Quote: Czy oni maja jakies okreslone godziny o ktorej robia wyplaty na MB czy to nie ma znaczenia?
generalnie okolo 11, ale od kilku dni nie placą nikomu,bo kasa poszla na reklamy zeby złapac przed mistrzostwami jeszcze kilku (za przeproszeniem) "frajerow"
rybek84
newbie
Meldunek: 25/04/2004
Ja zleciłem im wypłatę kasy na moneybookers w dniu 24.05! Kasy dalej nie mam, w dniu 31.05 zapytałem support co dzieje się z moimi pieniędzmi, po paru godzinach odpisali... przeprosili, kasa miała być w ciągu następnych dwóch dni na moneybookers... miała, ale jej dalej nie ma.
Quote: Ja zleciłem im wypłatę kasy na moneybookers w dniu 24.05! Kasy dalej nie mam, w dniu 31.05 zapytałem support co dzieje się z moimi pieniędzmi, po paru godzinach odpisali... przeprosili, kasa miała być w ciągu następnych dwóch dni na moneybookers... miała, ale jej dalej nie ma. [/quote
maja obiektywne,jak wiadomo absolutnie od nich niezalezne chwilowe techniczne trudnosci z systemami platnosci neteller i moneybookers--oczywiscie dotyczy to tylko wyplat,bo wplaty wchodza bez problemu,jakżeby inaczej...
fisiol jak ci dobrze doradzić , to wypłać te pieniądze i graj gdzie indziej , to oszuści , poczytaj posty, i dobrze się zastanów , u nich bonusy są tylko jak uda ci się wygrać to gorzej z wypłatą betandwin
aha no i jeszce minimalna wyplata 120zl rowniez odradzam ci grac u tego buka wg. mnie jesli chodzi o traktowanie klientow sa na szarym koncu i wyplaty tez tragedia daj sobie spokoj jest wiele lepszych bukow gdzie nikt ci konta bez powodu nie zablokuje!
Quote: W weekendy pewnie wolniej to idzie. Dajcie znać czy kasa dzisiaj dojdzie Wam na MB.
No i niestety, u mnie dzisiaj lipa z wyplaty, ale do supportu pisal nie bede, bo widzac powyzsze posty jeszcze mi blokna konto za to ze smialem upomniec sie o swoje pieniadze. Swoja droga fajnie, kasa z BAW idzie prawie tydzien na MB.