http://www.gutschein.at/anf/wettundgwinn.php Trzeba wpisac swoje dane do rubryk obok i przyślą bon na na maila na kwote 10 euro. Bon niby trzeba wykorzystać w klonie bet-at-homa bukmacherze "betol". Identyczna firma jak Bet-at-home.Ja osobiście wykorzystałem w Bet-at-home. Nie wiem czy oni wysyłają dla wszystkich czy tylko wybiurczo ale ja dostałem.POLACY DO BOJU
#557769 - 13/04/200619:40Re: 10 Euro w formie Bonu
padik
Pooh-Bah
Meldunek: 15/01/2002
I teraz wlasnie wplynelo do nich 720 maili od polskich uzytkownikow... w tym jeden ode mnie... blagam... nie wpisujcie wszystkich swoich maili bo nic nie dostaniemy... pozdr.
Quote: I teraz wlasnie wplynelo do nich 720 maili od polskich uzytkownikow... w tym jeden ode mnie... blagam... nie wpisujcie wszystkich swoich maili bo nic nie dostaniemy... pozdr.
PRzychylam się do tej prośby, lepiej te 40zł niż NIC
Quote: I teraz wlasnie wplynelo do nich 720 maili od polskich uzytkownikow... w tym jeden ode mnie... blagam... nie wpisujcie wszystkich swoich maili bo nic nie dostaniemy... pozdr.
PRzychylam się do tej prośby, lepiej te 40zł niż NIC
Ja sądzie żę bedzie tak po kilka będą ludzie wysyłac i będzie lipa z kasy. Ja nie musze się martwić. Wyniuchałem wcześnie darmową kase, gdy Polacy jeszcze nie zaczeli zawalać skrzynki dla nich.