Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#5421516 - 25/06/2012 00:39 Kocham te spamy
seneka1 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 12/06/2002
To tylko geniusz mogł napisać!
Cytat:

Drodzy w Panu,

Pozdrawiam was szczeg lnie w imie Pana naszego Jezusa Chrystusa, naszego Pana jestem pani pani Monica Patrick z Republiki Kuwejt, jestem zonaty pan Reymond Patrick, kt rzy pracowali z Kuwejt ambasady w Wybrzeze Kosci Sloniowej na dziewiec lat przed smiercia w 2006 roku , Bylismy malzenstwem od jedenastu lat bez dziecka. Zmarl po kr tkiej chorobie, ze trwal tylko cztery dni. Przed smiercia oboje narodzic sie ponownie Christian. Po jego smierci postanowilem nie ozenic lub dostac dziecko poza moim domu malzenskich, kt re w Biblii jest przeciw,

Kiedy m j maz zyje on zlozony suma (2.500 dolar w mln dolar w) w banku w Sloniowej Abidzanie Cote d 'zachodniej Afryce. Obecnie, to pieniadze sa w banku, Ostatnio m j lekarz powiedzial mi, ze nie bedzie trwal przez nastepne osiem miesiecy z powodu problemu raka, kt ry mnie niepokoi najbardziej, to m j skok choroby, Znajac moje warunkiem postanowilem oddanie tego funduszu na organizacji charytatywnej, kt ra bedzie korzystac z tych pieniedzy spos b bede polecic tutaj

cool

Do góry
Bonus: Unibet
#5421624 - 25/06/2012 01:11 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Też to dostałem wink

Czasami pisze też do mnie jakis szeregowiec Ryan, weteran wojny w Iraku i Afganistanie.

Do góry
#5421631 - 25/06/2012 01:13 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
A do mnie James Cameron. Pisze, że zbiera na nowy film.

Do góry
#5421674 - 25/06/2012 01:31 Re: Kocham te spamy [Re: Bzyku]
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
419 scam smile

http://en.wikipedia.org/wiki/Nigerian_scam

Polecam stronkę http://www.419eater.com/html/letters.htm - typ odpisuje na te maile i niejednokrotnie kończy się tym, że oszuści wysyłają kasę jemu grin

Do góry
#5421803 - 25/06/2012 02:11 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
majner Offline
2fast 2furious

Meldunek: 06/11/2001
Takie spamy to średnio raz w tygodniu do mnie przychodzą. Już dawno przestałem je czytać smile

Kiedyś na allegro wystawiłem projektor. Zgłosił się poza aukcją koleś zarejestrowany w Bułgarii, że kupuje ten projektor i żebym wysłał go jego siostrze do Nigerii grin Oczywiście płacił więcej niż moja cena wyjściowa i pisał, że ten sprzęt w Nigerii jest bardzo pożądany laugh

Ech, ludzie z taką wyobraźnią powinni być scenarzystami, poetami, albo pismakami grin

Do góry
#5422571 - 25/06/2012 13:46 Re: Kocham te spamy [Re: majner]
yazsm Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/12/2004
Originally Posted By: majner
Takie spamy to średnio raz w tygodniu do mnie przychodzą. Już dawno przestałem je czytać smile

Kiedyś na allegro wystawiłem projektor. Zgłosił się poza aukcją koleś zarejestrowany w Bułgarii, że kupuje ten projektor i żebym wysłał go jego siostrze do Nigerii grin Oczywiście płacił więcej niż moja cena wyjściowa i pisał, że ten sprzęt w Nigerii jest bardzo pożądany laugh

Ech, ludzie z taką wyobraźnią powinni być scenarzystami, poetami, albo pismakami grin

Na allegro to jest typowe... ile razy nie wystawie jakiegoś sprzetu elektronicznego to dostaję podobne wiadomości ;-) Zawsze odpisuje, ze jezeli wpłaci mi pierwszy to mu wysle i po tym kontakt sie urywa laugh

Do góry
#5422578 - 25/06/2012 14:18 Re: Kocham te spamy [Re: yazsm]
majner Offline
2fast 2furious

Meldunek: 06/11/2001
Originally Posted By: ^.msza[Y
*]Zawsze odpisuje, ze jezeli wpłaci mi pierwszy to mu wysle i po tym kontakt sie urywa laugh
To mnie koleś odpisał, że muszę mu podać nr nadanej przesyłki, żeby mógł zrealizować przelew, bo jego bank tego wymaga laugh

Do góry
#5422643 - 25/06/2012 15:45 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
haku Offline
Lucio Fulci Forever

Meldunek: 22/08/2006
można im odpisać że Kuwejt jest monarchią konstytucyjną, a nie republiką grin

Do góry
#5424293 - 26/06/2012 00:58 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
yazsm Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/12/2004
@majner mi czasem też tak odpisują, ale podaję im niby 'prawdziwy' nr i kasy brak dalej - a jak piszę czy wysłał to brak odpowiedzi laugh

Do góry
#5424468 - 26/06/2012 01:49 Re: Kocham te spamy [Re: Wychowany_Na_Nalewce]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Originally Posted By: Wychowany_Na_Nalewce
Polecam stronkę http://www.419eater.com/html/letters.htm - typ odpisuje na te maile i niejednokrotnie kończy się tym, że oszuści wysyłają kasę jemu grin

Trochę sobie poczytałem te listy i naprawdę świetne są. smile

Do góry
#5451823 - 09/07/2012 17:21 Re: Kocham te spamy [Re: Conrad]
lupus Offline
antimadrista

Cytat:
Od Roberta Morrisa,
Telefon: +447700050028.

Komplementy dnia, jestem Robert Morris, Relationship Manager NatWest Bank plc, tu w Wielkiej Brytanii. Ja skontaktowac sie na wspólną działalność korzystną z uwierzyć, że nie zdradzi mnie na końcu. Podczas audytu rachunków bankowych i usług naszego banku, odkryłem konto depozytowe, które nie funkcjonuje już od jakiegoś czasu. Moja dyskretne dochodzenie ujawnia, że ​​właścicielem tego konta był Amerykanin David Watkins, multi-milionerem sklepie Ropa naftowa, był ofiarą huraganu Katrina w sierpniu 2005 roku. Do tej pory nikt nie wie o jego rachunku bankowego z bankiem NatWest, i mojego dalszego dochodzenia okazało się, że zmarły najbliższa rodzina również zginął w tej tragedii. Konto to posiada GBP18.3 Million (osiemnaście milionów trzysta tysięcy brytyjski złotówki) tylko.

I z Tobą skontaktować jak cudzoziemiec zorganizować z wami transferze dochodów z tego tytułu przed kolejnym badaniu sprawozdań finansowych. Jeśli kierownictwo banku dowiedzieć się, że konto zostało ukryte za te długi, zostanie on zamrożony i pieniądze zostaną zwrócone do banku Skarbu Państwa, jako nieodebrane środków publicznych. Dlatego chcę, żebyś do kandydowania "Beneficjent zagraniczny". Muszę się pełna współpraca aby ta transakcja pracować perfekcyjnie, ponieważ zarządzanie bank jest gotowy do zatwierdzenia natychmiastowe wypłacenie każdemu, kto który zostanie przedstawiony jako beneficjenta do tych pieniędzy. doskonała strategia przeniesienie byłoby wdrożyć w Twoim imieniu prawnie, tak że nikt nie będzie podejrzewał swoich roszczeń.

Z moich pozycji i wpływów tu te pieniądze zostaną ponownie profilowana na swoją korzyść i przekazywane do dowolnego zagranicznego konta bankowego / s będzie nominacji, ale z pewności od ciebie, że te pieniądze pozostaną bezpieczne w areszcie w oczekiwaniu na mój przyjazd do przyłączenia ty dla bezpieczeństwa mojego udziału. Za udział w tej transakcji, otrzymasz 40% całkowitej kwoty. Prosimy o rozważenie tej oferty od razu i przesłanie mi informacji, co następuje: Twoje imię i nazwisko, adres kontaktowy A twój bezpośredni telefon komórkowy numer telefonu, aby umożliwić mi ponowne profil fundusz na swoje nazwisko jako beneficjenta dziedzica. Zapraszam do mnie zadzwonić do dalszych dyskusji i porad dotyczących czego oczekuje się od Ciebie. Będę liczyć na poczucie tajemnicy, aby uniknąć ryzykownego narażenia tej transakcji, biorąc pod uwagę wrażliwość i wielkość tego projektu. Odpowiedz na mój prywatny e-mail: rmorris001@live.com
Jestem z niepokojem oczekuje na Twojej pilnej odpowiedzi, więc możemy zaczynać.

Do góry
#5451828 - 09/07/2012 17:26 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
royalflush Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2008
z 5 lat temu dostałem email (ale to było dosłownie raz w życiu)
jakaś dobra dupeczka z Senegalu zdjęcie nawet wysłała, na początku fajna rozmowa, po paru korespondencjach chciała się spotkać tylko nie miała na bilet i na jakiś wykup z obozu laugh

Do góry
#5452926 - 10/07/2012 17:52 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
Haz$ Offline
$

Meldunek: 30/12/2002
dostałem rachunek chyba w załączniku na 7000e frown

gvb@uwclub.net

Merci beaucoup pour votre achat sur rueducommerce.fr
ensuite sont présentés les détails de la commande.

ton numéro de la transaction: 516617166491
produit LowEnd 2481336970 7116,76 Euro
Nom du client Kamil

mode de rémuneration paiement d’avance
vous verrez les coordonnées de livraison et tous les détails de votre achat dans le dossier joint.

le montant a été autorisée et est attendue en 3 jours,
les détails du paiement, ils sont présents aussi dans le répertoire annexé à l‘émail.

patrze że tani sklep to ch wie co musiałem nabrać grin
www.rueducommerce.fr

Do góry
#5453100 - 10/07/2012 19:15 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
JuN Offline
ATP & WTA Tour

Meldunek: 28/10/2004
ja na

votre numéro de la commande: 338505750374
article Samsung 6173465022 5887,42 Euro

Do góry
#5453198 - 10/07/2012 20:40 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
qbasmuggy Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/03/2003
ja na 5k ojro nabralem towaru laugh

ton numéro de la transaction: 883257732042
produit CompuCase 6119080520 5214,10 Euro

Do góry
#5453609 - 11/07/2012 03:57 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
Piecia Offline
podwórkowy attaché

Meldunek: 23/11/2004
widziałem wzmiankę iż większych zakupach zapewniają transort ciężarówką, ale przy waszych zakupach to chyba jednego tira będzie nawet mało laugh

Do góry
#5453729 - 11/07/2012 04:52 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
Haz$ Offline
$

dostawa tylko na terenie Francji i Belgii trzeba bedzie samemu po to jechać frown

Do góry
#5453749 - 11/07/2012 05:06 Re: Kocham te spamy [Re: Conrad]
eroll Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Jak sprzedawaliśmy (a właściwie próbowaliśmy sprzedać dom) też zgłosił się jeden oszust, jak się później dowiedzieliśmy tzw oszustwa nigeryjskie. Koleś napisał coś w tym stylu:

Jestem żołnierzem, stacjonuję w bazie wojskowej, mam zamrożone w depozycie 10 milionów dolarów, mam dwie córki chcę żeby uczyły się w europejskim kraju i jestem zdecydowany kupić twój dom,,,,oczywiście pisał też że potrzebuje pieniędzy na koszt przyjazdu do polski bo oczywiście nic z tych 10 milionów zielonych nie może chwilowo ruszyć laugh laugh laugh laugh
Ciekawe czy ktokolwiek się na coś takiego łapie, przecież to bajka dobra dla 4-latka.

Do góry
#5453829 - 11/07/2012 12:22 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
rcsade Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 06/10/2006
eroll łapią się na to ludzie, ostatnio było głośno (słyszałem o tym w radiu) że gościu 30tyś dolców wysłał,bo rzekomo miał mieć spadek po rodzinie ze stanów smile

Do góry
#5453940 - 11/07/2012 16:45 Re: Kocham te spamy [Re: JuN]
Gabashvili Offline
a.k.a. "Lyon"

Meldunek: 23/09/2009
Originally Posted By: JuN
ja na

votre numéro de la commande: 338505750374
article Samsung 6173465022 5887,42 Euro

article Nokia 1729728066 6329,39 Euro dobrze2

Do góry
#5453987 - 11/07/2012 17:25 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
lupus Offline
antimadrista

Darowizna od pani Mariam kenneth

DEAREST Bo ym
Jestem wy ej wymieniona osoba z Kuwejtu. Jestem on Petera Kenneth, który pracowa z ambasady Kuwejtu w Wybrze u Ko ci S oniowej na dziewi lat przed mierci w 2004 roku. Byli my ma e stwem od jedenastu lat bez dziecka. Zmar po krótkiej chorobie, która trwa a zaledwie cztery dni.
Przed mierci oboje na nowo narodzi chrze cijaninem. Po jego mierci postanowi em nie o eni lub dosta dziecko poza moim domu ma e skich, które Biblia jest przeciw. Kiedy mój m yje on z o ony sum 2 dolary. 5 mln (dwa miliony pi set tysi cy dolarów) w banku tutaj w Abid anie na koncie przej ciowym.
Obecnie fundusz jest nadal w banku. Ostatnio, mój lekarz powiedzia mi, e mam powa nie chorob , która jest problemem raka. Jeden, który mnie niepokoi najbardziej, to mój skok na wypadek choroby. Znaj c mój stan postanowi em darowa tego funduszu do ko cio a lub osoby, które wykorzystaj te pieni dze na sposób zamierzam poucza dokumencie. Chc ko ció , który b dzie korzysta z tego funduszu do domów dziecka, wdowy, propagowanie s owa Bo ego i wysi ku, e dom Bo y jest zachowana.

Biblia si nam zrozumie , e b ogos awiony jest r ka, która daje. Wzi em t decyzj , bo nie ma adnego dziecka, które b d dziedziczy te pieni dze i moja rodzina m a nie s chrze cijanami i nie chc mojego m a stara , aby by u ywane przez niewiernych. Nie chc sytuacji, w której pieni dze te zostan wykorzystane w sposób bezbo ny. Dlatego jestem podj cia takiej decyzji. Nie boj si mierci, st d wiem, dok d id . Wiem, e mam zamiar by na onie Pana. Exodus 14 vs 14 mówi, e Pan b dzie walczy moim przypadku i trzymam mój pokój.
Nie potrzebuj adnej komunikacji telefonicznej w tej kwestii z powodu mojego zdrowia st d obecno mojego m a krewnych jest wokó mnie zawsze nie chc , by wiedzieli o tym rozwoju. Z Bogiem wszystkie rzeczy s mo liwe. Jak tylko otrzymamy odpowied dam ci kontakt z bankiem tutaj w Abid anie. Pragn ci i ko ció zawsze modli si za mn , bo Pan jest moim pasterzem. Moje szcz cie jest to, e y em yciem godnym chrze cijaninem. Kto, e chce s u y Panu musi s u y Mu w duchu i prawdzie. Prosz zawsze modlitw przez ca e swoje ycie.
odpowiedz mi na wi cej informacji-tych, w swojej odpowiedzi da mi pokój w zaopatrywaniu innego ko cio a lub osob do tego samego celu. Prosz mnie zapewni , e b dzie dzia a odpowiednio jak stwierdzi em w niniejszym dokumencie. Nadziej , e otrzymamy odpowied .

Wy lij mi nast puj ce informacje jak na poni ej.
Wasze imiona i nazwiska ...........................
Adres ..........................................
Wiek ................................................. ...
Zawód ..........................................

Zdj cie ..............................................
Nadal b ogos awi w Panu.
Wasz w Chrystusie,
Pani Mariam kenneth

Do góry
#5471381 - 24/07/2012 17:14 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
lupus Offline
antimadrista

Drodzy Kochani

Jestem Pani Carolyn Akins ze Stanów Zjednoczonych Ameryki. Jestem bezdzietny i wdową. Jestem żonaty do końca James Elmer Akins. Mój mąż wstąpił do służby zagranicznej w 1954 roku i pracował we Włoszech, Francji, Syrii, Libanie, Kuwejcie i Bagdadzie przed powołaniem do góry postu Departamentu Stanu energii w 1968 roku. Mój mąż awansował z dyrektora paliw i energii w USA Departament Stanu do ambasadora USA w Arabii Saudyjskiej we wrześniu, 1973.He zmarł 15 lipca 2010 po ataku serca. postanowiłem nie żenić ponownie lub uzyskać dziecka poza moim francuskim domu.

I walczył z rakiem szpiku kostnego 11 lat przed śmiercią, problemy zwłókniającego i słuchu w wyniku niepożądanych. Byliśmy małżeństwem przez trzydzieści sześć lat bez dziecka. Kilka miesięcy temu mój lekarz poinformował mnie, że mam mniej niż 2 miesiące życia ze względu na stan mojego raka.

Mój mąż ma kaucji rachunek powierniczy w wysokości £ 7 milionów Sterling funta brytyjskiego w banku w Anglii. Chcę zainwestować te środki na organizację charytatywną w innym celu poprawy ludzkości. Biorę tę decyzję, ponieważ nie mam dziecka, które będą dziedziczyć ten fundusz i nie mogę uwierzyć, moich krewnych, ponieważ byli wrogo nastawieni do mnie, odkąd choruje na raka.

Jak tylko otrzymam odpowiedź, będę informować mojego prawnika, aby pomóc w wydaniu funduszy dla Ciebie. Chcę, żebyś korzystać wyłącznie z tego funduszu, aby pomóc mniej uprzywilejowanych i budować domy domów dziecka.

Łaska Boża zachęca mnie do tego śmiały step.Please również zapewniają mnie, że będzie działać odpowiednio jak stwierdziłem w niniejszym dokumencie.

Odpowiedz mi na mój prywatny adres e-mail:

Niech Bóg wam błogosławi.

Pani Carolyn Akins

Do góry
#5471391 - 24/07/2012 17:18 Re: Kocham te spamy [Re: lupus]
mazik Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/04/2008
Bidulka frown to trzeba jej pomóc!

Do góry
#5519423 - 31/08/2012 13:42 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
Haz$ Offline
$

My name is Kassie Deck.
I don't know why but I LOVE to have sex quickly and without a prelude, absolutely in any place.
When I saw your profile, I realized that I'm possessed by your internal force which sparkles in your eyes...
Shall we meet and spend some time together?

You can find me here: http://www.kassie-deck.us.org/

Excuse me for being so straight with you =)
All yours, Kassie

tej też by się przydała pomoc grin

Do góry
#5519570 - 31/08/2012 18:46 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
Sabelius Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/08/2010
Chyba raczej homonto laugh

Do góry
#5519582 - 31/08/2012 19:27 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
Mitul Offline
Villain

Meldunek: 27/08/2004
*chomąto tongue

musiałem tongue

Do góry
#5541043 - 14/09/2012 17:00 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
qbasmuggy Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/03/2003
28k ojro do wyjęcia, ale trzeba 'wiedziec ezyk angielski' laugh

Dzien dobry!
Jestesmy Miedzynarodowzy Medyczny Service, szukamy pracownikow,
ktorzy beda rowniez naszymi przedstawicielami.
Proponujemy stanowisko menedzera na poletat. Wybieramy najlepszych
pracownikow i prawdopodobnie, moze to byc ty! Postaraj sie, jesli czujesz,

zaufanie i jestes gotowy, aby byc naszym przedstawicielem.

Jako pracownik nalezy wyraznie wypelniac wymagaia naszej firmy:
1.Wiedziec ezyk angielski.
2. Umiejetnosci interpersonalne.
3. Wiedza konwersacyjnego angielskiego.
4. Komputerowa wiedza.
5.Odpowiedzialne podejscie do pracy.

Nasza firma nigdy nie zatrzymuje sie w tym samym miejscu, to znaczy:
- Staly rozwoj i postep jest nasza zasada, a dbalosc o szczegoly,
zastaw naszego sukcesu!
- Stale doskonalenie techniki pracy z naszymi klientami.
- Ciagly rozwoj nowych kierunkow.
- Wprowadzenie nowych technologii i promowanie podnoszenia na jakosciowo
nowym poziomie swiadczonych uslug.
- W poglebionej analizie potrzeb naszych klientow, nic nie pozostaje
bez uwagi!

Wynagrodzenie: 28,000 EUR na rok

Liczba wolnych miejsc jest ograniczona, zeby uczestniczyc wyslij nam
swoje CV, podamy Panstwu wiecej informacji na temat pracy.
Nasi menedzerowie sa gotowi odpowiedziec na wszelkie pytania,
skontaktuj sie z nami w kazdej chwili: support@dio-med.com

Do góry
#5541047 - 14/09/2012 17:06 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
JuN Offline
ATP & WTA Tour

Meldunek: 28/10/2004
6 minut temu tez to dostalem smile niezla baze musza miec

Do góry
#5548404 - 19/09/2012 00:56 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
lupus Offline
antimadrista

4 tys euro na start smile

Witam Państwa.

Mam na imię Candy Fang. Pracuję w jakości managera ds. personalnych w międzynarodowej agencji nieruchomości. Jeśli wciąż Państwo szuka dodatkowy zarobek, obowiązkowo zapoznajcie się z informację.

Proponujemy Państwu stanąć naszym partnerem u siebie w obwodzie. Wynagrodzenie od czterech tysięcy euro na miesiąc. Przewidziano 2 typy współpracy. Pełne zatrudnienie albo wolny grafik roboczy.

Stawszy się naszym partnerem, Państwo otrzyma prawną, materialną, również informacyjną pomoc. Państwo będzie mieć własnego prawnika i instruktora. To duże doświadczenie dla Państwa. Również Państwo otrzyma dyplom naszej firmy, podpisany przez kierownika.

Stawszy się naszym partnerem, Państwo zmoże nadawać jakiekolwiek usługi, powiązane z majątkiem.
-zakup, sprzedaż i pilny odkup nieruchomości z dowolną wartoścą.
-Dzierżawa powierzchni pod fabryki i zakłady.
-naprawcze prace, załatwienie jakichkolwiek dokumentów.

Do góry
#5548483 - 19/09/2012 01:29 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
Mitul Offline
Villain

chyba musze koniecznie stawszy sie ich partnerem jak najszybciej smile

Do góry
#5549168 - 19/09/2012 04:02 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
Piecia Offline
podwórkowy attaché

Meldunek: 23/11/2004
W obecnych czasach to świetna propozycja, tylko żyć.

Do góry
#5553164 - 21/09/2012 16:58 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
OuLuBack Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/04/2010
Najpierw mysleli ze polsce jest duzo gejow to wysylali spamy z wazelina laugh teraz mysla ze w polsce jest duzo murzynow to wysylaja spamy o prace laugh

Do góry
#5553632 - 21/09/2012 22:48 Re: Kocham te spamy [Re: Mitul]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Mitul
chyba musze koniecznie stawszy sie ich partnerem jak najszybciej smile

Moim zdaniem nie powinieneś odpisywać na te propozycje, które są w tym temacie podawane, bo może być to zwykłe oszustwo i ktoś oferując współpracę, oczekuje zaliczki, a gdy już ją (od Cienie na przykład) otrzyma, może zniknąć, dlatego sądzę, że część, a nawet wszystkie te wiadomości rozsyłane pod nazwą spam mogą być oszustwem.

Do góry
#5553651 - 21/09/2012 23:03 Re: Kocham te spamy [Re: Master.com back]
dondo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 08/02/2007
Haha, Master, przeciez on to napisał dla jaj smile

Do góry
#5553680 - 21/09/2012 23:18 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
wHiTe_StAr Offline
Fundator

Meldunek: 15/11/2004
dobrze że go uświadomiłeś... blush

Do góry
#5553686 - 21/09/2012 23:20 Re: Kocham te spamy [Re: wHiTe_StAr]
dondo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 08/02/2007
smirk Mamy Cię! laugh

Do góry
#5629509 - 14/11/2012 16:20 Re: Kocham te spamy [Re: dondo]
lupus Offline
antimadrista

Cytat:
Hello dear new friend,
How are you today? I hope you are fine.
My name is Rita,I am kind, flexible, responsible, curious, easy-going, romantic and sensual. I prefer active way of life style. My dream is to spend time and share life with a partner, who will be my lover and friend,if you're interested with my proposal here is my address I will be waiting for your email

Do góry
#5629512 - 14/11/2012 16:26 Re: Kocham te spamy [Re: lupus]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Originally Posted By: lupus
Cytat:
Hello dear new friend,
How are you today? I hope you are fine.
My name is Rita,I am kind, flexible, responsible, curious, easy-going, romantic and sensual. I prefer active way of life style. My dream is to spend time and share life with a partner, who will be my lover and friend,if you're interested with my proposal here is my address I will be waiting for your email

odpowiedz; im more of a cat person grin

Do góry
#5629935 - 14/11/2012 23:53 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
kazow Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/11/2004
Want to start earning 600£ per day fully automatically?

Guaranteed risk free and free of any costs.

My name is Dr. James Petersen, bsd,PhD.
I was the Head Software engineer for the
London Stock Exchange (LSE) from 1993 to 2004.

I want to introduce you to an amazing
System i have developed,
from which you will earn up to 600£
per day and more!

Download for free and start making big $
http://clickerama.info/sordnagelof?e=sBnLy8GQ392b6F2aN&m=500010&l=0.

There are no costs involved and it is completely legal!
Simply download the RBP Application and see how easy
it is to generate a large income from your own Computer.

Learn how to:
- Make 600£ per day risk-fee!
- Work from home!
- Decide when and how much you work!

Download for free and start making big $
http://clickerama.info/sordnagelof?e=sBnLy8GQ392b6F2aN&m=500010&l=0.

Do góry
#5744872 - 02/02/2013 15:55 Re: Kocham te spamy [Re: seneka1]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
"Dzień dobry!

Jestem kadrowym managerem dużego międzynarodowego holdingu!
Teraz ostro potrzebujemy współpracowników na terytorium Polski.

Nasza firma zajmuje się rozwiązaniami gospodarskimi dla wprowadzenia najnowszych technologii.
Na dzień dzisiejszy mamy dość rozległą klientelę w Europie, ale nie jesteśmy w stanie objąć średnich klientów.
Do zajmowania tej niszy nam są potrzebne regionalni przedstawiciele, które potrafią prowadzić drobne transakcji.
Nadajemy pierwotne nauczanie, akordową opłatę i opłacane wakacii.
Średni dochód przy niepełnym wymiarze czasu od 2 do 3 tysięcy euro.

Wszystkie zainteresowane osoby proszę o przesyłanie listów za dokładniejszymi detalami na podany adres e-mail.
W liście należy wskazać numer telefonu, miasto pobytu.
Jest to również bardzo pożądane przymocować swoje CV - to istotnie zwiększy szanse na sukces.

Nasz e-mail: Wendi@pracapolsk.com.

Z najlepszymi życzeniami
Kadrowy manager"

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >

Moderator:  Biszop, rafal08