arkadius
old hand
Meldunek: 02/11/2005
Co do wypłat z Bet-at-home jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Pierwsza trwała 24h, natomiast druga 2h. Ogolnie buk zmierza w dobrym kierunku. Polecam
Pisałem do supportu ale juz drugi dzien nikt nie odpowiada.
Mam pytanie: Kwota depozytu + bonus = 280 zł Nie mam wykonanego jeszcze obrotu. Przykładowo ugrałem 380 zł. I mam teraz pytanie czy mozna wypłacic 100 zł, a stan konta równy byłby 280 czyli kwota depozytu+bonus.
Meldunek: 08/11/2005
Quote: Pisałem do supportu ale juz drugi dzien nikt nie odpowiada.
Mam pytanie: Kwota depozytu + bonus = 280 zł Nie mam wykonanego jeszcze obrotu. Przykładowo ugrałem 380 zł. I mam teraz pytanie czy mozna wypłacic 100 zł, a stan konta równy byłby 280 czyli kwota depozytu+bonus.
To mi napisali z supportu: Oto przyklad rozliczenia promocji bonusowej 100%:
Przy wplacie np 140 PLN otrzyma Pan 140 PLN bonusu ktory zostanie dopisany do "Konta gracza". Suma (Wplata + Bonus) musi zostać trzy razy obstawiona w zakładach. Po obstawieniu 840 PLN moze zostac zlecona wyplata. W przypadku gdy wyplata zostanie zlecona przed obstawieniem trzykrotnej wartosci (Wplaty + Bonusa) bonus zostanie odjęty.
Czyli z tego co rozumiem zostanie tylko odjęte 140 zł. Mam na koncie koło 1000 zł i zleciłme wypłate, wole stracic te 140 niz pozniej przegrac wiecej.