Strona 1 z 5 1 2 3 4 5 >
Opcje tematu
#562096 - 22/04/2006 07:48 Barcelona, Casablanca 24.04 - 30.04
Rusty Offline
aka Schranzer

Meldunek: 16/01/2005
Open SEAT Godó 2006

Place: Barcelona, Spain
Draw: S56 D24
Surface: Clay
Prize:
$1,000,000

INFO:
-----
Oficjalna strona turnieju
-----
Draws: Singles ||
Doubles || Singles QF
-----
Plan gier: Order of Play
-----
Scoreboard: FLASH
-----

================================

Grand Prix Hassan II

Place: Casablanca, Maroco
Draw: S32 D16
Surface: Clay
Prize:
$380,000

INFO:
-----
Oficjalna strona turnieju
-----
Draws: Singles ||
Doubles || Singles QF
-----
Plan gier: Order of Play
-----
Scoreboard: HTML
-----

================================

• Baza Linków
  • Regulamin KT
  • Podsumowanie Dnia
  • Nowy CZAT Tenisowy mecz.pl

• Edited by Schranzer (23/04/2006 23:01)

Do góry
    Bonus: Unibet
    #562097 - 22/04/2006 07:51 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Rusty Offline
    aka Schranzer

Zapisy do XIV edycji Konkursu Tenisowego

W poprzedniej edycji pula nagród wyniosła ponad 2300 zł.

W XIV edycji mamy zagwarantowane 2000 zł od sponsora Bet24.com + suma wpłat wpisowego uczestników konkursu

Wpisowe do konkursu: 50zł.

Zapraszamy.

Edited by Goget (24/04/2006 16:07)

Do góry
    #562098 - 23/04/2006 19:00 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    pettersen Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2005
    PONIEDZIAŁEK, 25 Kwiecień 2006

Open SEAT Godó 2006

Kort Centralny, start 10.45 AM
    A Pavel (ROM) vs N Almagro (ESP)
    Martin/Robredo vs Suk/Vik (możliwa zmiana kortu)
    Not before 2:30 PM
    V Spadea (USA) vs (WC)A Costa (ESP)
    Not before 5:00 PM
    (10)J Ferrero (ESP) vs K Vliegen (BEL)
    (15)C Moya (ESP) vs (Q)E Korolev (RUS)

Kort 1, start 10.45 AM
    (14)D Tursunov (RUS) vs (WC)C Cuadrado (ESP)
    (Q)S Galvani (ITA) vs (13)G Monfils (FRA)
    (WC)M Granollers-Pujol (ESP) vs A Murray (GBR)
    F Lopez (ESP) vs (Q)I Klec (SVK)
    (Q)I Navarro Pastor (ESP) vs (16)P Srichaphan (THA)

Kort 3, start 10.45 AM
    T Gabashvili (RUS) vs (11)I Andreev (RUS)
    T Zib (CZE) vs (WC)G Blanco (ESP)
    P Mathieu (FRA) vs J Marin (CRC)
    (Q)D Gimeno-Traver (ESP) vs N Djokovic (SCG)

kort 4, start 2.00 PM
    S Wawrinka (SUI) vs N Lapentti (ECU)
    P Kohlschreiber (GER) vs R Sluiter (NED)

Grand Prix Hassan II

Kort Centralny, start 2.00 PM
    DI MAURO, Alessio (ITA) vs EL AAREJ, Mounir (MAR)
    CLEMENT, Arnaud (FRA) vs MONACO, Juan (ARG)
    OUAHABI Talal(MAR)/ZIADI Mehdi(MAR) vs EL AAREJ Mounir (MAR)/TAHIRI Mehdi (MAR)

Kort 2, start 12.00 AM
    BERLOCQ, Carlos (ARG) vs MAHUT, Nicolas (FRA)
    SEPPI, Andreas (ITA) vs PHAU, Bjorn (GER)
    GARCIA-LOPEZ, Guillermo (ESP) vs MELZER, Jurgen (AUT)

Kort 3[, start 1.00 PM
    SAOUDI, Slimane (ALG) vs SKOCH, David (CZE)
    RAMIREZ-HIDALGO, Ruben (ESP) vs VANEK, Jiri (CZE)
    MARACH Oliver (AUT)/TIPSAREVIC Janko (SCG) vs BRACCIALI Daniele (ITA)/SEPPI Andreas (ITA)

Edited by Schranzer (23/04/2006 20:55)

Do góry
    #562099 - 23/04/2006 21:45 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    T3NnIs Chi3F Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 21/08/2003
    "Na zimno" bez kursów

BARCELONA

A Pavel (ROM) vs N Almagro (ESP)

To już nie jest ten Rumun jak za dawnych lat jak potrafił ładnie namieszac w drabince RG, widać, że to juz nie te lata i nie ma tej świeżości. Nie można powiedzieć tego o moim ulubionym tenisiście z Murcii, oglądałem Ziomka ostatnio w Walencji i musze powiedzieć że bardzo podoba mi się jego styl gry a przede wszystkim charakter i to serce do walki. Zostawia on na korcie cały swój fach tenisowy i za to go cenie. W obecnej formie u siebie w Hiszpanii Pavel nie powinien byc dla Nicolasa żadną przeszkodą ...9/10

V Spadea (USA) vs (WC)A Costa (ESP)

Mimo iz Albert nic nie pokazuje ostatnio dobrego na korcie to turniej w Barcelonie należy do jego ulubionych (Dzika Karta ) i obojętnie jaki kurs wystawią na Hiszpana biore go w ciemno. Jest to jedna z ostatnich szans na przygotowanie formy do Rolanda więc Panie Costa na cegiełce Pan potrafi grać więc ze Spadea nie powinno być problemów, kibice pomogą

(10)J Ferrero (ESP) vs K Vliegen (BEL)

Tutaj za duzo nie będe pisał..po prostu Juan jest o 2 klasy lepszy od Belga na cegle ...tyle

(14)D Tursunov (RUS) vs (WC)C Cuadrado (ESP)

Tutaj widze małą niespodziankę, mimo iż Quadrado zabrał mi juz w tym roku troche sianka to nadal wierze w jego potencjał i talent jaki w nim drzemie, pograł troche na cegiece w tym roku a przyznany dzikus od organizatorów może tylko pozytywnie wpłynąć na psychike młodziana i jeżeli podejdzie na luzie do meczu spokojnie wygra...Tursunov + clay

F Lopez (ESP) vs (Q)I Klec (SVK)

Widać po ostatnim chociażby meczu z Gonzem w Monte Carlo, notabene prawie wygranym przez Lopeza, że Hiszpan zaczyna się wkręcać w sezon i musi zacząć wygrywać aby cos osiągnąć na korronnej nawierzchni w swoim kraju, warunki ma umiejętności również, rywal z kwali bardzo przeciętny gracz typowy Chal.

(Q)I Navarro Pastor (ESP) vs (16)P Srichaphan (THA)

Tutaj kolejny młody wojownik z kwalifikacji z Tajem, który po ostatnim laniu z Serrą 1-6 5-7 nie sądze aby nagle zaczął wygrywać swoje mecze. Po pierwsze rywal jak na te warunki stosunkowo wymagający i bardziej ograny, publika i wszystko inne po stronie Navarro. Vamossss

T Zib (CZE) vs (WC)G Blanco (ESP)

Galo wyszedł z cienia i chyba w najlepszym momencie, pamiętając jego mecze na Rolandzie i wogóle cały zeson clayowy w zeszłym roku trzeba przyznać że źle nie grał, przeplatał lepsze wyniki małymi wpadkami ale generalnie był to równy sezon, w tym jeszcze o nim nie słyszeliśmy, ale wydaje mi sie że powrócił w dobrym tego słowa znaczeniu

S Wawrinka (SUI) vs N Lapentti (ECU)

Wawrinka ostatnio baty z wiekowym Włochem Di Mauro, widac że to jeszcze nie jego czas. Wszyscy jego rywale lepsi na wolniejszej nawierzchni, a Nicolas to juz wogóle wyniki nieporównywalnie lepsze. Lapentti kiedyś naprawde kapitalny tenisista, jeżeli zagra swój tenis na optymalnym poziomie, to ogra Wawrinke bez problemu.

CASABLANCA

Di Mauro Alessio (ITA) vs EL AAREJ, Mounir (MAR)

Wspominany przeze mnie Włoch naprawde gra świetny sezon w tej chwili. Niezłe występy w Chalangerach, teraz Monte Carlo, Barcelona. Coraz lepsi rywale, coraz lepsza gra. Doświadczenie i forma myśle że zadecyduja o zwyciestwie nad faworytem gospodarzy , który to swoje mecze rozgrywał przeważnie w Davisie. Zdecydowana 1

Seppi Andreas (ITA) vs PHAU, Bjorn (GER)

Seppi jest zawodnikiem któremu bardziej ufam w tej chwili niż Niemcowi, przede wszytskim wyniki meczy to pokazują. Andreas naprawde solidny clayowiec, Niemiec warunki fizyczne raczej na szybsze nawierzchnie i nie sądze aby miał coś więcej do powiedzenia jak ewentualnie wygrana w TB 1 lub 2 seta

Garcia-Lopez Guillermo (ESP) vs MELZER, Jurgen (AUT)

Jeżeli Garcia zacznie grac taki tenis do jakiego mnie przyzwyczaił w zeszłym roku to będe spokojny. Gdzie sie podziały te mecze z Moyą, Horna czy chociażby Monaco. Clay to jesgo jedna z ulubionych nawierzchni i czuje, że duża grupa Matadorów w tym Garcia zamleduje sie w 2 rundzie turnieju

Do góry
    #562100 - 23/04/2006 22:23 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Marcel Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 20/06/2003
    co do meczu Wawrinka - Lapentti bym sie nie zgodził .
    Lapentti w tym sezonie zupełne dno , Wawrinka też jeszcze szuka formy ale ogólnie porażki z dobrymi rywalami na hardzie .Przejscie na cegle i porażka z Di Mauro oczywiscie nieciekawa ale przeciez Alessio pózniej ograł Stepanka . Rok temu Wawrinka w Barcelonie błyszczał dochodząc do 1/4 . Ale jak widze kurs na Wawrinke 1.28 to napewno nie zagram

Do góry
    #562101 - 24/04/2006 05:29 Re: Barcelona, Casablanca 24.04 - 30.04
    simon-n Offline
    addict

Meldunek: 10/12/2005
    Ramirez Hidalgo, Ruben - Vanek, Jiri

typ. 1

Dosyc wysoki kurs na Ramireza i z pewnoscia zagram to spotkanie. Hidalgo bardzo dobrze rozpoczal sezon w Vina del Mar az 1/2 i na rozkladzie Gaudio i Almago no i dopiero porazka z Acasuso. Buenos Aires tez mozemy uznac za dobry wystep 1/4 finalu i zwyciestwo z Coria co warto uznac za sukces no i porazka z Moya. Tydzien temu porazka z Seppi ktory ostatnio gra wysmienicie, wiec Hidalgo napewno nie stracil swojej rownej formy. Ruben jakos mnie nie przekonuje caly czas kojarze go z czelengerami no i ostatnie wystepy bardzo slabe porazki z Waske i Behrendem w 1 rundach bardzo dobrze pokazuja ze chlopak slabo przygotowal sie do sezonu. Na cleyu Ruben wygral tylko z zupelnie bez formy Volandrim oraz z turyta Montanesem. Moim zdaniem zdecydowanym faworytem jest Ramirez jak kogos przekonalem to super bo kurs naprawde wart ryzyka 1.80 w gamebookers !

Do góry
    #562102 - 24/04/2006 05:37 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Goget Offline
    Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
    Heh Cukier gdzieś przeczytałem, że Costa zakończył karierę i występ w Barcelonie będzie jego ostatnim w ATP

Na I rundę mało ciekawych spotkań.

G.Simon - J.Hernych 1 @1,415 Pinnacle

Francuz w ostatnim czasie bardziej mnie przekonuje. Dobry początek sezonu, przed dwoma tygodniami w Valencii w ładnym stylu doszedł do finału, a przed tygodniem w Rzymie ograł m.in. Berdycha i zatrzymał się dopiero na Ljubicicu. Da mu to kilka dni odpoczynku i myślę, że to wystarczy żeby dobrze zagrać w Casablance. Hernych na cegle raczej mało skuteczny, zdecydowanie woli szybsze nawierzchnie gdzie może wykorzystać swój dobry serwis. W Valencii ograł wprawdzie Davydenko ale później w dwóch setach nie dał rady Garci-Lopezowi. W Monte Carlo po przejściu kwalifikacji i ograniu po dramatycznym meczu przeciętnego ceglarza Benneteau, dość łatwo uległ Vliegenowi. Myślę, że Simon, który dla mnie jest bardziej wszechstronnym graczem, utrzyma formę z ostatnich tygodni i ogra Hernycha.

Do góry
    #562103 - 24/04/2006 08:48 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Biznes1900 Offline
    journeyman

Meldunek: 30/11/2005
    Przeczytaj Regulamin działu.

Edited by Schranzer (24/04/2006 09:36)

Do góry
    #562104 - 24/04/2006 09:32 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Marcel Offline
    Carpal Tunnel

Tak Costa kończy po tym turnieju kariere. A dla Galo Blanco będzie to 1 mecz w tym roku.

na dziś (kursy z megatypa) :

Srichaphan - Navarro-Pastor @1.90 (5/10)
    myśle , że warto zaryzykować . Taj na ziemi nigdy nie grał dobrze , wygrywał góra 2-3 mecze w sezonie ale zazwyczaj z innymi antyziemiarzami . Navarro 75% spotkań rozgrywa na mączce . W tym turnieju grał kwalifikacje co napewno jest małym plusem . Rok temu np doszedł do 1/4 Valencii jako Q.
    Gra taja jest zbyt ryzykowna na ziemie i nawet jego gibkość mu za bardzo nie pomaga . Navarro do tego jak na Hiszpana dosc mocno serwuje i nie stroni także od chodzenia do siatki . Po jego stronie napewno duża mobilizacja także sądze , że można mu zaufać .

Wawrinka - N.Lapentti @1.50 (6/10)
    Jednak znalazłem kurs który mnie zadowala (w profie 1,58 ale gram z typem wyżej) . Bardziej cenie sobie obecnie Wawrinke , wiadomo chłopak młody, bardzo ambitny i waleczny , czego nie można powiedzieć na temat Lapenttiego. Napewno Ekwadorczyk ma duże umijętności jednak jego ambicja i motywacja nie są obecnie na najwyższym poziomie . Także brakuje mu rytmu meczowego bo w tym roku zaczął grać od marca i kondycyjnie raczej odbiega od Szwajcara.

stawka : 200j (w skali 50-500 )

i do tego tripelek (kursy z profa) :

Kohlschreiber - Sluiter @1.73 (3/10)
    Obaj napewno wolą szybsze nawierzchnie ale lepszym technicznie zawodnikiem jest Niemiec . Do tego dochodzi fakt iż Sluiter ostatnimi czasy miewa kłopoty zdrowotne a jak wiadomo na ziemi trzeba sporo biegać .

Berlocq - Mahut @1.90 (2/10)
    tutaj ryzykowny typ bo Mahut to zdecydowanie zawodnik nie pasujący na ziemie i nie odnoszący na niej żadnych sukcesów. Ale Berlocq po bardzo udanej drugiej połowie zeszłego roku gdzie praktycznie grając co tydzień odnosił dobre wyniki w challengerach w tym sezonie wygrał zaledwie 1 mecz . Plusem na korzyść Mahuta jest także to , że Francuzi bardzo dobrze czują się w Maroku , gdzie mówi sie po francusku . Pozatym Berlocqowi jako typowemu ziemiarzowi napewno ciężko będzie sie grało przeciwko graczowi mocno serwującemu i grającemu bardzo agresywnie.

Melzer - Garcia-Lopez @1.92 (3/10)
    wg. mnie Hiszpan jest na ziemii graczem zdecydowanie lepszym . Buki pewnie się sugerują dobrą grą Melzera w Houston , gdzie piasek jest troche szybszy i Jurgen co roku gra dobrze . Jednak trzeba dodać , że inne turnieje jego w tym sezonie to dno a nawet rywale w Houston nie byli jacyś zbytnio wymagający .

stawka : 50j.

PS.
    stawki podaje dlatego aby pokazać jak ja oceniam poszczególne spotkanie jak i dany kupon

Do góry
    #562105 - 24/04/2006 10:39 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    italodisco70 Offline
    Pooh-Bah

Meldunek: 18/11/2004
    Az dziwie sie ze nikt nie podal dwoch oczywistych typow na dzis,tzn Mathieu i Ferrero po 2-0.Potencjal ich przeciwnikow zdecydowanie mniejszy.Ponadto Mathieu juz od jakiegos czasu pokazuje ze forma jego wzwyzkuje,a Ferrero od 2 tygodni nareszcie na swoim dobrym poziomie. Oba typy jak dla mnie 7/10

Do góry
    #562106 - 24/04/2006 13:30 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Fro_Lech Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
    Również zagrałem Pastora. Tak jak Marcel napisał wyżej, styl Taja dość ryzykowny jak na cegłę, gdzie przede wszystkim cierpliwością zdobywa się sporo punktów - I.N.P. jest takim przebijaczem, dość regularnym i nie popełnia, aż tak dużo błędów co przeciwko Srichapanowi powinno odnieść dobry skutek.
    Kwale+gra u siebie to tylko mały dodatek przemawiający za zagraniem tego meczu.

Do tego dodam sobie Ferrero który solidnie pograł w Monte Carlo. Takich rywali jak Vliegen, jeśli poważnie traktuje ten sezon na ziemi, powinien ogrywać dość gładko (63 64 itp.).

Do góry
    #562107 - 24/04/2006 21:59 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    T3NnIs Chi3F Offline
    Carpal Tunnel

Na wtorek widze jedną BOMBKE

A. Martin v Bartolome Salva-Vidal (2) 6.370 Pinnacle

Martin ostatnie mecze na clayu w Walencji z Verdasco 4-6 3-6 , Monte Carlo z KArlovicem po meczarniach bo tak można nazwać taki wynik z Ivo na clayu 6-4 7-6 i dewastacja z Fredem 0-6 1-6 gdzie Hiszpan zdobył w sumie 18 pkt . Salva Vidal w listopadzie skończy 20 lat. Mimo swojego wieku pograł już troche turnieji z niezłym skutkiem, wiadomo nazwisk tam nie ma ale...Martin w obecnej formie nie wiem czy połowe by ugral

Mecze z udziałem Bartolome do sprawdzenia na : http://www.itftennis.com/mens/players/activity.asp?player=100013121

Jak juz pisałem nie śa to jacys wielcy gracze, ale liczy sie sam fakt zwycięstw widac że chłopak ma potencjał i talent , Dzika KArta wtym turnieju takiej rangi to może byc dla niego Życiówka i jeżeli sie nie spali psychicznie wierze że wygra, wszystko rozegra sie w głowie młodziana, ja to biore za 4/10

Edited by Goget (24/04/2006 22:08)

Do góry
    #562108 - 24/04/2006 22:18 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Fro_Lech Offline
    Carpal Tunnel

Chciałbym jeszcze wspomnieć o bardzo wysokim poziomie ubiegłotygodniowego tematu, tak trzymać panowie. Szczególnie saxxon, który jeśli nie piszę o Ljubiciciu to jest co poczytać na rzeczy .

Co do jutra...

Dojdzie do dwóch meczów/rewanży za Valencie. Dlouhy/Vizner w deblu z Haggard/Karlovic i Starace vs. Dlouhy. O ile singla sobie daruję, to debla raczej nie przepuszczę. Powinien być mimo wszystko niezły kurs.

Całkiem ciekawy kurs @ 1,45 jest na Berdycha z Montanesem. Montanes ostatnio miał kłopoty z mieśniami, pewnie już wszystko jest w porządku, ale coś tam pewnie pozostało. Na pewno też nie trenował tak jakby chciał. Z Berdychem bez biegania się nie obędzie, Czech będzie walił bomby z fh do których nie raz nie dwa Albert pobiega sobie solidnie, w drugiej fazie być może zabraknie mu sił .

Liczę, też na Ferrera - jeśli utrzyma dyspozycję z Monte Carlo, z to Murrayem który ostatnio bardzo niewyraźnie powinien sobie dać spokojnie radę.

Casablanci jakoś na razie nie czuję, trochę za dużo egzotycznych nazwisk.

EDIT: W GB mam tak fatalne kursy, że nie wiem czy coś oprócz tego debla zagram.

Edited by Fro_Lech (24/04/2006 22:29)

Do góry
    #562109 - 24/04/2006 22:35 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Rusty Offline
    aka Schranzer

Smakowitym kąskiem na jutro będzie Almagro, pod warunkiem że kursy na to pozwolą. Przyglądałem się temu chłopakowi podczas turnieju w Valencii, zrobił na mnie pozytywne wrażenie. W finale nie dał najmniejszych szans Simonowi, to on dyktował warunki gry, świetnie rozciągał grę, piłki wchodziły jak nigdy. Tylu wygrywających piłek u Hiszpana dawno nie widziałem. Wczoraj rozegrał dość szybkie i łatwe spotkanie z Pavelem, który choć najlepsze lata ma już chyba za sobą to jednak chłopakiem do bicia nie jest. Nico imponuje mi swoim serwisem, Rumunowi nie dał powąhać jak smakuje bp w ogóle mało punktów tracił przy swoim serwisie. Jak widać Almagro jest w dobrej dyspozycji, świetne przygotowania do sezonu sprawiło że ten roku na kleju ułożył mu się genialnie (1. turniejowe zwyciestwo w ATP IS). Widziałem skrót spotkania Monfils-Rochus.. gra błędów po stronie Gael'a, różnica pomiędzy Hiszpanem a Francuzem jest znacząca, nie sądze by mogło się coś zmienić w przeciągu tych kilku dni.

Edit: Ooo Fro w końcu wpłacił siano do GB

Edited by Schranzer (24/04/2006 22:40)

Do góry
    #562110 - 24/04/2006 22:35 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    saxxon Offline
    veteran

Meldunek: 16/06/2004
    dzieki za pochwałe Lech ale naprawde ja tam raz cos skrobnąłem - a robie to głownie wtedy gdy ogladam mecze i sam oceniam forme graczy bo po samych wynikach jest o wiele trudniej

i własnie jako ze mam jeszce przed oczyma gre Ferrera w meczu z Rogerem gdzie uniknął klęski to mimo ze nie wiem jaki bedzie na niego kurs z młodym Murrayem to biore go w ciemno

Naprawde Ferrer w MC z Fedexem grał super tenis jak na jego poziom a to ze przegrywal z Fedexem 0-6 0-4 wynikalo z kosmicznej do tego momentu gry Rogera (w finale juz Roger tak dobrze nie grał)

Dodatkowym faktem przeciw Murrayowi jest to iz meczył sie dzis niemilosiernie z blizej mi nieznanym Pujolem
    myslalem ze on gra w Fc Porcelana a tu prosze

Do góry
    #562111 - 24/04/2006 23:53 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Fro_Lech Offline
    Carpal Tunnel

Przeglądnąłem jeszcze sobie kto tam gra w Casablance i zagram sobie jeszcze debel : Clement/Mahut przeciwko Huss/Philips. Clementa uważam za bardzo dobrego deblistę, Mahut również często grywa w debla z Benneteau z niemałymi sukcesami. Wprawdzie Mahut woli szybsze nawierzchnie gdzie w pełni prezentować swój atakujący styl gry, jednakże jutrzejsi rywale Francuzów raczej stronią od cegły gdzie nie czują się tak dobrze. Przy dobrym kursie na pewno sobie spróbuję to zagrać.

Może do tego Kohlmann/Waske, dobry solidny debel(oczywiście do pewnego poziomu) przede wszystkim zgrany. Rywale raczej nie powinni im zagrozić, jak dla mnie obaj nie mają do debla predyspozycji na poziom ATP .

Więc jutro tylko dubel :

Dlouhy/Vizner-Haggard/Karlovic (1) 1,65
    Clement/Mahut-Huss/Philips (1) 1,5

+

Calleri A. v Gimelstob J. [Games HC] 0:5 (1) @ 1.8
    Ferrer D. v Murray A. [Games HC] 0:4.5 (1) @ 1.8
    Coria G. v Blanco G. [Games HC] 0:5.5 (1) @ 1,8

Calleri lepszy w każdym elemencie na ziemi od Gimelstoba, który wymian nie wytrzyma, może serwisem jedynie coś ugrać, a jak będzie chciał się wybrać do siatki to będzie mijany, Augustin w mijankach jest bardzo dobry. Ferrer w takiej dyspozycji jak w MC, ogra Murraya w okolicach 63 64. Coria-Blanco spodziewam się wyniku w okolicach wczorajszego meczu Ferrero-Vliegen.

Schranzer wyniuchałem promocję to wpłaciłem

Do góry
    #562112 - 25/04/2006 06:45 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    quantanamo Offline
    enthusiast

Meldunek: 26/02/2006
    Na dziś można wybrać kilka ciekawych meczy :

M.Mirnyi-I.Karlovic 1
    Chorwat zdecydowanie woli szybsze nawierzchnie, niestety na clayu jego serwis nie jest juz tak groźny, ta nawierzchnia wymaga biegania co w przypadku Kaelovica będzie bardzo trudne.

F.Vicente-A.Calatrava 1
    Vicente już w tym roku troche pograł na clayu grając naprawdę przyzwoicie jak na swój poziom.Jego przeciwnik w tym roku jeszcze nie przetarł się na tej nawierzchni,a jego wyniki co roku są coraz słabsze. Dla Calatravy będzie to już szósty turniej na cegle w tym roku. Tutaj dodatkowo grał kwalifikacje.

F.Volandri-A.Stoppini 1
    Nie ma co się rozpisywać!

F.Verdasco-R.Vik 1
    Hiszpan zdecydowanie lepszy od Vika,w Monte Carlo sobie nie pograł(porażka z Grosjeanem)więc przypuszczam,że głodny sukcesu Hiszpan przed własną publicznością spokojnie wygra.

A.Calleri-J.Gimelstob 1
    NIe ma innej możliwości!

G.Simon-J.Hernych 1
    Francuz ostatnio dobrze pogrywa, a Hernych do wirtuozów nie należy.

O.Patience-D.Bracciali 1
    Trochę się boje tego meczu ale Patience całkiem przyzwoicie gra w tym roku, potrafił napsuć krwi dobrym zawodnikom,a jeśli się nie myle to pokonał samego Gastona Gaudio!

N.Massu-M.Berrer 1
    Massu głodny sukcesów, po ostatnich słabszych meczech musi odbić się od dna i to będzie dziś!

D.Ferrer-A.Murray 1
    Ferrer troche napsuł mi krwi wygrywając z Ferrero ale może teraz sobie odrobię.Murray każdy mecz na clayu to męczarnia, pzregrywa swoje podania na zawołanie, dlatego doświadczony Ferrer nie powinien mieć problemów w tym meczu.

No i na koniec dwa ciekawe mecze a jak będzie zobaczymy.

ALMAGRO-MONFILS 1

BEHREND-C.ROCHUS 1

Komentarze mile widziane.

Przydałaby się jednak większa wylewność przy pisaniu...

Edited by Fro_Lech (25/04/2006 08:11)

Do góry
    #562113 - 25/04/2006 07:39 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Goget Offline
    Tenis Trader

N.Almagro - G.Monfils 1 @1,481 Pinnacle

Na Almagro uwagę zwróciłem rok temu po niezłych występach w Ameryce Płd. i już wtedy dobrze rokował, a w końcu jest tylko rok starszy od Nadala, więc umiejętności idą w górę w raz z wiekiem. W Valencii fantastyczny wynik, po mało przekonywującym przejściu kwalifikacji wygrał cały turniej. Tutaj w I rundzie łatwo i przyjemnie odprawił z kwitkiem Pavela. Monfils po za pierwszym tygodniem tego roku i finale w Doha, z powodu kłopotów zdrowotnych grał słabiutko i wygrał zaledwie jedno spotkanie. W Monte Carlo dawał mase okazji Oliemu Rochusowi do breaków i uległ po 3 setach. Z Almagro nie będzie takiej zabawy, a jak mu będą wchodzić te jego bomby to myślę, że Gael za wiele nie ździała.

Do góry
    #562114 - 25/04/2006 09:10 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Marcel Offline
    Carpal Tunnel

na dziś taki dubelek (kursy z megatypa) :

Almagro - Monfils @1.65 (7/10)
    dwóch utalentowanych młodzienców tyle , że Hiszpan zaczął się w tym sezonie niesamowicie rozwijać natomiast Monfils ostatnio stoi w miejscu. Almagro pokazał w Walencji , że jego mocny tenis stał się jeszcze bardziej regularniejszy co nie wróży dobrze rywalom . Plusem jest to , że sobie tydzień odpoczął i mógł przygotować do kolejnego ważnego dla siebie turnieju . Poprostu ciężko mi sobie wyobrażić aby Monfils grający teraz słabo był w stanie ograć Almagro.

Wawrinka - Gabashvili @1.48 (7/10)
    tutaj także młoda fala . Obaj wczoraj stoczyli ponad 2-godzinne thrillery . Co skłania mnie do gry na Wawrinke ? Ano to , że Gaba na początku roku leczył kontuzje i dopiero od miesiąca gra na wyższym poziomie . Uważam , że kondycja będzie dzis miała najważniejsze znaczenie . Umiejętności także wg. mnie ma wyższe Wawrinka . Zresztą obaj panowie grali ze sobą jako juniorzy i H2H wynosi 2:0 dla Stana .
    Z ciekawostek moge dodać , że Barcelona to ulubione miasto Wawrinki , do tego wygrał tutaj 2 lata temu challengera( rok temu Gaba był w finale) a rok temu w tym turnieju doszedł do 1/4 . Ale to akurat będzie miało dzis niewielkie znaczenie . Mecz napewno będzie długi ale jak już wspomniałem wg. mnie to Wawrinka go wytrzyma lepiej kondycyjnie i psychicznie .

stawka: 300j

Do góry
    #562115 - 25/04/2006 09:41 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Kameleon Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2003
    Behrend - Rochus Krzysiu @2.25

Dla mniej utalentowanego z braci Rochusów sezon na cegle można powiedzieć, że dopiero się rozpoczyna. Porażka w pierwszej rundzie w Monte Carlo to jego jedyny wsytęp w tym roku na tej nawierzchni. Przegrał gładko z Balleretem. Behrend na clayu już się troche ograł - wystąpił w 6 turniejach w tym roku a jego bilans to 5-7. Za Niemcem przemawia rónież ubiegłoroczne zwycięstwo nad rochusem w RG. Kurs @2.25...okazja? Zobaczymy

Do tego dochodzi Almargo i Vicente

Do góry
    #562116 - 25/04/2006 10:00 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    !zari Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 24/08/2005
    Pavel/Srichaphan v Andreev/Davydenko @ 1.35 GB
    Az trzech tenisistow z tego meczu wczoraj odpadlo. Co porazki Pavela czy Paradorna moga nie dziwic to Andreeva tak. Mysle, ze w deblu bedzie juz inaczej. Pavel/Srichaphan nie wiem czy kiedykolwiek grali ze soba. Na cegle obaj nie nalezy nawet do tenistow dobrych. Natomiast rosyjska para juz kilkanascie meczow razem ze soba zagrala. Jesli nie bedzie zadnej ustawki to mysle,ze zakonczy sie ten mecz w dwoch setach.

Andreev/Davydenko wycofali się z turnieju , zastąpiła ich para Tursunov/Djokovic

Edited by Gregov (25/04/2006 11:34)

Do góry
    #562117 - 25/04/2006 21:27 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    budzias Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 01/03/2004
    W środę bardzo ciekawe pary i dość ciekawe kursy.
    Co eksperci z forum mysla o spotkaniach: 1.75 Gimeno-Traver D. v Navarro Pastor I.
    1.95 1.80 Calleri A. v Verdasco F.
    1.90 1.67 Volandri F. v Stepanek R.
    2.10

Sklanialbym sie raczej na granie Verdasco,Pastora i Stepanka. Radel w zeszlym roku doszedl daleko w tym turnieju dobzre sie czuje na Clay'u.
    Verdasco mlodszy od oponenta,leworczny moze sprawi problem a w przypadku Navarro Pastora pd uwage wzialem raczej ostatnio prezentowana forme i wyniki.Analiza nie jest moze za specjalna ale jesli ktos sie zgadza lub nie prosze o wlaczenie sie do dyskusji.Ewentualnie inne typki na jutro.Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych

Poza tym uwazam ze w spotkaniu
    Melzer-Vanek 1.48 2.24 Vanek sprawi niespodzianke typowo Clayowy zawodnik jak rownież G.Muller-Waske 1.72 1.86
    Mulle rnie powinien miec wiekszych problemow z pokonaniem przeciwnika sa to w zasadzie suche typy ale prosze o swoje wlasne przemyslenia.

Uwazalbym z graniem na faworytow pokroju MAthieu,Nieminena,Robredo czy Hrbatego.

Edited by Goget (25/04/2006 22:11)

Do góry
    #562118 - 26/04/2006 07:23 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Goget Offline
    Tenis Trader

Dzisiejszych meczy wyjątkowo nie czuje, dlatego zagram sobie narazie coś na jutro...

N.Almagro - G.Coria 1 @1,98 Pinnacle

Coria ostatnio sporo dla mnie zarobił i licze, że i teraz to zrobi. W Monte Carlo, gdzie doszedł do ćwierćfinału pobił rekord ilości podwójnych błędów serwisowych w spotkaniach granych do 2 wygranych setów. Łatwa wygrana z Youzhnym, potem z Mathieu przegrywał 1:6 1:5 i wygrał broniąc po drodze 4 piłki meczowe. 3 sety ze słabym na cegle Kieferem to też nie zaspecjalny wynik a gdy trafił się Nadal w formie, to Coria ugrał z nim zaledwie 3 gemy. Tutaj w Barcelonie w II rundzie też nie pokazał nic specjalnego wygrywając z miejscowym kelnerem Blanco dopiero w 3 setach, popełniając po raz kolejny 16 podwójnych. Młody Almagro w gazie. Wygrał turniej w Valencii, Monte Carlo odpuścił i w Barcelonie jak narazie ograł w 2 setach Pavela i Monfilsa. Spotkanie z Corią będzie napewno dla niego ważnym wydarzeniem i licze, że da z siebie wszystko. Coria ma w perspektywie ważny turniej w Rzymie, chyba z jego ramieniem dalej nie wszystko w porządku i jeżeli chce dobrze tam wypaść to powinien więcej czasu poświęcić na dopracowanie swojego serwisu. W tym roku już przegrywał ze słabszymi rywalami, więc Almagro nie stoi na straconej pozycji.

Do góry
    #562119 - 26/04/2006 07:48 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    yoyo Offline
    veteran

Meldunek: 22/03/2006
    Volandri - Stepanek 1 1.7 Sts

H2H na korzysc Volandriego. Jest to gracz, ktory preferuje gre na clayu (w roku 2006 rozegrał w sumie 12 spotkan na tej nawierzchi wygrywajac 7 meczy). Stepanek potrafi zagrac na clayu, ale zdewcydowanie hard to jego ulubiona nawierzchnia. Volandri wygra po 3 setowym pojedynku.

Do góry
    #562120 - 26/04/2006 07:50 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    yoyo Offline
    veteran

Zauwazylem ze w profie jest kurs 2.03 na Volandriego ale wydaje mi sie ze to bład ktory niedlugo poprawią ale kto wie

Do góry
    #562121 - 26/04/2006 07:52 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    raf Offline
    Pooh-Bah

Meldunek: 18/06/2001
    Ja na dzien dobry zagram sobie meczyk:

Kohlschreiber P. (+4) - Nieminen J 1 @1.83 5dimes

Gralem Philpa w 1 rundzie ze Sluiterem i sledzilem caly mecz na livescorze. Niemiec pewny serwis, wiekszosc gemow konczyla sie do 15, a kiedy juz doszlo kilkakrotnie do bp to niemiec wychodzil z opresji, doprowadzil w 1 secie do TB, w ktorym wykazal sie rowniez mocna glowa. Dzis licze wlasnie na to, ze bedzie trzymal podanie, nie jest w tym meczu bez szans, wydaje sie bardzo mozliwy TB w ktoryms z setow i pokrycie handicapu. Jarko w zeszlym sezonie bardzo dobre wystepy na clayu, w tym zagral w MC przegrywajac po walce z Vliegenem. H2h 1:0 dla Fina, w Indian Wells w tym roku wygral w 3 setach. Niemiec wybitnym clayowcem moze nie jest, ale w zeszlym roku troszke pogrywal w chalengerach, tu ma juz za soba 1 mecz i to tez plus dla niego. Na pewno bym nie tykal w tym meczu Fina po kursach jakie oferuja buki, wiec gram sobie HC.

Pozdrawiam

Do góry
    #562122 - 26/04/2006 07:56 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Boubson Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 07/04/2006

F.Verdasco - A. Calleri - Verdasco w ostatnich tyg prezentuje sie znacznie solidniej, w Valenciii polfinal, teraz kolejny turniej na ziemi hiszpanskiej, wiec doping kibicow bedzie po jego stronie... a lurz 1.75 zacheca do gry jak najbardziej...

i jeszcze jedno zdarzenie jak dla mnie bardzo dziwne zauwazylem...
    Gimel/Murray - P.Math/Monfils - pierwsza para ani nie jest para deblowa, ani clayowa... nie rozumiem kursu 2.51 na Francuzow... moze jest cos o czym nie wiem wiec prosze o pomoc bo poki co biore to w ciemno i grubo

pozdrawiam

Do góry
    #562123 - 26/04/2006 08:00 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Boubson Offline
    Carpal Tunnel

i kolejny debel po kursie z kosmosu

Mirn/Zim - Dlouhy/Viz 2.72
    Mirnyi wczoraj w singlu dosc gladko przegral ze slabym na ziemi Karloviciem... Dlouhy/Vizner to para niemalze stworzona na ziemie, co pokazala juz 2 tyg temu....

wiec taki dubelek Dlouhy/Vizner + P.Mat/Monf - wychodzi sliczny kursik... no i osobno tez oczywiscie beda zagrani... prosze o komentarze ekzpertow, bo moze ja o czyms nie wiem

Do góry
    #562124 - 26/04/2006 08:17 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Piostar Offline
    Marcos Baghdatis

Meldunek: 01/11/2004
    Dokładnie identyczny dubel dałem w swoim temacie. Para Dlouhy/Vizner jest zgrana i bardzo często występują ze sobą. Nie sprawdzałem drugiej pary mianowicie Mirnyi/Zimnojic ale jeśli mnie pamięc nie myli to raczej nie grali ze sobą. Tym razem dam na ogranie. Owszem pierwsza parka to znakomici debliści, ale raczej grywają z innymi partnerami.

Popieram również typ na Francuzów. Jakos nie widzi mi się zupełnie debel Gimelstob/Murray zwłaszcza na piasku. Francuzi też nie są wirtuozami, ale nawierzchnia powinna ich faworyzować.

Do góry
    #562125 - 26/04/2006 08:18 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    A.S.Romek Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 13/10/2001
    Quote:

i kolejny debel po kursie z kosmosu

Mirn/Zim - Dlouhy/Viz 2.72
    Mirnyi wczoraj w singlu dosc gladko przegral ze slabym na ziemi Karloviciem... Dlouhy/Vizner to para niemalze stworzona na ziemie, co pokazala juz 2 tyg temu....

wiec taki dubelek Dlouhy/Vizner + P.Mat/Monf - wychodzi sliczny kursik... no i osobno tez oczywiscie beda zagrani... prosze o komentarze ekzpertow, bo moze ja o czyms nie wiem

Mirnyi/Zimonjic to dobra para na nawierzchni clay i dawałbym ich na straconej pozycji. Tydzień temu w Monte Carlo Mirnyi grał w finale debla w parze z Bjorkmanem przeciwko parze Santoro/Zimonjic. Rok temu w Barcelonie Zimonjic grał w parze z Paesem i wygrali turniej deblowy.

Co do meczu Justin Gimelstob/Andy Murray (USA/GBR) vs Paul-Henri Mathieu/Gael Monfils (FRA) to bym się tutaj zgodził i zagrał parę francuską

Do góry
    #562126 - 26/04/2006 08:46 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Wino Offline
    enthusiast

Meldunek: 13/09/2005
    Quote:

F.Verdasco - A. Calleri - Verdasco w ostatnich tyg prezentuje sie znacznie solidniej, w Valenciii polfinal, teraz kolejny turniej na ziemi hiszpanskiej, wiec doping kibicow bedzie po jego stronie... a lurz 1.75 zacheca do gry jak najbardziej...

Zgadzam sie z toba co do jednej rzeczy, że kurs jest zachęcający do gry, na zwyciestwo Calleri. Żadnym ekspertem nie jestem ale stwierdzenie, że Verdasco prezentuje się znacznie solidniej to naprawde mnie rozbawiło. Calerri jest w gazie gra bardzo skutecznie odprawiając rywali w ostastnich meczach po 2-0. Miał co prawda 2 przegrane nie dawno, ale po walce i to z Ljublicicem. Dla mnie jest to typ na dziś numer jeden

Do góry
    #562127 - 26/04/2006 08:47 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Paxioo Offline
    Pooh-Bah

Meldunek: 20/10/2003
    Phau-Saoudi
    TYP:1
    Kurs: 1,43 Profi
    S: 8/10

Mysle, ze to dosc pewny mecz po calkiem niezlym kursie.
    Phau w pierwszej rundzie uporal sie w dwoch setach z niezle ostatnio grajacym Seppim wygrywajac drugiego seta w stosunku 6:1. Saudi tez latwo poradzil sobie w 1 rundzie, ale tam jego przeciwnikiem byl slabiutki czech Dawid Skoch. Juz w kwalach byl bliski odpadniecie w meczu z 18 letnim ukraincem Dolgopolovem (800 ranking) gdzie dal ukraincowi wygrac seta. Mysle ze nie ma sensu wiecej pisac nt tego meczu. Jesli nie bedzie zadnego walka czysta 1 wchodzi jak w maslo.

Do góry
    #562128 - 26/04/2006 09:00 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    muppet Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2003
    A na moje to Vicente pyknie dzis Koroleva. Mlody Rusek to talent + swietny WYNIK z Moyą. Ciezko powiedziec cokolwiek o tym meczu, bo nei widzialem, ale jakos nie wydaje mi sie, zeby Carlos byl w pelni sil.
    A vicente w dobrej formie, ladnie ostatnio gra, clay to jego nawierzchnia, chyba wystarczy na Koroleva w zupelnosci.

Typ glownie ze wzgledu na kurs ok 2.1

Do góry
    #562129 - 26/04/2006 09:15 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Qubi Offline
    veteran

Meldunek: 29/04/2005
    .

Edited by Goget (26/04/2006 13:53)

Do góry
    #562130 - 26/04/2006 09:48 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    gremlin Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2004
    .

Edited by Goget (26/04/2006 13:53)

Do góry
    #562131 - 26/04/2006 10:04 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Qubi Offline
    veteran

Meldunek: 29/04/2005
    ta, ale właśnie wróciłem z profa i...
    wszystko jest tak jak być powinno (chociaż na wydrukowanej ofercie jest tak jak na stronie)
    rano na Volandriego 2,03 teraz jest 1,88 a jak zagrałem za 1,73
    Więc ciężko zaufać kursom ze strony

Do góry
    #562132 - 26/04/2006 10:07 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Fro_Lech Offline
    Carpal Tunnel

Jak wiadomo czeska Fortuna ma najlepszych analityków z tenisa

Do góry
    #562133 - 26/04/2006 10:35 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Marcel Offline
    Carpal Tunnel

chyba dzis wstałem lewą noga bo ciężko mi coś znależćz tenisa .
    Moja uwage zwrócił 1 mecz .
    Mathieu - Cuadrado @3.20 (3/10)

Cuadrado na codzien mieszka w Barcelonie więc mam pewnosc ze chłopak bedzie walczył . Rywal niby bardziej utalentowany i z sukcesami ale jego psychika nie jest mocną stroną i jeśli publicznośc bęzie przeciwko niemu to łatwo może się pogubić . Myśle , że kurs wart ryzyka bo Hiszpanie są u siebie bardzo mocni.

Do góry
    #562134 - 26/04/2006 14:10 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    [T]-error Offline
    I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
    Dlouhy/Vizner też skłaniałbym się raczej ku ich wygranej - nawet 3,2 w B&W - lecz nie wiadomo czego można spdziewać się po mixie Mirnyj/Zimonjic. Obaj w finale w Mote Carlo; z różnymi partnerami :P Granie tego 1/2 odpuszczam ...
    Dlatego zagram sobie Mirnyj/Zimonjic v Dlouhy/Vizner 3 sety 2,35 B&W 3/10

pzdr)

Do góry
    #562135 - 26/04/2006 20:21 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Fro_Lech Offline
    Carpal Tunnel

Quote:

Dzisiejszych meczy wyjątkowo nie czuje, dlatego zagram sobie narazie coś na jutro...

N.Almagro - G.Coria 1 @1,98 Pinnacle

Coria ostatnio sporo dla mnie zarobił i licze, że i teraz to zrobi. W Monte Carlo, gdzie doszedł do ćwierćfinału pobił rekord ilości podwójnych błędów serwisowych w spotkaniach granych do 2 wygranych setów. Łatwa wygrana z Youzhnym, potem z Mathieu przegrywał 1:6 1:5 i wygrał broniąc po drodze 4 piłki meczowe. 3 sety ze słabym na cegle Kieferem to też nie zaspecjalny wynik a gdy trafił się Nadal w formie, to Coria ugrał z nim zaledwie 3 gemy. Tutaj w Barcelonie w II rundzie też nie pokazał nic specjalnego wygrywając z miejscowym kelnerem Blanco dopiero w 3 setach, popełniając po raz kolejny 16 podwójnych. Młody Almagro w gazie. Wygrał turniej w Valencii, Monte Carlo odpuścił i w Barcelonie jak narazie ograł w 2 setach Pavela i Monfilsa. Spotkanie z Corią będzie napewno dla niego ważnym wydarzeniem i licze, że da z siebie wszystko. Coria ma w perspektywie ważny turniej w Rzymie, chyba z jego ramieniem dalej nie wszystko w porządku i jeżeli chce dobrze tam wypaść to powinien więcej czasu poświęcić na dopracowanie swojego serwisu. W tym roku już przegrywał ze słabszymi rywalami, więc Almagro nie stoi na straconej pozycji.

Ramię Corii jest raczej w porządku, masa podwójnych serwisowych bierze się z nowych metod treningowych nowego trenera Corii który główny nacisk chce położyć właśnie na serwis. Ponoć efekty mają przyjść na Wimbledon .

Do góry
    #562136 - 26/04/2006 21:08 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Boubson Offline
    Carpal Tunnel

Verdasco, Math/Monfils i Dlouhy/Vizner... piekny dzien piekny jeszcze tylko under w Detroit i bedzie zajefajnie... no ale do rzeczy...
    na jutro na razie widze tylko Corie ktory gra jak gra ale jesli juz przegrywa to z poteznymi zawodnikami... a do takich nie zaliczam mimo ostatnich wynikow Almagro... stawiam 2-1 dla Corii z tym ze pierwszy set dla Hiszpana

Do góry
    #562137 - 26/04/2006 21:36 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    budzias Offline
    Carpal Tunnel

To sie udalo dzisiaj Stepanek,Verdasco i Vanek nie zawiedli Natomiast na jutro zdecydowanie Coria.Almagro mnie zupelnie nie przekonuje a na Guilermo takiego kursu dawno nie widzialem.Mimo wszystko Coria jest graczem bardziej poukladanym i co najwaazniejsze walczy do konca. Poza tym Robredo Karlovic i oczywiscie Stepanek. Powodzenia

Do góry
    #562138 - 26/04/2006 21:36 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    mixer Offline
    member

Meldunek: 02/09/2005
    Coria - Almagro 2
    Ja stawiam przeciwnie, moim zdaniem Almagro pokona Corie. Almagra gra solidny tenis. Odpoczął po wygranym turnieju w Valenci. Pierwsze dwa gładkie mecze. Coria już z lekkimi schodkami. Pierwszy set przegrany. Z kim? Blanco... W Monte Carlo ledwie wygrany mecz z Mathieu, w którym zrobił masę podwójnych błędów, nawet 3 w gemie. Kolejny mecz również 3-setowy z Kieferem, a następnie gładko przegrałz Nadalem. Moim zdaniem Almagro stać by pokonać Corie i ja na niego stawiam.

Ferrero - Costa 2
    Tu szykuję się na niespodziankę. Kurs na Coste ponad 4. Czekałem dziś na mecz Costy z Hrbatym i szczerze mówiąc się nie zdziwiłem, choć ciekawy byłem czy jest w stanie sobie z nim poradzić. A ty pokonuje go w dwóch setach. Natomiast Ferrero mnie lekko zdziwił. Stoczył bardzo wyrównay mecz z Martinem 6-4,7-6, a moim zdaniem jest on bardzo słaby. Sądziłem, że po bardzo gładkim meczu z Vliegenem, z Martinem podobnie sobie poradzi, a tu taki wyrównany mecz. W Monte Carlo sprawił sporą niespodziankę, bo jak czytałem wielu na niego stawiało, ja również się przejechałem. Kurs na Coste gogdy ryzyka, ja jestem raczej pewien, że tanio skóry nie sprzeda i mecz z pewnoscią będzie wyrówany.

Do góry
    #562139 - 26/04/2006 21:51 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    budzias Offline
    Carpal Tunnel

Z calym szacunkiem dla Costy bo jest bardzo dobrym Clayowcem ale Ferrero jest zdecydowanie lepszym graczem od pana Hrbatego nie sugeruj sie wynikiem spotkania z Martinem. Ogral go w 2 setach zbyt wielce sie nie meczac.Ferrero - Costa beda 3 sety ale wygra Ferrero

Do góry
    #562140 - 26/04/2006 21:59 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Gregov Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 01/02/2004
    Quote:

...Natomiast na jutro zdecydowanie Coria.Almagro mnie zupelnie nie przekonuje a na Guilermo takiego kursu dawno nie widzialem.Mimo wszystko Coria jest graczem bardziej poukladanym i co najwaazniejsze walczy do konca.

wiesz o czym piszesz???

Almagro Cię nie przekonuje ???

To nie wiem z kim musiałby wygrac abyś się do niego przekonał. Ferrero, Volandri , Safin , Simon, Pavel , Monfils, to jego ostatnie zwycięstwa, a jesli chodzi o waleczność to Almagro napewno nie ustępuje Corii, a śmiem twierdzić że nawet go przewyższa pod tym wzgledem . Tak, tak Coria jest graczem poukładanym , szczególnie jego serwis . A co do kursów to ostatnio było na Argentńczyka 6.8 , ale wiadomo z kim grał . To tyle. Uprasza się o bardziej przemyślane posty , choć wiem ze starałes sie przedstawić swój punkt widzenia, ale w tym przypadku odbiegłes zdecydowanie od aktualnego stanu rzeczy.

Do góry
    #562141 - 26/04/2006 22:14 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Rusty Offline
    aka Schranzer

Ja sobie raczej daruje spotkanie Coria - Almagro. Nie chciałbym gryżć ziemi gdyby Coria wyciągnął ze stanu 06 05

Ktoś jutro skusić się chce na Karlovica? A dlaczego? Bo jego wielkim atutem jest serwis? Coś jeszcze? Serwis.. może coś jeszcze? Serwis! Przykro się o tym mówi ale Ivo poza serwisem niewiele prezentuje, ile spotkań się naoglądałem gdzie nie potrafił złamać i spotkania kończyły się dwoma tajbrekami. Gramy na cegle, gdzie zwycięstwo trzeba sobie wypracować, wybiegać. Przeciwnik może i mniej znany, ale zdąrzył namieszać już w Barcelonie. Nie wiem jakim cudem Karlovic sprostał Niklajowi, choć wielkiego zdziwu nie powinno być bo tegoroczne wyniki Ruska na cegle pozostawiają wiele do życzenia.. Nigdy nie postawiłem grosza na Ivo grając na cegle i podtrzymam się tego, mimo że na dzień dzisiejszy nie wiem czy zagram Koroleva, ale bliżej mi do niego niż do Chorwata. To na pewno nie był przypadek elminując Moye czy też Vicente, który przed tygodniem wygrał challengera na kleju.

Do góry
    #562142 - 26/04/2006 22:42 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    mixer Offline
    member

Hmmm Budzias zgadzam się z Toba, ze Ferrero jest lepszy od Hrbarego, ale ostatnio lubi sprawiać niespodzianki, jak np. z Ferrerem, wcześniej przegrałz Almagro w 3 setach. Jednak Hrbaty w Monte Carlo troche powalczył. Mecz meczowi nie jest równy, ale przypone, że to właśnie Hrbaty wygrał z Ferrerem, który poźniej pokonał Ferrero. Ja chyba się skuszę by postawić na Coste, kurs naprawdę jest ciekawy a na Ferrero 1,14 to przesada.

Do góry
    #562143 - 26/04/2006 22:44 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Fro_Lech Offline
    Carpal Tunnel

Wyciągam swoje tenisowe notatki i co tam widzę o Korolevie...

Korolev - atakujący styl gry, wykorzystuje błędy rywala, inteligentna gra.

Hmm.. jak utrzyma Ivo daleko od siatki, a jeśli już to go będzie mijął po bokach, najlepiej na bh to może przygoda Koroleva z Barceloną może jeszcze potrwać, wszystko zależy od kursu może nawet przy wysokim handi będzie można zagrać za przyzwoitą stawkę.

I nie wychwalałbym wyniku Vicentego z turnieju na Bermudach, licho wie co tam za nawierzchnia jest, ale jestem dziwnie pewien że tamtejszy clay jest daleki od tego klasycznego.

Almagro Coria nie zagram , ale wydaję mi się że wygra Guilermooo

Myślałem też o Ch.Rochusie. Mniej więcej w tym okresie zaczyna się jego dobra gra, która trwa kilka tygodni ledwie i trzeba to wykorzystać @ 2,1 z F.Mayerem, warte ryzyka.

Do góry
    #562144 - 26/04/2006 23:25 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Marcel Offline
    Carpal Tunnel

Ferrer przegrał z Almagro i Ferrerem ale trzeba pamietac , że oni się na niego specjalnie mobilizowali , jednak pokonac wielkiego Juana , byłego króla mączki to nie byle sprawa . Dzisiejszy zacięty mecz z Martinem też mnie nie dziwi. Alberto pochodzi z Barcelony i nie dziwne , że walczył do końca . Do tego to solidny ziemiarz . Czy Coste stać na kolejną wygraną ? Hrbaty dzisiaj popełniał seriami proste błędy a nie sądze aby coś takiego przytrafiło sie Ferrero . 2 serwis to będzie kopalnia punktów dla JCF.

co do meczu Korolew - Karlovic . Jak młody rosjanin zareaguje na potęzny serwis Ivo ? Ile czasu będzie potrzebował na jego antycypacje . Oby nie obudził się z ręką w nocniku bo Karlovic jest pewny swojego podania i może sobie ryzykować w gemach serwisowych rywali ile wlezie a oni mają panike w oczach bo gdy dadzą sie złamac to jest po secie Tacy gracze jak Ivo albo Mirnyi albo odpadają na mączce w 1 rundzie albo łapią trans serwisowy i wygrać z nimi bardzo ciężko . Przespie się jeszcze z tym problemem ale jestem skoro postawić jutro na Karlovica
    Trzeba pamietac ze Ivo pracuje z Benabilesem , za którego Roddick grał dosyć dobrze na clayu.

Do góry
    #562145 - 27/04/2006 06:18 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    pajelo Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 15/11/2001
    Przypominam również że Costa powiedział zę jest to jego ostatni turniej i po nim konczy kariere, być moze kilka wygranych meczy zmienie jego nastawienie w co watpie ale nie ukrywajmy zadnych tuzów tenisa(ziemniaków) narazie na tapecie nie miał, a teraz podchodzi Ferrero i watpie zeby zrobił mu niespodzianke i dal wygrac. Znowu przegrac na zakonczenie kariery z Ferrero to nie taki wstyd:)). Bardziej bym sie sklanial do zagrania ilości gemów w tym pojedynku , moze jednego seta JCF mu podaruje. Over to moj typ w tym meczu

Do góry
    #562146 - 27/04/2006 06:26 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Danielos Offline
    veteran

Meldunek: 29/12/2004
    Korolev-Karlovic 2

Po pierwsze niespodziewałem sie ze kurs na Karlovicia bedzie wyzszy od kursu na Koroleva. W roli faworyta stawiany jest wg bukow Korolev lecz nie wg mnie. Karlovic co prawda nigdy nie zachwycał na clayu. Ale tutaj jakos wyjatkowo dobrze idzie. Grajac z mirnyjem nie dał mu ani jednej szansy na przełamanie podobna sytuacja była z dvydenko w trzech setach dał mu bodajze 6 prob na rpzełamanie. Karlovic tutaj spisuje sie ku zaskoczeniu ma sporo szans na breaka co u niego jest bardzo rzadkie na clayu. Korolev kwalfikant przeszedł pierwsza runde bz problemu lecz tam juz dał sie złamac chyba dwa razy. Wdrugiej rundzie wygrał po walce 2;1 w setach lecz i tam kilka gemow stracil przez breaka. Grajac z Vicente ten nie potrafił wykorzystac break-pointow. Dlatego reasumujac:
    Karlovic da mało szans korolevowi na przełamanie gdyz jego procent serwisowy jest tutaj bardzo wysoki. Karlovic jak z innymi sobie wypracował break pointy to i powinnien tutaj sobie wypracowac i je wykrozystac.
    Karlovic ktory robi tutaj moim zdaniem lepsze wrazenie powinnien wygrac w dwoch setch. Typujac wynik 7:6 6:4

Do góry
    #562147 - 27/04/2006 06:40 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Fro_Lech Offline
    Carpal Tunnel

Teraz zobaczyłem wynik z MC - gdzie Korolev przegrał ze Stepankiem w dwóch setach, a Czech ma podobny styl co Ivo - serwis i biegiem do siatki. Może jednak Karlovic...

A, także... Stepanek z PHM. W meczu z Corią francuz pogubił się kompletnie gdy Guilermo zaczął latać do siatki, ze Stepankiem może być pewny jak w banku takiej taktyki. Czech nauczony ostatnim meczem w Marsylii z Mathieu gdzie przegrał w kiepskim stylu wdając się z nim w wymiany nie powinien ponownie popełniać tylu błędów co wtedy. Kurs powyżej 2 z chęcią wezmę.

Jak ktoś chce w GB są fajne kursy na - przynajmniej jeden set - na Karlovica @ 1,36 i Stepanka @ 1,36. Skoro obaj mają wygrać to ten 1 set muszą ugrać. W dublu wychodzi bardzo przyzwoity kurs.

Do góry
    #562148 - 27/04/2006 06:54 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Svart_Ulv Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 27/01/2006
    Rzadko coś piszę tutaj ale tym razem..Karlović. Myślę, że nie ma sensu szukać niespodziewajki tam gdzie jej nie będzie..myślę, że skoro Mirnyi i Davydenko, którzy do ogórków nie należą nie potrafią poradzić sobie z serwisem Ivo, który , pomimo że wali z tak wielką siłą to jeszcze ma duży procent pierwszego podania - nie poradzi sobie także niedoświadczony Korolev. Można mówić, że Ivo to tylko serwis i dalej nic, jednakże stańcie po drugiej stronie siatki i odbierzcie bomby, który odbijają się metr nad wami. Proste ?:) Karlović mecz z przekręciarzem Davydenko mógł skończyć w szybkich dwóch setach. w taju miał kilka piłek setowych, nie wykorzystał żadnej, a w sumie bp co nie miara. Korolev już się tu chyba wyszalał. W normalnej dyspozycji Moya powinien go rozsmarować po korcie, ale może teraz bardziej mu w głowie figle z Penettą, niż ogrywanie rosyjskich małolatów. Buki dają nam spory prezent ceniąc Karlovicia na kurs 2.00 Grałem Ivo w meczu z Denką, zagram i teraz.

Typ: Ivo Karlović

Do góry
    #562149 - 27/04/2006 07:20 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Goget Offline
    Tenis Trader

J.C.Ferrero - A.Costa 2:0 @1,61 Pinnacle

Moim zdaniem Ferrero nie będzie miał problemów z ograniem Costy. W I rundzie zmiótł z kortu Vliegena, wczoraj ograł solidnego Martina 6:4 7:6(1). Jak widać TB wygrał 7-1 a więc wpełni kontrolował spotkanie. W Monte Carlo też pokazał się z niezłej strony. Costa najlepsze lata ma już za sobą i występ tutaj jest jego ostatnim, co mnie trochę dziwi bo Albert ma dopiero 31 lat. Widocznie tenis już go tak nie bawi, a wyniki zeszłoroczne czy tegoroczne nie powalają na kolana. Kondycja już nie ta, ze Spadea w I rundzie się męczył, a ogranie Hrbatego też nie uważam za wielki sukces. Ferrero nie powinien się bawić w sentymenty jeżeli chce mieć siły na późniejsze spotkania.

Kurs na Karlovica spada, ja sobie zagrałem go za drobne bo widać, że mu tutaj serwis wyjątkowo siedzi a Korolev słabo doświadczony. Reszta spotkań raczej no bet

Do góry
    #562150 - 27/04/2006 08:06 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Lokus Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 21/10/2002
    2 starzy kumple, z ktorych jeden po tym turnieju konczy kariere spotykaja sie na wlasnym, hiszpanskim terenie w 3 rundzie. I oczywiscie wszyscy rozwazaja czysto sportowe aspekty tego meczu, ciekawa sprawa. Z tego co pamietam Hiszpanski oboz potrafi byc bardzo "pomocny", a tak nawiasem mowiac czy oni sie nie spotkali w finale jakiegos Garrosa?

Do góry
    #562151 - 27/04/2006 08:49 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Paxioo Offline
    Pooh-Bah

Zamiast brac JCF po kursie 1.2 zdecydowanie bardziej polecam Simona w meczu z Tahirim po 1.15. Co prawde kurs troszke nizszy, ale ryzyko nieporownywalnie mniejsze. Tahiri w pierwszej rundzie sprawil spora niespodzianke ogrywajac w 3 setach wyzej notowanego Maracha jednak wspomniec nalezy, ze Marach ostatnio nie blyszczal. Tahiri to staly uczestnik challengerow i futuresow, a nawet tam czesto przytrafiaja sie mu porazki. Simon natomist w niezlej formie. Ogreal w pierwszej rundzie czecha Hernych, a ostatnie porazki Ljubiciciem i Almagro specjalnego wstydu mu nie przynosza.
    Mecz dobry do kombosa.

TYP: Simon
    Kurs: 1.15
    S: 9/10

Do góry
    #562152 - 27/04/2006 09:01 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Boubson Offline
    Carpal Tunnel

a jak dla mnie na dzis to Karlovic + Ferrer... po co zastanawiacie sie czy ferrero odpusci czy nie... tam sie moze wszystko zdarzyc zdecydowanie lepiej po takim kursie zlapac ferrera z wawrinka... szwajcar mial szczescie juz w poprzedniej rundzie, fakt ze ferrer nieswpodziewanie tez meczyl sie z murray'em ale mysle ze dzis pewna jedynka... pozdrawiam...

Do góry
    #562153 - 27/04/2006 09:01 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Marcel Offline
    Carpal Tunnel

no ja widziałem Tahiriego w akcji i Simon nie będzie miał z nim większych kłopotów . Marach serwował już na mecz ale nie wytrzymał psychicznie , do tego ciągle go denerwowały odgłosy z trybun. Simon po słabych występach w amerykanskich mastersach napewno solidnie popracował co daje teraz duże efekty . Jeśli będzie grał tak jak w Barcelonie to może ten turniej wygrać .

Do góry
    #562154 - 27/04/2006 09:05 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    A.S.Romek Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 13/10/2001
    A co powiecie o dzisiejszych meczach deblowych w Barcelonie ? Nasz debel Fyrstenberg/Matkowski grają z parą Mathieu/Monfils i jako debel nie mają dużego doświadczenia. A nasi to wiadomo, że na mączce odnosili największe sukcesy. Kurs 1.45 w profie, w Baw 1.40 do zgarnięcia.

Do góry
    #562155 - 27/04/2006 09:10 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Thomii Offline
    enthusiast

Meldunek: 23/08/2004
    Allora,,,

jest szansa ze Nadal dzisiaj wygra ze swoim kolega z hiszpani?? wiem ze kurs smieszny, ale tu chodzi zeby cokolwiek weszlo i mysle nad tym meczem?

Do góry
    #562156 - 27/04/2006 09:18 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    lleyt1 Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2005
    Spokojnie mozna dzis Rafe dac,sam wypowiadal sei ze niby 2 pierwsze rundy w turniejach sa najciezsze,ale nie wydaje mi sie zeby Navarro pastor sprawil mu dzis wiekszy klopot,zwlaszcza,ze bedzie to juz jego 5 mecz w tym turnieju,wiec na 99,9 % Rafa wygra.

Do góry
    #562157 - 27/04/2006 09:28 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Geremi Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 14/02/2005
    Dzis poki co dwa typy:

Almagro - Coria typ 1 kurs 1,80

Almagro, w ostatnim czasie w niezlym gazie, dodatkowo wlasna publicznosc . Coria pewnie znow bedzie latac do siatki, ale wlasnie podwojne bledy , licze na kolejna powtorke z rozrywki Mathieu i Kefir nie wykorzystali przez wlasne frajerstwo szansy, Almagro ma stabilny serwis, a liczac na df Corii moze spokojnie breaki zbierac i przy okazji, wygrac .

Korolev - Karlovic typ 1 kurs 1,91

Przyznam ze rano Korolev to moj typ byl, ale gdy wskoczylem na mecz.pl i widze hurtowo na Karlovica, mialem zawahanie. Jednak daje na Ruska , czego , a no dlategio ze w mlodosci sila, licze ze zabiega Chorwata, ktory owszem ma serwis , ale jesli Rusek w miare przyjmie na klate hehe jego serw bedzie dobrze.

Do góry
    #562158 - 27/04/2006 11:15 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Boubson Offline
    Carpal Tunnel

Erl\Ram - Mert\Pal 2.58 - a czemu by nie? Zydki bez formy zupelnie, przegrywaja z kim popadnie a przecinaki wczoraj ladnie nieminenow ograli... bez ryzyka nie ma zabawy

Do góry
    #562159 - 27/04/2006 22:16 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    budzias Offline
    Carpal Tunnel

Panowie dzisiaj dzien calkiem zupelnie udany Jutro juz cwiercfinaly i tu konczy sie przygoda Ivo KArlovica , Stasiu po kursie 1,5 do grania w sam raz W pojedynku 2 Hiszpanow pewnie ludzie masowo beda grali Almagro.Nie dziwie sie 6-2 6-0 z Coria to jest wyczyn,ale... Coria gra ostanio straszny piach.Przez ta niesamowita ilosc podwojnych bledow w zasadzie oddal mecz bez walki. Ferrero wygral po ciezkim boju z Costa,solidnym ziemiarzem. Jakies sugestie co do tego meczu? Nadal wiadomo kurs beznadzieja wiec zostawiam. Stepanek zagra z Robredo/Verdasco i pewnie na tym zakocnzy udzalw turnieju. Z debli zagram Dlouhy/Vizner i naszych chlopakow .Jesli kts widzial juz kursy na deble to prosze o wypisanie.Pozdrawiam

Do góry
    #562160 - 27/04/2006 22:52 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    yacub Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 12/04/2005
    Co do Stasia za 1,5 to nie jestem taki pewny, sety moga sie konczyc TB a wtedy roznie to bywa.
    Za to bardziej przekonuje mnie Almagro za 1.8 tylko tak jak mowisz masowo grany typ, 2 hiszpanow moze byc zonk taki jak byl w MC Ferrero-Ferrer.
    Co mysliicie o K. Ruchaczu zjadl Mayera na sniadanie a Simon moze nabawial juz sie lekkej zadyszki, moim zadaniem 50 na 50, za 2.11 biore Ruchacza.

Do góry
    #562161 - 28/04/2006 05:25 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    march88 Offline
    Pooh-Bah

Meldunek: 14/04/2006
    Zapraszam do przeczytania regulaminu.

Edited by Fro_Lech (28/04/2006 05:57)

Do góry
    #562162 - 28/04/2006 05:45 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    aktorek Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 28/12/2004
    KOHL/WAS-HUSS/PHIL 1.72 typ1

Zdziwiła mnie wczorajsza wygrana z Garcia/Prieto ten debel musi być w niezłym gazie kosi swoich pokolei przeciwników. Wczorajszy pojedynek 3 setowy Hussów napewno na nich coś pozostawił. Behrend ze swoim bratankiem napsuli wiele krwi Hussom.

KNOW/MEL-G.MU/CH.R 1.33 typ1 Inny wynik jak nie wygrana tego debla w tym turnieju będzie sporą niespodzianką
    Typowi deblisci spotykaja się z Ruchasem, który wcześniej będzie grał singla z Simonem i napewno z jego kondycja nie będzie dobrze.

NADAL-J.NIEMINEN 1.07 Tego nie trzeba komentować

WAWRINKA-KARLOVIC 1.64 Mutantowi już pewnie ręka odpada po wczorajszym. Szwajcar zrobił wielką furrore na tym turnieju. Wczorajsze można powiedzieć gładkie zwycięstwo nad ferrerem każe mi stawiać dzisiaj na niego gruba kase. JEzeli warwinek przyjmie serwis powinno być bardzo dobrze. A pozatym już w tym turnieju zetknął się z bombami Gaby więc nie powinno być źle

Wysokich wygranych

Do góry
    #562163 - 28/04/2006 05:49 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    [T]-error Offline
    I see dead people

Kohlmann/Waske v Huss/Phillips

Niemiecka para prezentuje się wyjątkowo dobrze. Wygrali turniej w Houston, pokonując m.in. Bryanów, w półfinale parę Huss/Fisher i w finale autriaków Knowle/Melzer.

Trzeci z rzędu turniej Hussa na clayu i trzeci z innym partnerem; Houston z Fisherem przegrana z Kohlman/Waske 4-6, 3-6, Monte Carlo z Viznerem, odpadli w 2 rundzie z Allegro/Federer i w końcu Casablanca z Phillipsem i dość szczęśliwe wygrane z Clement/Mahut 7-6, 6-3 oraz z Behrend/Petzschke 3-6, 7-5, 10-7 ...
    Kohlman/Waske gładko 6-1, 6-4 z Berlocq/DiMauro i 7-5, 6-2 z Garcia/Prieto.

Biorę póki co ... Kohlmann/Waske v Huss/Phillips 1 1,63 B&W 6/10

Do góry
    #562164 - 28/04/2006 06:36 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    pajelo Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 15/11/2001
    Dlaczego twierdzicie że Nieminen jest bez szans w walce z Nadalem , wiem co potrafi Nadal ale do tej pory zawsze handi dał pokryć:) więc teraz tez daje handi i over w gemach. Jarko nad wyraz dobrze czuje sie w Barcelonie
    A. Portas - J. Nieminen 3-6 2-6
    P. Kohlschreiber - J. Nieminen 1-6 2-6
    nie dał tak samo porgac przeciwnikom jak i Rafa teraz dopiero staje na jego drodze Wielki Nadal i motywacja jak najbardziej bedzie po jego stronie. Rafa raczej napewno to wygra ale zakłady poboczne mozna pograć.

Co do Ivo to juz z rundy na runde zostaje skreslony, a on nic sobie z tego nie robi i przechodzi dalej, tak samo bedzie i dzis, przelamac jest go trudno a w tiebreku nikt nie ma takiego doświadczenia jak On )).Dał zarobic juz wczesniej da zarobic i dziś.

Do góry
    #562165 - 28/04/2006 08:06 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    sebkos Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 23/12/2003
    Na ile Jarko jest w stanie się przeciwstawić W jedynym ich meczu do tej pory wygrał Hiszpan 6-2 7-5 czyli ... do czego zmierzam. Baw dał typ Nadal over 12,5 gema w meczu za 4,1 - jeśli Fin powalczy przynajmniej jak w ich 1 meczu zakład wchodzi. Fin czuje się dobrze w Barcelonie - z dobrze serwującym dotąd Portasem 19 sznas na breka miał - uważam że 25% szans ten zakład ma a to już daje podstawy by go sprubować

Do góry
    #562166 - 28/04/2006 08:44 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Paxioo Offline
    Pooh-Bah

A co myslicie o zagraniu dzis na frytki??
    Mysle, ze nasie powinni bez problemu wygrac bo Lopez i Vincente raczej do wybitnych deblistow nie naleza. Zastanawia mnie jednak ich wczorajsza wygrana z dobra para deblowa Paes Damm, ktorzy jednak nie sa ostatnio w formie.

Do góry
    #562167 - 28/04/2006 08:52 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    oil-hot Offline
    member

Meldunek: 27/04/2006
    Quote:

Co do Ivo to juz z rundy na runde zostaje skreslony, a on nic sobie z tego nie robi i przechodzi dalej, tak samo bedzie i dzis, przelamac jest go trudno a w tiebreku nikt nie ma takiego doświadczenia jak On )).Dał zarobic juz wczesniej da zarobic i dziś.

Podobnie uważam.

Dzis znów po jakiś śmiesznych tiebrekach chłopaki beda sie tułać.Będzie walka.

Ale również może sie zdarzyc ze Ivo dzis nie bedzie sie przeciwstawic Staszkowi i moga byc dwa sety

Do góry
    #562168 - 28/04/2006 08:54 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Marcel Offline
    Carpal Tunnel

Wawrinka - Karlovic @1.65(megatyp) - 6/10
    Stanislas póki co udowadnia , że ten turniej ma dla niego ogromne znaczenie (od lat trenuje w Barcelonie) oraz że na ziemi czuje się najlepiej. Karlovic będzie grał 4 dzien z rzędu a przecież 2 poprzednie spotkania zajęły mu łącznie 5 godzin. Już wczoraj miał słaby procent wygranych piłek z 2 podania a w decydującym secie musiał obronić 4bp. Tak naprawde granie przeciwko Ivo to jak igranie z ognien bo równie dobrze dzisiaj znowu może dojść do 3 tajbreków no ale ja licze na jego zmęczenie oraz ogromną motywacje i ambicje Wawrinki.

Do góry
    #562169 - 28/04/2006 09:03 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Fro_Lech Offline
    Carpal Tunnel

Wczoraj był piękny dzień, dzisiaj jednak bez czuciowy..

Chyba tylko Massu+nasz debel. Mahut wygrał z Clementen wprawdzie, ale z tego co słyszałem obaj raczej kiepsko się zaprezentowali, Mahut to jednak zawodnik na szybkie korty. Massu wyjadacz nie powinien zaprzepaścić szansy i awansować dalej. No i na pewno nie przestraszy się ofensywy francuza. Nasi kolejna okazja do zdobycia kolejnych pkt. do rankingu, pamiętam że założyli sobie aby w tym roku zagrać w mastersie na koniec roku, więc muszą ciułać te punkciki gdzie się da i ile się da. Rywalom nic się nie stanie jak odpadną .

Łączny kurs tego dubla raczej nie wysoki .

Do góry
    #562170 - 28/04/2006 09:13 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Bzyku Offline
    Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
    ja też stawiam na Karlovicia dzisiaj

a to z tego powodu, że Wawrinka w poprzednich meczach po kilka razy (w meczu) tracił swoje podanie. Co świadczy o tym, że ma "przestoje w grze" lub nie najlepszy serwis.

W tym meczu także może straciś swoje podanie, z tym, że bardzo trudno będzie je odzyskać. Wszak serwis Karlovicia jest powszechnie znaną bronią i mimo, że grają na clayu to sądzę, że to jednak Wawrinka będzie więcej razy w meczu w opałach.

Dla niego po prsotu strata podania może automatycznie oznaczać stratę seta, a kurs 2.15 na Karlovicia zachęca do gry

Do góry
    #562171 - 28/04/2006 09:20 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Goget Offline
    Tenis Trader

N.Almagro - J.C.Ferrero 1 @1,77 Gamebookers

Almagro w niesamowitym gazie i trzeba z tego korzystać. To już ćwierćfinał więc nie powinno być żadnych ustawek. Obaj panowie spotkali się zresztą w Valencii w I rundzie i po bardzo wyrównanym spotkaniu wygrał Almagro 6:7 6:4 6:4 podobnie jak i cały turniej. Tutaj po kolei nie dawał szans Pavelowi, Monfilsowi a wczoraj w 52 minuty odprawił z kwitkiem Corię. Ferrero po łatwych zwycięstwach z Vliegenem i Martinem wczoraj męczył się strasznie z emerytem Costą, który zakończył po tym meczu karierę. Ogólnie zawiodłem się na Ferrero tydzień temu kiedy dość łatwo uległ przemęczonemu Ferrerowi. Almagro młody, waleczny, grający agresywny tenis może znowu sprawić Ferrero sporo kłopotu. Wczoraj grał wcześniej od niego więc mógł spokojnie podejrzeć swojego rywala i wyciągnąć wnioski. Jedyne co mnie martwi, to to że za ładnie to wygląda ale mimo wszystko zagram na młodego.

N.Massu-N.Mahut 1 @1,31 Pinnacle

Doświadczenie i ogranie na cegle po stronie Massu, który na tej nawierzchni wygrał już kilka turniejów, w tym jeden w tym roku w Salvadorze. Mahut to raczej typowy chalanegerowiec w dodatku dużo bardziej lubi szybsze nawierzchnie. W Monte Carlo Massu nie dał rady Ferrerowi, Mahut Starace'owi. Tutaj Chilijczyk ograł narazie Niemca Berrera i będącego ostatnio w niezłej formie Włocha Di Mauro. Mahut w I rundzie ograł będącego w tragicznej formie w tym roku Berlocq no i kiepskiego na cegle Clementa. Moim zdaniem większy potencjał po stronie Massu i to jego typuje jako zwycięsce.

Kusi ten Wawrinka, ale za solidnie to on w tej Barcelonie nie gra, a Ivo w 3 meczach z rzędu nie dał się złamać ani razu a to musi robić wrażenie na cegle. W Casablance Rochus i Bracciali też mogą sprawić małe niespodzianki.

Do góry
    #562172 - 28/04/2006 12:48 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    sebkos Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 23/12/2003
    Chodzi za mną cały dzień więc ... dziś Frytka z Matką przegrają i z pocałowaniem ręki biorę piękny kurs jaki teraz jest na to na BAW - czemu - bo grają w Hiszpani z Hiszpanami którzy widać poważnie podeszli do debla bo wygrali z dwoma b.dobrymi parami deblowymi. Mają b.wysoki % pkt z pierwszego podania i są typowymi ziemniakami - powodzenia
    PS. No i przede wszytskim mam czuja na to

Do góry
    #562173 - 28/04/2006 21:18 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Goget Offline
    Tenis Trader

G.Simon - D.Bracciali 1 @1,51 Pinnacle

Simon znakomicie rozpoczął sezon na cegle. Po finale w Valencii i 1/8 w Monte Carlo, tutaj jest już w półfinale i myślę, że na tym nie poprzestanie. Jak narazie pokonał tutaj Hernycha (3 sety), Tahiriego i wczoraj Krzysia Rochusa w 3 setach. Każde ze spotkań raczej kontrolował i gdyby był bardziej skoncentrowany to pewnie wygrałby je łatwiej. Zresztą w Valencii też się rozkręcał z rundy na rundę. 28-letni Bracciali tak na dobrą sprawę to gracz przeciętny,a na cegle raczej słabiutki (od 2001 aż do dzisiaj tylko w jednym turnieju ATP na cegle przeszedł I rundę). W Monte Carlo przed tygodniem najpierw przegrał w kwalach z Hernychem a potem jako Lucky Looser w I rundzie nie dał rady Hrbatemu. Tutaj miał bardzo przyjazną drabinkę. Nie błyszczący ostatnio Patience i słabiutki Waske no i wczoraj Horna, którego pokonał w stosunku 6:7 (12) 6:4 7:6(3). Peruwiańczyk jednak w ostatnich występach pokazał, że nie jest w najlepszej formie. Do tego taki długi mecz może się odbić na kondycji Braccialiego, a młody Simon napewno zmusi go do biegania i sporego wysiłku. Być może Braccialiemu uda się ugrać seta, ale jednak w całym meczu myślę, że górą będzie młody Francuz.

T.Robredo - S.Wawrinka 1 @1,446 Pinnacle
    Robredo broni w Barcelonie honoru rutyniarzy, bo pozostali półfinaliści to jeszcze juniorzy. Hiszpan ostatnio w dobrej dyspozycji. W Monte Carlo doszedł do ćwierćfinału pokonując wcześniej m.in. Nalbandiana. Tutaj w Barcelonie liczę na hiszpański finał czyli Robredo vs. Almagro/Nadal. W drodze do dzisiejszego półfinału Robredo rozprawił się łatwo ze Staracem, Verdasco i Stepankiem. Co do Wawrinki to przede wszystkim trzeba pochwalić niezwykłą waleczność tego chłopaka. Osobiście nie spodziewałem się, że po słabiutkim meczu z Di Mauro w Monte Carlo już tutaj w Barcelonie uda mu się zajść tak daleko. Po kolei w 3 setach ogrywał jednak Lapentiego, Gabashvilego (który miał przewagę breaka w decydującym secie), Ferrera (któremu w czasie meczu odnowił się jakiś uraz), no i wczoraj Karlovica. Każdy z tych rywali (nie licząc Ferrera) to jednak przeciętni gracze, więc trudno coś wywnioskować tym bardziej, że statystyki pomeczowe Wawrinki zbyt optymistycznie nie wyglądają. Napewno jednak musi mieć w nogach te pojedynki i nawet dla takiego młodego chłopaka perspektywa kolejnego ciężkiego 3-setowego spotkania może okazać się nie do przeskoczenia. Robredo dużo solidniejszy od poprzednich rywali Szwajcara, przy pełnej publice i w dodatku u siebie nie będzie odpuszczał (co często mu się zdarza) i myślę, że to on znajdzie się w barcelońskim finale.

Do góry
    #562174 - 28/04/2006 22:48 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    osin Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2005
    A co Panowie sądzicie o meczu Nadal - Almagro. Moim zdaniem po tym co pokazali obaj w tym turnieju powinny być 3 sety. W GB nie ma (przynajmniej jak na razie) takiej możliwości, ale są typy na dokładny wynik:
    2-1 @4.00
    1-2 @10.00

Można postawić na oba, powiedzmy po 100j i jesteśmy do przodu minimum te 200j (pod warunkiem że będą te 3 sety).

Co o tym sądzicie

Do góry
    #562175 - 29/04/2006 05:41 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Gregov Offline
    Carpal Tunnel

Nadal - Almagro

Typ: Almagro

Kurs: 6.8

Buk: Pinnacle

Stawka: 3/10

Kursy to przesada. 6.8 na gracza , który na nawierzchni ziemnej osiąga w tym momencie takie wyniki poprostu trzeba zagrać. Pokonanie w ostatnim czasie Safina , Ferrero (2x), Volandriego, Simona, Monfilsa , Corie mówi samo za siebie. Oczywiście kilku jego rywali nie było w najwyższej dyspozycji, ale rezultaty robią wrażenie. W Barcelonie wszystkich przeciwników pokonał w dwóch setach. Wczoraj obronił 10 brejkpointów przeciwko Ferrero , pozwalając się tylko raz przełamać. To pokazuje że w decydujących momentach nie zadrży mu ręka, i śmiem twierdzić że w tych dniach Almagro gra najlepszy tenis w karierze. Dziś przed nim ekstremalnie trudne zadanie , bo wygrać z Nadalem na "clayu" jest bardzo ciężko. Ale wczoraj Nadal był już jedną nogą poza turniejem, w pojedynku z Nieminenem przegrywał już 4-6 0-3, jednak udało mu się opanować sytuację i awansować do półfinału. Mecz zapowiada się wyśmienicie, a szanse Almagro według mnie są większe niż pokazują to kursy. Warty rozważenia będzie też handicap, jeżeli będzie odpowiednio wysoki ( np +5,5 gema ). Także typ na zwycięstwo Nadala 2-1 jest niezłym rozwiązaniem i za 1/10 spróbuję , bo 3 sety są tu mocno prawdopodobne, tak jak pisze kolega powyżej.

Do góry
    #562176 - 29/04/2006 05:56 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    sasboss Offline
    old hand

Meldunek: 06/11/2005
    troche ryzykowne podejście bo może być 2:0 jak i 0:2... Kondycyjnie powinno być po równo z tego co pamiętam to almagro wygrywał wszystko do 0 nadal miał jednego 3 setowca, ale co ciekawe przegrał pierwszego seta a 2 następne gładko czyli potrafi odrabiać straty i nie poddaje sie... Ja jednak dam handi na almagro 0:5...

Powiedzcie mi co myślicie o frytkach u mnie w gb kurs 2.20 więc ciekawy handi nie da sie zagrać... Moim zdaniem wczoraj ładnie zagrali i mają szanse chyba się skuszę coś na nich szkrobnąć.

Ps. Tyle razy zgubił mnie już patriotyzm że może jednak nie postawię....

Edited by Gregov (29/04/2006 06:09)

Do góry
    #562177 - 29/04/2006 06:23 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Gregov Offline
    Carpal Tunnel

przeciez jak będzie 0-2 to super, bo przecież wtedy Almagro wygra . Nie wiem po czym wnioskujesz ze Fyrstenberg/Matkowski ładnie zagrali. Że wygrali to fakt , ale meczu napewno niegdzie nie pokazywano, no chyba, że masz info od kogoś kto ten mecz oglądał ( wątpliwa sprawa ). Patrząc na wynik 7-6 7-5 i na statystyki to powiedziałbym że wygrali dość szczęsliwie i 2.2 w meczu przeciwko Bhupatiemu i Friedlowi którzy w miare gładko (statsy) ograli debel Hanley/Ullyett to troche mało. Ja czekam na kursy z 5Dimes . Jak będzie powyżej 2.6 to zagram

Za to proponuję zagrać na Dlouhy/Vizner. W BAW smieszny kurs na Knowles/Nestor. Oczywiście to klasowa para ale 1.15 na ziemi na ten debel to przesada, a forma ostatnio nie najwyższa. Ale wiadomo ze BAW często daje takie rodzynki. Na Dlouhego 3.89 i kto ma tam konto powinen zagrać to spotkanie . Dla mnie przynajmniej 3/10

ps Goget.

nie zgodze sie ze Robredo łatwo wygrał z Verdasco. Punktów zdobyli tyle samo, jedynie Tommy popisał się wysoką skutecznością w brejkpointach , czego nie można powiedzieć o rywalu (3/15). Poprostu w decydujących momentach Roobredo był lepszy , ale mówienie o łatwym zwycięstwie to lekkie nadużycie

Do góry
    #562178 - 29/04/2006 06:32 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    sasboss Offline
    old hand

mo i gregov tu sie mylisz. Mam kogoś w barcelonie kto widział ten mecz. Grali ładnie choć troche nieskutecznie, mieli przewage optyczną czego nbie odzwierciedlał wynik...

no myliłem się , ale nie do końca, bo wziąłem pod uwagę że możesz mieć info od kogoś kto widział mecz .

Edited by Gregov (29/04/2006 06:36)

Do góry
    #562179 - 29/04/2006 06:52 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    sasboss Offline
    old hand

Quote:

mo i gregov tu sie mylisz. Mam kogoś w barcelonie kto widział ten mecz. Grali ładnie choć troche nieskutecznie, mieli przewage optyczną czego nbie odzwierciedlał wynik...

no myliłem się , ale nie do końca, bo wziąłem pod uwagę że możesz mieć info od kogoś kto widział mecz .

Spoko spoko trzeba współpracować jak znowu bede miał jakieś info to podam i liczę że reszta również powie jak coś bedzie wiedzieć

Do góry
    #562180 - 29/04/2006 07:38 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    adingh Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 02/07/2004
    Robredo - Wawrinka 1

Robredo zdecydowanie lepszy na clayu. W tym turnieju Robredo pokonał już Starace, Verdasco i wczoraj Stepanka, natomiast Wawrinka miał łatwiejszą drogę, jedynie wygrana z Ferrerem mnie zaskoczyła, bo wygrać z Gabashvillim, Lapenttim czy Karlovicem to nie sztuka Ogólnie to nie daję tutaj szans Wawrince, bo widać, że Tommy'emu zależy tu na dojściu do finału gdzie spotka się pewnie z Nadalem Sam wziąłem kurs 1.46 w betfair

Do góry
    #562181 - 29/04/2006 08:13 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    T3NnIs Chi3F Offline
    Carpal Tunnel

Quote:

Nadal - Almagro

Typ: Almagro

Kurs: 6.8

Buk: Pinnacle

Stawka: 3/10

Kursy to przesada. 6.8 na gracza , który na nawierzchni ziemnej osiąga w tym momencie takie wyniki poprostu trzeba zagrać. Pokonanie w ostatnim czasie Safina , Ferrero (2x), Volandriego, Simona, Monfilsa , Corie mówi samo za siebie. Oczywiście kilku jego rywali nie było w najwyższej dyspozycji, ale rezultaty robią wrażenie. W Barcelonie wszystkich przeciwników pokonał w dwóch setach. Wczoraj obronił 10 brejkpointów przeciwko Ferrero , pozwalając się tylko raz przełamać. To pokazuje że w decydujących momentach nie zadrży mu ręka, i śmiem twierdzić że w tych dniach Almagro gra najlepszy tenis w karierze. Dziś przed nim ekstremalnie trudne zadanie , bo wygrać z Nadalem na "clayu" jest bardzo ciężko. Ale wczoraj Nadal był już jedną nogą poza turniejem, w pojedynku z Nieminenem przegrywał już 4-6 0-3, jednak udało mu się opanować sytuację i awansować do półfinału. Mecz zapowiada się wyśmienicie, a szanse Almagro według mnie są większe niż pokazują to kursy. Warty rozważenia będzie też handicap, jeżeli będzie odpowiednio wysoki ( np +5,5 gema ). Także typ na zwycięstwo Nadala 2-1 jest niezłym rozwiązaniem i za 1/10 spróbuję , bo 3 sety są tu mocno prawdopodobne, tak jak pisze kolega powyżej.

Ja tutaj nie widze innej opcji jak wygrana Almagro . Niki zrobił 5 kroków w przód na cegle w tym roku i póki co maszeruje coraz szybciej. Nie będe sie powtarzał kogo pokonał i w jakim stylu, ale widać po prostu że jest w niesamowitym gazie. Nadal po wczorajszym fuksie juz dzisiaj może nie dać rady, a tak szczerze jego gra nie budzi jeszcze we mnie strachu. Almagro dla mnie typem dnia 5/10 @6.8

Do góry
    #562182 - 29/04/2006 08:19 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    [T]-error Offline
    I see dead people

Knowle/Melzer v Kohlmann/Waske

Austriacy do tej pory w turnieju zbytnio się nie męczyli. Przeciwnicy Kas/Phau, El Aarej/Tahiri, czy Muller/Rochus do deblowych tuzów na pewno nie należą [choć Rochusowi jakby bliżej ] i wielkich trudności austriakom nie sprawili; nie urwali im nawet seta.
    Bez straty seta w finale również Kohlmann/Waske no i chłopaki z małym handi w postaci wygranej już w Hosuton w finale z ... Knowle/Melzer

Można popróbować ...

Knowle/Melzer v Kohlmann/Waske 2 2,37 B&W 2/10

Do góry
    #562183 - 29/04/2006 08:31 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    yoyo Offline
    veteran

Nadal - Almagro 2 4.0

Simon - Bracialli 1 1.5

Ako:6.0

Ja dzis gram takiego dubla za niedużą stawke, ale dokladnie nie wiem za ile. Nie bede sie rozpisywal na temat tych meczy, gdyz poprzednicy zrobili to za mnie. Ogolnie rzecz biorąc: Nadal to tez czwlowiek i nie zawsze bedzie wygrywl. Dzis staje do pojedynku z hitem sezonu na clayu Almagro. Bedzie ostra walka, ale Almagro bedzie w tej walce lepszy. Jesli chodzi o Simona to jego gra na tej nawierzchni wyglada b. dobrze i nie powinien miec w tym pojedynku wiekszych klopotów. Czuje ze beda w tym pojedynku 2 sety.
    Pozdrawiam

Do góry
    #562184 - 29/04/2006 08:37 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Gregov Offline
    Carpal Tunnel

dokładnie [T]-error, też gram ten debel , kursy dałbym gdzies po równo, no moze lekko w strone Melzera/Knowle ale nie aż tyle. W końcu Kohlmann/Wasle ostatnio wygrali nawet z Bryanami.

4/10

Cukier jak juz podajesz kursy z Pinnacle , to podawaj aktualne . 6.8 było rano przez kilkansacie minut. Kurs spada systematycznie , a w chwili gdy pisałes posta to wynosił około 6.2, teraz jest 6.1

Do góry
    #562185 - 29/04/2006 09:35 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Rusty Offline
    aka Schranzer

Cukier a widziałeś wczorajsze spotkanie mówiąc że Nadal wygrał wczoraj fuksem? Być może to Nieminen grał fenomenalnie, a w pewnym momencie objawił się geniusz Nadala i zaczęło wszystko wchodzić, dlaczego nie może być tak dziś? Rafa nawet w straconym meczu będzię pchał piłki na drugą strone i walczył do końca. Fakt, faktem że kursy na Almagro są przesadzone to jest dla mnie wielki argument aby zarać Nico, nie ma co się rozpisywać bo już dużo napisano o tegorocznych osiągnieciach Almagro. Ja będę kibicował Rafie, niech śrubuje rekord, choć jego gra pozostawia wiele do życzenia porównując poprzedni sezon. Irytuje mnie tylko to że sugerujesz się wczorajszym spotkaniem Rafy.

Typowałbym 3 sety i dodatnie handi na Nico.

Vamos Rafa

Do góry
    #562186 - 29/04/2006 10:57 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    mixer Offline
    member

Zapraszam do zapoznania się z Regulaminem. Nikogo raczej nie obchodzi co i za ile grasz, a raczej dlaczego to grasz.

Edited by Schranzer (29/04/2006 12:02)

Do góry
    #562187 - 29/04/2006 11:31 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    studzien Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 08/07/2004
    Ja widziałem wczorajszy mecz i muszę powiedzieć, że gdyby nie to, że Nieminen wysiadł fizycznie po 1 secie i kilku gemach to dzisiaj oglądalibyśmy go w 1/2.
    1 set i kolejne 3 gemy 2. seta to był doprawdy popis Jarkko. Wspaniałe uderzenia z forhendu i dobry serwis pozwalający na wypracowanie przewagi w wymianie.
    Niestety po tym 3.gemie w Jarkko zesłabł i coraz to więcej piłek wyrzucał w aut.
    Pondato Nadal wyglądał jakby był trochę zmęczony, poruszał się nieco ociężale, może to kwestia faktycznie zmęczenia, a może lekceważnie przeciwnika

Do góry
    #562188 - 30/04/2006 10:09 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    dario156 Offline
    enthusiast

Meldunek: 15/04/2005
    Nadal - Robredo (HC 0-7) 2

Wydaje mi się że gamebookers trochę przesadził z tym handi,
    NAdal gra jak gra , kurs na niego nie są zadawalające, po tym
    co pokazał jakiś czas temu z Moya to postanowiłem odpuścić sobie typowanie na niego, nie mówię oczywiście że Nadal tego nie wygra, ale Robredo lubi clay, uważam że jest w stanie stoczyc wyrównany pojedynek z rodakiem, można rzegrać ale trzeba zrobić to w wielkim stylu, dlatego spodziewam sie wyniku w okolicach 63 64 w najgorszym wypadku dla Nadala,
    a handi to pokrywa

Do góry
    #562189 - 30/04/2006 10:10 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    [T]-error Offline
    I see dead people

dario156: Finał rozgrywany jest do trzech wygranych setów ...

Ze stronu turnieju:

"Sunday's best of five final" - czyli do 3 wygranych setów

Edited by Gregov (30/04/2006 10:28)

Do góry
    #562190 - 30/04/2006 10:18 Re: Barcelona, Maroco 24.04 - 30.04
    Radek Stepanek Offline
    The worm

Meldunek: 15/04/2004
    na 100% do 3 setow graja?
    bo widze fajny kurs na powyzej 20.5 gema 1.95
    na under 1.75

do trzech wygranych

jak zagrasz i będzie poniżej ( choc to malo prawdopodobne ) to zaliczą jako wtope , a jak bedzie powyzej to zrobią zwrot

Edited by Gregov (30/04/2006 10:28)

Do góry
    Strona 1 z 5 1 2 3 4 5 >

Moderator:  rafal08