klakiers
old hand
Meldunek: 27/02/2003
Quote: #5 Sun 4/2 15:00 Udinese - Parma typ: Parma +0.5 and +1 kurs: 1.952 buk: Pinnaclesports
Mam pytanie w związku z tym typem a mianowicie jak będzie rozliczony jeśli Udinese wygra różnicą jednej bramki ponieważ wtedy pół stawki przegrywa a pół jest zwracana jeśli sie nie myle, pytam bo nie chce aby potem były jakieś nieporozumienia, pozdrawiam
Quote: #5 Sun 4/2 15:00 Udinese - Parma typ: Parma +0.5 and +1 kurs: 1.952 buk: Pinnaclesports
Mam pytanie w związku z tym typem a mianowicie jak będzie rozliczony jeśli Udinese wygra różnicą jednej bramki ponieważ wtedy pół stawki przegrywa a pół jest zwracana jeśli sie nie myle, pytam bo nie chce aby potem były jakieś nieporozumienia, pozdrawiam
Powiem tak: szukalem typu x2 na ten mecz ale albo buki nie oferuja tego albo kursy mnie nie satysfakcjonowaly, wiec postanowilem wziac ten z Pinnacle. Jesli chodzi o mnie to po prostu w razie remisu lub wygranej Parmy typ jest wygrany, w razie porazki (nawet jedna bramka) uznam ze typ jest nietrafiony, czyli innymi slowy ty wygrywasz ten pojedynek. pozdro!