Przedstawienie systemu SBL
Książka to zbiór schematów, które opisują jak należy się zachować w przypadku różnych sytuacji, w zależności od spotkań, kursów, drużyn, dyscyplin. Zadanie grającego ogranicza się jedynie do wyboru odpowiedniego schematu i typowania zgodnie z zawartymi w nim instrukcjach. Dochód z jednej gry może wynieść kilkaset% postawionej stawki. W momencie, kiedy gra nie ułoży się pomyśli grającego wygrane są niższe, czasem nawet tylko, około, 1% co oczywiście nie jest niczym szczególnym, ale co najważniejsze nie traci się swoich zainwestowanych pieniędzy. Grając systemem może się zdarzyć zejść lekko na minus, ale jest to naprawdę rzadkość a po dokładnym zapoznaniu się lekturą i nabraniem odrobiny doświadczenia jest to praktycznie niemożliwe.
Aby słowa moje stały się bardziej wiarygodne przedstawię na podstawie kilku spotkań, jakie zyski przyniósłby system SBL:
Piłka Nożna:
Manchester United - 2.20 remis - 3.10 FC Liverpool - 3.10
Mecz zakończył się wynikiem 1:0;
Zysk z tego spotkania wyniósł od kilku do około 80% postawionej stawki. Wysokość ewentualnej wygranej zależała tu od typującego, jego doświadczenia i ogrania systemem SBL.
Po przeczytaniu książki gracz nabiera wprawy a jego wygrane mogą być bardzo wysokie.
Warto dodać, że jeżeli mecz trwałby jeszcze jakiś czas i zakończyłby się zwycięstwem Liverpoolu, także byś wygrał!
Tenis:
mecz: J. Henin-Hardenne - E. Dementieva zakończył się wynikiem 1:2.
Zysk z tego spotkania wyniósł do około 800% postawionej stawki i tak jak w poprzednim przykładzie wysokość wygranej zależy tylko i wyłącznie od typującego.
Koszykówka:
Olympiakos Pireus 1,45 FC Barcelona 2,50
Mecz się zakończył zwycięstwem Barcelony. Zysk wyniósł w tym spotkaniu ponad 1000% postawionej stawki.
Powyższe przykłady są tylko „wersją demo”, z oczywistych przyczyn nie mogę przedstawić wszystkich możliwości tego systemu.
Uwaga: Wszystkie podane powyżej kursy są zgodne z rzeczywistymi Kursami dla tych spotkań a wygrane nie są wyolbrzymione lub jeszcze w jakiś inny sposób zmienione. Aby moje słowa były bardziej wiarygodne, gwarantuję, że jeżeli po przeczytaniu okaże się inaczej zwrócę Ci pieniądze.
Jeżeli jesteś zainteresowany kupnem książki formularz do zamówienia jest na stronie
www.polinwest.com.pl/snb.htmTytuł: „Sposób na bukmachera”
Autor książki:Michał Polczyk
Wydawnictwo: Polinwest
Numer ISBN:83-923791-0-1
strona internetowa:
www.polinwest.com.pl/snb.htm-------------------------------------------------------
To jest e-mail od nich opisujacy system. Najbardzie zainsteresowalo mnie to:
Olympiakos Pireus 1,45 FC Barcelona 2,50
Mecz się zakończył zwycięstwem Barcelony. Zysk wyniósł w tym spotkaniu ponad 1000% postawionej stawki. wiece dajemy Barce za 100zl x2.5 = 250zl
250/100 * 100% = 250% zysku
Gdzie tutaj kolejny "ełgeniusz" widzi 1000%
przeciez to dziecko w podstawowce obliczy