#5463233 - 19/07/2012 01:07
Re: Koszulki mecz.pl - jakiego produktu byście oczekiwali?
[Re: fechu]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Parę słów ode mnie: Koszulka, oczywiście, że tak. Ja jednak bym preferował t shirt. W golfa nie gram, więc u mnie polo odpada. Mysle, ze takich ja ja osob troche jest i nie widze wielkiego problemu aby przygotować projekt t shirt oraz polo. Koszulkę dobrej jakości można mieć w rozsądnej cenie. Nie widzę sensu płacić ponad 100 zł za kawałek materiału. Za polowe tej ceny można mieć bawełnianą koszulkę 180g. Bardzo dobrej jakości była ta koszulka Sportingbet mecz.pl, mam ją do teraz, a upłynęło już sporo czasu. Moim zdaniem taka koszulka powinna mieć jakąś ciekawa grafikę na klacie, a na plecach wersja do uzgodnienia, a na ramieniu napis mecz.pl. Najważniejsze aby nie była przeladowana grafikami. Nick z forum + numer? Nick z forum + liczba postów Albo jakieś ciekawe motto, niekoniecznie sportowe. Kiedyś jakiś forumowy wieszcz po nieszczęśliwej miłości przemówił tak: "Zdradziłaś mnie szmato... i to z Miedziorytem... Nie przeszkadzało ci wczale... że miał odstającą pyte..." Tylko wtedy się nie śmiała kiedy odstającą pyte miedzioryta w ustach miała.
|
Do góry
|
|
|
|
#5463512 - 19/07/2012 03:07
[Re: Conrad]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
W związku z tym iż najlepiej działa sie na przykładach, pokaże wam 2 projekty. Moim zdaniem udane, czyli grafika na klacie + napis na plecach. Takiego produktu mniej wiecej bym oczekiwał, prosty nadruk + ciekawy napis.   Ta druga koszulka zdecydowanie lepiej wygląda na żywo niz na tym projekcie.
|
Do góry
|
|
|
|
#5525105 - 04/09/2012 03:49
[Re: Lamer]
|
addict
Meldunek: 09/11/2005
|
więc tak panowie z racji tego iż jest zastój w temacie porozumiałem się z panem adminem w sprawie projektow koszulek jako iż reprezentuje agencje reklamową moglibysmy zrobić takie koszulki http://allegro.zapodaj.net/images/9267b28d8a57.jpg http://allegro.zapodaj.net/images/1282fdbdb15b.jpgnadruk na koszulce robiony profesjonalną drukarką natomiast na polówce wzór haftowany, gramatura koszulek 190 robiliśmy już wiele takich projektów jeszcze nie mieliśmy reklamacji ,że koszulka zrobiła się szmata po jednym praniu na koszulkach z tyłu można umieść nick jeżeli ktoś ma życzenie co do ceny najpierw zobaczymy czy będą chętni to wszystko wtedy opisze
|
Do góry
|
|
|
|
#5525117 - 04/09/2012 03:55
[Re: Qlimax]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
ja nadal chętny, na polówkę... z tym że chciałbym aby był nick + napis charakteryzujący daną osobę, np. 'na pełnejjj... kurrr'
|
Do góry
|
|
|
|
#5525381 - 04/09/2012 17:15
[Re: Pindol]
|
Oszust i... dzida!!!
Meldunek: 26/12/2005
|
ja nadal chętny, na polówkę... z tym że chciałbym aby był nick + napis charakteryzujący daną osobę, np. 'na pełnejjj... kurrr' Cendruś chyba by nie chciał czegoś takiego Za to Ty będziesz mógł się wozić po mieście ze swoim nickiem. Pindol = Penis, członek męski, fjut  haha .
|
Do góry
|
|
|
|
#5525385 - 04/09/2012 17:22
[Re: Cendruś]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/03/2012
|
ja nadal chętny, na polówkę... z tym że chciałbym aby był nick + napis charakteryzujący daną osobę, np. 'na pełnejjj... kurrr' Cendruś chyba by nie chciał czegoś takiego Za to Ty będziesz mógł się wozić po mieście ze swoim nickiem. Pindol = Penis, członek męski, fjut  haha . Cendruś: Pocałuję się w pindolka. Pindol: Och, aleś ty wysportowany! Cendruś: No wiesz, joga. Kminisz ziom? 
|
Do góry
|
|
|
|
#5525440 - 04/09/2012 18:40
[Re: Sztrop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/03/2005
|
Chetnie bym sie zaopatrzył, ale bez nicku bo moj jest chujowy ta, twój chujowy...
|
Do góry
|
|
|
|
#5525475 - 04/09/2012 19:48
[Re: Qlimax]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2007
|
więc tak panowie z racji tego iż jest zastój w temacie porozumiałem się z panem adminem w sprawie projektow koszulek jako iż reprezentuje agencje reklamową moglibysmy zrobić takie koszulki http://allegro.zapodaj.net/images/9267b28d8a57.jpg http://allegro.zapodaj.net/images/1282fdbdb15b.jpgnadruk na koszulce robiony profesjonalną drukarką natomiast na polówce wzór haftowany, gramatura koszulek 190 robiliśmy już wiele takich projektów jeszcze nie mieliśmy reklamacji ,że koszulka zrobiła się szmata po jednym praniu na koszulkach z tyłu można umieść nick jeżeli ktoś ma życzenie co do ceny najpierw zobaczymy czy będą chętni to wszystko wtedy opisze W mojej opinii pierwszy projekt bardzo fajny natomiast drugi to troszke biednie to wyglada jesli chodzi o ten napis.
|
Do góry
|
|
|
|
#5525565 - 04/09/2012 21:54
[Re: Zimon]
|
addict
Meldunek: 09/11/2005
|
więc tak panowie z racji tego iż jest zastój w temacie porozumiałem się z panem adminem w sprawie projektow koszulek jako iż reprezentuje agencje reklamową moglibysmy zrobić takie koszulki http://allegro.zapodaj.net/images/9267b28d8a57.jpg http://allegro.zapodaj.net/images/1282fdbdb15b.jpgnadruk na koszulce robiony profesjonalną drukarką natomiast na polówce wzór haftowany, gramatura koszulek 190 robiliśmy już wiele takich projektów jeszcze nie mieliśmy reklamacji ,że koszulka zrobiła się szmata po jednym praniu na koszulkach z tyłu można umieść nick jeżeli ktoś ma życzenie co do ceny najpierw zobaczymy czy będą chętni to wszystko wtedy opisze W mojej opinii pierwszy projekt bardzo fajny natomiast drugi to troszke biednie to wyglada jesli chodzi o ten napis. jeżeli chodzi o koszulki polo mamy troche mniejsze pole do popisu ponieważ hafciarka nie wykona takich jakiś drobnych elementów projekty muszą być proste i przejżyste dla też tak wygląda projekt a masz moze jakis pomysł na urozmaicenie drugoego projektu
|
Do góry
|
|
|
|
#5528331 - 06/09/2012 23:29
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/03/2004
|
Mam projekt koszulki w glowie...tylko potrzebuje troche czasu by przedstawic ow projekt uzytkownikom forum mecz.pl Jezeli sie nie "pali" to gotowy projekt bedzie na 5 listopada, dlaczego tak pozno? Do 20 wrzesnia jestem jeszcze w stanach. Potrzebuje troche czasu by po powrocie doisc do siebie , pozalatwiac to i owo. Wstepnie przedstawie swoja wizje. Czolowa strona koszulki to zbior zmontowanych roznych dyscyplin sportowych, przenikajacych sie wzajemnie + logo mecz.pl. Plecy, to zbior z dzialu" wklej kuponika". Druga propozycja na czolowa strone koszulki, to glowy uzytkownikow, czy tez chcacych zakupic koszulki. Oczywisci glowy , czytaj fotografie , zostana przerobione na grafiki tak jak moj avatar, a wiec osoba, tak naprawde nie bedzie rozpoznawalna. Plecy jak w/w. lub inna wersja, dyscypliny z przodu, glowy z tylu.
Pozdrawiam i czekam na odzew. Big
|
Do góry
|
|
|
|
|
|