Opcje tematu
#57447 - 15/04/2004 21:31 Dowcip roku :-)))
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Niedawno dotarł do mnie kolejny bełkot mailowy z badziewiastej firmy Unibet,w którym napisano mniej więcej tak (szkoda,że to usunałem,ale chyba nie przekręcę treści)

"W ostatni weekend Unibet stał sie celem ataku przestępców,którzy /tu blebleble o atku DDOS/...mieli zamiar zabrac pieniądze z kont klientów.
/i teraz HIT !!!/
"oczywiście nie mamy zamiaru wypłacać pieniedzy przestepcom "

Jak już odzyskałem siły po napadowym ataku śmiechu - zlikwidowałem konto w tej "firmie".

Przesyłanie dowcipów mailem to ja jeszcze zniosę,ale jak buraki robia ze mnie debila,to IMHO miarka sie przebiera.

BTW skoro nie mają zamiaru wypłacać pieniędzy przestepcom,to pewnie juz od nastepnego tygodnia do zajerestrowania będa wymagać świadectwa o niekaralności

"Oczywiście nie mamy zamiaru wypłacać pieniedzy przestępcom"

LOL

Pozdrawiam

amkwish - Sulphur City

Do góry
Bonus: Unibet
#57448 - 15/04/2004 21:32 Re: Dowcip roku :-)))
Maverick7000 Offline
veteran

Meldunek: 27/02/2004
I ja sie usmialem niekiepsko iwo:

Do góry
#57449 - 15/04/2004 21:48 Re: Dowcip roku :-)))
takizwykły Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/10/2003
Może to był 1 kwietnia? hehehe

Do góry
#57450 - 15/04/2004 21:57 Re: Dowcip roku :-)))
pyk Offline
old hand

Meldunek: 02/01/2004
Bez kitu ten kto to wymyslił miał zdrowo narabane. Swoja drogą tez mam tam konto i mi takiego dowcipu nie przysłali. Moze miałes urodziny albo troch wtopiłes i chcieli cie rozśmieszyc.

Do góry
#57451 - 16/04/2004 00:01 Re: Dowcip roku :-)))
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał pyk:
[qb]Bez kitu ten kto to wymyslił miał zdrowo narabane. Swoja drogą tez mam tam konto i mi takiego dowcipu nie przysłali. Moze miałes urodziny albo troch wtopiłes i chcieli cie rozśmieszyc. [/qb][/QUOTE]Ja znam życie to dostaniesz ten kit niebawem i sam sobie przeczytasz
Ja nauczony doświadczeniem wyłaczyłem opcje kasowania maili z "usuniete" po zamknieciu programu pocztowego - troche za późno,bo z przyjemnościa wkleiłbym Ci ten mail na priva i oczywiście tu na forum.

BTW jakbym mial urodziny to pewnie daliby mi bonus,polegający na bezproblemowym dostepie do ich strony....w każdy pierwszy czwartek roku przestępnego od 5:00 do 5:05 rano

Pozdrawiam

amkwish - Sulphur City

Do góry
#57452 - 16/04/2004 00:19 Re: Dowcip roku :-)))
sniper Offline
veteran

Meldunek: 05/03/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał amkwish:
...

Jak już odzyskałem siły po napadowym ataku śmiechu - zlikwidowałem konto w tej "firmie"...[/QUOTE] ja z kolei z zacytowanych dwoch wyzej zdan wyciagnalem wniosek -> moze boisz sie ze Ci nie wyplaca ewentualnych wygranych HHOK

BTW tresc emaila rozsylana w sprawie DDoS:
W ostatni weekend Unibet, podobnie jak wiele innych firm bukmacherskich, był celem ataku przestępców, którzy próbowali zablokować naszą stronę i dokonać wypłaty pieniędzy. My oczywiście nigdy nie wypłacilibyśmy żadnych środków przestępcom i dlatego pracujemy z najlepszymi i najbardziej doświadczonymi specjalistami, aby zapewnić całkowity dostęp do naszej strony internetowej tak szybko, jak jest to możliwe.

Powyższe ataki są znane jako Ataki DDoS (Distributed Denial of Service). Niewyobrażalnie duża ilość informacji jest przesyłana na nasz serwer, co powoduje niezwykle wysoki poziom ruchu. To prowadzi do powstania ?korków?, a dostęp naszych Klientów do strony zostaje zablokowany. Zapewniamy, że to nie stanowi niebezpieczeństwa dla Twojego Konta, ani poufnych danych.

Chcemy przypomnieć, że nasze Biuro Obsługi Klienta jest dostępne 24 godz. na dobę. Proszę zadzwonić na bezpłatną infolinię 00 800 461 12 25, aby uzyskać informacje albo postawić zakład przez telefon.

Przepraszamy za wszelkie zaistniałe problemy. Jako rekompensatę oferujemy 100% zwrot na mecze Ligi Mistrzów w przyszłym tygodniu i liczymy na Twoją wyrozumiałość.

Biuro Obsługi Klienta
Unibetu

Do góry
#57453 - 16/04/2004 00:27 Re: Dowcip roku :-)))
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał sniper:
[QB][QUOTE]Oryginalnie wysłał amkwish:
...

Jak już odzyskałem siły po napadowym ataku śmiechu - zlikwidowałem konto w tej "firmie"...[/QUOTE] ja z kolei z zacytowanych dwoch wyzej zdan wyciagnalem wniosek -> moze boisz sie ze Ci nie wyplaca ewentualnych wygranych HHOK

LOL
Nie wiedziałem,ze za przekroczenia szybkości poza terenem zabudowanym mozna tak niecnie karac typera

Pozdrawiam

amkwish - Sulphur City

Do góry
#57454 - 16/04/2004 01:39 Re: Dowcip roku :-)))
Nemesis Offline
member

Meldunek: 10/04/2004
a mi to nawet ani slowa nie przyslali... moze za te moje maile do nich...

Do góry
#57455 - 16/04/2004 18:58 Re: Dowcip roku :-)))
Shoti Offline
veteran

Meldunek: 24/03/2003
Wiadomość właśnie ogłoszona przez Unibet...

Unibet ma zaszczyt ogłosić rozpoczęcie Supertoto.

Supertoto to nowoczesny piłkarski totolotek. Początek już w przyszłym tygodniu.

Ponieważ jesteś ważnym Klientem Unibetu chcemy, abyś wiedział o tym jako jeden z pierwszych.

Wkrótce prześlemy Ci więcej informacji.

Unibet

Kto z was jest jeszcze ważny dla Unibetu ?

Do góry
#57456 - 16/04/2004 19:03 Re: Dowcip roku :-)))
OlenkasLover Offline
old hand

Meldunek: 08/08/2003
To mnie chyba sprawdzaja czy nie jestem przestepca bo juz mi dwa dni wyplacaja (przelewaja) kase

Do góry
#57457 - 16/04/2004 19:03 Re: Dowcip roku :-)))
ryf Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/10/2003
widze że Unibet i expekt tak samo działają, bo expekt przysłął mi cośtakiego...

"Miej oczy otwarte, w przyszlym tygodniu znajdziesz nowy produkt na naszej stronie!

Tak - nadszedl czas na premiere Supertoto - najwieksza nowosc na rynku sportowych zakladow bukmacherskich od wielu lat! W przyszlym tygodniu odnajdziesz produkt, ktory nada Twojemu doswiadczeniu w dziedzinie zakladow calkowicie nowy wymiar. Premiera w przyszlym tygodniu.

Miej oczy szeroko otwarte!"

Do góry
#57458 - 16/04/2004 20:12 Re: Dowcip roku :-)))
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
Tak, expekt i Unibet szykują nam jakiegoś poola. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Do góry
#57459 - 16/04/2004 21:37 Re: Dowcip roku :-)))
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
A ja dzis coś takiego dostałem od adresu: "Expekt.com - Support Poland" <support.poland@expekt.com>

Witamy

"Dziekujemy" za wirusy, potrafimy zrozumiec niechec do nas, ale zeby posuwac sie do tak niskich metod i przesylac wirusy?

Najlepsze Zyczenia
Support
Expekt.com Ltd

----------
LOL!! uke: Expekt

Do góry
#57460 - 16/04/2004 22:18 Re: Dowcip roku :-)))
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad:
[qb]A ja dzis coś takiego dostałem od adresu: "Expekt.com - Support Poland" <support.poland@expekt.com>

Witamy

"Dziekujemy" za wirusy, potrafimy zrozumiec niechec do nas, ale zeby posuwac sie do tak niskich metod i przesylac wirusy?

Najlepsze Zyczenia
Support
Expekt.com Ltd

----------
LOL!! uke: Expekt[/qb][/QUOTE]A ja myślałem,że już nie potrafią mnie niczym zaskoczyć,a jednak

BTW nie rzygajcie na padlinę,bo zamiast przenaczyć wygrane na iwo: ,będziecie musieli pić "isostar",hehe.

/priv on/
Heniu,jak sie czuje facet z "expekt",któremu szefowa kazała czytać to forum ?
Tak,tak to do ciebie to priva
/priv off/

Pozdrawiam

amkwish - Sulphur City

Do góry

Moderator:  rafal08