ciacho1984
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/09/2004
Moze ktos napisac o programie referencyjnym, polecilem kolege,zarejestrowal sie z podanego przezemnie linka z moim ID,wplacil 100 zl, kiedy dostane za to jakis bonus?
ale mogłem wypłacić to co miałem ponad bonus... grosze... chciałem sprawdzić sobie jak to działa... (miałem ponad 10 euro)
owszem wypłacili te grosze... ale zabrali bonus... a o tym nie wiedziałem... inaczej bym tego nie wypłacił... wolałbym sobie pograć i obrócić... kurewa... może napisze maila to cofną tą operację...
Quote: Moze ktos napisac o programie referencyjnym, polecilem kolege,zarejestrowal sie z podanego przezemnie linka z moim ID,wplacil 100 zl, kiedy dostane za to jakis bonus?
dostaniesz 40 PLN gdy Twój kolega obróci 3x po minimalnym kursie 1,2 Tez niedawno grałem z refa i mój polecający już dostał te 10 Euro = 40 PLN !
hmmm w godzine bonus w casynie popłynięty na blach jacku...powiedzmy tak... co 3-4 rozdanie oni maja 21 z dwóch kart...dobierasz karty najczescierj wyjezdzasz powyzej 21..a jesli bys nie dobrał...to oni z dwoch kart byliby i tak lepsi...nigdy tam nie wpłace kasy:].. acha grałem za 50 centów jako stawke
moze ktos pomoc:wchodze na 10euro gratis do kasyna i mam buy chips sell chips i balance chips 10e.co trzeba zrobic dalej bo jak wchodze na gre high-low to pokazuje mi ze gram za ,,fun money" czy musze da buy chips?
do grajacych w kasynie: czy obrót 25 razy mozna traktowac w ten sposób:gram za 10e jest 3(karta)gram ze bedzie wyzej trafaiam i mam 11,moge zrobic Callect tzn zaliczam i przestaje grac czy to jest 1 obrót juz?
Niezłe wałki w Black Jacku robią...Stawiam 1E i mam dobre karty, czekam aż komputer odsłoni swoje, a tu wyskakuje okienko "Gra jest w tym momencie niedostępna" i kasa którą dałem do stawki przepada....haha
Quote: do grajacych w kasynie: czy obrót 25 razy mozna traktowac w ten sposób:gram za 10e jest 3(karta)gram ze bedzie wyzej trafaiam i mam 11,moge zrobic Callect tzn zaliczam i przestaje grac czy to jest 1 obrót juz?
Quote: a obrot zrobiles?? wiesz ze trzeba grac kursami przynajmniej 1,6?
Obrotu bonusa jeszcze nie zrobiłem, ale tu nie chodzi o bonus tylko o możliwość wypłaty depozytu. Czy depozyt też należy obrócić na tych samych zassadach co bonus? Wydaje mi sie, że nie tym bardziej dziwi mnie możliwość wypłaty: 0 PLN. Ma ktoś też tak ?
nie mozna nic wyplacic przed zrobieneim obrotu, co by to byl dla nich za interes jakbys wplacil dostal bonusa wyplacil depozyt i gral za ich kase