mistrzowie świata... jeden zakład mam nie rozliczony (figuruje jako pending) od dwóch i pół miesiąca... pisałem, dzwoniłem i nic... amatorzy najwyższej klasy... pieniądzy bym tak nigdy nie wpłacał, ale wygrałem w konkursie na zagranicznym forum parę dolarów...
z o ® r o
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
Potrzebują bardzo pieniędzy na wypłaty bo mają sporo zaległych. A najłatwiej je zdobyć przez anulowanie wygranych zakładów, przegrane na to samo zdarzenie oczywiście są ważne. Dobrze, że już przynajmniej z pistoletami nie latają.
Veride to samo zagrałem dzisiaj w nocy over 81 Memphis , również miałem zwrot , fakt to był błąd bo linia na mecz była 174.5 a punkty rozłożyli na mecze odpowiednio 81 Grizzlies i 79 Wilki razem tylko 160.
Pamiętam linie 6.5 pkt Nowitzkiego i to rozliczyli ale w dublach.
Czasem mają mecze tenisa które już się skończyły lub kończą i robią zwroty ale raz rozliczyli mecz Robredo w singlu.
Na live można przyciąć czasem jak dają mecz piłki nożnej np.Premiership
Gra ktoś tam ???? Podobno bardzo się poprawili jeśli chodzi o wiarygodność. Oferują dziś (tylko) bonus (a właściwie free play) 100 % od 100 $ . Czy ten free play od zwykłego bonusu różni się tylko tym że trzeba obrócić go aż 7 razy czy to po prostu free bet ???