84 Betsson

Faworytką meczu według buków jest Cibulkova, która aktualnie jest na 16. miejscu w rankingu WTA. King w tym sezonie znacznie niżej, na 56. miejscu, ale ranking to nie wszystko. Amerykanka wygrała w pierwszej rundzie z wyżej notowaną od siebie Voskoboevą 2:0 (6:4, 6:2).

Za King przemawiają ubiegłe mecze z Cibulkovą. Amerykanka wygrała ze Słowaczką rok temu na Roland Garrosie 2:1 (6:7, 6:3, 6:2) i w 2010 roku na Australian Open 2:1 (6:3, 6:7, 7:5).

Cibulkova jest w niezłej formie, ale również odnosi porażki. W Brukseli przegrała w półfinale z dużo niżej notowaną Simoną Halep (2:0).

King już na pewno nie gra tego samego co rok czy dwa lata temu, gdy pokonywała Słowaczkę, ale uważam, że jednego seta spokojnie jest w stanie jej wyrwać. Kobiecy tenis obfituje w niespodzianki i mimo, że to początkowa faza turnieju to gdzieś zawsze niespodzianki się zdarzają. To powinno być zacięte spotkanie i przy dobrych wiatrach możliwe jest nawet zwycięstwo King. Ja jednak skłaniam się do bezpiecznego handi +1,5. Polecam.

Do góry
#5374888 - 30/05/2012 17:18 Re: WTA - French Open - 27.05-9.06 [Re: Goget]
Napo Offline
I Love This Game

Meldunek: 13/07/2007
Rafter! Swoje trzy grosiwa wrzucę odnośnie twoich betów.

-Aga powinna Venus ograc i pokazac kto na obecny stan jest lepszy i bedzie lepszy.
-Ferrero over powyżej 3 seta powinien byc na luzie, spotkanie na równe sie wydaje wszystko możliwe, nie widziałem ostatnio obydwu w akcji trudno mi sie wypowiedzieć. Ale jakos blizej mi Cilic do wygranej.
-Kubot z glowa nie powinien miec z Serra problema, dwa razy go ograł i to na terenie rywala w Paryżu. A o dziwo przegrał Kubot u nas w Szczecinie, wiec na wyjazdach lepiej mu idzie. smile Jednak kursy na naszego małe do grania.

Do góry
#5378165 - 01/06/2012 04:45 Re: WTA - French Open - 27.05-9.06 [Re: Goget]
Loonatic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/10/2009
Mój typ i wydaje mi się 100% pewniak i banker:

Kubot @1,45

Łukasz w niezłej formie i co najważniejsze zagrał dotąd 6 setów w turnieju. Jego przeciwnik ma już w kościach 2 pięciosetówki w których nie zachwycał. Goffin nie powinien nawet jęknąć.

Do góry
#5380366 - 02/06/2012 17:11 Re: WTA - French Open - 27.05-9.06 [Re: Goget]
Valverde Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/11/2005
Kaia Kanepi - Caroline Wozniacki
Typ: Caroline Wozniacki
Kurs: 1.64

Jestem mocno zaskoczony tak wysokimi kursami na Wozniacką. Dunka co prawda w ostatnich tygodniach nie notowała jakiś olśniewających wyników na ziemi, jednak wynikało to przede wszystkim z faktu iż Karolina od jakiegoś już czasu przede wszystkim przygotowuje formę na Wielkie Szlemy, w których stara się zdobyć swój pierwszy tytuł. To dzięki temu osiągnęła półfinał na US Open oraz ćwierćfinał w Australian Open. Z kolei jej rywalka choć na ceglanej mączce w tym sezonie zdołała wygrać turniej w Estoril oraz dojść do półfinału w Brukseli, to może ona stać się podobnie jak wczoraj Agnieszka Radwańska ofiarą łapania wszystkich srok za ogon. W mojej ocenie Carolna Wozniacka jest zdecydowanie lepiej przygotowaną kondycyjnie zawodniczką, dlatego też fakt, że rozegrała w ostatnich tygodniach o wiele mniej meczów od Estonki może się okazać kluczowy w którejś partii meczu. Inna sprawa, iż uważam Dunkę za lepsza zawodniczkę, dysponującą większą różnorodnością uderzeń. Co więcej potwierdzeniem jej sportowej klasy jest bilans bezpośrednich spotkań z Estonką, w którym prowadzi 3-1. Dlatego też uważam typ na Dunke za dobrą inwestycję w szczególności po tak dobrym kursie.

Do góry
#5383983 - 04/06/2012 03:35 Re: WTA - French Open - 27.05-9.06 [Re: Valverde]
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2001
Varvara Lepchenko v Petra Kvitova

Od dłuższego czasu przyglądam się Kvitowej i bardzo mało przekonuje mnie na kortach ziemnych, często, oprócz siły nie potrafi nic przeciwstawić swoim przeciwniczkom, jest również w wielu wypadkach dosyć powolna. Mimo, iż Varvara nie jest zawodniczką z najwyższej półki, wydaj mi się, że jeśli pokaże serce do gry tak jak w poprzednich dwóch spotkaniach to nie jest bez szans z Petrą.

Typ - Lepchenko kurs na Betfair 6.00, ale wydaje mi się, że jeśli komuś uda się dorwać coś ponad 6 to jest to dobra okazja

Arantxa Rus v Kaia Kanepi
W spotkaniu Kanepi z Woźniacką to nie do końca wygrała Estonka, a bardziej Karolina nie potrafiła wygrać ze swoimi słabościami. Rus jest sporym zaskoczeniem podobnie jak Kaia, jednak wydaje mi się, że kursy które obecnie oferują na Holenderkę, są trochę zawyżone.

Typ - Rus kurs 5.10

Do góry
#5384303 - 04/06/2012 16:56 Re: WTA - French Open - 27.05-9.06 [Re: Goget]
krz1910 Offline
veteran

Meldunek: 22/03/2009
Na Li - Yaroslava Shvedova : Liczba gemów
typ: poniżej 19.0
Kurs: 1.80
BETSSON

Co prawda w poprzedniej rundzie obrończyni tytułu na kortach Roland Garros Chinka Na Li przegrała nawet seta z Christiną McHale to jednak mecz wygrała dość pewnie 36 62 61. Jeżeli dzisiaj rozpocznie spotkanie z wysokiego C, to reprezentantka Kazachstanu Yaroslava Shvedova raczej nie będzie miała wiele do powiedzenia. Chinka bowiem w dwóch pierwszych rundach bardzo szybko odprawiała swoje rywalki: Soranę Cirstea 62 61 i Stephanie Foretz Gacon 62 60.
Jeśli chodzi natomiast o Shvedovą, to dla niej już IV runda Roland Garros jest nie lada osiągnięciem, bowiem jest to zawodniczka, która do turnieju głównego musiała przebijać się przez kwalifikacje, bo jest klasyfikowana w rankingu WTA na 142 pozycji. Nie da się jednak ukryć, że Shvedova miała nieco szczęścia w pierwszych rundach, bo omijała rywalki z czołówki światowej. I tak pokonała Mandy Minella 63 64, Sofię Arvidsson 61 60 i Carlę Suarez Navarro 75 64.
Według mnie dzisiaj Shvedova nie ma jednak większych szans z Chinką, która n kortach ziemnych w Paryżu czuje się znakomicie i jeżeli dobrze wejdzie w mecz to będziemy świadkami szybkiego 2-0 dla Chinki. Mam nadzieje, że nie powtórzy się sytuacja z meczu z McHale i Na Li w miarę szybko upora się ze swoją przeciwniczką. Mój typ to oczywiście poniżej 19 rozegranych gemów w meczu.

Do góry
#5384353 - 04/06/2012 17:34 Re: WTA - French Open - 27.05-9.06 [Re: krz1910]
Drizzd91 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/05/2007
Originally Posted By: krz1910

Jeśli chodzi natomiast o Shvedovą, to dla niej już IV runda Roland Garros jest nie lada osiągnięciem, bowiem jest to zawodniczka, która do turnieju głównego musiała przebijać się przez kwalifikacje, bo jest klasyfikowana w rankingu WTA na 142 pozycji. Nie da się jednak ukryć, że Shvedova miała nieco szczęścia w pierwszych rundach,

- 2 lata temu miala tutaj cwiercfinal smirk
- Przez kwalifikacje musiala sie przebijac poniewaz ma niski ranking, ktory spowodowany jest duzymi przerwami u Shvedovej (liczne kontuzje w ostatnich 2 latach), umiejetnosci to ona ma smirk
- jak mozna interesowac sie tenisem i nie znac Shvedovej ktora zgarnela wraz z King 2 tytuly wielkoszlemowe (bo czytajac ta analize takie wnioski wysnuwam)
- typu nie neguje, bo wszystko zalezy od Chinki czy szybko wstrzeli sie w kort czy nie.

Do góry
#5384795 - 04/06/2012 22:41 Re: WTA - French Open - 27.05-9.06 [Re: slav007o]
Napo Offline
I Love This Game

Originally Posted By: slav007o

Od dłuższego czasu przyglądam się Kvitowej i bardzo mało przekonuje mnie na kortach ziemnych, często, oprócz siły nie potrafi nic przeciwstawić swoim przeciwniczkom, jest również w wielu wypadkach dosyć powolna. Mimo, iż Varvara nie jest zawodniczką z najwyższej półki, wydaj mi się, że jeśli pokaże serce do gry tak jak w poprzednich dwóch spotkaniach to nie jest bez szans z Petrą.

Typ - Lepchenko kurs na Betfair 6.00, ale wydaje mi się, że jeśli komuś uda się dorwać coś ponad 6 to jest to dobra okazja

W spotkaniu Kanepi z Woźniacką to nie do końca wygrała Estonka, a bardziej Karolina nie potrafiła wygrać ze swoimi słabościami. Rus jest sporym zaskoczeniem podobnie jak Kaia, jednak wydaje mi się, że kursy które obecnie oferują na Holenderkę, są trochę zawyżone.

Typ - Rus kurs 5.10

-Petra nie potrafiła sie przeciwstawić ale komu? Na rozkladzie przegranych spotkan ma takie zawodniczki jak Kerber,Szarapova,Hradecka ktora chyba turniej zycia zagrała w Madrycie. Dwie pierwsze sa dalej na Rolandzie w grze wiec z kelnerkami ze tak sie wyrażę nie przegrywała.
Dzis co jak co, ale podejrzewam nie bedzie miec duzych problemów z pokonaniem rywalki.

-Rus na pewno utalentowana jest trzeba przyznać. Ale jednak Kanepi bardziej okazale sie prezentuje na kortach francuskich. Pokonanie Karo na pewna powinno ja uskrzydlić i dzis pewności przy uderzeniach nie powinno zabraknąć na korcie. Rus owszem trzeba pogratulować pokonanie Julki. Ale Julka wyglada jakby nie byla w najlepszej dyspozycji w ostatnim czasie. Jak zresztą Karo.

Wiec Petra i Kanepi powinny sie uporać z rywalkami, i nie zdziwiłbym sie gdyby obie nie oddały rywalkom choćby seta.

Do góry
#5384936 - 05/06/2012 00:08 Re: WTA - French Open - 27.05-9.06 [Re: Napo]
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Napoleon
Originally Posted By: slav007o

Typ - Rus kurs 5.10

-Petra nie potrafiła sie przeciwstawić ale komu? Na rozkladzie przegranych spotkan ma takie zawodniczki jak Kerber,Szarapova,Hradecka ktora chyba turniej zycia zagrała w Madrycie. Dwie pierwsze sa dalej na Rolandzie w grze wiec z kelnerkami ze tak sie wyrażę nie przegrywała.
Dzis co jak co, ale podejrzewam nie bedzie miec duzych problemów z pokonaniem rywalki.

-Rus na pewno utalentowana jest trzeba przyznać. Ale jednak Kanepi bardziej okazale sie prezentuje na kortach francuskich. Pokonanie Karo na pewna powinno ja uskrzydlić i dzis pewności przy uderzeniach nie powinno zabraknąć na korcie. Rus owszem trzeba pogratulować pokonanie Julki. Ale Julka wyglada jakby nie byla w najlepszej dyspozycji w ostatnim czasie. Jak zresztą Karo.

Wiec Petra i Kanepi powinny sie uporać z rywalkami, i nie zdziwiłbym sie gdyby obie nie oddały rywalkom choćby seta.

Widzę, że wiele osób które mają coś wspólnego z bukmacherką nadal ma podejście do sportu bardziej hazardowe niż pragmatyczne w stosunku do kursu oferowanego.

Ja w ani jednym zdaniu nie powiedziałem, że wydaje mi się, że zarówno Lepchenko i Rus wygrają, ja tylko zaznaczyłem, że kursy w obu przypadkach wydają mi się lekko zawyżone.

Co do Kvitovej to należy dodać nie z kim przegrała, a z kim wygrała i w jakim stylu bo zarówno Madryt w pierwszej rundzie jak i Rzym w pierwszych dwóch wskazywał, że trafiając na kogoś w gazie może mieć problemy, Varvara nie musi być tą zawodniczką która pokona Kvitovą, ale wydaje mi się, że być nią może, a szanse jej oceniam bardziej na 20-22% czyli bardziej kursy w okolicach 5.00-4.00, także wszystko 6.00 i ponad wydaje się dobrą okazją, co do Rus, sprawa ma się tak samo, szanse na poziomie 25% są bardziej chyba realne dla niej, więc kurs na poziomie 4.00 bardziej realny, dlatego 5.00 i więcej chyba warto zagrać, ot co.

Pozdrawiam,

SLAV

Do góry
#5384966 - 05/06/2012 00:22 Re: WTA - French Open - 27.05-9.06 [Re: Goget]
Napo Offline
I Love This Game

Sa atrakcyjne kursy bez dwoch zdan i sam sie zastanawiałem nad nimi. Bliżej mi Rus do wygranej, z obu par wydaje mi sie ma wieksze szanse na niespodziankę. Na Kanepi zdecydowanie powinien kurs byc nieco większy, ale trzeba zaznaczyc sa to zdecydowane faworytki.

Nie traktuje hazardowo bo bym zagral po większych kursach, bardziej hazardowo to raczej ty podeszłes to sprawy. wink Wyraziłem swój pogląd tylko, dla mnie obiektywny.
Oczywiście trzeba łapac atrakcyjne kursy, ale tez bys zagrał dzis np. Nadal ze przegra a na Monaco kursy nawet 24 chodziły wiec atrakcyjne były. smile A jak sie skończyło wiemy.

Pozdrawiam V

Do góry
#5385030 - 05/06/2012 01:03 Re: WTA - French Open - 27.05-9.06 [Re: Napo]
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Napoleon

Nie traktuje hazardowo bo bym zagral po większych kursach, bardziej hazardowo to raczej ty podeszłes to sprawy. wink Wyraziłem swój pogląd tylko, dla mnie obiektywny.
Oczywiście trzeba łapac atrakcyjne kursy, ale tez bys zagrał dzis np. Nadal ze przegra a na Monaco kursy nawet 24 chodziły wiec atrakcyjne były. smile A jak sie skończyło wiemy.

Pozdrawiam V

Widzę, że się nie do końca zrozumieliśmy smile podejście hazardowe nie polega na tym, że chcemy zaryzykować jakąś sumę pieniędzy na danego zawodnika bo kurs jest wysoki, tylko na wyborze jednego zawodnika do wygrania, bez względu na to czy kurs na to zdarzenie byłby tego warty.

Innymi słowy mózna by typować cały czaś Djoko, Federera i Nadala i mielibyśmy niesamowicie dużą skuteczność, ale kursy na nich najczęściej oscylują koło 1.01-1.10 czyli tyle co nic.

Ja podchodzę do sprawy bardziej pod kątem, co by było gdyby i staram się na podstawie kilku ostatnich meczów ocenić szanse na dane zdarzenie, często gdyby takie kursy grać jako trade na betfair okazuje się, że moznabyłoby dobrze zarobić po warunkiem zamknięcia transakcji w trakcie meczu, tak by nie czekać na ostateczny wynik, ale to już inna historia.

Co do Monaco, to też fakt i wydaje mi się, że mimo rezultatu kurs był warty grania, ale widać Nadal jest poprostu robotem laugh

SLAV

Do góry
#5385135 - 05/06/2012 02:49 Re: WTA - French Open - 27.05-9.06 [Re: Goget]
Napo Offline
I Love This Game

-Co do Nadala innymi słowy po prostu fenomen. smile

- Napisałeś - ,,Ja podchodzę do sprawy bardziej pod kątem, co by było gdyby i staram się na podstawie kilku ostatnich meczów ocenić szanse na dane zdarzenie,,

No i ok, ja tez oceniłem po swojemu. I napisałem moj pogląd na dane wydarzenia co sadze, jak widac sie nie myliłem i prawidłowo oszacowałem prognozy. smile

- Napisałeś kursy w przedziałach 1,10 mozna miec duza skuteczność owszem bo w koncu to zdecydowani faworyci. A tak ogólnie nie gram takich kursów, a tak na marginesie, nie gram w ogóle często u buka, ja tylko interesuje sie tym. smile

- Co nazwac hazardem tema rzeka, mozna by pisac tomami i pewnie jacys ludzie o tym pisza. Ale jest przyjęta jakas ogólna definicja ,,hazard,, hhee
Kazdy moze miec swoje zdanie na ten temat. Ale dla mnie zaklady bukmacherskie to nie hazard, moze jakis podgatunek i tyle w temacie.

Często ludzie mówią o kimś o ,,hazardzista,, bo gra np. na ruletce, jednorękich bandytach itd. A sami latają do kolektur lotka i grają Multi, Dużego czy jakies tam zdrapki. To niestety jest najprawdziwszy hazard z możliwych bez dyskusji niestety. smile Ja osobiście nie gram na maszynach czy tego podobne rzeczy. Ale np. z tymi Pokerzystami nie zgodziłbym sie ze to tez hazard całkowity, jak ktos potrafi grac tam przecież wiele czynników wchodzi w gre. Sa zawody turnieje ktore sa transmitowane do wielu krajów i jest to bardzo popularne. Ale u nas niestety nie, bo jest ogólnie zacofanie i lata wstecz.

- Wiec bukmacherka moze byc hazardem ale dla laika. Dla osoby która potrafi dobrze ocenic sytuacje i wyciągnąć prawidłowe prognozy to jest to hazard tak laugh ta a świstak siedział i zawijał sreberka smile

Dajmy przykład taki jest drużyna.
Obejmuje ja kompletnie zielona osoba ktora nie wie co to w ogóle spalony.
A obejmuje ja dajmy, doświadczony trener z bagażem w branży.
- Gdzie jest hazard?

Ale to takie dywagacje luźne tongue i Slavo zeby nie było, absolutnie do ciebie o nic nie podbijam czy cos. Szanuje twoje zdanie ja mam swoje i oto w tym chodzi piwo
Widze tez trochę zboczyliśmy z tematu. I nie ten temat na dyskusje. Zajmijmy sie spotkaniami. smile

A tak na marginesie:
Lepchenko V. (Usa)Kvitova P. (Cze)2-6 1-6
Rus A. (Ned)Kanepi K. (Est)1-6 6-4 0-6

Do góry
#5387286 - 06/06/2012 15:07 Re: WTA - French Open - 27.05-9.06 [Re: Goget]
krz1910 Offline
veteran

Meldunek: 22/03/2009
Yaroslava Shvedova - Petra Kvitova : Games Handicap ( 5 : 0 )
Typ: Petra Kvitova -5 gemów
Kurs: 1.96
Bukmacher: Betsson

Piękna przygoda Yaroslavy Shvedovej z tegorocznym Roland Garros według mnie dobiega końca. Przypomnę, że reprezentantka Kazachstanu jest klasyfikowana w połowie drugiej setki rankingu WTA i to wielkoszlemowego RG musiała przebijać się przez kwalifikacje. Ogólnie w tegorocznym RG Shvedova rozegrała 11 meczów, bo oprócz kwalifikacji grała również w deblu (doszła do ćwierćfinału) z Vanią King oraz rozegrała jeden mecz w mixie z Davidem Marrero. Po takiej ilości spotkań Shvedova może czuć już zmęczenie i jeżeli wykorzysta to Czeszka, która dla porównania zagrała w RG raptem 4 mecze ten dzisiejszy może zakończyć się jej szybkim zwycięstwem.
Ja osobiście typuję handicap gemów -5.0 na korzyść czwartej rakiety rankingu WTA Petry Kvitovej. Czeszka do tej pory nie miała większych problemów z pokonywaniem swoim rywalek, najpierw była Ashleigh Barty 61 62, następnie Urszula Radwańska 61 63, Nina Bratchikova 62 46 61 i Varvara Lepchenko 62 61. Jak widać nawet w trzy setowym meczu przeciwko Bratchikovej w ostatecznym rozrachunku wygrała 7 gemów więc niż rywalka dlatego nawet jeżeli dziś mecz miałby trwać trzy sety to wcale nie jest powiedziane, że Czeszka nie pokryje tego handi. Tym bardziej, że gra tutaj naprawdę dobrze.
Yaroslava Shvedova sprawiła w IV rundzie sporą niespodziankę pokonując Na Li obrończynię tytułu ale też trzeba przyznać, że rywalka jej w tym sporo pomogła, dość powiedzieć, że Chinka popełniła 20 niewymuszonych błędów więcej niż Shvedova. Według mnie jednak jeżeli Petra Kvitova będzie grała na swoim wysokim poziomie i nie będzie popełniała błędów to ten mecz wygra dość szybko. Oczywiście może być inaczej, bo jest to tylko turniej pań a w nim wszystko jest możliwe ale przed meczem stawiam zdecydowanie na Czeszkę.

Do góry
#5387382 - 06/06/2012 17:38 Re: WTA - French Open - 27.05-9.06 [Re: Goget]
CZNM Offline
addict

Meldunek: 30/06/2005
Kirilenko, M/Petrova, N - Hlavackova, A/Hradecka, L
Typ: 1
Kurs: 1.67
Bukmacher: Betsson
Widziałem wczoraj obydwa mecze para kirlenko/petrova gładko bez żadnych problemów poradziły sobie z parą king/shvedova dotego już są doświadczone w wielkim szlemie , natomiast ich rywalki niedawno weszły do czołówki deblowej, grały wczoraj długi strasznie mecz z para peschke/srebotnik można nazwać "przełamanie za przełamanie" szczególnie ostatni set , gdzie obie pary miały huśtawki nastroju , na takie coś nie mogą sobie pozwolić ze świetnie zgraną para rosyjską. ..

Do góry
#5388830 - 07/06/2012 16:04 Re: WTA - French Open - 27.05-9.06 [Re: Goget]
maxior Offline
enthusiast

Meldunek: 19/09/2006
Stosur - Errani (Czy zostanie rozegrany Tie break)
Tak
kurs 3.70
Tenis, French Open

Bardzo ciekawa propozycja a kurs przez buków mocno przesadzony. Stosur nie rozegrała dotychczas żadnego tie breaka natomiast Sara grała tie breaka z Kerber. Osobiście uważam, że dzisiejszy mecz będzie bardzo zacięty i może się zakończyć nawet w 3 setach. Australijka przebrnęła przez wszystkie mecze bez problemów ale prócz Cibulkowej grała ze słabszymi zawodniczkami. Włoszka natomiast rozłożyła Kerber, Kuznetsową i Ivanovic a to już jest czołówka i wygrywanie meczy z powyższymi tenisistkami oznacza znakomitą formę. Ten mecz odpowie nam na pytanie czy Samantha rzeczywiście jest tak rewelacyjna, a może w końcu trafiła na godną przeciwniczkę. Sam nie odważę się typować wyniku tego meczu ale kciuki będę trzymał za włoszkę i jej będę kibicował.

Do góry
#5388954 - 07/06/2012 17:45 Re: WTA - French Open - 27.05-9.06 [Re: Goget]
merlini Offline
stranger

Meldunek: 09/03/2010
Stosur vs Erania
Bezposrednie mecze: Stosur prowadzi 5-0, ostatnio w Rzymie 14 maja br.też na cley'u 6-3, 7-5. Co mogło się zmienić przez 2 tygodnie -nic.Obie w dobrej formie, bez objawów niedyspozycji.Przegrana Stosur byłaby w takiej sytuacji sensacją.Kurs 1.48 z superoferty fortuna wydaje się b, atrakcyjny.

Do góry
#5389314 - 07/06/2012 21:34 Re: WTA - French Open - 27.05-9.06 [Re: Goget]
Napo Offline
I Love This Game

Petra Kvitova - Maria Sharapova

Drugie spotkanie półfinałowe w rywalizacji kobiecego tenisa na Rolandzie. Drugie spotkanie bezpośrednie pomiędzy obiema zawodniczkami w obecnych rozgrywkach sezonowych, w obu spotkaniach szale zwycięstwa przywdziewała Maria Szarapova. Pierwsze spotkanie miało miejsce na Australian Open Petra z Kvitova 6-2 3-6 6-4, mialo ta sama range pojedynku co dzisiejsze, czyli było przepustka dla wygranej o zagranie w finale. Drugie natomiast spotkanie miało miejsce w Stuttgarcie i znowu półfinał 6-4 7-6(3). Chciało by sie powiedzieć do trzech razy sztuka, ale czy jest w stanie tego Petra dokonać, na pewno tak.. Maria na Rolandzie bez wielkich problemów jak dotychczas z wyjątkiem spotkania z Klara, gdzie potrzebowała trzy setowego spotkania do odniesienia zwycięstwa. I dzis zanosi sie na najcięższy pojedynek na turnieju dla Marii. Petra podejrzewam z wielka determinacja podejdzie dzis do spotkania, zeby w trzecim półfinale w obecnym sezonie nie przegrac i nie wbic sobie przysłowiowego hat-tricka.

Petra Kvitova 3.00

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >

Moderator:  rafal08