The Boss
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/07/2001
wlasnie zrobilem przelew do betfair i kasa nie dotarla na konto, z MB otrzymalem na maila potrwierdzenie tranzakcji, ktos orienytuje sie do kogo pisac do BF czy MB
wlasnie zrobilem przelew do betfair i kasa nie dotarla na konto, z MB otrzymalem na maila potrwierdzenie tranzakcji, ktos orienytuje sie do kogo pisac do BF czy MB
dampan
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/02/2003
Czy zmieniał ktos z Was w Moneybookers adres zamieszkania??? Mieszkam teraz pod innym adresem niz mam w dowodzie i na koncie MB. Nie doszła do mnie cos nowa karta MB i zastanawiam się nad zmiana adresu. Ale nie mam rachunków na nowy adres zamieszkania na siebie. Jak wyglada potwierdzenie nowego adresu zamieszkania u nich?? Czy jakos trzeba to potwierdzac??
Z tego co pamietam to na ich stronie (po zalogowaniu) zaznaczasz potwierdzenie adresu i ci przychodzi list w którym masz instrukcję po zalogowaniu wpisujesz kod i tym samym potwierzasz swój adres.
#5750003 - 05/02/201319:27Re: Moneybookers - Skrill [28]
[Re: Green Arrow]
dampan
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/02/2003
Originally Posted By: Green Arrow
Z tego co pamietam to na ich stronie (po zalogowaniu) zaznaczasz potwierdzenie adresu i ci przychodzi list w którym masz instrukcję po zalogowaniu wpisujesz kod i tym samym potwierzasz swój adres.
No ale czy tak samo jest jak chce zmienic adres który tam juz mam potwierdzony na inny??
FAVORITOUT
newbie
Meldunek: 16/01/2011
Originally Posted By: FAVORITOUT
Czy jak posiadam konto w Moneybookers w euro to czy mogę przelać kase do Polski na konto walutowe euro , czy tylko na walute PLN . Pytam bo kiedyś mieli zapis w regulaminie że tylko na złotówki . A tak apropos to kto zdziera więcej na zamianie ( spreed ) Oni czy Polskie Banki
Chodzi mi o to czy mogę przelać na konto walutowe bo na PLN już przelewałem . Czy mogę euro na euro ze Skrill do PKO SA